MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 571
- Πόντοι
- 81
Στο θέμα της ΜΑΝΤΡΑΣ, οπως πολυ σωστα επισημαινει ο Τρυπογράφος η μάντρα ανέφερα εξ αρχής οτι πατάει ολη (πλατος και μηκος της) πάνω στο δικό μου οικόπεδο, χτίστηκε απο εμένα κατά την διάρκεια που χτιζόταν το σπίτι (περιγραφονται στο σχεδιο ανεγερσης σπιτιου & διαμορφωσης του οικοπεδου) και πληρώθηκε εξ ολοκληρου απο εμένα γιατί ο προηγουμενος γείτονας (ο προηγουμενος το πουλησε σε αυτον ) δεν ήθελε να δώσει ουτε οικόπεδο για να πατήσει η μάντρα ούτε σεντ για να πληρώσει το μπετόν αρμέ της μάντρας. Μαγκες η μάντρα στόιχισε πολλά, 45 μέτρα μηκος χ 2 μετρα υψος χ 20cm φαρδος....μιλαμε για πολλαα κυβικα μπετο & πολυ σιδερο...και πολλαααα ευρωω. Ο γείτοντας δεν αμφισβητεί οτι ειναι ολη δικιά μου, είναι ξεκάθαρο αυτο (δεν ηταν καν αυτος τοτε ιδιοκτητης του οικοπεδου που ειναι τωρα οταν εχτιζα το σπιτι). Απλά κανει (και καλά) μανούρα για το κάγκελο που εχει βαλει πάνω σε ένα κομμάτι (στα 10μετρα απο τα 45) της μάντρας μου, επικαλούμενος ότι για να βαλει τα καγκελα του στο σημειο αυτο εκανε εξοδα (που προφανως εκανε....αλλα αυτα ειναι μια τριχα μπροστα σε αυτα που πληρωσα για τη μαντρα) και οτι ας του λεγαμε να τα εβαζε εξ αρχης αλλου. Εμεις ΠΡΙΝ κανει την εγκατασταση τους του ειπαμε ακριβως πως εχει η κατάσταση και οτι αν θελει ας τα βαλει εκει ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ και ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ. Για Αυτο το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κανει τον βλακα τωρα. Το πραγμα ειναι απλό, εφόσουν του εξηγηθηκε επ ακριβως η κατασταση ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΕΚΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. Ειναι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ο τυπος και γυφτος.Απο που και ως που θα μετρήσει μιση-μισή τη μάντρα ο μηχανικος ρε τύπε; Για να λέει ο νηματοθέτης οτι είναι δικιά του με αποδείξεις σημαινει οτι έχει τιτλους & τοπογραφικά. Ο μηχανικός που θα μετρήσει την ιδιοκτησία (εφοσον ειναι σωστός και δεν είναι ΕΞΙ-ΠΕΝΗΝΤΑ-ΕΞΑΚΙΑΣ ) θα κάνει εφαρμογή τιτλων ιδιοκτησίας. Αν ο γείτονας υποδείξει τη μιση δική του έχουμε καταπάτηση.
Σταματήστε να λετε μαλακίες οταν δεν ειστε σχετικοί.
Στο πρόβλημά του νηματοθέτη τώρα. Το δέντρο αν πέσει και πλακώσει το σπίτι του γείτονα την ήπιες την πορτακαλάδα. Απευθύνσου σε Διεύθυνση Περιββάλοντος του Δήμου σου & Διευθυνση Δασών για να προχωρήσεις σε διαδικασία κοπής.
Για το κάγκελο εφόσον έχει μπει σε ιδιοκτησία ΣΟΥ (αποδεδειγμένα όπως ισχυρίζεσαι) εσύ έχεις τον πρώτο λόγο. Δώστου τελεσίγραφο να παει να την ξηλώσει αν θέλει
αλλιώς ξήλωσε την εσύ, πούλα τη σε σκράπ και φάε τα λεφτά στα βιζιτάκια.
Στο θέμα του ΔΕΝΤΡΟΥ, αν και έχω ασφαλισει το σπιτι μου για αστικη ευθυνη (εδω δεν ξερω αν με καλυπτει εκτος κτηρίου, γιατι εδω μιλαμε για το πευκο που ειναι στο οικοπεδο) θα το κοψω να τελειωνω γιατι αν πεσει επανω του θα εχουμε θεματα και δεν εχω ορεξη
Τελευταία τροποποίηση: