Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

• πολιτικοι

Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

Ψήφοι: 20 46,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

Επισκέπτης
συνεχίζω με την Πλατεία Βάθης το μέρος που αναφέρω είναι μια περιοχή περίπου 300 χ  300  μέτρα και εκτός το ποιο πάνω να δείτε πόσα άλλα συμβαίνουν.
ένας τύπος εκεί έχει ένα κατάστημα που πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα το κατάστημα όμως ειναι ένα μαγαζί που έχει το γραφείο του αυτός ο κύριος η έκθεση αυτοκινήτων? μα ο δρόμος γύρω στης 20 θέσεις στάθμευσης έχει καταλάβει ο εν λόγο κύριος και όχι μόνο αυτό βάζει και κώνους σε 2 με 3 κενές θέσεις για να εξυπηρετεί  μερικούς δικούς της η αστυνομία 150 μέτρα ποιο πάνω στα αρχίδια της το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να δέρνει τους Αλβανούς κρατούμενους.

Επισκέπτης
οκ εμεις λεμε μπαρουφες κι εσυ το σωστο...
Μαλλον εχεις προβλημα στο να κατανοησεις τι γραφω...
που ειδες οτι τα βλεπω ολα ροδινα?διαβασες τι γραφω?
να σε ρωτησω κατι:εχεις συγγενη που να ειναι στο δημοσιο?ειναι καλος υπαλληλος η οχι?
γιατι συγκρινεις μονο με τη γερμανια?πηγαινε στην Ισπανια να δεις ποση βρομια και σκουπιδι πχ υπαρχει στους δρομους της Μαδριτης...

Οι περισοτερες χωρες της ΕΕ πλη ελαχιστον εξαιρεσεων σε τετοια θεματα ειναι αψογες.
Ειδικα τα χαλια που εχουμε στους δρομους και το κυκλοφοριακο προβλημα ειναι ανεπαναληπτο.
Οσο για το δημοσιο οι περισοτεροι τα ξυνουν αφου εχω γνωστους εκει.
Το επιπεδο διαφθορας της Ελλαδας ειναι αντιστοιχο του Ιρακ.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αριωνα εφτασες τα 9590 μηνυματα????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :P :P :P :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Ξέρω. Απλά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα της χώρας γιατί η σήψη έχει φτάσει βαθιά σε πολλούς τομείς και σε πολλά επίπεδα της κοινωνίας.
Μ αυτο το σκεπτικο του οτι ,οκ δεν αλλαζει τιποτα, μια ζωη τελευταιοι θα ειμαστε.....αυτο το σκεπτικο πρεπει να αλλαξει πρωτα!
Εγω νομιζω πως κατι αρχιζει να αλλαζει σημερα στη χωρα μας,κι αυτο δεν οφειλετε σε κομματα και βλακειες..Οφειλεται στο οτι οι νεοι εχουν μια διαφορετικη νοοτροπια απ οτι ειχε η γενια των γονιων μας που κατα τη γνωμη μου ΑΥΤΗ η γενια εφερε την χωρα μας εδω που ειναι σημερα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
οκ εμεις λεμε μπαρουφες κι εσυ το σωστο...
Μαλλον εχεις προβλημα στο να κατανοησεις τι γραφω...
που ειδες οτι τα βλεπω ολα ροδινα?διαβασες τι γραφω?
να σε ρωτησω κατι:εχεις συγγενη που να ειναι στο δημοσιο?ειναι καλος υπαλληλος η οχι?
γιατι συγκρινεις μονο με τη γερμανια?πηγαινε στην Ισπανια να δεις ποση βρομια και σκουπιδι πχ υπαρχει στους δρομους της Μαδριτης...
γιατι μαλον αυτο μας συμφερει καταλαβες τι γινεται μπορει να ναι ο ιδιος ΔΥ...!η να χει σχεση με την γερμανια.....!αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!
δν το ηξερες αυτο???
δεν λεω και γω αν ειμουνα στη θεση του το ιδιο θα κανα....!θα πενευα το σπιτι μου για να μην πεσει να με καταπλακωσει....!

Επισκέπτης
γιατι μαλον αυτο μας συμφερει καταλαβες τι γινεται μπορει να ναι ο ιδιος ΔΥ...!η να χει σχεση με την γερμανια.....!αν δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει!!!
δν το ηξερες αυτο???
δεν λεω και γω αν ειμουνα στη θεση του το ιδιο θα κανα....!θα πενευα το σπιτι μου για να μην πεσει να με καταπλακωσει....!

Απλως μου αρεσει να λεω τα πραγματα οπως ειναι.Εσεις συνεχιστε να καμαρωνετε για την Ελλαδας σας που ειναι μεσα στο σκουπιδι,στην διαφθορα και γενικα στην κακομοιρια σε ολους τους τομεις.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Μ αυτο το σκεπτικο του οτι ,οκ δεν αλλαζει τιποτα, μια ζωη τελευταιοι θα ειμαστε.....αυτο το σκεπτικο πρεπει να αλλαξει πρωτα!
Εγω νομιζω πως κατι αρχιζει να αλλαζει σημερα στη χωρα μας,κι αυτο δεν οφειλετε σε κομματα και βλακειες..Οφειλεται στο οτι οι νεοι εχουν μια διαφορετικη νοοτροπια απ οτι ειχε η γενια των γονιων μας που κατα τη γνωμη μου ΑΥΤΗ η γενια εφερε την χωρα μας εδω που ειναι σημερα...
Συμφωνώ.Το βλέπω γύρο μου...Είμαι 18 σχεδόν και βλέπω τα άτομα της ηλικίας μου βράζει το αίμα τους και έχουν διαφορετικές απόψεις...Ελπίζω να μην γίνουμε και εμέις σαν τους μεγαλύτερους και ποτέ να μην πάψουμε να αμφισβητούμε και να σνομπάρουμε καταστάσεις αλλά ευελπιστώ να αλλάξουμε κάτι προς το καλύτερο..

Υ.Γ. Υπάρχουν και εξαιρέσεις..Κάποιοι νέοι το μόνο πρόβλημά τους είναι πως να φτιάξουνε το μαλλί τους...Αυτοί είναι για ξύλο...

Επισκέπτης
συνεχίζω με πλατεία Βάθης στην οδό Χαλκοκονδύλη κοντά στην Μάρνης για να μην μπερδευτούμε με άλλα ξενοδοχείο μπροστά όλες οι θέσεις κατειλημμένες για να παρκάρουν τα υποτίθεται στελέχη του ξενοδοχείου ενώ το ξενοδοχείο στην ουσία της θέσεις αυτές δεν της δικαιούται για τον λόγο αυτό αλλά για περίπτωση που έρθει πούλμαν με τουρίστες για να μην κλείσει ο δρόμος, απολογισμός την ημέρα έρχονται περίπου 10 πούλμαν που παρκάρουν? στην μέση του δρόμου, ελάχιστος χρόνος παρκαρίσματος? 20 λεπτά και  η στρατιά των οδηγών που περιμένουν να φύγει το πούλμαν μεγάλη.
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥ ΣΟΥ. 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
Οι περισοτερες χωρες της ΕΕ πλη ελαχιστον εξαιρεσεων σε τετοια θεματα ειναι αψογες.
Ειδικα τα χαλια που εχουμε στους δρομους και το κυκλοφοριακο προβλημα ειναι ανεπαναληπτο.
Οσο για το δημοσιο οι περισοτεροι τα ξυνουν αφου εχω γνωστους εκει.
Το επιπεδο διαφθορας της Ελλαδας ειναι αντιστοιχο του Ιρακ.
Ειδες?οι γνωστοι σου τα ξηνουν στο δημοσιο και παραπωνιεσαι...
κυκλοφοριακο?το ξερεις οτι στην Γαλια ή Ιταλια δεν θυμαμαι για να λυθει το κυκλοφοριακο τους προσφατα βαλαν διοδια στο κεντρο?Ο κοσμος ξεσηκωθηκε και με το δικιο του..Αν κανουν κι εδω το ιδιο θα γινει χαμος κι απο μας και θα χουμε δικιο κατ εμε...Παντου τα ιδια προβληματα υπαρχουν,μην ζειτε με την ψευδαισθηση:"αλλου δεν ειναι ετσι τα πραγματα εμεις στην Ελλαδα ειμαστε τα μαυρα μας τα χαλια"....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Απλως μου αρεσει να λεω τα πραγματα οπως ειναι.Εσεις συνεχιστε να καμαρωνετε για την Ελλαδας σας που ειναι μεσα στο σκουπιδι,στην διαφθορα και γενικα στην κακομοιρια σε ολους τους τομεις.
Αυτή η Ελλάδα είναι και δικιά σου φίλε.Μην λες καμαρώνετε...Και πρέπει να αλλάξουμε κάτι όχι να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας να αλλάξει από μόνη της...

Επισκέπτης
καλά εσύ ζείς στον κόσμο σου αλλά ούτε το τσουλί δεν σε κάνει κέφι ελεεινοέληνα.

Μια χαρα με κανει κεφι.Καλυτερα απο κατι ψευτομαγκες μπαρμπες σαν και σενα  :dancing:
Πες μας και αλλες ιστοριες και κατορθωματα σου απο τα βαλκανια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δεν στο λεω με κακια πραγματικα αλλα αν πας μια βολτα παραεξω (δεν ξερω αν εχεις παει) αλλα και να πηγες για διακοπες εμενα δεν μου λεει κατι γιατι εγω ζω εξω αρκετους μηνες του χρονου θα καταλαβενες οτι τα παραπανω που λες υοπαρχουνε σχεδον παντου....!τι θες να πιασουμε τα σκουπιδια?ποια απ ολα?του δρομου?της πολιτικης?της εκκλησιας?του δημοσιου?τα λαδωματα?τις κλεψιες?τα ναρκωτικα?τους αλλοδαπους?
και επειδη ειναι πολλα και αμετρητα και επειδη την ελλαδα την εχουνε καμαρι οι ξενοι και αρεσει σε στατιστικα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων και ειναι και πανεμορφη και γνωστη παντου ιστορικα...οποια πετρα και να σηκωσεις παντου ελληναρα θα βρεις......χωρια οτι ειμαστε και greeklover οσο και αστειο και παραξενο να ακουγεται σε μερικους....!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Μια χαρα με κανει κεφι.Καλυτερα απο κατι ψευτομαγκες μπαρμπες σαν και σενα  :dancing:
Αν έχεις όρεξη για μαλακία τράβα στο εκ του μηδενός σου ταιριάζει απόλυτα φίλε..

Επισκέπτης

ρε αριωνα πες του οτι τα ξερει ολα κ οτι εσυ βγηκες απο το αυγο σου τωρα εχει τρελαθει το παιδι.εγω απορω που παρολο που θεωρω οτι εισαι εξυπνος πεφτεις στην παγιδα του

Επισκέπτης
δεν στο λεω με κακια πραγματικα αλλα αν πας μια βολτα παραεξω (δεν ξερω αν εχεις παει) αλλα και να πηγες για διακοπες εμενα δεν μου λεει κατι γιατι εγω ζω εξω αρκετους μηνες του χρονου θα καταλαβενες οτι τα παραπανω που λες υοπαρχουνε σχεδον παντου....!τι θες να πιασουμε τα σκουπιδια?ποια απ ολα?του δρομου?της πολιτικης?της εκκλησιας?του δημοσιου?τα λαδωματα?τις κλεψιες?τα ναρκωτικα?τους αλλοδαπους?
και επειδη ειναι πολλα και αμετρητα και επειδη την ελλαδα την εχουνε καμαρι οι ξενοι και αρεσει σε στατιστικα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων και ειναι και πανεμορφη και γνωστη παντου ιστορικα...οποια πετρα και να σηκωσεις παντου ελληναρα θα βρεις......χωρια οτι ειμαστε και greeklover οσο και αστειο και παραξενο να ακουγεται σε μερικους....!

Ρουμανια που εισαι ειναι σκατοχωρα σαν την Ελλαδα.Εγω δεν μιλαω για συγκρισεις με Αλβανια και Πακισταν.Μιλαω για χωρες εξελιγμενες και πολιτισμενες οπως Γερμανια,Σουηδια,Δανια.
Αυτα που ξερεις εδω στο Ελλαντα και στα Βαλκανια εκει ειναι αδιανοητα.
Οσο για το μυθο του greeklover τι να πω.Σκαταδες λιγουρηδες ειμαστε.Και αρκετοι μαλιστα ειναι βοθροκοιληδες τριχωτοι σαν πιθικοι που δεν εχουν ακουσει ποτε στην ζωη τους τη λεξη αθλητισμος.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Εγώ τουλάχιστον μέσα από εδώ προσπαθώ και θέλω να πάρω κάτι και να δώσω κάτι.Μια πληροφορία μία άποψη.Να διασταυρώσω & να ανταλλάξω απόψεις..

Επισκέπτης
ρε αριωνα πες του οτι τα ξερει ολα κ οτι εσυ βγηκες απο το αυγο σου τωρα εχει τρελαθει το παιδι.εγω απορω που παρολο που θεωρω οτι εισαι εξυπνος πεφτεις στην παγιδα του

Εσυ βγηκες πολυ νωρις απο το αυγο σου :dancing: Δεν ειναι και καλο ξερεις να βγαινεις τοσο πρωορα!

Επισκέπτης
αν σε αποκαλέσω ηλίθιο δεν είναι βρισιά για να με μπανάρουν γιατί η ηλιθιότητα για όσους γνωρίζουν καλά την Ελληνική γλώσσα είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο εγκέφαλος μερικών ατόμων πχ ο δικός σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom