Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Κάτι δεν πάει καλά εδώ........κατ' αρχάς η Μαριάννα μια είναι και μια δεν είναι στο μαγαζί........προχθες που πήγα εγω δεν ήταν.....και σήμερα βλέπω στην ενημέρωση της Ολγας ότι απουσιάζει πάλι.....

Οσο για το αν κάνει πλήρες πρόγραμμα,αυτό κι αν είναι νέο....διότι οι μέχρι τωρα αναφορές μιλούσαν για το αντίθετο......
Δεν θέλω να πιστεψω ότι η κοπέλλα κάνει επιλεκτικά πλήρες πρόγραμμα,γιατί αυτό θα ήταν πολύ μεγάλο φάουλ.......

Οσο για τον κοντολάγνο που αναφέρεις,εντάξει δεν πολυσυμπαθεί ούτε το μαγαζί,ούτε την Ολγα....φαίνεται αυτό από τα σχόλια του.Κάθε άποψη σεβαστή.........
Ναι, η Μαριάννα δεν έχει σταθερό πρόγραμμα, απότι έχω καταλάβει δεν την θεωρούν καν μόνιμη στο κατάστημα οι άλλες κοπέλες (τους παίρνει και όλη την δουλειά, αν και το συγκεκριμένο έχει μπόλικη δουλειά, τόση που δεν προλαβαίνουν). Δεν διαπίστωσα επιλεκτικότητα στο πρόγραμμα της Μαριάννας, απλά μάλλον ξεπέρασε το παλιά της προβλήματα και τώρα εργάζεται κανονικά όπως και οι άλλες κοπέλες (πλην Έρρικας που κάνει μόνον απλή ανακούφιση, αλλά άψογο μασάζ). Ας επιβεβαιώσει και άλλος συναγωνιστής, άλλοστε η κοπέλα δουλεύει ασταμάτητα όταν είναι στο μαγαζί.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ρε σείς κώλος παίζει;
Ξεσκιούζ μη φορ ασκιν....

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!!!!! ;) ;) ;) σημερα ειναι η Καρολινα η Σαμπρινα η Δημητρα και η Ελενη ελατε να απολαυσετε ενα χαλαρωτικο μασαζακι σας περιμενουμε με πολυ αγαπη!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;). φιλακια πολλα στα μουτρακια σας!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Καλημέρα Όλγα!Υπάρχουν κάποιες απουσίες τις τελευταίες 10 ημέρες??Είναι μόνιμες ή για λίγο?

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Η Χαρα θα επιστρεψει σε λιγες μερες!!! ;) ;) ;) ;) και οσον αφορα την Μαριαννα ειναι αγνωστο!!!! :( :( :( :(

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.080
Πόντοι
6.256
γιατι γαμησε τα εννοεις θα ειναι;
Εγγυημενα.
Τι ερωτησεις ειναι αυτες? δε δειχνεις χθεσινος..
Παντως το τραπεζακι  στο μαγαζι ειναι τιγκα στο κουραμπιεδομελομακαρονο.
Καλα χριστουγεννα Ολγα!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Μια χαρά είναι το μαγαζί. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από την κίνηση που έχει. Κοπέλες που ξέρουν και κάνουν καλό μασάζ αλλά και κάποιες που κάνουν πρόγραμμα και τα δίνουν όλα!! Οι πληροφορίες έχουν αναφερθεί από όσους ενημερώνουν εδώ μέσα επισταμένως. Στα της εμφάνισης όλα είναι σχετικά. Κάποια που εμένα με φτιάχνει σε κάποιον άλλον δεν του αρέσει. Περί ορέξεως κλπ...
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες. Πας, βλέπεις, διαλέγεις, μπαίνεις και εαν θέλεις μετά ενημερώνεις.

Το να ασχολείσαι όμως επανηλλημένα χρησιμοποιώντας συνέχεια απαξιωτικά σχόλια για το μαγαζί, τις κοπέλες, την Όλγα και τους πελάτες ενώ έχεις ήδη καταγράψει τις απόψεις σου εμένα μου δείχνει εμπάθεια (πέραν του μισογυνισμού) και πιθανόν προσωπικές διαφορές (που δεν ενδιαφέρουν στο κάτω κάτω κανέναν).

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μια χαρά είναι το μαγαζί. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από την κίνηση που έχει. Κοπέλες που ξέρουν και κάνουν καλό μασάζ αλλά και κάποιες που κάνουν πρόγραμμα και τα δίνουν όλα!! Οι πληροφορίες έχουν αναφερθεί από όσους ενημερώνουν εδώ μέσα επισταμένως. Στα της εμφάνισης όλα είναι σχετικά. Κάποια που εμένα με φτιάχνει σε κάποιον άλλον δεν του αρέσει. Περί ορέξεως κλπ...
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες. Πας, βλέπεις, διαλέγεις, μπαίνεις και εαν θέλεις μετά ενημερώνεις.

Το να ασχολείσαι όμως επανηλλημένα χρησιμοποιώντας συνέχεια απαξιωτικά σχόλια για το μαγαζί, τις κοπέλες, την Όλγα και τους πελάτες ενώ έχεις ήδη καταγράψει τις απόψεις σου εμένα μου δείχνει εμπάθεια (πέραν του μισογυνισμού) και πιθανόν προσωπικές διαφορές (που δεν ενδιαφέρουν στο κάτω κάτω κανέναν).

υπάρχει κάποιος που να μην συμφωνεί με αυτό το ποστ?

και να ξέρετε κάτι........πολλοί λίγοι επηρεάζονται από τα γραφόμενα στο σαιτ,θετικά η αρνητικά......συνηθως θέλουν να έχουν προσωπική γνώμη,και καλά κάνουν,γιατί τα γούστα διαφέρουν.......

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
υπάρχει κάποιος που να μην συμφωνεί με αυτό το ποστ?

και να ξέρετε κάτι........πολλοί λίγοι επηρεάζονται από τα γραφόμενα στο σαιτ,θετικά η αρνητικά......συνηθως θέλουν να έχουν προσωπική γνώμη,και καλά κάνουν,γιατί τα γούστα διαφέρουν.......
εγω.ψαχνω βυζαρουδες,οποτε οταν γραφουν οτι δεν υπαρχει στο ροστερ,δεν παω. :dancing: :dancing:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
οριστε!κ πιτσα κ βυζι !

Συνημμένα

• grownup_corner_179_640_10.jpg
    grownup_corner_179_640_10.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 22

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερααα και καλη εβδομαδα σε ολος σας!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Ελενη, η Σαμπρινα, η Δημητρα, και η Ερρικα!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)φιλιααα πολααα!!!!!! :-* :-* :-* :-*

tsakalakos(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0

Σωστός ο κύριος

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εγω προσωπικα ειμαι φαν της ολγας κανενας μισογυνισμος απο μενα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom