Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

• πολιτικοι

Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

Ψήφοι: 20 46,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Εγω σοβαρα μιλουσα πριν και εχω εμπειριες απο το εξωτερικο.Ειχα ζησει καποιο διαστημα εξω και ξερω την διαφορα απο την Ελλαδα.
οσο σοβαρα και να μιλουσες το επιπεδο σου ειναι τετοιο που σε απαξιωνει ως συνομιλητη...δεν πα να εζησες κι εκατο χρονια στο εξωτερικο....

Επισκέπτης
οσο σοβαρα και να μιλουσες το επιπεδο σου ειναι τετοιο που σε απαξιωνει ως συνομιλητη...δεν πα να εζησες κι εκατο χρονια στο εξωτερικο....

Δεν φταιω εγω οταν μερικοι εκνευριζονται με το παραμικρο ακομα και με ενα αστειο και το παιρνουν παντα προσωπικα.Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.Δεν εθιξα κανεναν προσωπικα ουτε εβρισα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε σεις προσπαθούσα να το ρίξουμε στην πλάκα αλλά με έβριζαν εμένα έβριζαν και την μάνα μου που δυστιχώς την έχασα πριν 5 ημέρες και γινόμαστε κώλος.
Μην τα ριχνεις στους αλλους μονο...προκαλουσες κι εσυ!!κι εγω σε εβρισα αλλα οχι μανα..ποτε!!!
Θερμα και ειλικρινη συλλυπητηρια για το χαμο της μανας σου..Η μανα ειναι οτι πιο πολυτιμο υπαρχει για μενα!!!

Επισκέπτης
βγάλτα ρε αδερφέ να γελάσει και η παρδαλή κατσίκα.ειλικρινά σε άλλα θρέντ που πόσταρε το τζαζ είχα ψοφήσει στα γέλια εγώ και μερικοί εκατοντάδες.μην κρατάς αυτά τα ποστ που είναι έργα τέχης μόνο για σένα πρέπει να τα μοιραστείς μαζί μας  :rockon:
όταν ήμουν στην ηλικία του παλικαριού στην Ελλάδα κυκλοφορούσε ένα περιοδικό το ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙ αν αρχίσω με τα πμ του θα αναβιώσει το περιοδικό μαζί με τον μικρό ήρωα.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
ρε σεις προσπαθούσα να το ρίξουμε στην πλάκα αλλά με έβριζαν εμένα έβριζαν και την μάνα μου που δυστιχώς την έχασα πριν 5 ημέρες και γινόμαστε κώλος.
Τα συλλυπητίρια μου για την μαμά σου φίλε μου :(

Επισκέπτης
Μην τα ριχνεις στους αλλους μονο...προκαλουσες κι εσυ!!κι εγω σε εβρισα αλλα οχι μανα..ποτε!!!
Θερμα και ειλικρινη συλλυπητηρια για το χαμο της μανας σου..Η μανα ειναι οτι πιο πολυτιμο υπαρχει για μενα!!!
χέστα τώρα πάνω από το χυμένο γάλα θα κλαίμε τώρα?

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Δεν φταιω εγω οταν μερικοι εκνευριζονται με το παραμικρο ακομα και με ενα αστειο και το παιρνουν παντα προσωπικα.Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.Δεν εθιξα κανεναν προσωπικα ουτε εβρισα.
ναι σίγουρα  :jerking: αν εξαιρέσουμε ότι βρίζεις ότι πιο ιερό έχει ο καθένας μας εδώ τις ίδιες μας τις μάνες δηλαδή κατα τ'άλλα δεν 'βρίζεις' καθόλου  :jerking: .ευτυχώς που χτές ο μόντ διέγραψε τα πόστ και μοίρασε warn.αλλά καλύτερα πήγαινε πουθενά αλλού για παράδειγμα σε κάνα ψυχιατρείο γιατί σου είπα και γω ότι έχεις σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
χέστα τώρα πάνω από το χυμένο γάλα θα κλαίμε τώρα?
οχι ρε φιλε δεν ειναι ετσι....ξερω παρα μα παρα μα παρα πολυ καλα να χανεις καποιον παρα πολυ δικο σου...Ελπιζω να εφυγε πληρης ημερων!!!

Επισκέπτης
ναι σίγουρα  :jerking: αν εξαιρέσουμε ότι βρίζεις ότι πιο ιερό έχει ο καθένας μας εδώ τις ίδιες μας τις μάνες δηλαδή κατα τ'άλλα δεν 'βρίζεις' καθόλου  :jerking: .ευτυχώς που χτές ο μόντ διέγραψε τα πόστ και μοίρασε warn.αλλά καλύτερα πήγαινε πουθενά αλλού για παράδειγμα σε κάνα ψυχιατρείο γιατί σου είπα και γω ότι έχεις σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.

Το ποιος βριζει μανες πρωτος φανηκες χθες...αλλα φαινετε η ηλικια σου.Κανενα 14χρονο εισαι που ηρθε να το παιξει εδω μαγκας και "μεγαλος"¨.Αντε γειααα

Επισκέπτης
ναι σίγουρα  :jerking: αν εξαιρέσουμε ότι βρίζεις ότι πιο ιερό έχει ο καθένας μας εδώ τις ίδιες μας τις μάνες δηλαδή κατα τ'άλλα δεν 'βρίζεις' καθόλου  :jerking: .ευτυχώς που χτές ο μόντ διέγραψε τα πόστ και μοίρασε warn.αλλά καλύτερα πήγαινε πουθενά αλλού για παράδειγμα σε κάνα ψυχιατρείο γιατί σου είπα και γω ότι έχεις σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.
μικρός είναι ακόμα θα στρώσει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Για τους ελληνες αυτο που ειπα ισχυει σε μεγαλη πλειοψηφια φυσικα και δεν ειναι ολη ιδιοι.Οσο για χωρες του πρωην Ανατ μπλοκ Τσεχια κτλ σιγουρα ειναι καλυτερες απο την Ελλαδα αλλα μην κανουμε τωρα συγκριση της Ελλαδας με Πακισταν.Το θεμα ειναι να βλεπουμε τις πιο προοδευτικες χωρες πως ειναι και να συγκρινουμε.
Φιλικα
κανενας δεν εκανε συγκριση την ελλαδα με το πακισταν.....εσυ μονος σου το πηγες απο το ενα ακρο στο αλλο.....!εγω ενα εχω να πω ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας, δεν το κρυβω αν τυχει ν ακουσω κατι για την χωρα μου στο εξωτερικο την υπερασπιζομαι οσο μπορω και ποτε δεν ντραπηκα να πω οτι ειμαι ελληνας...!ειμαστε σε ολο τον κοσμο γνωστοι και ιστορικα και σε αλλα θεματα,(ομορφιας κλπ) αυτη ειναι η αποψη μου δεν ειναι υποχρεωτικο να αρεσει σε ολους.....τωρα οσο για τα παραπανω θεματα που αναφερθηκαν για κλεψιες αλοδαπους ναρκωτικα δημοσιο κλπ κλπ αυτα ενα εχω να πω παντου υπαρχουν.....!

Επισκέπτης
κανενας δεν εκανε συγκριση την ελλαδα με το πακισταν.....εσυ μονος σου το πηγες απο το ενα ακρο στο αλλο.....!εγω ενα εχω να πω ειμαι περηφανος που ειμαι ελληνας, δεν το κρυβω αν τυχει ν ακουσω κατι για την χωρα μου στο εξωτερικο την υπερασπιζομαι οσο μπορω και ποτε δεν ντραπηκα να πω οτι ειμαι ελληνας...!ειμαστε σε ολο τον κοσμο γνωστοι και ιστορικα και σε αλλα θεματα,(ομορφιας κλπ) αυτη ειναι η αποψη μου δεν ειναι υποχρεωτικο να αρεσει σε ολους.....τωρα οσο για τα παραπανω θεματα που αναφερθηκαν για κλεψιες αλοδαπους ναρκωτικα δημοσιο κλπ κλπ αυτα ενα εχω να πω παντου υπαρχουν.....!

Ρε δεν διαφωνω.Καλα ολα αυτα...Καλη η ιστορια κτλ αλλα αυτα πανε τωρα πια παρελθον.Το θεμα ειναι τι γινεται με την συγχρονη Ελλαδα που ειναι πρωτη στην διαφθορα και σε πολλα αλλα αρνητικα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ρε δεν διαφωνω.Καλα ολα αυτα...Καλη η ιστορια κτλ αλλα αυτα πανε τωρα πια παρελθον.Το θεμα ειναι τι γινεται με την συγχρονη Ελλαδα που ειναι πρωτη στην διαφθορα και σε πολλα αλλα αρνητικα.
τι γινεται???
ελλαδα ειμαστε ολοι μας....!οπως ειπε και  ο αξιολογος psaxnw....!μην μαθαμε να αναρωτιομαστε μονο η να πεταμε το μπαλακι στους αλλους....!ας κατσουμε και μεις να αναλογιστουμε τις καναμε που δεν επρεπενα κανουμε....!και τι μπορουμε να διορθωσουμε....!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Whitey : Τα κατάφερες να χαλάσεις το θρεντ.... Μπράβο κοσμογυρισμένε.

Επισκέπτης
τι γινεται???
ελλαδα ειμαστε ολοι μας....!οπως ειπε και  ο αξιολογος psaxnw....!μην μαθαμε να αναρωτιομαστε μονο η να πεταμε το μπαλακι στους αλλους....!ας κατσουμε και μεις να αναλογιστουμε τις καναμε που δεν επρεπενα κανουμε....!και τι μπορουμε να διορθωσουμε....!

Ο κολος του νεοΕλληνα τα θελει και τα παθαινει αυτα.Παρολλο την πρωτη γαμησετα τετραετια της ΝΔ την ξαναψηφισε παλι.
Η μοναδικη λυση θα ηταν ενας μεγαλος σεισμος να βουλιαξει αυτη η γελοια χωρα.Γιατι για φουντο μονο ειναι.

Επισκέπτης
πήρα τώρα μόλις αυτό το πμ από τον γνωστό τύπο εδώ.

Ειμαι περιεργος αν μπορεις να μου αποδειξεις αν εισαι οντως μαγκας οπως ειχες πει απο κοντα κιολας απο το να χρησιμοποιεις καποια προσωπικα μου που σου ειχα πει καποτε για να με προσβαλεις.
Βασικα δεν ντρεπομαι για οτι ειχα κανει τοτε απλα ειναι κατι το προσωπικο και δεν μου αρεσει να το μοιραζομε με αλλους πλην ελαχιστον περιπτωσεων,
Οποτε αν τιμας τα πατελονια σου οπως ο ιδιος λες να μην το πηγαινεις στο τοσο προσωπικο.

εγώ του απαντάω απλά ότι αν ήμουν στην θέση του και εξανάγκαζα μέλος του φόρουμ να θέλει να βγάλει σε κοινή θέα πμ που έστελνε με την καψούρα του για μια πόρνη, όχι γιατί είναι πόρνη αλλά για τα αισθήματα που απόκτησε για αυτήν και συν αυτό είχα πριν λίγο καιρό με την προκλητικότητα μου διαγραφεί από εδώ δια παντός και αντί αυτό να με κάνει να σκεφτώ αν όντως είχα κάνει κάποια λάθη αλλά όχι μόνο η πριν από την πρώτη συμπεριφορά μου δεν μου έδωσε κανένα μάθημα  και έφτασα στο σημείο να κάνω νέο προφίλ εδώ και πάλι να προκαλώ μετά την απειλή δημοσίευσης θα έκλεινα τον υπολογιστή μου και δεν θα έμπαινα ξανά εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom