jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ολο κ πιο λιγες.στο τελος θα βλεπουμε "ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ,ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
ολο κ πιο λιγες.στο τελος θα βλεπουμε "ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ,ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
Θα συμφωνήσω 100%Σαμπρίνα, πρέπει να ανεβάσει λίγο διάθεση και υπηρεσίες.. Επίσης να μην στραβώνει όταν δεν την προτιμάμε..
Καλοπροαίρετη παρατήρηση..
Ολγα Καλησπερα !!! Η Καρολινα η Βραζιλιανικη αυτη μωραρα , ξερουμε ποτε θα επιστρεψει στο μαγαζι ???ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ σε ολους σας!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Δημητρα, η Ελενη, Χαρα!!!!!!!!φιλια πολλααααα!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
Ελπιζω να επιστρεψει συντομα αυτος ο κοριτσαρος , διοτι εχω τρελη αδυναμια σε αυτο το σοκωλατακι μου , κι ειμαι και διαβητικος ο αμοιρος , κι αν δεν φαω τις σοκολατινες μου δυο φορες τον μηνα μου πεφτει το ζαχαρο ;) ;)Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!για τη Καρολινα δεν ξερω ακριβως ποτε θα επιστρεψει.φιλια πολλα!!! :-* :-* :-*
Τι έχει το μενού σήμερα Όλγα?
Ειναι το χθεσινοΤι έχει το μενού σήμερα Όλγα?
κοκορα με χυλοπιτες
λαζανια αλα κρεμ
μανιταρια σουπα
πιτα με πρασσο
μπενταγιον κουνελιου με σως αλα γκρεκα
και επιδορπιο μους σοκολοτα με καρυδια και ζαχαρη αχνη!!!!
τωρα αν δεν κανεις κεφι αυτα σου κανουμε ενα μασαζ και στο καλο παντως σε καθε περιπτωση απο 60-100 θα δωσεις !!!!!!!!!!!
φιλια παντου αν ειναι να ερθεις παρε μας τηλ να σου εχουμε κρατησει μασαζοτραπεζο!!!!!!
κοκορα με χυλοπιτες
λαζανια αλα κρεμ
μανιταρια σουπα
πιτα με πρασσο
μπενταγιον κουνελιου με σως αλα γκρεκα
και επιδορπιο μους σοκολοτα με καρυδια και ζαχαρη αχνη!!!!
τωρα αν δεν κανεις κεφι αυτα σου κανουμε ενα μασαζ και στο καλο παντως σε καθε περιπτωση απο 60-100 θα δωσεις !!!!!!!!!!!
φιλια παντου αν ειναι να ερθεις παρε μας τηλ να σου εχουμε κρατησει μασαζοτραπεζο!!!!!!
Ευχαριστώ φίλος!Ειναι το χθεσινο
Καλησπερα σε ολους!!!!!τα τηλεφονα ειναι 2109011410,κιν-6951565393 μπορειτε να μαθετε ολες πληροφοριες. ;)καληνιχτα φιλια πολα!!!!!!!!!!Καλημέρα Ολγα.Ποιες δουλευουν σημερα?
Καλησπερα σε ολους!!!!!τα τηλεφονα ειναι 2109011410,κιν-6951565393 μπορειτε να μαθετε ολες πληροφοριες. ;)καληνιχτα φιλια πολα!!!!!!!!!!
Πηγε εντεκα εδω στο τζαπαν, ονειρα γλυκα.καληνύχτα από τις 3 το μεσημέρι? με τις κότες κοιμάσαι??????
Πηγε εντεκα εδω στο τζαπαν, ονειρα γλυκα.