Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

• πολιτικοι

Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

Ψήφοι: 20 46,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πμ  2ο

hm diladi file mou les na min to psaxnw kai poli to xeimwna gia katastasi me poutana apo bourdelo e?apo kana striptizadiko pali mia apo ta idia?to exw akti na kanw katastasi me rwsida h ksenh genika gmt:/
αριονα καταλαβαίνω το λόγο αλλά ρε γμτ άλλο είναι το νόημα του thread

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
απλά τράβηξα λίγο το σκοινί γιατί αρχίσαμε μια όμορφη κουβέντα εδώ να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και μέσα από την κουβέντα μας αυτή να δώσουμε την ευκαιρία  στα νέα παιδιά εδώ να τα δούν όλα αυτά ποιο σφαιρικά και να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες και όχι άτομα αδιάφορα όπως μας θέλουν αυτοί που μας εκμεταλλεύονται. 
και καλα εκανες
αλλα μερικοι απο οτι φενεται δεν ξερουν να συζητανε ομορφα και ωραια.....τι ζορια τραβαει ο καθενας και πεταει κομπλεξιλικια και προκαλει....δεν μπορω να καταλαβω...!δημοκρατια δεν εχουμε?????ο καθενας λεει την αποψη του...!οποιος θελει την δεχεται οποιος θελει κανει παραθεση αλλα χωρις ειρωνιες και μαλακιες να γινεται συζητηση...!

Επισκέπτης
πουτανολεων τραβα ρεεεε στη παολιτσα και ασε τους καυγαδες! :grin: :grin: :grin: :grin:
Κυριοι Η-Ρ-Ε-Μ-Ι-Α

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και καλα εκανες
αλλα μερικοι απο οτι φενεται δεν ξερουν να συζητανε ομορφα και ωραια.....τι ζορια τραβαει ο καθενας και πεταει κομπλεξιλικια και προκαλει....δεν μπορω να καταλαβω...!δημοκρατια δεν εχουμε?????ο καθενας λεει την αποψη του...!οποιος θελει την δεχεται οποιος θελει κανει παραθεση αλλα χωρις ειρωνιες και μαλακιες να γινεται συζητηση...!
Εάν αναφέρεσαι σε μένα, τα ποστ μου έχουν αναφορά και σε μένα δλδ γενικεύω την κατάντια του νεοΕλληνα. Το ότι ντρέπομαι που είμαι νοεΕλληνας δεν παέι να πει ότι δεν είμαι μέρος του προβλήματος....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Διάβασε λίγη ιστορία να δεις πώς απέκτησες αυτό το προσωνύμιο, ποιος σου το έδωσε και γιατί και έλα να το ξανασυζητήσουμε.

Ασε τον άλλο κόσμο και κοίτα τα χάλια σου. Είναι πολλά και ο καθρέπτης έχει σπάσει. Εξακολουθώ να ζητώ από εσάς τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Ελληνες να μου δώσετε ΕΝΑ επίτευγμα από το 1825 και μετά....... :birdman:
εγω τουλαχιστον ειμαι περηφανος....και χαιρομαι που ζω εδω!
Εσυ δυστηχως κατα τα λεγομενα σου εισαι εγκλωβισμενος εδω αφου δεν σου αρεσει...το δαχτυλακι στο επιστρεφω ευγενικα και με αμμο θαλασσης...ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ!!!

Επισκέπτης
φίλοι ελπίζω όποιος δεν είχε διάθεση για σοβαρή κουβέντα να την έκανε αλλού και να τα πούμε εδώ όσοι θέλουμε για να προβληματιστούμε με τα καλά και τα κακά αυτού του τόπου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εάν αναφέρεσαι σε μένα, τα ποστ μου έχουν αναφορά και σε μένα δλδ γενικεύω την κατάντια του νεοΕλληνα. Το ότι ντρέπομαι που είμαι νοεΕλληνας δεν παέι να πει ότι δεν είμαι μέρος του προβλήματος....
οχι φιλε δεν αναφερομαι σε εσενα....!γενικα....!αν ηθελα θα σου εκανα παραθεση και οπως παραπανω δεν μιλαω ειρωνεικα ουτε πουστικα...!δεν ντρεπομαι να σου κανω παραθεση...!
αν εσυ βαση τα δικα σου πιστευω ντρεπεσαι μαγκια σου...!ο καθενας κρινει βαση τα δικα του πιστευω - κριτηρια -μορφωση .!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω τουλαχιστον ειμαι περηφανος....και χαιρομαι που ζω εδω!
Εσυ δυστηχως κατα τα λεγομενα σου εισαι εγκλωβισμενος εδω αφου δεν σου αρεσει...το δαχτυλακι στο επιστρεφω ευγενικα και με αμμο θαλασσης...ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ!!!
Επί της ουσίας δεν μου έχεις απαντήσει στην ερώτηση που έθεσα. Το δαχτυλάκι το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση  :dancing:.
Επίσης εάν είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας καλό είναι να μην ντρέπεσαι και για την ελληνική ορθογραφία σου. Με το συμπάθειο δλδ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι φιλε δεν αναφερομαι σε εσενα....!γενικα....!αν ηθελα θα σου εκανα παραθεση και οπως παραπανω δεν μιλαω ειρωνεικα ουτε πουστικα...!δεν ντρεπομαι να σου κανω παραθεση...!
αν εσυ βαση τα δικα σου πιστευω ντρεπεσαι μαγκια σου...!ο καθενας κρινει βαση τα δικα του πιστευω - κριτηρια -μορφωση .!
ΟΚ cool. Αυτή η γαμημένη η μόρφωση κύριε είναι που έχει πάει περίπατο.... δυστΗχως.....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ΟΚ cool. Αυτή η γαμημένη η μόρφωση κύριε είναι που έχει πάει περίπατο.... δυστΗχως.....
ε τι να κανουμε...!και οσο για την ορθογραφια που λες παραπανω εγω προσωπικα οτι λαθη κανω ειναι επειδη ειμαι συνηθισμενος να γραφω greeklish

