Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Μπακνανά 47 , Νέος Κόσμος "Belissimo"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 216K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μπαίνουν κάτι τύποι με δύο μηνύματα κ γράφουν διάφορα .ή Ελένη είναι ελληνίδα την ξέρω χρόνια κ ή Δήμητρα έχει τι πιο απίστευτες φυσικές βυζαρες με τεράστιες ρώγες που έχω γλυψει κ τις δουλεύει πολύ καλά.μόλις γύρισαν απτό ίδρυμα.κατά σύμπτωση τις πήρα διπλό.ή Ελένη απίστευτο τσιμπούκι.τις εχυσα με βυζομαλακια στη Δήμητρα κ ή Ελένη να τα ρουφάει γλυφωντας την.πολύ καβλα.αν κάποιοι δε γουσταρουν γιατί γούστα είναι.καλό θα ήταν να μη βρίζουν.ειδικά κάποιοι νέοι που εξυπηρετούν συμφέροντα.για μένα το μόνο αρνητικό είναι που δε μπαίνει ή Όλγα.την έχω απωθημενο

Η Ολγα έχει προφανως άλλη,και πολύ πιο δύσκολη δουλειά,να κατευθύνει και να συντονίσει όλες αυτές τις κοπέλλες και τους πελάτες.....οι οποίοι πελάτες είναι πολλοί,αν κρίνω από το σημερινό δίωρο που ήμουν στο μαγαζί,όπου τα κουδούνια κτύπαγαν συνέχεια και τα δωμάτια ήταν μονίμως πιασμένα......
Τελικά,κατάφερα να χωθώ σε ένα δωμάτιο με την φίλη μου την Σαμπρίνα..... :rockon: την οποία είχα πάρει....από φόβο,γιατί στο σαλόνι είναι ιδιαίτερα δυναμική και τσαμπουκαλεμένη......όμως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος,κάναμε και πλάκα,γελάσαμε και περάσαμε πολύ καλά......Ένα άλλο καλό με το μαγαζί αυτό είναι ότι,όσο κόσμο και να έχει,ποτέ δεν υπάρχει πίεση χρόνου......Βέβαια,αλλοι κάθονται 20 λεπτά,άλλοι 1 και ωρα,ο καθένας όσο θέλει και όσο μπορεί........

Υ.Γ Ασχετο  :  Ο φούρνος απέναντι έχει εξαιρετικά γλυκά και σάντουιτς...... :2funny: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Μπαίνουν κάτι τύποι με δύο μηνύματα κ γράφουν διάφορα .ή Ελένη είναι ελληνίδα την ξέρω χρόνια κ ή Δήμητρα έχει τι πιο απίστευτες φυσικές βυζαρες με τεράστιες ρώγες που έχω γλυψει κ τις δουλεύει πολύ καλά.μόλις γύρισαν απτό ίδρυμα.κατά σύμπτωση τις πήρα διπλό.ή Ελένη απίστευτο τσιμπούκι.τις εχυσα με βυζομαλακια στη Δήμητρα κ ή Ελένη να τα ρουφάει γλυφωντας την.πολύ καβλα.αν κάποιοι δε γουσταρουν γιατί γούστα είναι.καλό θα ήταν να μη βρίζουν.ειδικά κάποιοι νέοι που εξυπηρετούν συμφέροντα.για μένα το μόνο αρνητικό είναι που δε μπαίνει ή Όλγα.την έχω απωθημενο
μαζι σου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Η Ολγα έχει προφανως άλλη,και πολύ πιο δύσκολη δουλειά,να κατευθύνει και να συντονίσει όλες αυτές τις κοπέλλες και τους πελάτες.....οι οποίοι πελάτες είναι πολλοί,αν κρίνω από το σημερινό δίωρο που ήμουν στο μαγαζί,όπου τα κουδούνια κτύπαγαν συνέχεια και τα δωμάτια ήταν μονίμως πιασμένα......
Τελικά,κατάφερα να χωθώ σε ένα δωμάτιο με την φίλη μου την Σαμπρίνα..... :rockon: την οποία είχα πάρει....από φόβο,γιατί στο σαλόνι είναι ιδιαίτερα δυναμική και τσαμπουκαλεμένη......όμως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος,κάναμε και πλάκα,γελάσαμε και περάσαμε πολύ καλά......Ένα άλλο καλό με το μαγαζί αυτό είναι ότι,όσο κόσμο και να έχει,ποτέ δεν υπάρχει πίεση χρόνου......Βέβαια,αλλοι κάθονται 20 λεπτά,άλλοι 1 και ωρα,ο καθένας όσο θέλει και όσο μπορεί........

Υ.Γ Ασχετο  :  Ο φούρνος απέναντι έχει εξαιρετικά γλυκά και σάντουιτς...... :2funny: :2funny:
fredo κανει ωραιο

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!! ;) ;) ;) ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ Η ΕΡΡΙΚΑ Η ΧΑΡΑ Η ΕΛΕΝΗ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!!! ;) ;) ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!:-* :-* :-* :-*

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
για μένα το μόνο αρνητικό είναι που δε μπαίνει ή Όλγα.την έχω απωθημενο
Tην Ολγα την ειχα παρει πριν απο καποια χρονια σε ιδρυμα της Αμφιθεας. Εμφανισιακα δεν φοραγε τιποτα εξαλλο και σεξι, ντυμενη απλα σαν κοπελα της διπλανης πορτας. Την πρωτη φορα που πηγα την αιφνιδιασα και μου αφεθηκε-δεν μπορουσε να αντιδρασει- και μπορω να πω
οτι ητανε μια απο τις καλυτερες συνευρεσεις μου με κοπελα αυτου του χωρου. Εκανα ομως τη μαλακια και ξαναπηγα μετα απο μια βδομαδα, ηταν
προετοιμασμενη και πολυ κουμπωνενη, δεν αφεθηκε καθολου, και δεν περασα πολυ καλα.

Mitspan

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
16
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα κατά τις 4. Παρόν όλο το προσωπικό. Αν κ το μισό ήταν στα δωμάτια.
Τα δωμάτια φουλ. Κ περίμενε κ ένας πριν από μένα. Περίμενα κανα μισαωρο μέχρι να μπω. Όλες τις είδα με εξαίρεση την Ερικα καθώς κ οταν μπήκα κ οσο περίμενα κ οταν βγήκα ήταν με πελάτη. Ενδιάμεσα ήρθαν κ άλλοι 4 που μετά από λίγη αναμονή έφυγαν.  Θα ερχοντουσαν αργότερα ή άλλη μέρα. Όχι ότι με ένοιαζε κιόλας. Πέρασα με την Σαμπρινα. Γαμω τα άτομα κ γαμω τις γκομενες. Αλλά αυτά τα μάτια της  (τα κανονικά όχι τα "κατω") με τρελάναν. Σε πονάει λίγο στο μασάζ αλλά μετά τον αγώνα νιώθεις άλλος άνθρωπος. Ξέρει τι κάνει φαίνεται. Κριτική δν θα ανεβάσω για λεπτομέρειες καθώς η τελευταία που υπάρχει είναι ακριβής κ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Tην Ολγα την ειχα παρει πριν απο καποια χρονια σε ιδρυμα της Αμφιθεας. Εμφανισιακα δεν φοραγε τιποτα εξαλλο και σεξι, ντυμενη απλα σαν κοπελα της διπλανης πορτας. Την πρωτη φορα που πηγα την αιφνιδιασα και μου αφεθηκε-δεν μπορουσε να αντιδρασει- και μπορω να πω
οτι ητανε μια απο τις καλυτερες συνευρεσεις μου με κοπελα αυτου του χωρου. Εκανα ομως τη μαλακια και ξαναπηγα μετα απο μια βδομαδα, ηταν
προετοιμασμενη και πολυ κουμπωνενη, δεν αφεθηκε καθολου, και δεν περασα πολυ καλα.

Επιτέλους και μια κουβέντα για την Όλγα. Πόσοι έχουμε ρωτήσει και δεν είχαμε καμία απάντηση......

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καλημεραα σε ολους σας!!!!!!!!Φιλια πολαααα!!!!!!  :-* :-* :-*

belissimo.spa_017

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ, Η ΕΛΕΝΗ,Η ΔΗΜΗΤΡΑ, Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΧΑΡΑ, Η ΕΡΡΙΚΑ!!! ΑΥΡΙΟ ΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΡΙΚΑ!!!!!! ;) ;) :-* :-* :-* :-*

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Παιδιά,ξεχάσατε ότι την Κυριακή το μαγαζί είναι κλειστό? τι ρωτάτε?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom