τι να τις κάνει τις φωτό όταν δεν ανοίγει την πόρτα;;;;
εννοείς την class? αμα είναι 1 κοπέλλα και δουλευει,πως να ανοιξει την πόρτα?
τι να τις κάνει τις φωτό όταν δεν ανοίγει την πόρτα;;;;
Τρεξε μη χασεις την καλλονη
psssss παιχταράδες που ανέφερες κ θυμήθηκες παιχταρά... Λες να είναι βραζιλιάνα από τα τίρανα της γυφτοβουλγαρο-ρουμανίας ?Ρε σείς... Είστε πολύ σίγουροι για το βραζιλιανα...;
Μήπως είναι βαπτισμένη από την διεύθυνση για λόγους προμόσιον....;
Της μιλήσατε στα πορτουχές;;;; Μπεμπέτου Αλεμάου και Ζορζίνιου κι έτσι...;;;;
Ρε σείς... Είστε πολύ σίγουροι για το βραζιλιανα...;
Μήπως είναι βαπτισμένη από την διεύθυνση για λόγους προμόσιον....;
Της μιλήσατε στα πορτουχές;;;; Μπεμπέτου Αλεμάου και Ζορζίνιου κι έτσι...;;;;
περισσότερο πιθανόΟχι αλλα από μάμα Αφρικα;
Εχει σημασια που γεννηθηκε το μπαζο?Ελα ρε συ... Τέτοια πράγματα... Δεν εχουν ξαναγίνει!
Ελα ρε συ... Τέτοια πράγματα... Δεν εχουν ξαναγίνει!
Μπαίνουν κάτι τύποι με δύο μηνύματα κ γράφουν διάφορα .ή Ελένη είναι ελληνίδα την ξέρω χρόνια κ ή Δήμητρα έχει τι πιο απίστευτες φυσικές βυζαρες με τεράστιες ρώγες που έχω γλυψει κ τις δουλεύει πολύ καλά.μόλις γύρισαν απτό ίδρυμα.κατά σύμπτωση τις πήρα διπλό.ή [size=10pt][size=10pt]Ελένη απίστευτο τσιμπούκι[/size][/size].τις εχυσα με βυζομαλακια στη Δήμητρα κ ή Ελένη να τα ρουφάει γλυφωντας την.πολύ καβλα.αν κάποιοι δε γουσταρουν γιατί γούστα είναι.καλό θα ήταν να μη βρίζουν.ειδικά κάποιοι νέοι που εξυπηρετούν συμφέροντα.για μένα το μόνο αρνητικό είναι που δε μπαίνει ή Όλγα.την έχω απωθημενο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ, Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ, Η ΕΛΕΝΗ,Η ΔΗΜΗΤΡΑ,Η ΧΑΡΑ,Η ΕΡΡΙΚΑ!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΑΑ!!!!!!! :-* :-* :-*
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Η ΕΡΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!
ναι για αυτό λέωεννοείς την class? αμα είναι 1 κοπέλλα και δουλευει,πως να ανοιξει την πόρτα?