Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εχω παρει φωτια απο κριτικες για ερρικα
ειναι οντως ταυλανδη μερια η μοιαζει
θελω  ασιατικη εμπειρια :cum:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Εχω παρει φωτια απο κριτικες για ερρικα
ειναι οντως ταυλανδη μερια η μοιαζει
θελω  ασιατικη εμπειρια :cum:

Και μοιάζει και είναι.......η Ερρικα είναι πολύ καλή και στο μασαζ (πολύ δυνατό) και μετά........γενικά στο μαγαζί αυτό όλες οι κοπέλλες κάνουν και πολύ καλό μασαζ,η καθεμιά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.Το μασαζ της Ερρικας είναι πιο δυνατό από άλλα,όμως θα πετάς μετά.........

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Και μοιάζει και είναι.......η Ερρικα είναι πολύ καλή και στο μασαζ (πολύ δυνατό) και μετά........γενικά στο μαγαζί αυτό όλες οι κοπέλλες κάνουν και πολύ καλό μασαζ,η καθεμιά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.Το μασαζ της Ερρικας είναι πιο δυνατό από άλλα,όμως θα πετάς μετά.........

Βουρ :hi:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Για Έρρικα δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Αλλά εγώ έβαλα τα "κλάματα"  :grin: με το μασάζ της Σαμπρίνας! Επίσης δυνατό αλλά άκρως θεραπευτικό  :rockon: :rockon:
Παραπάνω δεν νομίζω να αντέχω.... ;) ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Για Έρρικα δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Αλλά εγώ έβαλα τα "κλάματα"  :grin: με το μασάζ της Σαμπρίνας! Επίσης δυνατό αλλά άκρως θεραπευτικό  :rockon: :rockon:
Παραπάνω δεν νομίζω να αντέχω.... ;) ;)

Η Σαμπρίνα είναι λίγο "φοβεριστική" είναι η αλήθεια......εγω πάντα κρατώ αποστάσεις ασφαλείας...... :2funny: :2funny: της Ερρικας παίζει να είναι πιο δυνατό......ειδικά εκεί που χρησιμοποιεί αγκώνες,θα "κλάψεις" πολύ....... :rockon:

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑΑΑΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣ ΣΑΣΣΣΣ!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.451
Πόντοι
4.577
παιζουν πουθενα φωτο απο τα κοριτσια ? κ κυριως της ταυλανδεζας ?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
εχει γίνει κουραστικό πια αυτό το πράγμα.......είναι η 10η φορά που γίνεται αυτή η ερώτηση......μερικοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να διαβάσουν 2-3 σελίδες και επιπλέον αγνοούν βασικά πράγματα.....Σε κανένα μασατζίδικο δεν μπαίνουν φωτογραφίες.........

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Κι όμως...
Και Δημοκριτου
και Καλιρρόης...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Jorge,αυτές είναι κινήσεις απελπισίας μαγαζιών που δεν δουλευουν......δες την φίλη μας την....class,ολο φωτο βαζει και δεν πατάει ανθρωπος......

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Jorge,αυτές είναι κινήσεις απελπισίας μαγαζιών που δεν δουλευουν......δες την φίλη μας την....class,ολο φωτο βαζει και δεν πατάει ανθρωπος......
τι να τις κάνει τις φωτό όταν δεν ανοίγει την πόρτα;;;;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom