Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

• πολιτικοι

Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

Ψήφοι: 20 46,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

Επισκέπτης
προσωπικα,ειμαι εναντιων του τιτλου του θεματος....το θεωρω γενικο αφορισμο και δεν ειναι σωστο κατ εμε....
δεν λεω οτι ειμαι ικανοποιημενος απ την Ελλαδα αλλα ειναι απλο παιδια...οποιανου δεν του αρσει παει και μενει αλλου....ειναι δυσκολο συμφωνω αλλα ειμαι τις γνωμης οτι ΟΛΟΙ μας οταν μιλαμε με καποιον ξενο με περηφανια καυχιομαστε και λεμε:ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
το μπανανία γενικώς εκφράζει αυτά που ζούμε και βιώνουμε καθημερινά,μπανανία είναι ο αυταρχισμός και η κατάχρηση εξουσίας του μπάτσου, μπανανία είναι η αδιαφορία του ΔΥ να εξυπηρετήσει τον πολίτη,κάποτε σε ένα νοσοκομείο σε ένα γκισέ που έκλειναν τα ραντεβού για εξετάσεις η υπάλληλος έπαιζε πασιέντζα στον υπολογιστή και μια γιαγιά περίμενε μπροστά στο γκισέ να της πάρει τα στοιχεία για κάποιο ραντεβού για ιατρική εξέταση και αφού έχουν περάσει πάνω από 15 λεπτά η γιαγιά της λέει κόρη μου αργούμε? και η υπάλληλος από μέσα της απαντά οργισμένα κυρία μου δεν βλέπεις ότι έχω δουλειά?
η δικτατορία του βολεμένου ΔΥ η αυταρχικότητα σε όλο το μεγαλείο.   

Επισκέπτης
Διαφωνώ.Αν δεν μας αρέσει να φύγουμε ???Πας καλά ?Δηλαδή δεν είναι καλύτερο να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό που κυριαρχεί ??? Πρέπει να βάλουμε την ουρά στα σκέλια και να φύγουμε..Δεν είναι σωστό αυτό.Και τη να γενικεύουμε?Πες μου μία υπηρεσία ή κάτι που δουλεύει καλά σε αυτήν την χώρα?Εγώ μόνο το ρολόϊ μου βλέπω να πηγαίνει σωστά (αν και πάλι αμφιβάλω λίγο)

Σωστα.Εδω μια απλη επεμβαση να πας να κανεις στο δημοσιο νοσοκομειο δεν ξερεις αν θα βγεις ζωντανος απο κει μεσα η μισερωμενος.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α καλα αυτο ξαναπεστο.....!
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
για ρωτα μερικους μερικους που μενουνε στο εξωτερικο να δεις τι θα σου πουνε πανω σε αυτο το θεμα...!α καλαααααααα....!απλα υπαρχουνε καποιες στγμες που μας περνει απο κατω και κατηγορουμε την ελλαδα για τα κωλοσυστηματα της....λες και στο εξωτεικο ειναι καλυτερα...!απλα οι περισσοτεροι αυτο που χουνε μαθει να κανουνε ειναι να κατηγορουνε την ελλαδα περνουνε π.χ την Γαλια σαν χωρα βρισκουνε και ενα ωραιο νομο και σου το πετανε στην μαπα και σου λενε ειδες χωρα η Γαλια??
νομιζω οτι αυτοι που με την πρωτη ευκαιρια κατηγορουν την Ελλαδα ειναι οι πρωτοι υπευθηνοι για την κατασταση...
Πχ καποιος λεει:ε ρε σκουπιδια στους δρομους,μπανανια ειμαστε...παει ποιο κατω και πεταει το τσιγαρο στο δρομο...
παει ενας σε μια δημοσια υπηρεσια:περιμενει μια ωρα στην ουρα,σκαει το βισμα και εξυπηρετειτε...τα περνει τρελεβεται κι αρχιζει να βριζει...
Μετα απο δυο μερες κατι χρειαζεται και περνει τον κολλητο του βισμα καπου και τακτοποιει μια δουλεια....
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
Λαμογια,μιζες,και λοιπα σκατα υπαρχουν σε ολες τις χωρες του κοσμου καθως και λοιπα καθημερινα προβληματα οπως συνοστισμος σε δρομους,καθηστερισεις σε μεταφορικα μεσα κτλ κτλ...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
προσωπικα,ειμαι εναντιων του τιτλου του θεματος....το θεωρω γενικο αφορισμο και δεν ειναι σωστο κατ εμε....
δεν λεω οτι ειμαι ικανοποιημενος απ την Ελλαδα αλλα ειναι απλο παιδια...οποιανου δεν του αρσει παει και μενει αλλου....ειναι δυσκολο συμφωνω αλλα ειμαι τις γνωμης οτι ΟΛΟΙ μας οταν μιλαμε με καποιον ξενο με περηφανια καυχιομαστε και λεμε:ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
καυχιομαστε ομως για την ιστορια μας και τον πολιτισμο μας και οχι για τα ντιβιντι και τη διαφθορα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
καυχιομαστε ομως για την ιστορια μας και τον πολιτισμο μας και οχι για τα ντιβιντι και τη διαφθορα

Εγώ πάντως σίγουρα δεν καυχιέμαι.
Αφού είμαστε γελοίοι. Δηλαδή τι? Μας πειράζει η αλήθεια και δε θέλουμε να το παραδεχτούμε; Το ξέρω ότι η αλήθεια πονάει, αλλά απλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Επισκέπτης
καθημερινά ανεβαίνω την Αχαρνών σε όλο της το μήκος υπάρχουν οι περίφημες πινακίδες σε σχήμα ρόμβου κίτρινες το χρώμα ( δρόμος προτεραιότητος και απαγορεύσεως στάθμευσης)χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  όλη η Αχαρνών ένα απέραντο πάρκιν σε διπλή λουρίδα και τα μισά αυτοκίνητα με κουκούλα μήνες ολόκληρους και μάλιστα με τους μήνες άντε το καλοκαίρι και Πάσχα με Χριστούγεννα να πάει ο ιδιοκτήτης στο χωριό.

Επισκέπτης
Λαμογια,μιζες,και λοιπα σκατα υπαρχουν σε ολες τις χωρες του κοσμου καθως και λοιπα καθημερινα προβληματα οπως συνοστισμος σε δρομους,καθηστερισεις σε μεταφορικα μεσα κτλ κτλ...

καλα γυρνα πλευρο απο την αλλη.Στην Γερμανια ουτε λεπτο δεν αργει το λεωφωρειο.Ουτε υπαρχουν εκει διπλοπαρκαρισματα και μαλακιες.
Οσο για την διαφθορα ειμαστε απο τις πρωτες χωρες.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
το μπανανία γενικώς εκφράζει αυτά που ζούμε και βιώνουμε καθημερινά,μπανανία είναι ο αυταρχισμός και η κατάχρηση εξουσίας του μπάτσου, μπανανία είναι η αδιαφορία του ΔΥ να εξυπηρετήσει τον πολίτη,κάποτε σε ένα νοσοκομείο σε ένα γκισέ που έκλειναν τα ραντεβού για εξετάσεις η υπάλληλος έπαιζε πασιέντζα στον υπολογιστή και μια γιαγιά περίμενε μπροστά στο γκισέ να της πάρει τα στοιχεία για κάποιο ραντεβού για ιατρική εξέταση και αφού έχουν περάσει πάνω από 15 λεπτά η γιαγιά της λέει κόρη μου αργούμε? και η υπάλληλος από μέσα της απαντά οργισμένα κυρία μου δεν βλέπεις ότι έχω δουλειά?
Όλα αυτά κατά την γνώμη μου (αυταρχισμό,αδιαφορία κτλ) η αυθαίρετη εξουσία που έχουν αποκτήσει κάποιοι.Δηλαδή αν υπήρχε ένας νόμος π.χ. που αν έκανες καταγγελία για έναν δημόσιο υπάλληλο που δεν έκανε σωστά την δουλεία του και αυτός με την μία έπαιρνε πόδι,να δούμε αν όλοι θα δούλευαν ή θα μας δούλευαν ακόμα.Μία χαρά είναι ο τίτλος του θρεντ..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
νομιζω οτι αυτοι που με την πρωτη ευκαιρια κατηγορουν την Ελλαδα ειναι οι πρωτοι υπευθηνοι για την κατασταση...
Πχ καποιος λεει:ε ρε σκουπιδια στους δρομους,μπανανια ειμαστε...παει ποιο κατω και πεταει το τσιγαρο στο δρομο...
παει ενας σε μια δημοσια υπηρεσια:περιμενει μια ωρα στην ουρα,σκαει το βισμα και εξυπηρετειτε...τα περνει τρελεβεται κι αρχιζει να βριζει...
Μετα απο δυο μερες κατι χρειαζεται και περνει τον κολλητο του βισμα καπου και τακτοποιει μια δουλεια....
α καλα με χεις καλυψει απολυτα ετσι....................!
ειδεικα με το τελευτεο που ειπες σου δινω και το βρακι μου...........!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Διαφωνώ.Αν δεν μας αρέσει να φύγουμε ???Πας καλά ?Δηλαδή δεν είναι καλύτερο να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε αυτό που κυριαρχεί ??? Πρέπει να βάλουμε την ουρά στα σκέλια και να φύγουμε..Δεν είναι σωστό αυτό.Και τη να γενικεύουμε?Πες μου μία υπηρεσία ή κάτι που δουλεύει καλά σε αυτήν την χώρα?Εγώ μόνο το ρολόϊ μου βλέπω να πηγαίνει σωστά (αν και πάλι αμφιβάλω λίγο)
Εχεις δικιο στο δεν πρεπει να φυγουμε αλλα παλι εχεις δικιο στο οτι κατι πρεπει να κανουμε.εμεις πρεπει να αλλαξουμε πρωτα για να αλλαξει η ΕΛΛΑΔΑ!!!
Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι και τι εμπειριες εχεις αλλα εχω βρει παρα πολλες υπηρεσιες που δουλευαουν πιο καλα κι απο ιδιωτες...πχ με εχουν εξηπυρετησει σε ημερα απεργιας και στις 3 το μεσημερι τηλεφωνικος τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΑ...Δεν το πιστευα!!!Φυσικα εχω βρει και υπηρεσιες που θες να μπεις με το δικανο...οι περισσοτερες!!!
Σωστα.Εδω μια απλη επεμβαση να πας να κανεις στο δημοσιο νοσοκομειο δεν ξερεις αν θα βγεις ζωντανος απο κει μεσα η μισερωμενος.
προσωπικα,εκανα εγχειρηση προσφατα σε επαρχιακο νοσοκομειο παρα πολυ σοβαρη,η επεμβαση ηταν αψογη κι εμεινα τοσο ικανοποιημενος που μονος μου για να ευχαρηστησω τον γιατρο πηγα να του δοσω λεφτα και μου λεει:-Σε παρακαλω πολυ παιδι μου ειναι η δουλεια μου...Ενιωσα μαλακας και ικανοποιημενος μαζι!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ...αντιθετως...
εχεις απολυτο δικιο...δυστηχως συμβαινουν αυτα και σε μενα εχει τυχει...
αλλα ειναι λαθος για μενα να την πληρωνει η χωρα που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ γιατι το 80% των ΔΥ ειναι τσογλανια...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εχεις δικιο στο δεν πρεπει να φυγουμε αλλα παλι εχεις δικιο στο οτι κατι πρεπει να κανουμε.εμεις πρεπει να αλλαξουμε πρωτα για να αλλαξει η ΕΛΛΑΔΑ!!!
Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι και τι εμπειριες εχεις αλλα εχω βρει παρα πολλες υπηρεσιες που δουλευαουν πιο καλα κι απο ιδιωτες...πχ με εχουν εξηπυρετησει σε ημερα απεργιας και στις 3 το μεσημερι τηλεφωνικος τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΑ...Δεν το πιστευα!!!Φυσικα εχω βρει και υπηρεσιες που θες να μπεις με το δικανο...οι περισσοτερες!!!προσωπικα,εκανα εγχειρηση προσφατα σε επαρχιακο νοσοκομειο παρα πολυ σοβαρη,η επεμβαση ηταν αψογη κι εμεινα τοσο ικανοποιημενος που μονος μου για να ευχαρηστησω τον γιατρο πηγα να του δοσω λεφτα και μου λεει:-Σε παρακαλω πολυ παιδι μου ειναι η δουλεια μου...Ενιωσα μαλακας και ικανοποιημενος μαζι!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΔ...αντιθετως...εχεις απολυτο δικιο...δυστηχως συμβαινουν αυτα και σε μενα εχει τυχει...
αλλα ειναι λαθος για μενα να την πληρωνει η χωρα που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ γιατι το 80% των ΔΥ ειναι τσογλανια...

Συγγνώμη βρε άνθρωπε, δηλαδή η ελλάδα είναι κάτι απρόσωπο; Ποιος την αποτελεί; Μήπως αυτά τα τσογλάνια που λες εσύ; Αρα; Τι εννοείς λάθος να την πληρώνει; Αφού εμείς την απαρτίζουμε.
Δηλαδή στέκει το σκεπτικό, η Ελλάδα είναι καλή χώρα αλλά οι έλληνες μαλάκες;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
α καλα με χεις καλυψει απολυτα ετσι....................!
ειδεικα με το τελευτεο που ειπες σου δινω και το βρακι μου...........!

Α και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Απλά, αν κάποιος είναι διαφορετικός από τους υπολοίπους, φροντίζει το περιβάλλον, προσέχει τι σκουπίδια πετάει, είναι υπέρ της καθαριότητας γενικά να ξέρετε ότι είναι ο "τρελός του χωριού". Διαπιστωμένα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλα γυρνα πλευρο απο την αλλη.Στην Γερμανια ουτε λεπτο δεν αργει το λεωφωρειο.Ουτε υπαρχουν εκει διπλοπαρκαρισματα και μαλακιες.
Οσο για την διαφθορα ειμαστε απο τις πρωτες χωρες.
Αλλαξε υφακι οταν μιλαμε και κοψε εκφρασεις του στυλ γυρνα πλευρο γιατι δεν μιλησα ετσι για να μην σου πω οτι η Ελλαδα εχει αυτα τα χαλια απο κατι μαγκακια σαν κι εσενα!

Επισκέπτης
Ομόνοια πλατεία Βάθης στης οδούς Χαλκοκονδύλη, Μένανδρου,Βερανζέρου ένα μέρος της Αθήνας που η θέση στάθμευσης αποτελεί πολυτέλεια μερικά δημόσια κτίρια που εδρεύουν ορισμένες δημόσιες υπηρεσίες και ο δρόμος μπροστά η θέσεις στάθμευσης περιορίζονται μόνο για ορισμένους θνητούς που εργάζονται σε αυτές και όχι στον απλό Έλληνα που ίσως να χρειαστεί να σταματήσει για 5 λεπτά να πάει σε ένα φαρμακείο να πάρει τα φάρμακα που έχει ανάγκη για αυτόν υπάρχει ο γερανός. κατά τα  άλλα το σύνταγμα γράφει όλοι οι Έλληνες έχουν ίσα δικαιώματα. 

Επισκέπτης
Αλλαξε υφακι οταν μιλαμε και κοψε εκφρασεις του στυλ γυρνα πλευρο γιατι δεν μιλησα ετσι για να μην σου πω οτι η Ελλαδα εχει αυτα τα χαλια απο κατι μαγκακια σαν κι εσενα!

Αφου λετε μπαρουφες τι θες να σου πω.Ειμαστε απο τις πιο σκατοχωρες σε δημοσιες υπηρεσιες και σε διαφθορα και σε δρομους και εσυ τα βλεπεις ολα ροδινα.
Πηγαινε Γερμανια Βερολινο και κανε καμια μαλακια μεα το αμαξι σου εκει να δεις για ποτο στο χει παρει ο γερανος.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Συγγνώμη βρε άνθρωπε, δηλαδή η ελλάδα είναι κάτι απρόσωπο; Ποιος την αποτελεί; Μήπως αυτά τα τσογλάνια που λες εσύ; Αρα; Τι εννοείς λάθος να την πληρώνει; Αφού εμείς την απαρτίζουμε.
Δηλαδή στέκει το σκεπτικό, η Ελλάδα είναι καλή χώρα αλλά οι έλληνες μαλάκες;
Μονος μου ειπα οτι την ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....
Συγνωμη αλλα δεν ειναι ολη η Ελλαδα βολεμενοι δημοσιοι υπαληλοι που εγω ειπα τσογλανια..Αν δεν το ξερεις υπαρχει κι αλλος κοσμος που δεν ειναι ΔΥ...  Το 80% των ΔΥ της Ελλαδας δεν ειναι το 80% του Ελληνικου πληθυσμου ξερεις...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ομόνοια πλατεία Βάθης στης οδούς Χαλκοκονδύλη, Μένανδρου,Βερανζέρου ένα μέρος της Αθήνας που η θέση στάθμευσης αποτελεί πολυτέλεια μερικά δημόσια κτίρια που εδρεύουν ορισμένες δημόσιες υπηρεσίες και ο δρόμος μπροστά η θέσεις στάθμευσης περιορίζονται μόνο για ορισμένους θνητούς που εργάζονται σε αυτές και όχι στον απλό Έλληνα που ίσως να χρειαστεί να σταματήσει για 5 λεπτά να πάει σε ένα φαρμακείο να πάρει τα φάρμακα που έχει ανάγκη για αυτόν υπάρχει ο γερανός. κατά τα   άλλα το σύνταγμα γράφει όλοι οι Έλληνες έχουν ίσα δικαιώματα.   

Καλύτερα το θέμα της ισότητας ΓΕΝΙΚΑ (μεταξύ ανδρών-γυναικών, μεταξύ δημοσίων προσώπων και απλών πολιτών κτλ.) να ανοιχθεί σε δικό του thread... Έχει ψωμί........

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Το έχουμε ξανά πει... << Κάποιοι τρώνε για να ζούνε και κάποιοι ζούνε για να ΤΡΩΝΕ >>

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μονος μου ειπα οτι την ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....
Συγνωμη αλλα δεν ειναι ολη η Ελλαδα βολεμενοι δημοσιοι υπαληλοι που εγω ειπα τσογλανια..Αν δεν το ξερεις υπαρχει κι αλλος κοσμος που δεν ειναι ΔΥ...  Το 80% των ΔΥ της Ελλαδας δεν ειναι το 80% του Ελληνικου πληθυσμου ξερεις...

Ξέρω. Απλά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα της χώρας γιατί η σήψη έχει φτάσει βαθιά σε πολλούς τομείς και σε πολλά επίπεδα της κοινωνίας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Αφου λετε μπαρουφες τι θες να σου πω.Ειμαστε απο τις πιο σκατοχωρες σε δημοσιες υπηρεσιες και σε διαφθορα και σε δρομους και εσυ τα βλεπεις ολα ροδινα.
Πηγαινε Γερμανια Βερολινο και κανε καμια μαλακια μεα το αμαξι σου εκει να δεις για ποτο στο χει παρει ο γερανος.
οκ εμεις λεμε μπαρουφες κι εσυ το σωστο...
Μαλλον εχεις προβλημα στο να κατανοησεις τι γραφω...
που ειδες οτι τα βλεπω ολα ροδινα?διαβασες τι γραφω?
να σε ρωτησω κατι:εχεις συγγενη που να ειναι στο δημοσιο?ειναι καλος υπαλληλος η οχι?
γιατι συγκρινεις μονο με τη γερμανια?πηγαινε στην Ισπανια να δεις ποση βρομια και σκουπιδι πχ υπαρχει στους δρομους της Μαδριτης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom