Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!! ;) ;) ;) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ερρικα η Δημητρα και η Ελενη!!!!!!!! ;) ;) ;). Ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ, σας περιμενουμε με πολυ αγαπη !!!!!!!!!!!! ;) ;)πολλα φιλακια στα μουτρακια σας!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους σας !!!!!!!!!!!!!!σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Ερρικα η Δημητρα και η Ελενη!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ, ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι, σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!! ;) ;) ;) ;). αυριο θα ειμαστε ανοιχτα απο τις 11 το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;), και ανοιγουμε ξανα την Δευτερα 28 Δεκεμβριου!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;), φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
25-26-27 ????????

τι θα κανουμε ????? μετα την γαλοπουλα θελουμε ενα χαλαρωμα να ανοιξετε μετα τις 6 το απογευμα την παρασκευη μεχρι 1 το βραδυ !!!!!!!!!! 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΛΓΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλά Χριστούγεννα κι από μένα......να έχουμε όλοι υγεία και να περάσουμε όμορφα......... :thumbsup: :thumbsup:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Καλά Χριστούγεννα, κυρίες μου. Ιδιαίτερα φιλάκια στην Έρρικα.

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :-* :-* :-* :-*

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
στο συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχει η τοπ βυζαρού και την λένε Δήμητρα........
ναι σωστα ...αλλα εγω προσωπικα ..εκτος απο τα  :tits:...εχει και ολα τα αλλα μεγαλα - φαρδυα ...
οποτε ουτε να με πληρωσει δεν μπαινω μαζι της ...αλλα μιλαω για εμενα μονο ..
ειναι απο τις περιπτωσεις που χωρις να ξερω ..ακομα και να ηξερα οτι κανει παπαδες μεσα..
δεν θα εμπαινα στο δωματιο διοτι δεν με ικανοποιει η εξωτερικη εμφανιση

την καλησπερα μου

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αδελφέ,σήμερα είναι ημέρα αγάπης και ευχών........ας αφήσουμε τις κριτικές και τα σχόλια για μετά τις εορτές......Αλλωστε,τα γούστα είναι υποκειμενικά και η Δήμητρα έχει,απ' όσο ξέρω,πολυάριθμους θαυμαστές που τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος..... :dancing: :dancing:

Τας ευχάς μου και παλιν........ :rockon: :rockon:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
νταξει ρε παιδες για να ναλεμε και αληθειες εδω μεσα η δημητρα ειναι χοντρη τεσπα και απο βυζια παλι δε τρελαθηκα απλα τα σηκωνει το σουτιεν 3αρακια το πολυ  ειναι αλλα οχι βυζαρου μην παιρνεται κοσμο στο λαιμο σας.

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!σιμερα ειναι η ΕΛΕΝΗ, η ΔΗΜΗΤΡΑ, η ΕΡΡΙΚΑ!!!!!!!!!σημερα ειμαστε μεχρι της 6 απογευμα!!!!!!! φιλιααα πολααα!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μικρή,αλλά καλή ομάδα........χρόνια πολλά Ολγα,με υγεία.......... :dancing: :dancing:

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Πέρασμα πριν μια εβδομάδα στο ίδρυμα. Πολυκοσμία που δεν έχω ξαναδει. Στην είσοδο ήταν ήδη ένας τύπος σε αναμονή και στο σαλόνι ήταν άλλος ένας μαζί με την Ερίκα. Τα 3 δωμάτια φουλ και αυτά. Η αναμονή πρέπει να ήταν γύρω στα 45 λεπτά αν ήθελες να μπεις και οι επιλογές περιορισμένες. Είδα λοιπόν την Όλγα ως ρεσεψιονιστ (πολλά κιλά και μέτρια εμφάνιση), την Δήμητρα η οποία ήταν και αυτη κάτω του μετρίου, (3ρια βυζιά, 35-40 ετών, με καμπύλες στον κώλο και στην κοιλιά αλλά λεπτά πόδια, κατσαρά μαλλιά και μέτριο πρόσωπο). Επίσης είδα την Σαμπρίνα η οποία έχει καλό πρόσωπο αλλά σώμα λίγο πεσμένο με ψωμάκια. Το αστέρι κατά την γνώμη μου είναι η Ερικα η οποία έχει πολύ ωραίο χαμόγελο αντιθέτως με τις πιο πολλές ασιάτισες που έχουν σάπια δόντια, έχει επίσης έκφυλα γυαλιά και καλό σώμα. Δυστυχώς είχε όμως μεγάλη αναμονή και την κοπάνησα χωρίς να δοκιμάσω την Ερίκα. Πάντως όλες τους είναι χαμογελαστές, πολύ ευγενικές και φαίνονται πολύ μάχιμες...

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
Συνάντηση με Δήμητρα.
TOP OF THE TOP.
Είναι καταπληκτική.
τρόπος , συμπεριφορα, άγγιγμα, μασαζ, πίπα, διαφορες στασεις  .
προτεινεται.
καλα χριστούγεννα!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Συνάντηση με Δήμητρα.
TOP OF THE TOP.
Είναι καταπληκτική.
τρόπος , συμπεριφορα, άγγιγμα, μασαζ, πίπα, διαφορες στασεις  .
προτεινεται.
καλα χριστούγεννα!!!

Καλημέρα. ΠΟλύ καλή η κριτική σου και αντικειμενικότατη. Ελπίζω να σου έκαναν καλό δωράκι από το μαγαζί για το promotion

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλημέρα. ΠΟλύ καλή η κριτική σου και αντικειμενικότατη. Ελπίζω να σου έκαναν καλό δωράκι από το μαγαζί για το promotion

Δεν είπαμε,μέρες που είναι,να αποφευγουμε τα αιχμηρά σχόλια ?.........το παλληκάρι είπε την γνώμη του......αγαπάτε αλλήλους...... :rockon: :rockon:

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
ναι μου εδωσαν 5 εκατομμυρια ευρω. ασε μας ρε φιλε!
εμενα η κοπελα μου αρεσε πολυ.
η κριτικη μου αμα δε σου αρεσει δικαιωμα σου.μη μας τη λες ομως ρε φιλε.κριτικη εκανα.οχι κανα εγκλημα
τελωςπαντων αυτη ειναι η γνωμη μου

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ναι μου εδωσαν 5 εκατομμυρια ευρω. ασε μας ρε φιλε!
εμενα η κοπελα μου αρεσε πολυ.
η κριτικη μου αμα δε σου αρεσει δικαιωμα σου.μη μας τη λες ομως ρε φιλε.κριτικη εκανα.οχι κανα εγκλημα
τελωςπαντων αυτη ειναι η γνωμη μου

Sorry φίλε αλλα κριτικές σε υπερθετικό βαθμό  - και κυρίως από άτομα με μικρή συμμετοχή που δεν έχουν δώσει άλλα δείγματα αντικειμενικής κριτικής και συμμετοχής στα δρώμενα, -  είναι συνήθως ύποπτες για προμοτάρισμα..
Διάβασα και τα 33 μυνήματα που έχεις ποστάρεις από τότε που γράφτηκες πριν σου απαντήσω και δεν υπάρχει σε κανένα κριτική για κάποιο "ίδρυμα". Οπότε βλέποντας μια τέτοια κριτική στοχοποιείσαι για προμότορας.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τερρυ,φίλε μου,κάνεις μια μεγάλη παράλειψη.......δεν είσαι ανοιχτόμυαλος,παρά την εμπειρία σου....... :happy: :happy:

Υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές με "ειδικά" γούστα........και εννοώ,θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση μέσα στο δωμάτιο.....κάτι που να ξεφευγει από τα συνηθισμένα........εγω έχω ακούσει,και είμαι σίγουρος ότι κι εσυ το ίδιο,τρελλές ιστορίες.....απίθανα πράγματα...... :hammer: :uzi: :knuppel: :lheel:

Με την Δήμητρα,η οποία παρεπιπτόντως μου είναι πολύ συμπαθής,δεν εχω κάνει συνεδρία........ξέρω όμως ότι καλύπτει και με το παραπάνω αυτά τα "ειδικά" γούστα,και μάλιστα της αρέσει πολύ να δοκιμάζει νέα και πρωτοποριακά κόλπα.......
Κάθησες λοιπόν και σπατάλησες την ωρα σου να διαβαζεις τα σχόλια του todor,χωρίς να σκεφτείς το αυτονόητο........το παλληκάρι μπορεί να θέλει ειδικού τυπου συνεδρία,εξω από τα συνηθισμένα........και επειδή η Δήμητρα τον ικανοποίησε,ενθουσιάστηκε και εγραψε μια καλή κριτική-σχόλιο.......που είναι το κακό?
Σαν τον todor υπάρχουν και πολλοί ακόμα συναγωνιστές που δεν τους αρκεί μια κανονική συνεδρία..........περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......

Ορμα Δήμητρα και σκίστους όλους........ :s&m_1: :s&m_2:

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
Τερρυ,φίλε μου,κάνεις μια μεγάλη παράλειψη.......δεν είσαι ανοιχτόμυαλος,παρά την εμπειρία σου....... :happy: :happy:

Υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές με "ειδικά" γούστα........και εννοώ,θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση μέσα στο δωμάτιο.....κάτι που να ξεφευγει από τα συνηθισμένα........εγω έχω ακούσει,και είμαι σίγουρος ότι κι εσυ το ίδιο,τρελλές ιστορίες.....απίθανα πράγματα...... :hammer: :uzi: :knuppel: :lheel:

Με την Δήμητρα,η οποία παρεπιπτόντως μου είναι πολύ συμπαθής,δεν εχω κάνει συνεδρία........ξέρω όμως ότι καλύπτει και με το παραπάνω αυτά τα "ειδικά" γούστα,και μάλιστα της αρέσει πολύ να δοκιμάζει νέα και πρωτοποριακά κόλπα.......
Κάθησες λοιπόν και σπατάλησες την ωρα σου να διαβαζεις τα σχόλια του todor,χωρίς να σκεφτείς το αυτονόητο........το παλληκάρι μπορεί να θέλει ειδικού τυπου συνεδρία,εξω από τα συνηθισμένα........και επειδή η Δήμητρα τον ικανοποίησε,ενθουσιάστηκε και εγραψε μια καλή κριτική-σχόλιο.......που είναι το κακό?
Σαν τον todor υπάρχουν και πολλοί ακόμα συναγωνιστές που δεν τους αρκεί μια κανονική συνεδρία..........περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......

Ορμα Δήμητρα και σκίστους όλους........ :s&m_1: :s&m_2:
ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.οπως τα λεει ο andy51
ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.οπως τα λεει ο andy51

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom