ο andy51 δεν έχει ανάγκη να κάνει κλώνους όπως μερικοί μερικοί....
να σαι καλά φίλε μου και γείτονα.........όπως πάντα,δεν γραφω αν δεν εχω κάτι καινούργιο να πω η να ενημερώσω.........ορισμένοι φαίνεται ότι κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια........
Ολγα μου,κυριε: kontolagnos τοσο καιρο μας λες καλα κρασια εε λοιπον ελα να σε κερασουμε.....εχουμε οτι γουσταρεις....κοκκινο,λευκο,σαμπανιζε!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
την καθαρισες αυτηΆλλη acropoli μας βρηκε, ρε τι πάθαμε
κυριε: kontolagnos τοσο καιρο μας λες καλα κρασια εε λοιπον ελα να σε κερασουμε.....εχουμε οτι γουσταρεις....κοκκινο,λευκο,σαμπανιζε!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Πρεπει ομως να εντοπιστει το ιχνος του ε?Το κίτρινο που μας άρεσε σας τελείωσε όμως...
Ασε μας ρε κοντολαγνε με τα κρασια σου και με τα ακυρα ποσταρισματα !!!! Ολο μπιρι μπιρι εισαι αλλα να περνας απ τα ιδρυματα και να ρειχνεις και κανα μπριζολιασμα δεν σε ειδα !!! Ρωτας αν ειναι η μια , ρωτας αν ειναι η αλλη , τσουκου τσουκου με αυτα και με αυτα το εφτασες στα 315 ποστ !!!!! Εισαι μεγαλος παιχτης τελικα μπραβο ρε τυπεΟλγα μου,
Αν ησουν απο ελλαδα θα ηξερες τι σημαινει καλα κρασια,
Φιλια πολλα
Ωχ ναι ρε συ Τερρυ , μα καλα πως το ξεχασα !!!! Αφου ειπαμε ειναι χαμενος στα βαθη της μαγευτικης Ιαπωνιας και μας πληκτρολογει νταλα μεσημερι 12 η ωρα , ωρα Ιαπωνιας δηλαδη !!!! Ρε μηπως ειναι στο Κιατο κι οχι στο Τokyo !!!!!Αφου είναι στην Ιαπωνία (κατα δήλωσή του) , πως να περάσει από τα ιδρύματα?
Τι μπριζολιασμα ρε. Πατε καλα? Αν βρειτε κατι της προκοπης σφυριξτε
Μια ερρικα ειχαμε και τη χασαμε.
Οι αλλες χαρισμα σας
δεν το ειπα για κακο τυπε
Πως το καταλαβες οτι ειμαι ελλαδα και οχι ιαπωνια? Προσπαθουσα να το κρυψωΩχ ναι ρε συ Τερρυ , μα καλα πως το ξεχασα !!!! Αφου ειπαμε ειναι χαμενος στα βαθη της μαγευτικης Ιαπωνιας και μας πληκτρολογει νταλα μεσημερι 12 η ωρα , ωρα Ιαπωνιας δηλαδη !!!! Ρε μηπως ειναι στο Κιατο κι οχι στο Τokyo !!!!!
Καλώς την....!!!γεια σας παιδιά.......
εισαι η και τα παιρνεις που.....εεεεεε και λεγεσαι?!καλώς σε βρήκα.........