Τερρυ,φίλε μου,κάνεις μια μεγάλη παράλειψη.......δεν είσαι ανοιχτόμυαλος,παρά την εμπειρία σου.......
Υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές με "ειδικά" γούστα........και εννοώ,θέλουν ιδιαίτερη μεταχείριση μέσα στο δωμάτιο.....κάτι που να ξεφευγει από τα συνηθισμένα........εγω έχω ακούσει,και είμαι σίγουρος ότι κι εσυ το ίδιο,τρελλές ιστορίες.....απίθανα πράγματα......
Με την Δήμητρα,η οποία παρεπιπτόντως μου είναι πολύ συμπαθής,δεν εχω κάνει συνεδρία........ξέρω όμως ότι καλύπτει και με το παραπάνω αυτά τα "ειδικά" γούστα,και μάλιστα της αρέσει πολύ να δοκιμάζει νέα και πρωτοποριακά κόλπα.......
Κάθησες λοιπόν και σπατάλησες την ωρα σου να διαβαζεις τα σχόλια του todor,χωρίς να σκεφτείς το αυτονόητο........το παλληκάρι μπορεί να θέλει ειδικού τυπου συνεδρία,εξω από τα συνηθισμένα........και επειδή η Δήμητρα τον ικανοποίησε,ενθουσιάστηκε και εγραψε μια καλή κριτική-σχόλιο.......που είναι το κακό?
Σαν τον todor υπάρχουν και πολλοί ακόμα συναγωνιστές που δεν τους αρκεί μια κανονική συνεδρία..........περί ορέξεως κολοκυθόπιτα......
Ορμα Δήμητρα και σκίστους όλους........
ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.οπως τα λεει ο andy51