ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 366
καλησπερα, το μαγαζι εχει ασιατικης καταγωγης κοπελα??
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!σημερα ειναι η Χαρα,η Σαμπρινα,η Ελενη, η Δημητρα, η Καρολινα!!!! ;) ;) ;) ;) ;)φιλια πολλα!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα σε ολες σας μωραρες τρελες !!! Και μια πιο ζεστη καλημερα στο γλυκο μου σοκολατακι απο εκει μεσα , βλεπω επεστρεψε η αδυναμια μου τελικα !!!!Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!σημερα ειναι η Χαρα,η Σαμπρινα,η Ελενη, η Δημητρα, η Καρολινα!!!! ;) ;) ;) ;) ;)φιλια πολλα!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Θα χεις Ερρικα απο βδομαδα?Καλημερα σε ολους σας!!!!!! ;) ;) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ελενη και η Δημητρα!!!!!!!!!!!! ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακ!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)ι θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 6 το απογευμα σας περιμενουμε με πολυ αγαπη.!!!! καλο σαββατοκυριακο και πολλα φιλακια στα μουτρακια σας!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-
* :-* :-* :-*
Αφου εισαι στην χωρα του Ανατελοντος Ηλιου ρε kontolagνος τι την ρωτας την Ολγα μας ??? Μηπως θα κανεις υπερατλαντικο μονο και μονο για Ερρικα ??? Αν ειναι να στην τυλιξω και να στην στειλω πακετο ετσι μικρωκαμομενη που ειναι !!!!Θα χεις Ερρικα απο βδομαδα?
Μηπως ειμαι και σε διαστημικο σταθμο?Αφου εισαι στην χωρα του Ανατελοντος Ηλιου ρε kontolagνος
Εεετσι Μπραβο !!! Αυτη ειναι μια καλη τετραδα !!!! Τι βλεπω επεστρεψε και η αδυναμια μου η Καρολινα εκει ???!!!!Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!σημερα ειναι η Ελενη, η Σαμπρινα, η Καρολινα,η Χαρα!!!!!!φιλια πολλα!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
Μπααα δεν νομιζω .....το σουσι δεν χανεται ποτε , η εχει παρει μεταγραφη σε αλλο μαγειριο η εχει πιασει δουλια σε κανα ταιλανδεζικο εστιατοριο ;) ;) ;) !!!!!r ρε το ασιατικο χαθηκε? > >
Αφήστε την πορτα κάτω ανοιχτή ,να μην μας κοιτάει ο τύπος από διπλα από το συνεργείο!
Οταν βαλει γραβατα ο Τσιπρας.ΕΡΡΙΚΑ?? :huh
: