Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
φιλε τερυ πραγματικα επεσες εξω
αληθεια στο λεω
ανηκω σ αυτους τους ''ειδικης μεταχειρισης''

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Μάλιστα.... κύριοι τι να πω... ζητώ συγνώμη που παρεξήγησα τον φίλο todor.
Ζητώ την κατανόησή σας που παρερμήνευσα την κριτική. Αλλά με τόσα που έχουμε δει εδώ μέσα είμαστε δυστυχώς αρνητικά προϊδεασμένοι όταν δημοσιεύονται πάρα πολύ καλές κριτικές.

Να με συμπαθάτε, δεν είχα κακή πρόθεση.

Gogoguyehs

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες. Λεω να πάω σήμερα 1η φορά στο εν λογω ίδρυμα.. είναι μέχρι τις 9; Επίσης ξέρει κανείς ποιες κοπελες δουλεύουν και κόστη συνάντησης;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλησπέρα παίδες. Λεω να πάω σήμερα 1η φορά στο εν λογω ίδρυμα.. είναι μέχρι τις 9; Επίσης ξέρει κανείς ποιες κοπελες δουλεύουν και κόστη συνάντησης;

Σήμερα λίγο δύσκολο........είναι κλειστά.Αυριο να πας.......Ναι,μεχρι τις 9 είναι ανοιχτό.Οσο για κοπέλλες,θα μας πει αυριο η Ολγα..........

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μάλιστα.... κύριοι τι να πω... ζητώ συγνώμη που παρεξήγησα τον φίλο todor.
Ζητώ την κατανόησή σας που παρερμήνευσα την κριτική. Αλλά με τόσα που έχουμε δει εδώ μέσα είμαστε δυστυχώς αρνητικά προϊδεασμένοι όταν δημοσιεύονται πάρα πολύ καλές κριτικές.

Να με συμπαθάτε, δεν είχα κακή πρόθεση.

Σωστά μιλάς........δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης,ο todor φαίνεται ότι πέρασε πολύ καλά,ενθουσιάστηκε και έγραψε κάτι παραπάνω.....συμβαίνουν αυτά.

Όπως ειπα και πριν,εγω δεν εχω προσωπική εμπειρία με την Δήμητρα.Αντίθετα,για τις άλλες κοπέλλες του μαγαζιού με τις οποίες εχω κανει συνεδρία,εχω γράψει την γνωμη μου,προσέχοντας πάντα να μην είμαι υπερβολικός,γιατί αφ' ενός τα γούστα διαφέρουν,αφ' ετέρου οι κοπέλλες δεν συμπεριφέρονται το ίδιο με κάθε πελάτη και είναι φυσιολογικό αυτό.......

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
ολα καλα
δεν παρεξηγω
ισως ημουν λιγο αποτομος
να περναμε ολοι καλα!!!

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
382
Πόντοι
21
επισης
ναι εχω μικρη συμμετοχη στα δρωμενα.
πως να εχω μεγαλη αφου οι επισκεψεις μου σε ιδρυματα ειναι λιγες λογο πολυ  περιορισμενων οικονομικων.
μακαρι να ειχα τη δυνατοτητα να πληρωνω καθε μερα αλλη γκομενα. δεν μπορω. πως να το πω?
δε βασταει η τσεπη μου.
αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαι προμοτορας / μπατσος / αλητης / ασχετος / η οτιδηποτε αλλο.
αυτα τα νεα μου
χαιρετισμους

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν σε κατηγόρησε κανεις για όλα αυτά.......προς Θεού!
Ούτε χρειάζεται να απολογείσαι γιατι δεν πας τακτικά στα μασατζίδικα.......Ολοι βιώνουμε τα επακόλουθα της κρίσης,όλοι έχουμε οικονομικά προβλήματα.....

Να μην ξεχνάμε επίσης,οτι οι περισσότερες κοπέλλες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι μανάδες και ζουν οικογένειες από τη δουλειά τους........αξιζουν λοιπόν τον σεβασμό μας και την καλή μας συμπεριφορά........

Καλή εβδομάδα σε όλους.......

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δεν σε κατηγόρησε κανεις για όλα αυτά.......προς Θεού!
Ούτε χρειάζεται να απολογείσαι γιατι δεν πας τακτικά στα μασατζίδικα.......Ολοι βιώνουμε τα επακόλουθα της κρίσης,όλοι έχουμε οικονομικά προβλήματα.....

Να μην ξεχνάμε επίσης,οτι οι περισσότερες κοπέλλες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι μανάδες και ζουν οικογένειες από τη δουλειά τους........αξιζουν λοιπόν τον σεβασμό μας και την καλή μας συμπεριφορά........

Καλή εβδομάδα σε όλους.......

Σωστος :hi:

gatos29

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!
Γνωρίζει κάποιος ποιες κοπέλες εργάζονται σήμερα?

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και Χρονια πολλα σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Ελενη,η Σαμπρινα,η Δημητρα!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)φιλια πολλα!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα  σε ολουσ σας!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Δημητρα, η Σαμπρινα, η Ελενη,η Χαρα!!!!!!! ;) ;) ;)φιλια πολαα!!!!!!!!!! :P :P :P :P

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους σας!!!!!!! ;) ;) ;)σημερα ειναι η Σαμπρινα, η Ελενη,η Δημητρα!!!!!!!!!φιλια πολλα!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η μαγική τριπλέττα........
Πως λέμε Μεσι,Νειμαρ,Σουαρες.........κάπως έτσι....... :2funny: :2funny:

Ευχομαι καλή χρονιά σε όλες σας,να έχετε υγεία και να περάσετε καλά........Πολλά φιλιά!

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑΑ !!!!!!!ΕΥΧΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η ΕΛΕΝΗ, η ΔΗΜΗΤΡΑ, η ΣΑΜΠΡΙΝΑ!!!!!!!να ειμαστε μεχρι της 6 απογευμα!! θα ειμαστε κλειστα μεχρι την δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;)σημερα ειναι η Ελενη,η Δημητρα, η Ερρικα!!!!!!! ;) ;) ;) τα τηλεφονα μας 2109011410, και 695156539!!!!!!! φιλια πολλαα!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-*

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστές πληροφορήθηκα οτι η Μαριάννα έφυγε και δεν θα εμφανιστεί ξανά στο εν λόγω ίδρυμα. Μάλλον έπαιρνε τη δουλειά από τις άλλες κοπέλες και τη διώξανε. Κρίμα γιατί είχε αρχίσει να βελτιώνεται στις υπηρεσίες της και μαζί με την ομορφιά της θα έκανε μεγάλη ζημιά. Ξέρει κανείς τι κάνει τώρα? Πάντως πρέπει να φροντίσουν να φέρουν καμιά ομορφούλα εκεί για τους πιο εκλεκτικούς.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom