Νέα

Μπανανία μια χώρα που την λένε Ελλάδα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιοι κατα την γνωμη σας ειναι υπαιτιοι για την καταστροφη της οικον

• πολιτικοι

Ψήφοι: 12 27,9%
  • δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 8 18,6%
  • τραπεζες

Ψήφοι: 1 2,3%
  • δικαστικοι

Ψήφοι: 2 4,7%
  • ολοι οι ελληνες

Ψήφοι: 20 46,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    43

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κανένα κόμπλεξ φίλε μου. ΚΑΙ ναι!!!! με προσβάλλει να μιλάς για περηφάνεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ και το ιδιαίτερα να το γράφεις με Ε και το δυστυχώς με Η. Η μάλλον δεν προσβάλλει μόνο εμένα αλλά και σένα. Οταν βλέπεις σε τοίχο "ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΗΣΜΑ" γελάς. Γράφε σωστά για να μάθεις και κανείς άλλος να ομιλεί από σένα σωστά την ελληνική. Και ρε πούστη μου εάν είσαι σκράπας στην ορθογραφία δεν είμαι εγώ κομπλεξικός αλλά ο άχρηστος ο δάσκαλός σου που δε σε άφησε στην ίδια τάξη να την μάθεις σωστά. Είπαμε για παιδεία, και όταν έρχεται η ώρα μας είναι οι άλλοι κομπλεξικοί που μας διορθώνουν. ΟΚ πάσο.....
οταν παυουν τα επιχειρηματα αρχιζει ο διυλισμος του κονοπα...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
εγω δεν διαφωνω σε αυτα που λες.εχεις δικιο.αλλα γιατι καλλιεργει το ρατσισμο δηλαδη πιος ειπε οτι αυτος που αγαπαει την πατριδα του μισει ολες τις αλλες ισα ισα θα πρεπει να υπαρχει αναλογα με τις αναγκες της κοινωνιας ενας αριθμος μεταναστων που να εισρεουν στη χωρα ουτε τους μισω ουτε τιποτα.εθνικισμο δεν το καταλαβαινω.εχουμε εξελιχτει σαν κοινωνια κ δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν οτι θα παρουμε την πολυ.για τη θρησκεια συμφωνω κυριως για τα βιβλια οπως ειπες αλλα η αποψη μου ειναι οτι δεν πιστευω σε καμια εκκλησια αλλα συο θεο.θεωρω οτι η πιστη σε μια αυλη υποσταση μας δινει κουραγια κ ελπιδα στη ζωη.για την οικογενεια συμφωνω αλλα πιστευω οτι η ολοκληρωση κ η γαληνη σε εναν ανθρωπο ερχεται με την δημιουργια οικογενειας(κ μπορω να σου παραθεσω πολλους λογους)το λαθος σου ειναι οτι αυτο που σου ειπα με ταυτισες με φασιστα
Καταρχάς άλλο Σοβινιστής και άλλο Εθνιστής...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε φιλε ζητησες η οχι Ελληνικο επιτευγμα?στο ειπα?το επιτευγμα ειναι η ανακαλυψη οχι το επιστημονικο κεντρο.μαθε να ξεχωριζεις..
ρωτησες για τα χρηματα..σου απαντησα και ανταπαντας με βλακειες περι ζωνιανων..δειγμα του επιπεδου σου...τι σημασια εχει ποιος χρηματοδοτησε?το επιτευγμα ειναι Ελληνικο οποιος κι αν πληρωνει?
Ξερεις ποσες πρωτοπορες επιστημονικες ανακαλυψεις γινονται καθημερινα απο ερευνητικες ομαδες Ελληνικων πανεπιστ και "αγοραζονται" απο ξενες εταιριες?τι σημαινει αυτο οτι δεν ειναι Ελληνικες ανακαλυψεις?
το σταματαω εδω γιατι ειλικρινα δεν εχεις ιδεα οχι μονο για Ελληνικη επιστημονικη ερευνα αλλα δεν ξερεις καν να ξεχωριζεις οτι ενα επιτευγμα ειναι το αποτελεσμα μιας εργασιας κι οχι ο χωρος που η εργασια γινεται!!!
αστο τωρα και συ τι ψαχνεις τωρα ψιλους στα αχιρα???αφου ειπαμε το ατομο ντρεπεται για την χωρα του...!το μονο που κανει ειναι να βρισκει αρνητικα και να κριτικαρει!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το λαθος σου ειναι οτι αυτο που σου ειπα με ταυτισες με φασιστα

ΚΑΘΟΛΟΥ!
Αν είχα καταλάβει πως είσαι δε θα σου μίλαγα γιατί το θεωρώ μάταιο. Το διευκρινίζω αυτό.
Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσω

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
συνήθως αυτό το σύνθημα έχει απήχηση σε κόσμο αμόρφωτο προ καταληπτικό και θρησκόληπτο και συνήθως το χρησιμοποιούν καιροσκόποι όπως μια μορφή καιροσκοπισμού  στην τωρινή Ελλάδα πολιτικά εκφράζει το ΛΑΟΣ με τον Καρατζαφέρη ποντάροντας στο μάντρωμα αυτών των στοιχείων και όχι αποκτώντας μια λαϊκή βάση με ένα άλφα ιδεολογικό υπόβαθρο. 
+1 και εσύ Αρίωνα... (Τι έγινε σήμερα όλους θα τους ασημώσω (+1) σήμερα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και ο Ελληνας πάντα πήγαινε γονιδιακά για μαλλί και στο τέλος έβγαινε κουρεμένος.

Μάλλον στην φύση του ανθρώπου και όχι μόνο του Έλληνα είναι να γουστάρει καβγά.Παραδείγματα από την ιστορία άπειρα..Κάποτε έρχεται το τέλος για μία εποχή και η αρχαιοελληνική έτσι τελείωσε.Και την Οθωμανική αυτοκρατορία όμως φίλε δεν την νικήσαμε με το μεγάλο πουλί μας.Βοήθησαν και οι Μεγάλες Δυνάμεις βέβαια αλλά μόνο το ότι είχαμε το κουράγιο να ξεσηκωθούμε λέει πολλά.Για όλα αυτά μόνο περηφάνεια μπορεί να νιώθει κάποιος.Και για να μιλήσουμε και για άλλα πράγματα εκτός πολέμου θα δανειστώ τα παραδείγματα του psaxnw.Μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις έχουν γίνει από Έλληνες και δεν διαπρέπουμε μόνο σε επιστημονικό επίπεδο.

Επισκέπτης
συνήθως αυτό το σύνθημα έχει απήχηση σε κόσμο αμόρφωτο προ καταληπτικό και θρησκόληπτο και συνήθως το χρησιμοποιούν καιροσκόποι όπως μια μορφή καιροσκοπισμού  στην τωρινή Ελλάδα πολιτικά εκφράζει το ΛΑΟΣ με τον Καρατζαφέρη ποντάροντας στο μάντρωμα αυτών των στοιχείων και όχι αποκτώντας μια λαϊκή βάση με ένα άλφα ιδεολογικό υπόβαθρο. 

εαν διαβασεις πυθαγορειους θα δεις εαν αναφερεται σε αμορφωτους

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αστο τωρα και συ τι ψαχνεις τωρα ψιλους στα αχιρα???αφου ειπαμε το ατομο ντρεπεται για την χωρα του...!το μονο που κανει ειναι να βρισκει αρνητικα και να κριτικαρει!!
ο μονος λογος φιλε θανο που ντρεπομαι για την χωρα μου ειναι που υπαρχουν ατομα σαν κι αυτον μεσα στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
ισοπεδοτικοι χωρις να εχουν ιδεα για κατι και ταυτοχρονα να ειναι γνωστες αυτου που τοοοοοοοοοοοοσο αγνοουν....
Εδω ταιριαζει η παροιμια:Η ημιμαθεια,ειναι χειροτερη απ την αμαθεια...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Συμφωνώ απόλυτα και αυτό εννοούσα με την τελευταία μου πρόταση.
Είναι ό,τι πρέπει για να καπηλευτεί κάποιος αυτό το κοινωνικό στρώμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα να ανοίξουμε ένα thread αλληλοσυγχαιρόμαστε για το πόσο καλοί είμαστε. Φοβερή πρόοδος. Πρόοδος σημαίνει να διορθώνεις τα λάθη, όχι να καμαρώνεις για γύφτικο σκεπάρνι.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
τι ειναι εθνικιστης γιατι δεν ξερω?
Σοβινιστής είναι το ίδιο με τον Εθνικιστή... λοιπόν...
Εθνικιστής είναι αυτός που επιδιώκει την επέκταση της εδαφικής κυριαρχίας του κράτους του και την υποδούλωση άλλων λαών.Αυτός που είναι παθολογικά φανατισμένος και προσηλωμένος στην εθνική δόξα του παρελθόντος της χώρας του,  υπερβολικά φανατικός λάτρης της χώρας του σε σχέση με άλλες χώρες. Ο Εθνιστής είναι το αντίθετο...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Κανένα κόμπλεξ φίλε μου. ΚΑΙ ναι!!!! με προσβάλλει να μιλάς για περηφάνεια ΕΛΛΗΝΙΚΗ και το ιδιαίτερα να το γράφεις με Ε και το δυστυχώς με Η. Η μάλλον δεν προσβάλλει μόνο εμένα αλλά και σένα. Οταν βλέπεις σε τοίχο "ΑΠΑΓΟΡΕΒΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΗΣΜΑ" γελάς. Γράφε σωστά για να μάθεις και κανείς άλλος να ομιλεί από σένα σωστά την ελληνική. Και ρε πούστη μου εάν είσαι σκράπας στην ορθογραφία δεν είμαι εγώ κομπλεξικός αλλά ο άχρηστος ο δάσκαλός σου που δε σε άφησε στην ίδια τάξη να την μάθεις σωστά. Είπαμε για παιδεία, και όταν έρχεται η ώρα μας είναι οι άλλοι κομπλεξικοί που μας διορθώνουν. ΟΚ πάσο.....
καλα μιλαμε εσυ εισαι κομπλεξαρα του κερατα!!!!!!!!
ποσες φορες θα σου εξηγησω οτι εδω μεσα ειναι ενα καφενειο....!ο καθενας λεει την αποψη του!!!δημοκρατια εχουμε ειτε σ αρεσει ειτε οχι...!δεν σε εβαλε κανεις νταβατζη στ αρχιδια μας για να μας κριτικαρεις πως γραφουμε!!!!!
και επειδη τελικα το επιπεδο σου ειναι παρα πολυ χαμηλο και επειδη δεν θελω να γινω αιτια να γαμηθει το θρεντ για 2η φορα το σταματαω εδω...!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ο μονος λογος φιλε θανο που ντρεπομαι για την χωρα μου ειναι που υπαρχουν ατομα σαν κι αυτον μεσα στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
ισοπεδοτικοι χωρις να εχουν ιδεα για κατι και ταυτοχρονα να ειναι γνωστες αυτου που τοοοοοοοοοοοοσο αγνοουν....
Εδω ταιριαζει η παροιμια:Η ημιμαθεια,ειναι χειροτερη απ την αμαθεια...

βρε ψάχνω, γιατί σου φαίνεται ισοπεδωτικός ένας άνθρωπος που έχει αντίρρηση με όσα λες;
Κι εγώ ντρέπομαι για τη χώρα μου γιατί όλοι οι σοβαροί και πολιτισμένοι γελάνε μαζί μας και γύφτους μας ανεβάζουν γύφτους μας κατεβάζουν και το χειρότερο ειναι ότι το βλέπω καθημερινά γιατί συμβαίνει αυτό!
Από κει και περα το ξέρω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί έλληνες επιστήμονες που έχουν κάνει ανακαλύψεις απίθανες και δουλεύουν σε μεγάλα κέντρα του εξωτερικού. Το θέμα είναι όμως ακριβώς αυτό: ότι αυτή η εδώ η χώρα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τους έδιωξε: Τώρα Στρατός λέγεται αυτό, έλλειψη επαρκούς μόρφωσης στο πανεπιστήμιο, παιδεία γενικά, δεν ξέρω τι αλλά πάντως έφυγαν και έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους΄.
Και δε νομίζω αυτό να είναι κάτι που να σε κάνει εσένα περήφανο!

Επισκέπτης
Σοβινιστής είναι το ίδιο με τον Εθνικιστή... λοιπόν...
Εθνικιστής είναι αυτός που επιδιώκει την επέκταση της εδαφικής κυριαρχίας του κράτους του και την υποδούλωση άλλων λαών.Αυτός που είναι παθολογικά φανατισμένος και προσηλωμένος στην εθνική δόξα του παρελθόντος της χώρας του,  υπερβολικά φανατικός λάτρης της χώρας του σε σχέση με άλλες χώρες. Ο Εθνιστής είναι το αντίθετο...

α νομιζα οτι ειπες εθνικιστης δεν διαφωνω ουτε εγω νομιζω με αυτο που εγραψα δειχνω εθνικιστης

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εποικοδομητική η σκέψη σου.
Αλλά δεν έχουν κάνει μόνο οι Ελληνες αγώνες αναγνώρισης.
>Απο την άλλη όμως οτι δημιουργήθηκε εκείνη την εποχή απο το μηδέν ξεκίνησε.
Η Γερμανία ηττήθηκε 2!!!!! φορές σε παγκόσμιους πολέμους ισοπεδώθηκε σχεδόν ολοσχερώς κατά την εισβολή των Συμμάχων. Κάνε μια βόλτα στη Γερμανία να δεις τι σημαίνει οικοδομικό επίτευγμα ρκ του μηδενός.
>Κάποιες απο τις υποδομές τότε δεν ξεκίνησαν να φτιάχνονται?
Εδώ είσαι φάουλ αγαπητέ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!! Το μεγαλύτερο πρόβλημα της σύγχρονης Ελλάδας είναι η παντελής έλλειψη υποδομών. Επιγραμματικά. Αττική Οδός χωρίς παράπλευρους υποστηρικτικούς οδικούς άξονες. Σταθμοί μετρό, προαστιακών χωρίς υποδομή πάρκινγκ. Πολυκατοικίες χωρίς γκαράζ. Εθνικοί δρόμοι χωρίς επαρκείς και αρκετούς σταθμούς εξυπηρέτησης.

>Παρόλα αυτά όλος ο πλανήτης για ένα μήνα για την μικρούλα και ταπεινή χώρα μας μιλούσε
Καλά δεν κάναμε και τίποτα... Ολα οι Αμερικανοί τα έκαναν -μέχρι και τις παρακολουθήσεις. Επίτευγμα είναι ότι κάνουμε διαρκώς πίπες στη ΟΥΖΑ; Για κοίτα λίγο προς Κούβα να πάρεις γεύση απελευθερωτικών αγώνων
Κατά πολύ ξεφεύγουμε, ή μήπως οχι  :think: :think:, αλλά η Γερμανία ναι μεν ισοπεδώθηκε δις, απο τους κατακτητές ξαναχτίστηκε δε. Για διαφορετικούς λόγους, ή μήπως για τους ίδιους  :think: :think:, όσοι την κατάκτησαν εμμέσως, πλήν σαφώς, την αποζημίωσαν μετά την αποχώρηση τους. Έφυγαν?  :rockon: :rockon: :rockon:
Κάτι που δεν έγινε με τις πολεμικές αποζημιώσεις της Ελλάδας.
Τώρα για τις υποδομές που αναφέρεις, μάλλον εννοείς οτι δεν είχαν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Ωραία, ας μην κατηγορούμε αυτούς που τα ξεκίνησαν κάποτε αλλά ας δούμε τι κάνουμε σήμερα. Εκεί θα συμφωνήσουμε.
Για το τρίτο, απλά δεν θέλω να μηδενίζω. Το 2004 κάναμε πολλά και ας κράτησαν μόνο για ένα μήνα και μας κόστισαν ένα σκασμό λεφτά.

Επισκέπτης
Το θέμα ΟΧΙΑ είναι ότι έρχονται στιγμές που μόνο με πολεμικές αναμετρήσεις μπορείς να διαφυλάξεις τα ιδανικά σου.Όταν μια χώρα αποφασίσει για τον Α ή Β λόγο ότι πρέπει να κατακτήσει μια άλλη αν γίνει αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο η δεύτερη να χάσει την εθνική ταυτότητά της.Και ναι είμαι περήφανος που σε κρίσιμες στιγμές όχι μόνο υπερίσχυσε ισχυρότερων δυνάμεων αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έσωσε και ολόκληρη την Ευρώπη.Τι να σου κάνω που ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος...
εγώ όμως έχω να εκφράσω μια ένσταση επάνω σε αυτό,
αν δούμε την ιστορία μας ειδικά την σύγχρονη  το  θέμα πόλεμος το πληρώσαμε ακριβά και ο λόγος είναι ότι στην ουσία πάθαμε μεγάλες ζημιές σαν έθνος γιατί ο στρατός μας αντί να εξυπηρετήσει τα εθνικά μας συμφέροντα  στην ουσία εξυπηρέτησε ξένα προς το έθνος μας συμφέροντα και η μεγαλύτερη τραγωδία από τέτοια τακτική υπήρξε η μικρασιατική καταστροφή.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ωραία η κουβέντα αλλά...(υποχρεώσεις) καληνυχτώ την Μπανανοχώρα μας..Τα λέμε αύριο :cheesy: ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φιλε ζητησες η οχι Ελληνικο επιτευγμα?στο ειπα?το επιτευγμα ειναι η ανακαλυψη οχι το επιστημονικο κεντρο.μαθε να ξεχωριζεις..
ρωτησες για τα χρηματα..σου απαντησα και ανταπαντας με βλακειες περι ζωνιανων..δειγμα του επιπεδου σου...τι σημασια εχει ποιος χρηματοδοτησε?το επιτευγμα ειναι Ελληνικο οποιος κι αν πληρωνει?
Ξερεις ποσες πρωτοπορες επιστημονικες ανακαλυψεις γινονται καθημερινα απο ερευνητικες ομαδες Ελληνικων πανεπιστ και "αγοραζονται" απο ξενες εταιριες?τι σημαινει αυτο οτι δεν ειναι Ελληνικες ανακαλυψεις?
το σταματαω εδω γιατι ειλικρινα δεν εχεις ιδεα οχι μονο για Ελληνικη επιστημονικη ερευνα αλλα δεν ξερεις καν να ξεχωριζεις οτι ενα επιτευγμα ειναι το αποτελεσμα μιας εργασιας κι οχι ο χωρος που η εργασια γινεται!!!
Ρε μάγκα πάμε πάλι για να μην αρχίσουμε τα αλληλομπινελικώματα. Εχεις μπλέξει το εθνικό επίτευγμα με το ιδιωτικό. Οι Ελληνες επιστήμονες (που τυγχάνει να είναι και άλλοι εκτός από σένα) είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι για το έργο τους σε προσωπικές, ή μικρές ομάδες. Αυτό είναι κοινός τόπος παγκοσμίως και όχι μόνο στην Ελλάδα. Επίσης έχεις μαι περίεργη ερμηνεία του όρου επίτευγμα. Εμένα προσωπικά τα επιτεύγματα του Μεγκελε με πειράματα ανθρώπους, ή των φαρμακοβιομηχανιών με πειράματα αφρικανούς με βρίσκουν αηδιασμένο. Οπως και τα επιτεύγματα με χρήματα από παράνομες δραστηριότητες. Ακόμα αναζητώ το εθνικό επίτευγμα. Οσο για την ημιμάθεια σου αφήνω την απόλυτη γνώση και το καμάρι της εθνικής παρέλασης όλο δικό σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom