Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Νομίζω ότι και στα μάρμαρα των ντους, και στη σάουνα, αλλά και στο σαλονάκι το αρχικό με την TV, "κόβεις μια χαρά κίνηση. Ε, στα dark rooms όταν μπεις, προφανώς δείχνεις αποφασισμένο ότι θες να προχωρήσεις σε "παιχνίδι"
Τα δωμάτια να αναφέρω δεν έχουν όλα οπτική πρόσβαση σε κεντρικά σημεία του χώρου για ένα αρχικό "οφθαλμολουτρο". Επίσης λίγα είναι αυτά με ατομικό ντους (και μάλλον δυσεύρετα τις ώρες αιχμής)
To ΗΡΑ δεν προσφερεται για cross. Δεν θα εχεις καποιο προβλημα αλλα οι θαμωνες ειναι διαφορετικου στυλ.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Νομίζω ότι και στα μάρμαρα των ντους, και στη σάουνα, αλλά και στο σαλονάκι το αρχικό με την TV, "κόβεις μια χαρά κίνηση. Ε, στα dark rooms όταν μπεις, προφανώς δείχνεις αποφασισμένο ότι θες να προχωρήσεις σε "παιχνίδι"
Τα δωμάτια να αναφέρω δεν έχουν όλα οπτική πρόσβαση σε κεντρικά σημεία του χώρου για ένα αρχικό "οφθαλμολουτρο". Επίσης λίγα είναι αυτά με ατομικό ντους (και μάλλον δυσεύρετα τις ώρες αιχμής)
Ευχαριστω πολυ Θανο.Δεν ηξερα οτι εχει darkroom,δεν το εχει στις φωτο του site..

• Like
Αντιδράσεις: Crace

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Ουσιαστικά είναι 2 μικρά σκοτεινά σαλονάκια με οθόνες που παίζουν τσόντες.
Θα συμφωνήσω λίγο με τον malafekasw: δεν έχω δει προσωπικά cross όσες φορές έχω πάει, αλλά
1. Δεν είμαι και κάθε μέρα εκεί
2. Ποτέ δεν ξέρεις πώς εξαπτονται τα γούστα του καθενός ανά πάσα στιγμή

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Ουσιαστικά είναι 2 μικρά σκοτεινά σαλονάκια με οθόνες που παίζουν τσόντες.
Θα συμφωνήσω λίγο με τον malafekasw: δεν έχω δει προσωπικά cross όσες φορές έχω πάει, αλλά
1. Δεν είμαι και κάθε μέρα εκεί
2. Ποτέ δεν ξέρεις πώς εξαπτονται τα γούστα του καθενός ανά πάσα στιγμή
Ειναι λογικο αυτο,επειδη την κρος την καθοριζουν τα ρουχα,το βαψιμο και τα μαλλια.Ουτε σε παραλια γυμνιστων υφισταται ο ορος κρος,αφου ολοι γυμνοι ειμαστε.Αν παω,θα παω σαν αγορι.Ευχαριστω για τις πληροφοριες Θανο..

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Παιχνιδι γινεται παντου, ντουζ, σαουνα και κυριως στα dark rooms,
το ενα εχει και glory hole που δεν χρησιμοποιειται πολυ απο τους πελατες
μονο στο σαλονι δεν γινεται παιχνιδι.
Κρος ειχα συναντησει πριν χρονια, την πηραν δυο στα ντουζ.
Παλι λεω οτι προβλημα δεν θα συναντησεις, απλα ειναι μερος για μπαρμπαδες, αρκουδους κτλ
Τελικα δεν ειναι αποφαση ζωης, πηγαινε να αποκτησεις προσωπικη γνωμη.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Παιχνιδι γινεται παντου, ντουζ, σαουνα και κυριως στα dark rooms,
το ενα εχει και glory hole που δεν χρησιμοποιειται πολυ απο τους πελατες
μονο στο σαλονι δεν γινεται παιχνιδι.
Κρος ειχα συναντησει πριν χρονια, την πηραν δυο στα ντουζ.
Παλι λεω οτι προβλημα δεν θα συναντησεις, απλα ειναι μερος για μπαρμπαδες, αρκουδους κτλ
Τελικα δεν ειναι αποφαση ζωης, πηγαινε να αποκτησεις προσωπικη γνωμη.
Ευχαριστω.Δεν το εκανα αποφαση ζωης,απλα δεν εχω καμια εξοικειωση και ηθελα να ξερω 2-3 πραγματα.Θα μου αρεσε σαν εμπειρια αλλα σαν κρος σε τσοντοσινεμα.Για καποιους λογους ακομα δεν μπορω να παω και ελεγα να πηγαινα σε κατι αντιστοιχο σαν αγορι.Μια τεραστια απορια.Πως καταλαβες οτι ηταν κρος?Ειχε μακρια μαλλια,βαμμενα νυχια,κοσμηματα κλπ?

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Ευχαριστω.Δεν το εκανα αποφαση ζωης,απλα δεν εχω καμια εξοικειωση και ηθελα να ξερω 2-3 πραγματα.Θα μου αρεσε σαν εμπειρια αλλα σαν κρος σε τσοντοσινεμα.Για καποιους λογους ακομα δεν μπορω να παω και ελεγα να πηγαινα σε κατι αντιστοιχο σαν αγορι.Μια τεραστια απορια.Πως καταλαβες οτι ηταν κρος?Ειχε μακρια μαλλια,βαμμενα νυχια,κοσμηματα κλπ?
Βαμμενα μαλλια , ενα θηλυπρεπες αγορι που ξεχωρισε αμεσως στα ντουζ, ολοι γυμνοι,φαλακρες , τριχες, μουσια , μουστακια αυτο αποτριχωμενο με στρινγκ.
Βεβαια οταν αρχισε το παιχνιδι το εβγαλε.

Malafekasw

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
20
Πόντοι
0
13,14,15 Αυγούστου το ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό.

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.098
Πόντοι
2.046
@dimigoall .. τι λένε ; δεν καταλαβαίνω.. τι ειναι κρος ;

nikoskollias197200

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Like
28
Πόντοι
0
Παίζει καθόλου κόσμος αυτες τις μέρες ή λείπουν σε διακοπές;

f22n22

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
3
Πόντοι
0
Σκέφτομαι να πάω αύριο πρωί, θα είναι κανεις από εδω;

Nikosathina2

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα.. δεν ειχα κανει εγγραφη αλλα εψαχνα πληροφοριες για το ηρα και διαβαζα το φορουμ.. με ενδιαφερει να το επισκεφτω.. να σας δωσω λιγο ενα background.. ψαχνω φαση με μεγαλυτερο αρκετα. Ειμαι σε σχεση με κοπελα χρονια παντα ελεγα θα δολιμασω και δε τολμουσα. Θα συμβουλευατε καποιον που δεν εχει εμπειριες σε αντρικο παιχνιδι να κανει μια επισκεψη σε τετοιο μερος; Ο λογος που ρωταω για το συγκεκριμενο ειναι οι μεγαλυτερες ηλικιες που μαζευει και εχω εγκεφαλικο φετιχ να πηγαινα με μεγαλυτερο αντρα εστω για παιχνιδι

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Καλησπερα.. δεν ειχα κανει εγγραφη αλλα εψαχνα πληροφοριες για το ηρα και διαβαζα το φορουμ.. με ενδιαφερει να το επισκεφτω.. να σας δωσω λιγο ενα background.. ψαχνω φαση με μεγαλυτερο αρκετα. Ειμαι σε σχεση με κοπελα χρονια παντα ελεγα θα δολιμασω και δε τολμουσα. Θα συμβουλευατε καποιον που δεν εχει εμπειριες σε αντρικο παιχνιδι να κανει μια επισκεψη σε τετοιο μερος; Ο λογος που ρωταω για το συγκεκριμενο ειναι οι μεγαλυτερες ηλικιες που μαζευει και εχω εγκεφαλικο φετιχ να πηγαινα με μεγαλυτερο αντρα εστω για παιχνιδι
Να πας, μαζευει μπόλικο παιχνιδιαρικο κόσμο κάποιας ηλικίας. Οπωσδήποτε υπάρχουν και πολλοί ώριμοι που ψάχνουν το γαμήσι κ θέλουν το πιο "διεισδυτικο" σεξ, αλλά γενικά αρκετοί αρκουνται και στα παιχνίδια, επομένως τα odds είναι μάλλον υπέρ σου:wink:

ποδηλατης

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Like
11
Πόντοι
0
Να πας, μαζευει μπόλικο παιχνιδιαρικο κόσμο κάποιας ηλικίας. Οπωσδήποτε υπάρχουν και πολλοί ώριμοι που ψάχνουν το γαμήσι κ θέλουν το πιο "διεισδυτικο" σεξ, αλλά γενικά αρκετοί αρκουνται και στα παιχνίδια, επομένως τα odds είναι μάλλον υπέρ σου:wink:
πηγαινουν θαμωνες με ξυρισμενα καυλια,και γενικα περπιοιημενοι?

ποδηλατης

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Like
11
Πόντοι
0
μια εμπειρια θα ηταν καλη,εστω και για χαλαρωση

Extrafister

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2024
Like
101
Πόντοι
0
πηγαινουν θαμωνες με ξυρισμενα καυλια,και γενικα περπιοιημενοι?
Κατα κυριο λογο πηγαινουν ωριμοι με κοιλίτσες κτλ.Καποιοι μυριζουν τσιγαριλα και αλκοόλ.
Μερικες φορες πετυχαινεις και πιο νεους και περιποιημενους αλλα δυσκολο.
Προσοχη με τους μεγαλύτερους σε θέματα προσωπικης υγιεινής,μερικοι δεν καθαριζονται καλα κτλ.
Πιστευω οτι εαν καποιος ψαχνει μικροτερες ηλικιες και περιποιημενους ιαως ειναι καλυτερα π.χ. στα λιμανακια η στο flex.

trixy

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
20
Πόντοι
0
ειναι ανοιχτο αυτες τις ημερες?

Stories

Νέο!

Stories