Ρουμανια που εισαι ειναι σκατοχωρα σαν την Ελλαδα.Εγω δεν μιλαω για συγκρισεις με Αλβανια και Πακισταν.Μιλαω για χωρες εξελιγμενες και πολιτισμενες οπως Γερμανια,Σουηδια,Δανια.
Αυτα που ξερεις εδω στο Ελλαντα και στα Βαλκανια εκει ειναι αδιανοητα.
Οσο για το μυθο του greeklover τι να πω.Σκαταδες λιγουρηδες ειμαστε.Και αρκετοι μαλιστα ειναι βοθροκοιληδες τριχωτοι σαν πιθικοι που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους τη λεξη αθλητισμος.
τελοσπαντων καπου τα χεις μπερδεψει λιγο μεσα σου...!
δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε αλωστε ολοι δεν ειμαστε ιδιοι μεταξυ μας αλλα κοιτα μονο οτι οι περισσοτεροι διαφωνουνε μαζι σου...!αυτο δεν ειναι τυχαιο....!
επισης δεν χρειαζεται να καθεσαι να λες αν εγω ειμαι Ρουμανια Κινα Σικαγο κλπ κλπ....!και αν θες να ξερεις τα Βαλκανια φιλε μου περα απο τον κουμουνισμο που τους γαμησε εχουνε κατι συστηματα που εμεις ουτε στα ονειρα μας....!εχουνε μετρο απο το 86 εχουνε σιδηροδρομικες γραμες πηγαινε ελα ενω εμεις μονο μια..και πολλα αλλα....!
επειδη λοιπον βαση της δικιας μου κρισης εισαι λαθος (μπορει και γω να ειμαι λαθος) μην βαζεις ολους του ανθρωπους στο ιδιο σακι λεγοντας
1ον Αυτα που ξερεις εδω στο Ελλαντα και στα Βαλκανια εκει ειναι αδιανοητα.
μην λες μαλακιες χωρις να ξερεις....
2ον Οσο για το μυθο του greeklover τι να πω.Σκαταδες λιγουρηδες ειμαστε.Και αρκετοι μαλιστα ειναι βοθροκοιληδες τριχωτοι σαν πιθικοι που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους τη λεξη αθλητισμος.
μην βαζεις ολους του ανθρωπους στο ιδιο σακι
3ον χαλαρωσε λιγο και διορθωσε τον τροπο σου γιατι γινεσαι πολυ επιθετικος ωρες ωρες
φιλικα