belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους σας!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Σαμπρινα,η Ελενη, η Δημητρα, η Χαρα!!!!!! ;) ;) ;)φιλια πολλα!!!!! :-* :-* :-* :-*
προκειται για αυτην απο παπαδιαμαντη?Καλησπερα σε ολους σας!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Σαμπρινα
ευχαριστωΚαμμία σχέση.........
Good winesΟλγα. Ριξε το ροστερ κοριτσι μου
Good wines
> >Η Ερρικα τελικά δεν έχει έρθει ακόμα και απ' ότι μου είπε η Ολγα δεν γνωρίζει πότε και αν θα επανέλθει.........
Εννοουμε την ταιλανδεζα' τη μοναδικη στην ελληνικη επικρατειαΟταν λέμε Ερρικα, εννοούμε η μελαψή πρωην Σ 45 , Μεσ 289 , Σ 40- 42 κλπ ?
Καλημερα στην Μadamazel Ολγα !!! Γλυκητατη μου Ολγα μηπως ξερουμε αν ο καφες απο Βραζιλια που λεγεται Καρολινα εχει επιστρεψει στο χωρο της Μπακνανα ??? Η μηπως γνωριζεται αν θα επιστρεψει μες τις επομενες βδομαδες :- :- ???Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!σημερα ειναι η Χαρα,η Ελενη, η Σαμπρινα, η Δημητρα!!!!!!!!!!!!!!φιλια πολλα!!!!!!!!! :-* :-* :-*
Okey κυρια Ολγα μας !!! Θα περιμενουμε πως και πως νεα σας διοτι εχουμε παααααρα πολυ καιρο να φαμε σοκολατι μωρο , καθοτι η σοκολατες οσο πανε και λιγοστευουνε στην Αθηνα , κι οχι τιποτα αλλο θα παθουμε και καμοια αβιταμινωση με τις ελλειψεις που υπαρχουν ;) ;)Κυριε chicharito!!!για την Καρολινα να μαθετε αυριο!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)
Καλησπέρα Ολγα! Μια κοπέλα, Μαριάννα αν δεν κάνω λάθος, θα έρθει ξανά;Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!σημερα ειναι η Χαρα,η Ελενη, η Σαμπρινα, η Δημητρα!!!!!!!!!!!!!!φιλια πολλα!!!!!!!!! :-* :-* :-*