gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
επισης αυτος ο παπαρας που παριστανει τον ελεγκτη (του κωλου) πηρε πουλο
επισης αυτος ο παπαρας που παριστανει τον ελεγκτη (του κωλου) πηρε πουλο
Εχω παρει φωτια απο κριτικες για ερρικα
ειναι οντως ταυλανδη μερια η μοιαζει
θελω ασιατικη εμπειρια
Και μοιάζει και είναι.......η Ερρικα είναι πολύ καλή και στο μασαζ (πολύ δυνατό) και μετά........γενικά στο μαγαζί αυτό όλες οι κοπέλλες κάνουν και πολύ καλό μασαζ,η καθεμιά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.Το μασαζ της Ερρικας είναι πιο δυνατό από άλλα,όμως θα πετάς μετά.........
Και μοιάζει και είναι.......η Ερρικα είναι πολύ καλή και στο μασαζ (πολύ δυνατό) και μετά........γενικά στο μαγαζί αυτό όλες οι κοπέλλες κάνουν και πολύ καλό μασαζ,η καθεμιά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.Το μασαζ της Ερρικας είναι πιο δυνατό από άλλα,όμως θα πετάς μετά.........
Για Έρρικα δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Αλλά εγώ έβαλα τα "κλάματα" με το μασάζ της Σαμπρίνας! Επίσης δυνατό αλλά άκρως θεραπευτικό
Παραπάνω δεν νομίζω να αντέχω.... ;) ;)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ ΣΑΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*
Τρεξε μη χασεις την καλλονη
καλησπέρα όλγαΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ ΣΑΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*
Αμα εχεις εκφυλιση ωχρας κηλιδας , κατι λεειδεν "λεει" και πολλα τυπε?
Κι όμως...
Και Δημοκριτου
και Καλιρρόης...
Τι φωτο. Αφου λεμε δε βλεπονται,τα κοριτσια, (των 50+ μαιων)παιζουν πουθενα φωτο απο τα κοριτσια ?
τι να τις κάνει τις φωτό όταν δεν ανοίγει την πόρτα;;;;Jorge,αυτές είναι κινήσεις απελπισίας μαγαζιών που δεν δουλευουν......δες την φίλη μας την....class,ολο φωτο βαζει και δεν πατάει ανθρωπος......