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σοφή κουβέντα. Ομως φίλτατε ο λαός αυτός κοιμάται βαθειά..... Πολύ βαθειά....... Σε σημείο κώματος..... ή χώματος Διαλέγεις και παίρνεις....
Άπλα ο εξευρωπαϊσμός μας πέφτει κάπως απότομος και βαρύς.

Και για να σου απαντήσω εν μέρει σε προηγούμενο ποστ σου, έχουν κάνει οι νεοέλληνες κάποια μικρά πραγματάκια μετά την απελευθέρωση. Συμμετοχή σε 2 Παγκοσμίους πολέμους, ανοικοδόμηση τις δεκαετίες του 50-60 επι Καραμανλή, πρόσφατα οι Ολυμπιακοί Αγώνες και πολλά άλλα. Δεν μπορούν να συγκριθούν με τα περασμένα μεγαλεία μας φυσικά, αλλά δεν περνάει και τελείως απαρατήρητη η πατουσία μας στον κόσμο.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Επί της ουσίας δεν μου έχεις απαντήσει στην ερώτηση που έθεσα. Το δαχτυλάκι το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση  :dancing:.
Επίσης εάν είσαι περήφανος που είσαι Έλληνας καλό είναι να μην ντρέπεσαι και για την ελληνική ορθογραφία σου. Με το συμπάθειο δλδ.
Η κριτική ικανότητα μετράει περισσότερο ή ένα ορθογραφικό λάθος ???Για πες μας ?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Και για να σου απαντήσω εν μέρει σε προηγούμενο ποστ σου, έχουν κάνει οι νεοέλληνες κάποια μικρά πραγματάκια μετά την απελευθέρωση. Συμμετοχή σε 2 Παγκοσμίους πολέμους, ανοικοδόμηση τις δεκαετίες του 50-60 επι Καραμανλή, πρόσφατα οι Ολυμπιακοί Αγώνες και πολλά άλλα. Δεν μπορούν να συγκριθούν με τα περασμένα μεγαλεία μας φυσικά, αλλά δεν περνάει και τελείως απαρατήρητη η πατουσία μας στον κόσμο.

Ναι σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Γι αυτό ας πούμε μας κόβουν και τα κονδύλια για τους αγρότες!

Επισκέπτης
όμως ποια είναι τα αίτια της έλλειψις σωστής παιδείας εδώ στην Ελλάδα?

η διαφθορα.αφου μπορει καποιος με κομπινα να βγαλει λεφτα γιατι να σπουδασει να μορφωθει(η μορφωση παιζει σημαντικο ρολο στην παιδια γιατι θα μου πειτε δεν ειναι το ιδιο)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

μα γιατι το λες αυτο τωρα...!
ειπες για τους ολυμπιακους αγωνες και κανα δυο avantaje και τωρα θα σου πει και εκεινος κανα δυο dejavantaje για να σου αποδειξει οτι ντρεπεται για την χωρα του....!
και παει λεγοντας...!

Επισκέπτης
η διαφθορα.αφου μπορει καποιος με κομπινα να βγαλει λεφτα γιατι να σπουδασει να μορφωθει(η μορφωση παιζει σημαντικο ρολο στην παιδια γιατι θα μου πειτε δεν ειναι το ιδιο)
απλά το πρόβλημα κατ εμένα εστιάζεται επάνω στον σχεδιασμό της παιδείας δηλαδή το τι πρέπει να υπηρετεί η παιδεία στην Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom