gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
τι ώρα πήγες;;Παιδιά σήμερα πέρασα από εκεί, χτυπούσα τα κουδούνια και δεν άνοιγε κανείς. Τα φώτα ήταν ανοιχτά εν τω μεταξύ. Λέτε να έγινε κανένα ντού?
τι ώρα πήγες;;Παιδιά σήμερα πέρασα από εκεί, χτυπούσα τα κουδούνια και δεν άνοιγε κανείς. Τα φώτα ήταν ανοιχτά εν τω μεταξύ. Λέτε να έγινε κανένα ντού?
μάλλον προσωρινά θα είναι κλειστόΘα μας πει κάποιος τα προγράμματα γιατί κι χω καιρό να πάω.ευχαριστω
ανανεωμένες ελπίζωΜάλλον αι κορασίδαι θα διανυκτέρευσαν στο hotel "ασφάλεια". Θα επανέλθουν σίγουρα.
Μάλλον αι κορασίδαι θα διανυκτέρευσαν στο hotel "ασφάλεια". Θα επανέλθουν σίγουρα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ, Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ, :-* :-* :-* ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 2109011410 ΚΑΙ 6951565393, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ!!!! :-* :-* :-*
Καλησπέρα και σε εσάς κυρια μου. :-* :-* Μενω λιγο μακρυα απο τον Ν.Κοσμο αλλα μολις βρω ευκαιρια θα σας επισκεφτώ. Μονοκατοικια ειστε???
Η οδος ειναι κοντα σε καμια πλατεια τιποτα χαρακτηριστικο εκει κοντα??? δεν ξέρω καθολου την περιοχη παρα ελαχιστα
κεντρικότατος δρόμος ...το θεραπευτήριο είναι ένα δυόροφο ανάμεσα στον Σκλαβενίτη και γαλαξία...1ος όροφος ισόγειο συνεργείο αυτοκινήτων....Καλησπέρα και σε εσάς κυρια μου. :-* :-* Μενω λιγο μακρυα απο τον Ν.Κοσμο αλλα μολις βρω ευκαιρια θα σας επισκεφτώ. Μονοκατοικια ειστε???
Η οδος ειναι κοντα σε καμια πλατεια τιποτα χαρακτηριστικο εκει κοντα??? δεν ξέρω καθολου την περιοχη παρα ελαχιστα
κεντρικότατος δρόμος ...το θεραπευτήριο είναι ένα δυόροφο ανάμεσα στον Σκλαβενίτη και γαλαξία...1ος όροφος ισόγειο συνεργείο αυτοκινήτων....
Ευχαριστω φιλε μου!!!
Με χαρά μου βλέπω ότι σβηστήκανε κάποια ποστς (μεταξύ των οποίων και δικά μου.....) τα οποία δεν συμβάλλανε σε καμμία περίπτωση στην σωστή ενημέρωση,που είναι και ο σκοπός του φόρουμ......Σωστή κίνηση από τον moderator......