You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ λοιπόν φιλαράκο ντρεπομαι που είμαι νεοΕλληνας. Σε όλο τον κόσμο είμαστε γνωστοί για ένα κάρο μαλακίες και όχι για κάτι σημαντικό που έχουμε κάνει. Καμαρώνεις γι αυτά που έκαναν οι ΑρχαίοιΕλληνες με τους οποίους εχεις αμιγώς γεωγραφική και γλωσσική συγγένεια και τίποτα παραπάνω.ενα εχω να πω ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας, δεν το κρυβω αν τυχει ν ακουσω κατι για την χωρα μου στο εξωτερικο την υπερασπιζομαι οσο μπορω και ποτε δεν ντραπηκα να πω οτι ειμαι ελληνας...!ειμαστε σε ολο τον κοσμο γνωστοι και ιστορικα και σε αλλα θεματα,(ομορφιας κλπ) αυτη ειναι η αποψη μου δεν ειναι υποχρεωτικο να αρεσει σε ολους.....τωρα οσο για τα παραπανω θεματα που αναφερθηκαν για κλεψιες αλοδαπους ναρκωτικα δημοσιο κλπ κλπ αυτα ενα εχω να πω παντου υπαρχουν.....!
Παρακαλώ όπως αναφέρεις ένα Νεοελληνικό επίτευγμα σε οποιοδήποτε τομέα από το 1825 και μετά.
>>τωρα οσο για τα παραπανω θεματα που αναφερθηκαν για κλεψιες αλοδαπους ναρκωτικα δημοσιο κλπ κλπ αυτα ενα εχω να πω παντου υπαρχουν.....!
Εχεις ταξιδέψει σε πολλές χώρες του δυτικοευρωπαικού κόσμου ή μόνο dvd βλέπεις;;;;;;
Επισκέπτης
ρε παιδια ξεκολατε να πουμε......!
τι καθεστε τωρα και κανετε σαν παιδακια....!
αριωμα πραγματικα σε σεβομαι παρα πολυ δεν θελω να [ω αλλα η να φανει οτι σε γλυφω δημοσιως αλλα μην το παρατραβας το σκοινι...!
ποιος τραβαει το σκοινι μπορεις να μου εξηγησεις εδω σε 3 thread σε δυο μερες εχουν φαει delete.
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
ούτε για μπινελίκι δεν αξίζει ο φτωχός φίλε αρίων.πολύ ασχοληθήκαμε με τον κλόουν του σάϊτ και του δώσαμε και αξία.θα κατέβω Κυψέλη με τα αμάξι για να χτυπήσω την Παολίτσα να γράψω και καμιά ενημέρωση εδώ και όχι να σπάω αρχίδια των ανθρώπων με μαλακίες.εγώ του απαντάω απλά ότι αν ήμουν στην θέση του και εξανάγκαζα μέλος του φόρουμ να θέλει να βγάλει σε κοινή θέα πμ που έστελνε με την καψούρα του για μια πόρνη, όχι γιατί είναι πόρνη αλλά για τα αισθήματα που απόκτησε για αυτήν και συν αυτό είχα πριν λίγο καιρό με την προκλητικότητα μου διαγραφεί από εδώ δια παντός και αντί αυτό να με κάνει να σκεφτώ αν όντως είχα κάνει κάποια λάθη αλλά όχι μόνο η πριν από την πρώτη συμπεριφορά μου δεν μου έδωσε κανένα μάθημα και έφτασα στο σημείο να κάνω νέο προφίλ εδώ και πάλι να προκαλώ μετά την απειλή δημοσίευσης θα έκλεινα τον υπολογιστή μου και δεν θα έμπαινα ξανά εδώ.
Αρίωνα και απο μένα προσωπικά τα συλληπητήριά μου αδερφέ.
Επισκέπτης
απλά τράβηξα λίγο το σκοινί γιατί αρχίσαμε μια όμορφη κουβέντα εδώ να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και μέσα από την κουβέντα μας αυτή να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά εδώ να τα δούν όλα αυτά ποιο σφαιρικά και να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες και όχι άτομα αδιάφορα όπως μας θέλουν αυτοί που μας εκμεταλλεύονται.ρε παιδια ξεκολατε να πουμε......!
τι καθεστε τωρα και κανετε σαν παιδακια....!
αριωμα πραγματικα σε σεβομαι παρα πολυ δεν θελω να [ω αλλα η να φανει οτι σε γλυφω δημοσιως αλλα μην το παρατραβας το σκοινι...!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Τι να διορθώσεις ρε φιλαράκο; Δεν παρακολουθείς ειδήσεις τα τελευταία 4 χρόνια;και τι μπορουμε να διορθωσουμε....!
Το μαγαζί αυτό θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο εξ αρχής
Επισκέπτης
ούτε για μπινελίκι δεν αξίζει ο φτωχός φίλε αρίων.πολύ ασχοληθήκαμε με τον κλόουν του σάϊτ και του δώσαμε και αξία.θα κατέβω Κυψέλη με τα αμάξι για να χτυπήσω την Παολίτσα να γράψω και καμιά ενημέρωση εδώ και όχι να σπάω αρχίδια των ανθρώπων με μαλακίες.
Αρίωνα και απο μένα προσωπικά τα συλληπητήριά μου αδερφέ.
Παντως εσυ εκανες καλα τον κλοον στο thread χωρισμο στις ιεροδουλες
Σου αξιζει επαξια ο τιτλος του κλοουν.
Επισκέπτης
φίλε δεν πρέπει να ντρεπόμαστε που ήμαστε Έλληνες πρέπει να ήμαστε υπερήφανοι αρκεί να σηκώσουμε το ανάστημα μας ενάντια σε αυτούς που μας θέλουν κοιμισμένους.Εγώ λοιπόν φιλαράκο ντρεπομαι που είμαι νεοΕλληνας. Σε όλο τον κόσμο είμαστε γνωστοί για ένα κάρο μαλακίες και όχι για κάτι σημαντικό που έχουμε κάνει. Καμαρώνεις γι αυτά που έκαναν οι ΑρχαίοιΕλληνες με τους οποίους εχεις αμιγώς γεωγραφική και γλωσσική συγγένεια και τίποτα παραπάνω.
Παρακαλώ όπως αναφέρεις ένα Νεοελληνικό επίτευγμα σε οποιοδήποτε τομέα από το 1825 και μετά.
>>τωρα οσο για τα παραπανω θεματα που αναφερθηκαν για κλεψιες αλοδαπους ναρκωτικα δημοσιο κλπ κλπ αυτα ενα εχω να πω παντου υπαρχουν.....!
Εχεις ταξιδέψει σε πολλές χώρες του δυτικοευρωπαικού κόσμου ή μόνο dvd βλέπεις;;;;;;
εισαι χαζος?Η μοναδικη λυση θα ηταν ενας μεγαλος σεισμος να βουλιαξει αυτη η γελοια χωρα.Γιατι για φουντο μονο ειναι.
Ευκαιρια να γινεις Ελληνας και να ξεκολησεις απ τον τιτλο του νεοΕλληνα οπου εχεις αραξει...Εγώ λοιπόν φιλαράκο ντρεπομαι που είμαι νεοΕλληνας.
Οσο για το αν υπαρχουν η οχι οσα ειπε ο θανος σε αλλες χωρες,δες και κανα bbc να δεις τι γινεται στον κοσμο...
Επισκέπτης
φίλε δεν πρέπει να ντρεπόμαστε που ήμαστε Έλληνες πρέπει να ήμαστε υπερήφανοι αρκεί να σηκώσουμε το ανάστημα μας ενάντια σε αυτούς που μας θέλουν κοιμισμένους.
Η επανασταση των μπολσεβικων τελιωσε εδω και καιρο επρεπε νωριτερα παει το τραινο τωρα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σοφή κουβέντα. Ομως φίλτατε ο λαός αυτός κοιμάται βαθειά..... Πολύ βαθειά....... Σε σημείο κώματος..... ή χώματος Διαλέγεις και παίρνεις....φίλε δεν πρέπει να ντρεπόμαστε που ήμαστε Έλληνες πρέπει να ήμαστε υπερήφανοι αρκεί να σηκώσουμε το ανάστημα μας ενάντια σε αυτούς που μας θέλουν κοιμισμένους.
Επισκέπτης
φίλε σε προειδοπειό για τελευταία φορά μην με φέρνεις στα άκρα γιατί θα κάνω και θα γελάσουν τα χείλια κάθε πικραμένου.Παντως εσυ εκανες καλα τον κλοον στο thread χωρισμο στις ιεροδουλες
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Χαράς την υπομονή σου αδερφέ......εισαι χαζος?
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
θα σου απαντησω στην παραθεση που μου εκανες και θα σου πω το εξης, αν ξερεις καλα να διαβαζεις θα διαβασες οτι στα παραπανω λεγομενα μου ειπα οτι αυτη ειναι η αποψη μου και σε οποιον αρεσει...!δεν εινα υποχρεωτικο να συμφωνουμε ολοι εδω μεσα!!!Εγώ λοιπόν φιλαράκο ντρεπομαι που είμαι νεοΕλληνας. Σε όλο τον κόσμο είμαστε γνωστοί για ένα κάρο μαλακίες και όχι για κάτι σημαντικό που έχουμε κάνει. Καμαρώνεις γι αυτά που έκαναν οι ΑρχαίοιΕλληνες με τους οποίους εχεις αμιγώς γεωγραφική και γλωσσική συγγένεια και τίποτα παραπάνω.
αν εσυ ρε μεγαλε ντρεπεσαι ποσως με ενδιαφερει...!το οτι εχουμε κανει σαν λαος και μαλακιες στο εξωτερικο το ξερω και πολλυ καλα μαλιστα....!εγω θα σου ξαναυπενθιμησω οτι στα @@@@@@@ μου εγω ειμαι περηφανος και αυτη ειναι η αποψη μου....!
και οσο για το dvd μαλον ειρθε η ωρα να βγεις απο το σαιτ να πας εσυ για dvd....!
σορυ αν σου επιτιθομαι αλλα με αναγκαζεις με τα λεγομενα σου και χωρις να σεβεσαι την παραπανω αποψη μου...!
Επισκέπτης
φίλε σε προειδοπειό για τελευταία φορά μην με φέρνεις στα άκρα γιατί θα κάνω και θα γελάσουν τα χείλια κάθε πικραμένου.
Εσυ γιατι θικτικες?Καταρχην το μηνυμα που εκανες quote δεν αναφεροταν σε εσενα....
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
αγόρι μου πυροβολημένο στον εγκέφαλο γιατί σου έμεινε μαράζι το θρέντ με τις πουτάνες απ'ότι μου φαίνεται σε αυτό το θρέντ ο κλόουν, ο γελοίος και ο αξεπέραστος ήταν ένας και μοναδικός.Ο Whitey η πρώην kostis_20 δεν μπορώ να κλέψω τέτοια δόξα και τέτοιους τίτλους που έχει ένας γελοτοποιός σαν εσέναΠαντως εσυ εκανες καλα τον κλοον στο thread χωρισμο στις ιεροδουλες
Επισκέπτης
είπα τράβα αλλού να προκαλείς.Εσυ γιατι θικτικες?Καταρχην το μηνυμα που εκανες quote δεν αναφεροταν σε εσενα....
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αυτο ξαναπεστο να το ακουνε μερικοι μερικοι....!φίλε δεν πρέπει να ντρεπόμαστε που ήμαστε Έλληνες πρέπει να ήμαστε υπερήφανοι αρκεί να σηκώσουμε το ανάστημα μας ενάντια σε αυτούς που μας θέλουν κοιμισμένους.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Διάβασε λίγη ιστορία να δεις πώς απέκτησες αυτό το προσωνύμιο, ποιος σου το έδωσε και γιατί και έλα να το ξανασυζητήσουμε.εισαι χαζος?Ευκαιρια να γινεις Ελληνας και να ξεκολησεις απ τον τιτλο του νεοΕλληνα οπου εχεις αραξει...
Οσο για το αν υπαρχουν η οχι οσα ειπε ο θανος σε αλλες χωρες,δες και κανα bbc να δεις τι γινεται στον κοσμο...
Ασε τον άλλο κόσμο και κοίτα τα χάλια σου. Είναι πολλά και ο καθρέπτης έχει σπάσει. Εξακολουθώ να ζητώ από εσάς τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Ελληνες να μου δώσετε ΕΝΑ επίτευγμα από το 1825 και μετά.......
poutanoleon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
μπα ιδέα σου φίλε.εισαι χαζος?
Παρόμοια θέματα