Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trixy

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
20
Πόντοι
0
θα ειναι ανοιχτα αυτες τις ημερες για επισκεψη?

Thelosexxx

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2023
Κριτικές
3
Like
99
Πόντοι
0
Καλησπέρα έτυχε κ πήγα μια φορά μέσα στης γιορτές Χριστούγεννων αλλά μόνο πιασίματα γενικά δεν ξέρω τι παίζει εκεί ...έχει πολύ μεγαλύτερο ηλικιακά κόσμο ο οποίος ποιο πολύ για μάτι η για άραγμα είναι μόνο στα σκοτάδια θέλουν ν σχ πιάσουν έχει ένα υπέροχο χαμάμ φάση μπάνιο που πάνω εκεί θ μπορούσαν ν γίνουν όργια δεν ξέρω αν έχουν γίνει....γενικά πάει κόσμος ??

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.327
Πόντοι
441
Εγώ πήγα μια φορά και όλοι κοίταζαν την ψωλαρα μου πάντως

ποδηλατης

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2019
Like
11
Πόντοι
0
Σκεφτομαι να επισκευτω τα λουτρα Ηρα ,για πρωτη φορα.Τι ωρες θα ειναι καλα να παω για καθημερινη μερα?

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Ουσιαστικά στις 10 ανοίγει, οπότε θα έλεγα πως η καλή ώρα αιχμής είναι χονδρικά από τις 11.00 με 11.30 μέχρι περίπου στις 15.30 με 16.00

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0

lamogio1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Γίνεται παιχνίδι εδώ ή πρέπει να πάμε ξενοδοχείο??

trixy

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2015
Like
20
Πόντοι
0
βρίσκεις εύκολα δωμάτιο? Σαββατοκύριακο μεσημέρι?

starzone

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2015
Like
104
Πόντοι
0
βρίσκεις εύκολα δωμάτιο? Σαββατοκύριακο μεσημέρι?
Μια χαρά βρίσκεις... , δεν έχει και τόσο πολύ κόσμο που να μην ξεμένει κάποιο δωμάτιο. Αρκετοί επίσης παίρνουν ντουλαπάκι.
Εγώ Σάββατο πήγα σε ώρα αιχμής και βρήκα

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
136
Πόντοι
0
Καλησπέρα έτυχε κ πήγα μια φορά μέσα στης γιορτές Χριστούγεννων αλλά μόνο πιασίματα γενικά δεν ξέρω τι παίζει εκεί ...έχει πολύ μεγαλύτερο ηλικιακά κόσμο ο οποίος ποιο πολύ για μάτι η για άραγμα είναι μόνο στα σκοτάδια θέλουν ν σχ πιάσουν έχει ένα υπέροχο χαμάμ φάση μπάνιο που πάνω εκεί θ μπορούσαν ν γίνουν όργια δεν ξέρω αν έχουν γίνει....γενικά πάει κόσμος ??
Καλημέρα.Εχω πάει 3-4 φορές.Συνηθως έχει ώριμους.Παιχνιδι γίνεται καλό στην αίθουσα με την τηλεόραση,στην σάουνα και βέβαια στα δωματιάκια.Μερικες φορές όταν έβγαινα από την σάουνα και πήγαινα στα ντούς κάποιοι με γάμησαν εκεί στα μάρμαρα και άλλοι που κοίταζαν έπαιζαν τις ψωλες τους και με έχυναν.Εχω καλές αναμνήσεις από εκεί.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Καλημέρα.Εχω πάει 3-4 φορές.Συνηθως έχει ώριμους.Παιχνιδι γίνεται καλό στην αίθουσα με την τηλεόραση,στην σάουνα και βέβαια στα δωματιάκια.Μερικες φορές όταν έβγαινα από την σάουνα και πήγαινα στα ντούς κάποιοι με γάμησαν εκεί στα μάρμαρα και άλλοι που κοίταζαν έπαιζαν τις ψωλες τους και με έχυναν.Εχω καλές αναμνήσεις από εκεί.
Τύπε έπεσε πολύ ακα γαμησι στο μάρμαρο.

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Αν καποιος παει πρωτη φορα και ειναι ντροπαλος το καλυτερο ειναι να παρει δωματιακι με ντουζ και μετα να κατσει σε μια γωνια στα μαρμαρα?Επισης υπαρχει αρνητικη αντιδραση στα ποπερ?Λογω της ηλικιακης ομαδας ρωταω.Ευχαριστω!

lamogio1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Αν καποιος παει πρωτη φορα και ειναι ντροπαλος το καλυτερο ειναι να παρει δωματιακι με ντουζ και μετα να κατσει σε μια γωνια στα μαρμαρα?Επισης υπαρχει αρνητικη αντιδραση στα ποπερ?Λογω της ηλικιακης ομαδας ρωταω.Ευχαριστω!
Cross και ντροπαλός ? Περίεργο !!!!

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Cross και ντροπαλός ? Περίεργο !!!

Cross και ντροπαλός ? Περίεργο !!!!
Δεν εχω κανει ποτε κατι σαν αγορι και outdoor.Γενικα ειμαι ιδιαιτερη περιπτωση.Αλλα αν ξερεις,θα με βοηθουσε να απαντουσες στην ερωτηση μου.

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Για τα ποπερ δε νομίζω να έχεις κανένα θέμα. Καποιοι έχουν και μάλιστα μου έχουν προσφέρει κ εμένα κατά τη διάρκεια του "παιχνιδιού" (αρνήθηκα ευγενικά).
Απλά- φιλικά εννοείται το λέω- τύχει και κάνεις "παιχνίδι" με κάποιον που βγάζει μάτι ότι είναι άνω των 60, απόφυγε να του προσφέρεις εσύ γιατί υπάρχει κόσμος με ευαίσθητα καρδιοαγγειακα σε αυτές τις ηλικίες :wink:

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
134
Πόντοι
0
Για τα ποπερ δε νομίζω να έχεις κανένα θέμα. Καποιοι έχουν και μάλιστα μου έχουν προσφέρει κ εμένα κατά τη διάρκεια του "παιχνιδιού" (αρνήθηκα ευγενικά).
Απλά- φιλικά εννοείται το λέω- τύχει και κάνεις "παιχνίδι" με κάποιον που βγάζει μάτι ότι είναι άνω των 60, απόφυγε να του προσφέρεις εσύ γιατί υπάρχει κόσμος με ευαίσθητα καρδιοαγγειακα σε αυτές τις ηλικίες :wink:
Ευχαριστω αγαπη για την απαντηση.Σιγουρα δεν θα προσεφερα σε κανεναν!Εκει που ελεγα να κατσω ειναι καλα για να κοψω κινηση και να μπω στο κλιμα?

Thanos48

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Ευχαριστω αγαπη για την απαντηση.Σιγουρα δεν θα προσεφερα σε κανεναν!Εκει που ελεγα να κατσω ειναι καλα για να κοψω κινηση και να μπω στο κλιμα?
Νομίζω ότι και στα μάρμαρα των ντους, και στη σάουνα, αλλά και στο σαλονάκι το αρχικό με την TV, "κόβεις μια χαρά κίνηση. Ε, στα dark rooms όταν μπεις, προφανώς δείχνεις αποφασισμένο ότι θες να προχωρήσεις σε "παιχνίδι"
Τα δωμάτια να αναφέρω δεν έχουν όλα οπτική πρόσβαση σε κεντρικά σημεία του χώρου για ένα αρχικό "οφθαλμολουτρο". Επίσης λίγα είναι αυτά με ατομικό ντους (και μάλλον δυσεύρετα τις ώρες αιχμής)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom