Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ειλικρινά απορώ με την νοημοσύνη ορισμένων.......η Ολγα έχει αποφασίσει,καλώς η κακώς να μην περνάει στα δωμάτια.....ετσι γουστάρει βρε αδερφέ.....
Τώρα,καποιοι από σας θα επιθυμούσατε,θα θέλατε να κάνατε πρόγραμμα μαζί της......και αυτό είναι δικαίωμά σας,φρένο στις επιθυμίες δεν μπορούμε να βάλουμε....... :2funny:

Εχει κανείς σας την εντύπωση ότι με το να κάνετε δήθεν "ερωτήσεις" η με το να πετάτε υπονοούμενα εδώ μέσα,δηλαδή δημόσια,θα καταφέρετε κάτι? εκτός αν το κάνετε για τρολλάρισμα,γιατί για τόσο στόκους δεν σας έχω......

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
η Ολγα περναει μεσα?  :think:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ειλικρινά απορώ με την νοημοσύνη ορισμένων.......η Ολγα έχει αποφασίσει,καλώς η κακώς να μην περνάει στα δωμάτια.....ετσι γουστάρει βρε αδερφέ.....
Τώρα,καποιοι από σας θα επιθυμούσατε,θα θέλατε να κάνατε πρόγραμμα μαζί της......και αυτό είναι δικαίωμά σας,φρένο στις επιθυμίες δεν μπορούμε να βάλουμε....... :2funny:

Εχει κανείς σας την εντύπωση ότι με το να κάνετε δήθεν "ερωτήσεις" η με το να πετάτε υπονοούμενα εδώ μέσα,δηλαδή δημόσια,θα καταφέρετε κάτι? εκτός αν το κάνετε για τρολλάρισμα,γιατί για τόσο στόκους δεν σας έχω......
φιλαρακο ειπαμε μακαρι τωρα αν δε καταλαβαινουν μερικοι και βασισμενοι σε παλαιοτερες πληροφοριες εσυ καλα τα λες αλλα τι να κανουμε υπαρχουν και αυτοι που θελου μασημενοι τροφη

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
φιλαρακο ειπαμε μακαρι τωρα αν δε καταλαβαινουν μερικοι και βασισμενοι σε παλαιοτερες πληροφοριες εσυ καλα τα λες αλλα τι να κανουμε υπαρχουν και αυτοι που θελου μασημενοι τροφη

να σου πώ κατι? εσυ θα με καταλάβεις.......

Η Ολγα αν ήθελε θα μπορουσε να περνάει επιλεκτικά και να χρεώνει και όσο θέλει,με την καψα που εχουν ορισμένοι να κανουν πρόγραμμα μαζί της.....
Όμως,δεν είναι αυτός ο στόχος της.....θέλει να δουλευουν τα αλλα κορίτσια,δηλαδή να δουλευει το μαγαζί.........εκείνη εχει το ρόλο του συντονιστή,της υπεύθυνης.Και στον ρόλο αυτόν τα καταφέρνει μια χαρά........

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
Οπου Ολγα, για οσους δε γνωριζουν, απιστευτο μπαζο,
Καλα ρε ,σε τοσο χαμηλη εκτιμηση εχετε το πουλι σας και θελετε να της το δωσετε?
Καλυτερα να πηδηχτειτε απ το παραθυρο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να σου πώ κατι? εσυ θα με καταλάβεις.......

Η Ολγα αν ήθελε θα μπορουσε να περνάει επιλεκτικά και να χρεώνει και όσο θέλει,με την καψα που εχουν ορισμένοι να κανουν πρόγραμμα μαζί της.....
Όμως,δεν είναι αυτός ο στόχος της.....θέλει να δουλευουν τα αλλα κορίτσια,δηλαδή να δουλευει το μαγαζί.........εκείνη εχει το ρόλο του συντονιστή,της υπεύθυνης.Και στον ρόλο αυτόν τα καταφέρνει μια χαρά........
:kneel: :kneel:

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) σημερα ειναι η Καρολινα η Ελενη, η Σαμπρινα, η Ερρικα και η Δημητρα!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη θα ειμαστε ανοιχτα μεχρι τις 9 το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;). φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* και ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια!!!!!!!!!!!!!!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Δεν θυμάμαι αν έχει ήδη αναφερθεί, αλλά η Μαριάννα (το αστέρι του καταστήματος, εμφανισιακά τουλάχιστον) κάνει πλέον κανονικό/πλήρες πρόγραμμα. Προσωπικά με καλύπτει με απόλα η συγκεκριμένη κοπέλα  :)

Όσο για την Όλγα προσωπικά δεν την έχω πάρει όταν εργαζόταν, δεν έτυχε να γνωριστούμε τότε. Όμως παραμένει ωραία (ώριμη) γυναίκα και αν ήθελε να ξαναδουλέψει είμαι σίγουρος ότι θα τα πήγαινε πολύ καλά. Φυσικά οι επιλογές του καθενός μας είναι απόλυτα σεβαστές.

Και ένα σχόλιο στον φίλο τον κοντό-λάγνο: Καταρχήν είναι υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί σου για την Όλγα, αν και περί ορέξεως τι να σχολιάσει κανείς. Από την άλλη φίλε μου δεν είναι μόνον η εμφάνιση που μετράει στις κοπέλες αλλά το συνολικό πακέτο, δηλαδή και η συμπεριφορά και οι υπηρεσίες. Με μια όμορφη κοπέλα σίγουρα όλοι μας θα πάμε μια φορά από ενθουσιασμό και μόνο. Όμως για να ξαναπάμε με την οποιανδήποτε κοπέλα θα πρέπει να είναι εντάξει και στην συμπεριφορά και κυρίως στις υπηρεσίες.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κάτι δεν πάει καλά εδώ........κατ' αρχάς η Μαριάννα μια είναι και μια δεν είναι στο μαγαζί........προχθες που πήγα εγω δεν ήταν.....και σήμερα βλέπω στην ενημέρωση της Ολγας ότι απουσιάζει πάλι.....

Οσο για το αν κάνει πλήρες πρόγραμμα,αυτό κι αν είναι νέο....διότι οι μέχρι τωρα αναφορές μιλούσαν για το αντίθετο......
Δεν θέλω να πιστεψω ότι η κοπέλλα κάνει επιλεκτικά πλήρες πρόγραμμα,γιατί αυτό θα ήταν πολύ μεγάλο φάουλ.......

Οσο για τον κοντολάγνο που αναφέρεις,εντάξει δεν πολυσυμπαθεί ούτε το μαγαζί,ούτε την Ολγα....φαίνεται αυτό από τα σχόλια του.Κάθε άποψη σεβαστή.........

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
Οσο για τον κοντολάγνο που αναφέρεις,εντάξει δεν πολυσυμπαθεί ούτε το μαγαζί,ούτε την Ολγα....φαίνεται αυτό από τα σχόλια του.Κάθε άποψη σεβαστή.........
Δεν ειναι θεμα συμπαθειας η οχι, ειναι αντικειμενικο το θεμα,  δηλαδη αν συμπαθουσα το μαγαζι θα ηταν ομορφες? οχι βεβαια, ειναι χαλια, το οτι σε καποιους αρεσει κατι απ ολο το πακετο τους παω πασο.
Ομως μιλαμε για πολυ χαλι απο εμφανιση στα λιγα μαγαζια που εχω περασει,
Οταν βλεπω την πενηνταρα με μινι και μποτες λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ομορφη, ηταν παλια, αλλα οχι τωρα.
Η μαριαννα τι φουλ να κανει ρε παιδια,αν ξαπλωσει τα ποδια θα βγουν στο σαλονι.
Ισως απο κει μεσα το μονο εμφανησιακα υποφερτο να ειναι το στομα της ερρικας, φιλοτιμο μασαζ-φιλοτιμη πιπα.-

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Δεν ειναι θεμα συμπαθειας η οχι, ειναι αντικειμενικο το θεμα,  δηλαδη αν συμπαθουσα το μαγαζι θα ηταν ομορφες? οχι βεβαια, ειναι χαλια, το οτι σε καποιους αρεσει κατι απ ολο το πακετο τους παω πασο.
Ομως μιλαμε για πολυ χαλι απο εμφανιση στα λιγα μαγαζια που εχω περασει,
Οταν βλεπω την πενηνταρα με μινι και μποτες λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ομορφη, ηταν παλια, αλλα οχι τωρα.
Η μαριαννα τι φουλ να κανει ρε παιδια,αν ξαπλωσει τα ποδια θα βγουν στο σαλονι.
Ισως απο κει μεσα το μονο εμφανησιακα υποφερτο να ειναι το στομα της ερρικας, φιλοτιμο μασαζ-φιλοτιμη πιπα.-
στην ολγα αναφερεσαι;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
Εχω καταλαβει οτι εχετε στοχο τα βυζια της Ολγας,και μονο αυτα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ολγα σε καμια πρριπτωση δεν ειναι πενηνταρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
η ολγα σε καμια πρριπτωση δεν ειναι πενηνταρα
Μικροτερη σιγουρα αλλα εχει σημασια? βαρελακι κανονικο
τη κολαρα της εχουμε παρολο που ειναι πεσμενη να την ανορθωσουμε
Εχεις λιγη φαντασια να τη φανταστεις χωρις παντελονι?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom