belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!σημερα ειναι η Σαμπρινα, η Χαρα,και η Ελενη!!!!!!φιλια πολλα!!!!!!! :-* :-* :-*
Ελπίζω να προλάβω να ερθω .Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!σημερα ειναι η Σαμπρινα, η Χαρα,και η Ελενη!!!!!!φιλια πολλα!!!!!!! :-* :-* :-*
Μην περιμενεις να το γραψει καποιος φορα παρτιδα , αυτο δεν επιτρεπεται στο σαιτ τυπε μου , αν θες ζητα το με πμ απ την olga 017 ,ζητα το της σε πμ και θα στο στειλει η ιδια παλι σε πμΦίλοι μου έχει κάποιος το τηλ..; Ευχαριστώ.
Καλημεραααααα!!!ελιζω να ειστε ολοι καλα!!!!!!!! Σας περιμενο μαι τιν ωμορφι παρεα μας για καφεδακι και ενα απολαυστικο μασαζακι!!!!! Ειμαστε απο δευτερα ως παρασκευη 11-9 ωρα,σαββατο 11-6 ωρα!!!! πληροφορηες τηλ.2109011410, κιν.6951565393.φιλια σε ολους!!!!!!Μην περιμενεις να το γραψει καποιος φορα παρτιδα , αυτο δεν επιτρεπεται στο σαιτ τυπε μου , αν θες ζητα το με πμ απ την olga 017 ,ζητα το της σε πμ και θα στο στειλει η ιδια παλι σε πμ
Καλημεραααααα!!!ελιζω να ειστε ολοι καλα!!!!!!!! Σας περιμενο μαι τιν ωμορφι παρεα μας για καφεδακι και ενα απολαυστικο μασαζακι!!!!! Ειμαστε απο δευτερα ως παρασκευη 11-9 ωρα,σαββατο 11-6 ωρα!!!! πληροφορηες τηλ.2109011410, κιν.6951565393.φιλια σε ολους!!!!!!
Άλλη acropoli μας βρηκε, ρε τι πάθαμε
ανοιγουν και αν πας αφηνεις και τ αμαξι σου απο κατω για εναν ελεγχο...αυτοι τουλαχιστουν ανοιγουν??
Φανουροπιττα.erika?
erika?
ο andy51 δεν έχει ανάγκη να κάνει κλώνους όπως μερικοί μερικοί....εχει χαθει ο αντυ από εδώ. Εκανε κλωνο?