Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

• πολιτικοι

Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

Ψήφοι: 20 46,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

Επισκέπτης
ρε αριωνα πες του οτι τα ξερει ολα κ οτι εσυ βγηκες απο το αυγο σου τωρα εχει τρελαθει το παιδι.εγω απορω που παρολο που θεωρω οτι εισαι εξυπνος πεφτεις στην παγιδα του
αν η μαλακία ήταν εργόχειρο ο......... θα είχε κάνει την προίκα του ( Ελληνική παροιμία)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συμφωνώ.Το βλέπω γύρο μου...Είμαι 18 σχεδόν....
χωρις να θελω να υποτιμησω φιλαρακο μου νομιζω οτι δεν εισαι σε θεση να ξερεις αν οι υπηρεσιες δουλευουν οι οχι καλα οπως ειπες νωριτερα...Μην ακους τι  λεγεται γενικα...πολλα ανηκουν στους αφορισμους τους γενικους..οταν θα αρχισεις να συνδιαλεγεσαι με υπηρεσιες τοτε θα σχματισεις πληρη αποψη....
Να πω ενα ασχετο παραδειγμα:προσφατα ηταν να παρω το σημα απο εφορια τις μερες που γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ κατα τα καναλια...Λοιπον πηγα σε μια εφορια οπου ειχε αρκετο κοσμο..Σε ακριβως ενα τεταρτο εφυγα με το σημα..Για ποια ταλαιπορια και ολιγορια υπαλληλων να μιλησω?
ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ...

Επισκέπτης
αν σε αποκαλέσω ηλίθιο δεν είναι βρισιά για να με μπανάρουν γιατί η ηλιθιότητα για όσους γνωρίζουν καλά την Ελληνική γλώσσα είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο εγκέφαλος μερικών ατόμων πχ ο δικός σου.

Την δικια σου κατασταση εγκεφαλου πως να την χαρακτηρισουμε?χμμμ...Ειναι και η ηλικια που πιανει τους μεγαλους να λενε ιστοριες και να καμαρωνουν για τα δηθεν κατορθωματα τους οταν ηταν νεοι.
Ξερω κατι μπαρμπες σαν και σενα που λενε στο καφενειο για δρακους και θαλασια τερατα.

Επισκέπτης
χωρις να θελω να υποτιμησω φιλαρακο μου νομιζω οτι δεν εισαι σε θεση να ξερεις αν οι υπηρεσιες δουλευουν οι οχι καλα οπως ειπες νωριτερα...Μην ακους τι  λεγεται γενικα...πολλα ανηκουν στους αφορισμους τους γενικους..οταν θα αρχισεις να συνδιαλεγεσαι με υπηρεσιες τοτε θα σχματισεις πληρη αποψη....
Να πω ενα ασχετο παραδειγμα:προσφατα ηταν να παρω το σημα απο εφορια τις μερες που γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ κατα τα καναλια...Λοιπον πηγα σε μια εφορια οπου ειχε αρκετο κοσμο..Σε ακριβως ενα τεταρτο εφυγα με το σημα..Για ποια ταλαιπορια και ολιγορια υπαλληλων να μιλησω?
ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ...
αυτό το παράδειγμα που έβαλες έχεις δίκιο δεν είναι έτσι ακόμα και την τελευταία ημέρα να πας απλά αλλού είναι αυτά που λέει η τηλεόραση.

Επισκέπτης
Την δικια σου κατασταση εγκεφαλου πως να την χαρακτηρισουμε?χμμμ...Ειναι και η ηλικια που πιανει τους μεγαλους να λενε ιστοριες και να καμαρωνουν για τα δηθεν κατορθωματα τους οταν ηταν νεοι.
Ξερω κατι μπαρμπες σαν και σενα που λενε στο καφενειο για δρακους και θαλασια τερατα.

τις πουτανες εχεις μαθει να τις σεβεσαι οπως λες εναν μεγαλυτερο σου δεν εχεις μαθει?συγχαρητηρια για τον επιλεκτικο σου σεβασμο  :jerking: :jerking:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε Whitey κριμα που σε πηρα στα σοβαρα και εκανα τον κοπο να σου απανταω...

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
εγώ απορώ γιατί χαλιέστε ρε παιδιά με την περιπτωσάρα Whitey πρώην kostis_20.Δεν είδατε το παληκάρι ότι δεν την παλεύει και έχει πρόβλημα εγκεφαλικό? μη το συνεχίζετε γιατί θα σας σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα και επειδή δεν τον έχουμε μπροστά μας να τον φαπώσουμε να το βουλώσει, αναγκαστικά θα τον βρίσουμε.και φυσικά αν τον βρίσουμε θα πάρουμε warn όπως πήρα εγώ.δείτε τον σαν τον καραγκιόζη του φόρουμ που γελάμε.

Επισκέπτης
τις πουτανες εχεις μαθει να τις σεβεσαι οπως λες εναν μεγαλυτερο σου δεν εχεις μαθει?συγχαρητηρια για τον επιλεκτικο σου σεβασμο  :jerking: :jerking:

Εδω δεν ειναι στρατος και η ηλικια δεν ειναι σαν τα ενσημα ξερεις.Εγω κρινω με βαση τον χαρακτηρα και τον ανθρωπο και οχι επειδη ο αλλος ειναι μπαρμπας και λεει ωραιες ιστοριες για γαμισια στα βαλκανια παρουσιαζωντας τον εαυτο του σαν Ηρακλη των πουτανων.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ...
Το ξέρω ότι δεν έχω πολλές ανάλογες εμπειρίες όμως τώρα πρόσφατα πήγα στο ΚΕΠ γιατί κανονίζουν τα χαρτιά για τον στρατό.Για ένα ερωτηματολόγιο που ήθελαν και καλά να δηλώσω που θέλω να κατατακτώ όταν πάω έγινε χαμός 2 ώρες πήρε...Σε νοσοκομείο έχω πάει πολλές φορές και βλέπω πράγματα από γιατρούς και νοσοκόμες και μου έρχεται να τους ορμήξω...Γιατρός κάπνιζε στον όροφο της εντατικής και πηγαινοερχότανε....Για αυτό σου λέω από όσα έχω δει σιγά σιγά βγάζω κάποια συμπεράσματα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ρουμανια που εισαι ειναι σκατοχωρα σαν την Ελλαδα.Εγω δεν μιλαω για συγκρισεις με Αλβανια και Πακισταν.Μιλαω για χωρες εξελιγμενες και πολιτισμενες οπως Γερμανια,Σουηδια,Δανια.
Αυτα που ξερεις εδω στο Ελλαντα και στα Βαλκανια εκει ειναι αδιανοητα.
Οσο για το μυθο του greeklover τι να πω.Σκαταδες λιγουρηδες ειμαστε.Και αρκετοι μαλιστα ειναι βοθροκοιληδες τριχωτοι σαν πιθικοι που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους τη λεξη αθλητισμος.
τελοσπαντων καπου τα χεις μπερδεψει λιγο μεσα σου...!
δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε αλωστε ολοι δεν ειμαστε ιδιοι μεταξυ μας αλλα κοιτα μονο οτι οι περισσοτεροι διαφωνουνε μαζι σου...!αυτο δεν ειναι τυχαιο....!
επισης δεν χρειαζεται να καθεσαι να λες αν εγω ειμαι Ρουμανια Κινα Σικαγο κλπ κλπ....!και αν θες να ξερεις τα Βαλκανια φιλε μου περα απο τον κουμουνισμο που τους γαμησε εχουνε κατι συστηματα που εμεις ουτε στα ονειρα μας....!εχουνε μετρο απο το 86 εχουνε σιδηροδρομικες γραμες πηγαινε ελα ενω εμεις μονο μια..και πολλα αλλα....!
επειδη λοιπον βαση της δικιας μου κρισης εισαι λαθος (μπορει και γω να ειμαι λαθος) μην βαζεις ολους του ανθρωπους στο ιδιο σακι λεγοντας
1ον  Αυτα που ξερεις εδω στο Ελλαντα και στα Βαλκανια εκει ειναι αδιανοητα.
μην λες μαλακιες χωρις να ξερεις....

2ον  Οσο για το μυθο του greeklover τι να πω.Σκαταδες λιγουρηδες ειμαστε.Και αρκετοι μαλιστα ειναι βοθροκοιληδες τριχωτοι σαν πιθικοι που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους τη λεξη αθλητισμος.
μην βαζεις ολους του ανθρωπους στο ιδιο σακι

3ον χαλαρωσε λιγο και διορθωσε τον τροπο σου γιατι γινεσαι πολυ επιθετικος ωρες ωρες

φιλικα

Επισκέπτης
Ρε Whitey κριμα που σε πηρα στα σοβαρα και εκανα τον κοπο να σου απανταω...

Εγω σοβαρα μιλουσα πριν και εχω εμπειριες απο το εξωτερικο.Ειχα ζησει καποιο διαστημα εξω και ξερω την διαφορα απο την Ελλαδα.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
θα ασχοληθώ και λίγο εδώ με την ομόνοια.
το περιβόητο αστυνομικό τμήμα τελικά τι προστατεύει?
προστατεύει τον κάθε πολίτη από την σπείρα των Ρουμάνων που έχει στέκι 150 μέτρα ποιο κάτω από αυτό που διακινούνται κλοπιμαία αξίας?
λίγο ποιο κάτω από αυτό το στέκι ένα άλλο στέκι με Βούλγαρους που διακινούν από το ποιο φτηνό κινητό έως πανάκριβες κάμερες τηλεοράσεις πλάσμα υπολογιστές κυρίως φορητοί ( φορητοί υπολογιστές αξίας 1000 έως 1500 ευρώ πωλούνται για 300 με 350 ευρώ.)προϊόντα κλοπής συνήθως από της μεταφορικές εταιρείες που τους προσλαμβάνουν για αχθοφόρους στα δρομολόγια τροφοδοσίας μεγάλων πολυκαταστημάτων.
συμφωνω και προσθετω .μηπως μας προστατευει απο τα πρεζονια που γυρνανε κατα εκατονταδες και που τα περισσοτερα ειναι και βαπορακια??μονο για να μαζεψουν καμμια φτηνοπουτανα που κανει πιατσα και να την πλακωσουν στα χαστουκια κανουν

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αυτό το παράδειγμα που έβαλες έχεις δίκιο δεν είναι έτσι ακόμα και την τελευταία ημέρα να πας απλά αλλού είναι αυτά που λέει η τηλεόραση.
οπως κι αλλα πολλα που λεει η τηλεοραση με καταστροφολογια και υπερβολες...
Ρε αριονα αφου μπορεις να συζητησεις σαν ανθωπος και πολυ ομορφα οπως τωρα,γιατι στα οπαδικα καποτε μου εσπαγες τα νευρα ωστε να βριζομαστε?ευτυχως το σταματησες...
Ζητω συγνωμη για την τοτε κοντρα μας κι ας εχω την μιση ευθυνη!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ελα ενταξει γαμηθηκε το θρεντακι.........!τι ψαχνεμε τωρα ψιλους στα αχυρα?????

Επισκέπτης
τελοσπαντων καπου τα χεις μπερδεψει λιγο μεσα σου...!
δεν ειναι υποχρεωτικο να συμφωνουμε αλωστε ολοι δεν ειμαστε ιδιοι μεταξυ μας αλλα κοιτα μονο οτι οι περισσοτεροι διαφωνουνε μαζι σου...!αυτο δεν ειναι τυχαιο....!
επισης δεν χρειαζεται να καθεσαι να λες αν εγω ειμαι Ρουμανια Κινα Σικαγο κλπ κλπ....!και αν θες να ξερεις τα Βαλκανια φιλε μου περα απο τον κουμουνισμο που τους γαμησε εχουνε κατι συστηματα που εμεις ουτε στα ονειρα μας....!εχουνε μετρο απο το 86 εχουνε σιδηροδρομικες γραμες πηγαινε ελα ενω εμεις μονο μια..και πολλα αλλα....!
επειδη λοιπον βαση της δικιας μου κρισης εισαι λαθος (μπορει και γω να ειμαι λαθος) μην βαζεις ολους του ανθρωπους στο ιδιο σακι λεγοντας
1ον  Αυτα που ξερεις εδω στο Ελλαντα και στα Βαλκανια εκει ειναι αδιανοητα.
μην λες μαλακιες χωρις να ξερεις....

2ον  Οσο για το μυθο του greeklover τι να πω.Σκαταδες λιγουρηδες ειμαστε.Και αρκετοι μαλιστα ειναι βοθροκοιληδες τριχωτοι σαν πιθικοι που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους τη λεξη αθλητισμος.
μην βαζεις ολους του ανθρωπους στο ιδιο σακι

3ον χαλαρωσε λιγο και διορθωσε τον τροπο σου γιατι γινεσαι πολυ επιθετικος ωρες ωρες

φιλικα

Για τους ελληνες αυτο που ειπα ισχυει σε μεγαλη πλειοψηφια φυσικα και δεν ειναι ολη ιδιοι.Οσο για χωρες του πρωην Ανατ μπλοκ Τσεχια κτλ σιγουρα ειναι καλυτερες απο την Ελλαδα αλλα μην κανουμε τωρα συγκριση της Ελλαδας με Πακισταν.Το θεμα ειναι να βλεπουμε τις πιο προοδευτικες χωρες πως ειναι και να συγκρινουμε.
Φιλικα

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
αν αρχίσω και βγάλω στην φόρα τα πμ που μου έχει στείλει θα αναγκαστούμε να κάνουμε εισαγωγή γιαούρτια από την κίνα.
βγάλτα ρε αδερφέ να γελάσει και η παρδαλή κατσίκα.ειλικρινά σε άλλα θρέντ που πόσταρε το τζαζ είχα ψοφήσει στα γέλια εγώ και μερικοί εκατοντάδες.μην κρατάς αυτά τα ποστ που είναι έργα τέχης μόνο για σένα πρέπει να τα μοιραστείς μαζί μας  :rockon:

Επισκέπτης
ρε ενα θεμα που να μην τσακωνεστε δεν υπαρχει??

Επισκέπτης
οπως κι αλλα πολλα που λεει η τηλεοραση με καταστροφολογια και υπερβολες...
Ρε αριονα αφου μπορεις να συζητησεις σαν ανθωπος και πολυ ομορφα οπως τωρα,γιατι στα οπαδικα καποτε μου εσπαγες τα νευρα ωστε να βριζομαστε?ευτυχως το σταματησες...
Ζητω συγνωμη για την τοτε κοντρα μας κι ας εχω την μιση ευθυνη!!!
ρε σεις προσπαθούσα να το ρίξουμε στην πλάκα αλλά με έβριζαν εμένα έβριζαν και την μάνα μου που δυστιχώς την έχασα πριν 5 ημέρες και γινόμαστε κώλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom