You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Μάλιστα.... κύριοι τι να πω... ζητώ συγνώμη που παρεξήγησα τον φίλο todor.
Ζητώ την κατανόησή σας που παρερμήνευσα την κριτική. Αλλά με τόσα που έχουμε δει εδώ μέσα είμαστε δυστυχώς αρνητικά προϊδεασμένοι όταν δημοσιεύονται πάρα πολύ καλές κριτικές.
Να με συμπαθάτε, δεν είχα κακή πρόθεση.
Ζητώ την κατανόησή σας που παρερμήνευσα την κριτική. Αλλά με τόσα που έχουμε δει εδώ μέσα είμαστε δυστυχώς αρνητικά προϊδεασμένοι όταν δημοσιεύονται πάρα πολύ καλές κριτικές.
Gogoguyehs
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες. Λεω να πάω σήμερα 1η φορά στο εν λογω ίδρυμα.. είναι μέχρι τις 9; Επίσης ξέρει κανείς ποιες κοπελες δουλεύουν και κόστη συνάντησης;
Καλησπέρα παίδες. Λεω να πάω σήμερα 1η φορά στο εν λογω ίδρυμα.. είναι μέχρι τις 9; Επίσης ξέρει κανείς ποιες κοπελες δουλεύουν και κόστη συνάντησης;
Σήμερα λίγο δύσκολο........είναι κλειστά.Αυριο να πας.......Ναι,μεχρι τις 9 είναι ανοιχτό.Οσο για κοπέλλες,θα μας πει αυριο η Ολγα..........
Μάλιστα.... κύριοι τι να πω... ζητώ συγνώμη που παρεξήγησα τον φίλο todor.
Σωστά μιλάς........δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης,ο todor φαίνεται ότι πέρασε πολύ καλά,ενθουσιάστηκε και έγραψε κάτι παραπάνω.....συμβαίνουν αυτά.
Όπως ειπα και πριν,εγω δεν εχω προσωπική εμπειρία με την Δήμητρα.Αντίθετα,για τις άλλες κοπέλλες του μαγαζιού με τις οποίες εχω κανει συνεδρία,εχω γράψει την γνωμη μου,προσέχοντας πάντα να μην είμαι υπερβολικός,γιατί αφ' ενός τα γούστα διαφέρουν,αφ' ετέρου οι κοπέλλες δεν συμπεριφέρονται το ίδιο με κάθε πελάτη και είναι φυσιολογικό αυτό.......
todor
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2006
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
επισης
ναι εχω μικρη συμμετοχη στα δρωμενα.
πως να εχω μεγαλη αφου οι επισκεψεις μου σε ιδρυματα ειναι λιγες λογο πολυ περιορισμενων οικονομικων.
μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να πληρωνω καθε μερα αλλη γκομενα. δεν μπορω. πως να το πω?
δε βασταει η τσεπη μου.
αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαι προμοτορας / μπατσος / αλητης / ασχετος / η οτιδηποτε αλλο.
αυτα τα νεα μου
χαιρετισμους
ναι εχω μικρη συμμετοχη στα δρωμενα.
πως να εχω μεγαλη αφου οι επισκεψεις μου σε ιδρυματα ειναι λιγες λογο πολυ περιορισμενων οικονομικων.
μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να πληρωνω καθε μερα αλλη γκομενα. δεν μπορω. πως να το πω?
δε βασταει η τσεπη μου.
αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαι προμοτορας / μπατσος / αλητης / ασχετος / η οτιδηποτε αλλο.
αυτα τα νεα μου
χαιρετισμους
Δεν σε κατηγόρησε κανεις για όλα αυτά.......προς Θεού!
Ούτε χρειάζεται να απολογείσαι γιατι δεν πας τακτικά στα μασατζίδικα.......Ολοι βιώνουμε τα επακόλουθα της κρίσης,όλοι έχουμε οικονομικά προβλήματα.....
Να μην ξεχνάμε επίσης,οτι οι περισσότερες κοπέλλες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι μανάδες και ζουν οικογένειες από τη δουλειά τους........αξιζουν λοιπόν τον σεβασμό μας και την καλή μας συμπεριφορά........
Καλή εβδομάδα σε όλους.......
Ούτε χρειάζεται να απολογείσαι γιατι δεν πας τακτικά στα μασατζίδικα.......Ολοι βιώνουμε τα επακόλουθα της κρίσης,όλοι έχουμε οικονομικά προβλήματα.....
Να μην ξεχνάμε επίσης,οτι οι περισσότερες κοπέλλες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι μανάδες και ζουν οικογένειες από τη δουλειά τους........αξιζουν λοιπόν τον σεβασμό μας και την καλή μας συμπεριφορά........
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Δεν σε κατηγόρησε κανεις για όλα αυτά.......προς Θεού!
Σωστος
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα και Χρονια πολλα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Ελενη,η Σαμπρινα,η Δημητρα!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)φιλια πολλα!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
φιλε τερυ πραγματικα επεσες εξω
αληθεια στο λεω
ανηκω σ αυτους τους ''ειδικης μεταχειρισης''
Και για όσους δεν κατάλαβαν τον ξεκώλιασε η Δήμητρα......
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα σε ολουσ σας!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Δημητρα, η Σαμπρινα, η Ελενη,η Χαρα!!!!!!! ;) ;) ;)φιλια πολαα!!!!!!!!!!
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!! ;) ;) ;)σημερα ειναι η Σαμπρινα, η Ελενη,η Δημητρα!!!!!!!!!φιλια πολλα!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.789
- Πόντοι
- 41.813
Και για όσους δεν κατάλαβαν τον ξεκώλιασε η Δήμητρα......
και του αρεσε κιολας
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑΑ !!!!!!!ΕΥΧΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η ΕΛΕΝΗ, η ΔΗΜΗΤΡΑ, η ΣΑΜΠΡΙΝΑ!!!!!!!να ειμαστε μεχρι της 6 απογευμα!! θα ειμαστε κλειστα μεχρι την δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Ελενη,η Δημητρα, η Ερρικα!!!!!!! ;) ;) ;) τα τηλεφονα μας 2109011410, και 695156539!!!!!!! φιλια πολλαα!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*
belissimo.spa_017
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
6951565393 !!!! ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-*
Συναγωνιστές πληροφορήθηκα οτι η Μαριάννα έφυγε και δεν θα εμφανιστεί ξανά στο εν λόγω ίδρυμα. Μάλλον έπαιρνε τη δουλειά από τις άλλες κοπέλες και τη διώξανε. Κρίμα γιατί είχε αρχίσει να βελτιώνεται στις υπηρεσίες της και μαζί με την ομορφιά της θα έκανε μεγάλη ζημιά. Ξέρει κανείς τι κάνει τώρα? Πάντως πρέπει να φροντίσουν να φέρουν καμιά ομορφούλα εκεί για τους πιο εκλεκτικούς.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις