Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Αυτο δεν το ξερω αλλα δεν με νοιαζει κιολας....εσυ alek per εκανες την καλη σου πραξει και σε ευχαριστω...φιλουρες γλυκιε μου!!!
Με θεωρειτε στημενο? Επειδη ειπα τη γνωμη μου? Δειτε ολα τα ποστς μου και θα καταλαβετε ποσο στημενος ειμαι!
Ελενη δεν ειναι κατι προσωπικο!
Αυτό το σαιτ θα ήταν πολύ καλύτερο αν καποιοι δεν κανανε τους πονηρούς και δεν ριχνανε ετσι ευκολα την αξιοπρέπεια τους,προκειμενου να αποκτήσουν την "ευνοια" κάποιας κοπέλλας και να κερδίσουν καποια ανταλλάγματα.........
Τα παραδείγματα ειναι παρα πολλά,οχι μόνο σ' αυτό το νημα,αλλά και σε πολλά αλλα.......
Οι στημενες κριτικές,η παραπληροφόρηση και τα ρουφιανιλίκια είναι στην ημερήσια διάταξη......είτε από "πυρφόρους",ειτε από αγαπούληδες,ειτε από ρουφιάνους,ειτε από νταβατζήδες της κακιας ωρας........τι να κανουμε....όλα μεσα στο παιχνίδι είναι..........
Αν ειχα τη Ζωη απο Σκαβατζου για επιλογη.....
Μακαρι Ελενη μου! Το οτι εγω δε σε προτιμω δε λεει κατι!! Μακαρι να εχεις τον ενα πελατη μετα τον αλλο!!Δυστυχως για σενα alek per ολοι οι πελατες εχουν περασει πολυ καλα μαζι μου..οποτε;;;σου ειπα μου ανεβασες ακομα πιο πολυ τη δουλεια...σε ευχαριστω για αλλη μια φορα μη το συνεχιζεις γιατι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου...οσο για τον αντυ για ολες εχει πει καλα λογια....φιλιαααα
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Σαμπρινα, η Αφροδιτη, η Ελενη,και η Ιωαννα!!!!!!!!!!!!!φιλια πολλα!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*