Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

• πολιτικοι

Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

Ψήφοι: 20 46,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

Επισκέπτης
εγώ έχω να καταθέσω τα εξής ότι η παιδεία σε μια χώρα σχεδιάζεται ανάλογα με της ανάγκες της χώρας και επάνω στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του τόπου.
τα τελευταία χρόνια ήμαστε μάρτυρες για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της εκπαίδευσης.
το πρόβλημα δεν είναι κατ αρχήν οι απεργίες και οι καταλήψεις αλλά οι αιτίες που προκαλούν αυτές.
εγώ θα ρωτήσω κάτι απλό όλοι μιλάνε για αναμόρφωση της παιδείας έτσι γενικά κανείς όμως δεν βγήκε να πει σε ένα βάθος χρόνου τι ακριβώς θα γίνει η έστω αν κάποιοι είπαν τι προτείνουν αλλά και τι πιστεύουν ότι θα γίνει τελικά τα ΜΜΕ δεν τα προβάλανε.
εσείς τι πιστεύεται για αυτό τι νομίζεται θα γίνει και τι προτείνεται να γίνει.

η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι οπως ειναι διαμορφωμενη η κοινωνια η παιδεια δεν προκειται να βετιωθει κ πιστευω οτι μονο εαν μελετησουμε το προβλημα ατομικα κ πρσπαθησει ο καθενας να βελτιωσει την ποιοτητα ζωης του μπορει να γινει κατι

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ε να τώρα συγγνώμη που θα το πω, αλλά αυτό είναι που τονώνει τον εγωισμό μας! Ο ένας μήνας που ασχολήθηκαν όλοι μαζί μας κι αυτό χάρη στους Ολυμπιακούς! Και αυτό μας ικανοποιεί ηθικά;;;
Εσένα;
Εμένα πάντως ΟΧΙ
Γιατί βρε Οχια να μην μας ικανοποιήσει και ηθικά? Μα πάνω απο όλα γιατί να μείνουμε στο θέμα του εγωισμού, είμαστε Έλληνες απόγονοι των αρχαίων κλπ κλπ?
Δεν κάναμε λίγα, ως λαός, και μάλιστα σε ιδιαίτερα περιέργες εποχές. Το μομέντουμ χάσαμε, ως συνήθως, αλλά που θα πάει θα πάρουμε μπρός κάποια στιγμή.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Από πότε η συμμετοχή σε πόλεμο είναι επίτευγμα;

Με την ίδια λογική οι Αρχαίοι Έλληνες που πολέμησαν τους Πέρσες δεν έκαναν τίποτα σπουδαίο.Έπρεπε να στήσουν κώλο να τους αφήσουν να τα κάνουν όλα ίσωμα.Όσο για τον Β Παγκόσμιο ίσως να έχεις ακούσει την φράση του Τσώρτσιλ. ;)

Υγεία χάλια,εκπαίδευση σκατά,δημόσιες υπηρεσίες σκατά,όλες οι ελληνίδες μπάζα μπας και έχουμε βρεθεί ήδη στην κόλαση?Αυτήν την νοοτροπία έχετε μερικοί ρε παιδιά λες και όλοι οι άλλοι είναι υπερεξελιγμένα όντα και εμείς χωμένοι στα σκατά.

Επισκέπτης
Όχι ρε φίλε δεν μπορείς να καταλάβεις...Αυτός που έχει ευθυκρισία και κάνει 1 ορθογραφικό λάθος υπερτερεί περισσότερο από έναν που δέν έχει ευθυκρισία και γράφει χωρίς ορθογραφικά...Κατανοητος ?? Ή να το πάρουμε πάλι από την αρχή ?? :think: :think:
μια μορφή ανορθογραφίας μπορεί να έχει και κάποιος που είναι δυσλεκτικός όμως οι δυσλεκτικοί φημίζονται για την ευφυΐα τους.   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για το  :blahblah1: :blahblah1: ομολογώ οτι έχεις δίκιο. Κάτι κρίσεις με πιάνουν ώρες ώρες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λοιπόν,
επίτευγμα δεν είναι η συμμετοχή σε πόλεμο, ειδικά αν σε παρασέρνουν σε αυτόν. Οι αγώνες που δίνεις όμως, και η αναγνώριση που προέρχεται απο αυτούς τους αγώνες αποτελούν επιτεύγματα.
Για τον θείο Καραμανλή, και ας μην μένουμε μόνο σε αυτόν, δεν έχεις και τόσο άδικο. Ειδικά την Αθήνα την έκανε ένα ωραίο τσιμεντένιο μπουρδέλο. Απο την άλλη όμως οτι δημιουργήθηκε εκείνη την εποχή απο το μηδέν ξεκίνησε. Ελληνικά χέρια το έχτισαν και ελληνικά μυαλά το σχεδιάσαν. Όλα απο το μηδέν επαναλαμβάνω. Κάποιες απο τις υποδομές τότε δεν ξεκίνησαν να φτιάχνονται?
Τώρα όσον αφορά τους Ολυμπιακούς. Φυσικά και πληρώσαμε τα κέρατα μας. Και λίγα ήταν τρία χρόνια μετά την 9/11/2001. Ως συνήθως, φίλε στην Ελλάδα ζούμε, τελευταία στιγμή παραδόθηκάν τα πάντα. Παρόλα αυτά όλος ο πλανήτης για ένα μήνα για την μικρούλα και ταπεινή χώρα μας μιλούσε. Και όλα κύλισαν ομαλά.
Εποικοδομητική η σκέψη σου.
Αλλά δεν έχουν κάνει μόνο οι Ελληνες αγώνες αναγνώρισης.
>Απο την άλλη όμως οτι δημιουργήθηκε εκείνη την εποχή απο το μηδέν ξεκίνησε.
Η Γερμανία ηττήθηκε 2!!!!! φορές σε παγκόσμιους πολέμους ισοπεδώθηκε σχεδόν ολοσχερώς κατά την εισβολή των Συμμάχων. Κάνε μια βόλτα στη Γερμανία να δεις τι σημαίνει οικοδομικό επίτευγμα ρκ του μηδενός.
>Κάποιες απο τις υποδομές τότε δεν ξεκίνησαν να φτιάχνονται?
Εδώ είσαι φάουλ αγαπητέ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!! Το μεγαλύτερο πρόβλημα της σύγχρονης Ελλάδας είναι η παντελής έλλειψη υποδομών. Επιγραμματικά. Αττική Οδός χωρίς παράπλευρους υποστηρικτικούς οδικούς άξονες. Σταθμοί μετρό, προαστιακών χωρίς υποδομή πάρκινγκ. Πολυκατοικίες χωρίς γκαράζ. Εθνικοί δρόμοι χωρίς επαρκείς και αρκετούς σταθμούς εξυπηρέτησης.

>Παρόλα αυτά όλος ο πλανήτης για ένα μήνα για την μικρούλα και ταπεινή χώρα μας μιλούσε
Καλά δεν κάναμε και τίποτα... Ολα οι Αμερικανοί τα έκαναν -μέχρι και τις παρακολουθήσεις. Επίτευγμα είναι ότι κάνουμε διαρκώς πίπες στη ΟΥΖΑ; Για κοίτα λίγο προς Κούβα να πάρεις γεύση απελευθερωτικών αγώνων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι ρε φίλε δεν μπορείς να καταλάβεις...Αυτός που έχει ευθυκρισία και κάνει 1 ορθογραφικό λάθος υπερτερεί περισσότερο από έναν που δέν έχει ευθυκρισία και γράφει χωρίς ορθογραφικά...Κατανοητος ?? Ή να το πάρουμε πάλι από την αρχή ?? :think: :think:
Δεκτόν και σωστόν έτσι. Συγγνώμη δεν εκατάλαβον  ;)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εξηγησε μου γιατι κ πεισε με

Καταρχάς γιατί η χούντα διάλεξε για μότο της το "πατρίς θρησκεία οικογένεια" και όχι το "ψωμί παιδεία ελευθερία". Νομίζεις τυχαία ήταν αυτή η επιλογή;
Δεύτερον:
Πατρίς - γιατί καλλιεργεί τον εθνικισμό και το διαχωρισμό και όπως λέει και η υπογραφή μου
but if you only have love for your own race then you only leave space to discriminate
and to discriminate only generates hate
και νομίζω αυτό δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση
Θρησκεία - τι να πω τώρα για τη θρησκεία σ αυτό το μικρό post. Σίγουρα ξέρεις από μόνος σου πόσα δεινά έχει προκαλέσει στην ανθρωπότητα στο βάθος των αιώνων. Πόσα βιβλία έχουν καεί στο όνομα της θρησκείας και πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί. Ο καθένας φυσικά έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει αλλά είναι πρόβλημά του. Δε χρειάζεται να δηλώνεται αυτό παντού.
Οικογένεια - Γιατί πρέπει πάντα κάποιος να σου λέει τι "πρέπει" να κάνεις. Θες να κάνεις οικογένεια με γεια σου με χαρά σου. Δε θες; Γιατί πρέπει κάποιος να σε θέτει αυτομάτως ενός κοινωνικού συνόλου;

Για μένα και η πατρίδα και η θρησκεία και η οικογένεια είναι πατήματα που χρησιμοποιούνται περίτεχνα εις βάρος αγαθών και απονήρευτων ανθρώπων εκμεταλλευόμενα με πολύ αισχρό τρόπο των πιο ειλικρινών τους συναισθημάτων.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Με την ίδια λογική οι Αρχαίοι Έλληνες που πολέμησαν τους Πέρσες δεν έκαναν τίποτα σπουδαίο.Έπρεπε να στήσουν κώλο να τους αφήσουν να τα κάνουν όλα ίσωμα.Όσο για τον Β Παγκόσμιο ίσως να έχεις ακούσει την φράση του Τσώρτσιλ. ;)

Υγεία χάλια,εκπαίδευση σκατά,δημόσιες υπηρεσίες σκατά,όλες οι ελληνίδες μπάζα μπας και έχουμε βρεθεί ήδη στην κόλαση?Αυτήν την νοοτροπία έχετε μερικοί ρε παιδιά λες και όλοι οι άλλοι είναι υπερεξελιγμένα όντα και εμείς χωμένοι στα σκατά.

Το θέμα είναι να συγκρίνεσαι με το καλύτερο για να πας μπροστά. Όχι με το χειρότερο! :rolleyes:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μια μορφή ανορθογραφίας μπορεί να έχει και κάποιος που είναι δυσλεκτικός όμως οι δυσλεκτικοί φημίζονται για την ευφυΐα τους.   
καποια ατομα ειναι τοσο κοπλεξικα που αντι για να κατσουνε και να συζητησουνε ομορφα ησηχα και ωραια ειτε συμφωνουν ειτε οχι καθονται και κρινουν και προσβαλουν καποιους αλους....!το επιπεδο που ελεγα παραπανω καποιων....!
παρε παραδειγμα απο τον 1personanongrata (θυμασαι που σου λεγα οτι δεν μιλαω με υπονουμενα)(ειδες σε ανεφερα,δεν το κανα πουστικα)

Επισκέπτης
Εποικοδομητική η σκέψη σου.
Αλλά δεν έχουν κάνει μόνο οι Ελληνες αγώνες αναγνώρισης.
>Απο την άλλη όμως οτι δημιουργήθηκε εκείνη την εποχή απο το μηδέν ξεκίνησε.
Η Γερμανία ηττήθηκε 2!!!!! φορές σε παγκόσμιους πολέμους ισοπεδώθηκε σχεδόν ολοσχερώς κατά την εισβολή των Συμμάχων. Κάνε μια βόλτα στη Γερμανία να δεις τι σημαίνει οικοδομικό επίτευγμα ρκ του μηδενός.
>Κάποιες απο τις υποδομές τότε δεν ξεκίνησαν να φτιάχνονται?
Εδώ είσαι φάουλ αγαπητέ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!! Το μεγαλύτερο πρόβλημα της σύγχρονης Ελλάδας είναι η παντελής έλλειψη υποδομών. Επιγραμματικά. Αττική Οδός χωρίς παράπλευρους υποστηρικτικούς οδικούς άξονες. Σταθμοί μετρό, προαστιακών χωρίς υποδομή πάρκινγκ. Πολυκατοικίες χωρίς γκαράζ. Εθνικοί δρόμοι χωρίς επαρκείς και αρκετούς σταθμούς εξυπηρέτησης.

>Παρόλα αυτά όλος ο πλανήτης για ένα μήνα για την μικρούλα και ταπεινή χώρα μας μιλούσε
Καλά δεν κάναμε και τίποτα... Ολα οι Αμερικανοί τα έκαναν -μέχρι και τις παρακολουθήσεις. Επίτευγμα είναι ότι κάνουμε διαρκώς πίπες στη ΟΥΖΑ; Για κοίτα λίγο προς Κούβα να πάρεις γεύση απελευθερωτικών αγώνων
εδώ ότι έργο έγινε πριν  τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 έγινε απλά για να εξυπηρετήσει κάποιους περιορισμένους σκοπούς και όχι γενικά το κοινωνικό σύνολο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εκτος απο ειρωνας εισαι και εξυπνακιας...οχι δεν ειναι Ε.Ε κυριε ξερολα..Ειναι χρηματοδοτουμενο απο Ελληνα επιχειρηματια...κανε μοκο τωρα και κρατα μια πισινη αν δεν εχεις ιδεα για κατι...
Οχι ρε φίλε δεν είμαι ξερόλας. Και εντάξει καμαρώνεις για ένα ερυενητικό κέντρο. Τέτοια μήπως υπάρχουν χιλιάδες ανά τον κόσμο; Ο Ελληνας επιχειρηματίας πού τα βρήκε τα λεφτά; Από τα Ζωνιανά είναι ο επιχειρηματίας; Δεν είμαι ούτε είρων ούτε εξυπνάκιας. Απλές ερωτήσεις κάνω και περιμένω απαντήσεις σε αυτά που δεν γνωρίζω. Μόκο δε θα κάνω ποτέ και τον πισινό μου τον κρατάω πάντα γιατί με πονάει  :dancing: :dancing: Οσοι κάνουν μόκο είναι καταδικασμένοι.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
καποια ατομα ειναι τοσο κοπλεξικα που αντι για να κατσουνε και να συζητησουνε ομορφα ησηχα και ωραια ειτε συμφωνουν ειτε οχι καθονται και κρινουν και προσβαλουν καποιους αλους....!το επιπεδο που ελεγα παραπανω καποιων....!
παρε παραδειγμα απο τον 1personanongrata (θυμασαι που σου λεγα οτι δεν μιλαω με υπονουμενα)(ειδες σε ανεφερα,δεν το κανα πουστικα)

Ρε παιδιά μη λέτε χαρακτηρισμούς επειδή ο καθένας γράφει με το δικό του στυλ. Δεν μπορεί όλοι να μιλάμε με τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι να προχωρά η κουβέντα και να συνεννοούμαστε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι πόλεμοι φίλε οδήγησαν στην κατάρρευση των πόλεων κρατών και δη της αρχψαιοελληνικής κυριαρχίας. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και ο Ελληνας πάντα πήγαινε γονιδιακά για μαλλί και στο τέλος έβγαινε κουρεμένος.

Επισκέπτης
Καταρχάς γιατί η χούντα διάλεξε για μότο της το "πατρίς θρησκεία οικογένεια" και όχι το "ψωμί παιδεία ελευθερία". Νομίζεις τυχαία ήταν αυτή η επιλογή;
Δεύτερον:
Πατρίς - γιατί καλλιεργεί τον εθνικισμό και το διαχωρισμό και όπως λέει και η υπογραφή μου
but if you only have love for your own race then you only leave space to discriminate
Θρησκεία - τι να πω τώρα για τη θρησκεία σ αυτό το μικρό post. Σίγουρα ξέρεις από μόνος σου πόσα δεινά έχει προκαλέσει στην ανθρωπότητα στο βάθος των αιώνων. Πόσα βιβλία έχουν καεί στο όνομα της θρησκείας και πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί. Ο καθένας φυσικά έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει αλλά είναι πρόβλημά του. Δε χρειάζεται να δηλώνεται αυτό παντού.
Οικογένεια - Γιατί πρέπει πάντα κάποιος να σου λέει τι "πρέπει" να κάνεις. Θες να κάνεις οικογένεια με γεια σου με χαρά σου. Δε θες; Γιατί πρέπει κάποιος να σε θέτει αυτομάτως ενός κοινωνικού συνόλου;

Για μένα και η πατρίδα και η θρησκεία και η οικογένεια είναι πατήματα που χρησιμοποιούνται περίτεχνα εις βάρος αγαθών και απονήρευτων ανθρώπων εκμεταλλευόμενα με πολύ αισχρό τρόπο των πιο ειλικρινών τους συναισθημάτων.

+1000

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεύτερον:

Συμφωνώ φίλε ΟΧΙΑ +1

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
16
Το θέμα ΟΧΙΑ είναι ότι έρχονται στιγμές που μόνο με πολεμικές αναμετρήσεις μπορείς να διαφυλάξεις τα ιδανικά σου.Όταν μια χώρα αποφασίσει για τον Α ή Β λόγο ότι πρέπει να κατακτήσει μια άλλη αν γίνει αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο η δεύτερη να χάσει την εθνική ταυτότητά της.Και ναι είμαι περήφανος που σε κρίσιμες στιγμές όχι μόνο υπερίσχυσε ισχυρότερων δυνάμεων αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έσωσε και ολόκληρη την Ευρώπη.Τι να σου κάνω που ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οχι ρε φίλε δεν είμαι ξερόλας. Και εντάξει καμαρώνεις για ένα ερυενητικό κέντρο. Τέτοια μήπως υπάρχουν χιλιάδες ανά τον κόσμο; Ο Ελληνας επιχειρηματίας πού τα βρήκε τα λεφτά; Από τα Ζωνιανά είναι ο επιχειρηματίας; Δεν είμαι ούτε είρων ούτε εξυπνάκιας. Απλές ερωτήσεις κάνω και περιμένω απαντήσεις σε αυτά που δεν γνωρίζω. Μόκο δε θα κάνω ποτέ και τον πισινό μου τον κρατάω πάντα γιατί με πονάει  :dancing: :dancing: Οσοι κάνουν μόκο είναι καταδικασμένοι.
ρε φιλε ζητησες η οχι Ελληνικο επιτευγμα?στο ειπα?το επιτευγμα ειναι η ανακαλυψη οχι το επιστημονικο κεντρο.μαθε να ξεχωριζεις..
ρωτησες για τα χρηματα..σου απαντησα και ανταπαντας με βλακειες περι ζωνιανων..δειγμα του επιπεδου σου...τι σημασια εχει ποιος χρηματοδοτησε?το επιτευγμα ειναι Ελληνικο οποιος κι αν πληρωνει?
Ξερεις ποσες πρωτοπορες επιστημονικες ανακαλυψεις γινονται καθημερινα απο ερευνητικες ομαδες Ελληνικων πανεπιστ και "αγοραζονται" απο ξενες εταιριες?τι σημαινει αυτο οτι δεν ειναι Ελληνικες ανακαλυψεις?
το σταματαω εδω γιατι ειλικρινα δεν εχεις ιδεα οχι μονο για Ελληνικη επιστημονικη ερευνα αλλα δεν ξερεις καν να ξεχωριζεις οτι ενα επιτευγμα ειναι το αποτελεσμα μιας εργασιας κι οχι ο χωρος που η εργασια γινεται!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κανένα κόμπλεξ φίλε μου. ΚΑΙ ναι!!!! με προσβάλλει να μιλάς για περηφάνεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ και το ιδιαίτερα να το γράφεις με Ε και το δυστυχώς με Η. Η μάλλον δεν προσβάλλει μόνο εμένα αλλά και σένα. Οταν βλέπεις σε τοίχο "ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΗΣΜΑ" γελάς. Γράφε σωστά για να μάθεις και κανείς άλλος να ομιλεί από σένα σωστά την ελληνική. Και ρε πούστη μου εάν είσαι σκράπας στην ορθογραφία δεν είμαι εγώ κομπλεξικός αλλά ο άχρηστος ο δάσκαλός σου που δε σε άφησε στην ίδια τάξη να την μάθεις σωστά. Είπαμε για παιδεία, και όταν έρχεται η ώρα μας είναι οι άλλοι κομπλεξικοί που μας διορθώνουν. ΟΚ πάσο.....

Επισκέπτης
Δεύτερον:

εγω δεν διαφωνω σε αυτα που λες.εχεις δικιο.αλλα γιατι καλλιεργει το ρατσισμο δηλαδη πιος ειπε οτι αυτος που αγαπαει την πατριδα του μισει ολες τις αλλες ισα ισα θα πρεπει να υπαρχει αναλογα με τις αναγκες της κοινωνιας ενας αριθμος μεταναστων που να εισρεουν στη χωρα ουτε τους μισω ουτε τιποτα.εθνικισμο δεν το καταλαβαινω.εχουμε εξελιχτει σαν κοινωνια κ δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι θα παρουμε την πολυ.για τη θρησκεια συμφωνω κυριως για τα βιβλια οπως ειπες αλλα η αποψη μου ειναι οτι δεν πιστευω σε καμια εκκλησια αλλα συο θεο.θεωρω οτι η πιστη σε μια αυλη υποσταση μας δινει κουραγια κ ελπιδα στη ζωη.για την οικογενεια συμφωνω αλλα πιστευω οτι η ολοκληρωση κ η γαληνη σε εναν ανθρωπο ερχεται με την δημιουργια οικογενειας(κ μπορω να σου παραθεσω πολλους λογους)το λαθος σου ειναι οτι αυτο που σου ειπα με ταυτισες με φασιστα

Επισκέπτης
Συμφωνώ φίλε ΟΧΙΑ +1
συνήθως αυτό το σύνθημα έχει απήχηση σε κόσμο αμόρφωτο προ καταληπτικό και θρησκόληπτο και συνήθως το χρησιμοποιούν καιροσκόποι όπως μια μορφή καιροσκοπισμού  στην τωρινή Ελλάδα πολιτικά εκφράζει το ΛΑΟΣ με τον Καρατζαφέρη ποντάροντας στο μάντρωμα αυτών των στοιχείων και όχι αποκτώντας μια λαϊκή βάση με ένα άλφα ιδεολογικό υπόβαθρο. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom