Τα μπαζα δεν εχουν πατριδα
Ναι, οι προλετάριοι και τα μπάζα.
Τα μπαζα δεν εχουν πατριδα
Μπαίνουν κάτι τύποι με δύο μηνύματα κ γράφουν διάφορα .ή Ελένη είναι ελληνίδα την ξέρω χρόνια κ ή Δήμητρα έχει τι πιο απίστευτες φυσικές βυζαρες με τεράστιες ρώγες που έχω γλυψει κ τις δουλεύει πολύ καλά.μόλις γύρισαν απτό ίδρυμα.κατά σύμπτωση τις πήρα διπλό.ή Ελένη απίστευτο τσιμπούκι.τις εχυσα με βυζομαλακια στη Δήμητρα κ ή Ελένη να τα ρουφάει γλυφωντας την.πολύ καβλα.αν κάποιοι δε γουσταρουν γιατί γούστα είναι.καλό θα ήταν να μη βρίζουν.ειδικά κάποιοι νέοι που εξυπηρετούν συμφέροντα.για μένα το μόνο αρνητικό είναι που δε μπαίνει ή Όλγα.την έχω απωθημενο
....
Υ.Γ Ασχετο : Ο φούρνος απέναντι έχει εξαιρετικά γλυκά και σάντουιτς......
Όντως ...!
μαζι σουΜπαίνουν κάτι τύποι με δύο μηνύματα κ γράφουν διάφορα .ή Ελένη είναι ελληνίδα την ξέρω χρόνια κ ή Δήμητρα έχει τι πιο απίστευτες φυσικές βυζαρες με τεράστιες ρώγες που έχω γλυψει κ τις δουλεύει πολύ καλά.μόλις γύρισαν απτό ίδρυμα.κατά σύμπτωση τις πήρα διπλό.ή Ελένη απίστευτο τσιμπούκι.τις εχυσα με βυζομαλακια στη Δήμητρα κ ή Ελένη να τα ρουφάει γλυφωντας την.πολύ καβλα.αν κάποιοι δε γουσταρουν γιατί γούστα είναι.καλό θα ήταν να μη βρίζουν.ειδικά κάποιοι νέοι που εξυπηρετούν συμφέροντα.για μένα το μόνο αρνητικό είναι που δε μπαίνει ή Όλγα.την έχω απωθημενο
fredo κανει ωραιοΗ Ολγα έχει προφανως άλλη,και πολύ πιο δύσκολη δουλειά,να κατευθύνει και να συντονίσει όλες αυτές τις κοπέλλες και τους πελάτες.....οι οποίοι πελάτες είναι πολλοί,αν κρίνω από το σημερινό δίωρο που ήμουν στο μαγαζί,όπου τα κουδούνια κτύπαγαν συνέχεια και τα δωμάτια ήταν μονίμως πιασμένα......
Τελικά,κατάφερα να χωθώ σε ένα δωμάτιο με την φίλη μου την Σαμπρίνα..... την οποία είχα πάρει....από φόβο,γιατί στο σαλόνι είναι ιδιαίτερα δυναμική και τσαμπουκαλεμένη......όμως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος,κάναμε και πλάκα,γελάσαμε και περάσαμε πολύ καλά......Ένα άλλο καλό με το μαγαζί αυτό είναι ότι,όσο κόσμο και να έχει,ποτέ δεν υπάρχει πίεση χρόνου......Βέβαια,αλλοι κάθονται 20 λεπτά,άλλοι 1 και ωρα,ο καθένας όσο θέλει και όσο μπορεί........
Υ.Γ Ασχετο : Ο φούρνος απέναντι έχει εξαιρετικά γλυκά και σάντουιτς......
Ξερουμε αν σημερα θα εχει προφιτερολ?Υ.Γ Ασχετο : Ο φούρνος απέναντι έχει εξαιρετικά γλυκά και σάντουιτς......
Ξερουμε αν σημερα θα εχει προφιτερολ?
Tην Ολγα την ειχα παρει πριν απο καποια χρονια σε ιδρυμα της Αμφιθεας. Εμφανισιακα δεν φοραγε τιποτα εξαλλο και σεξι, ντυμενη απλα σαν κοπελα της διπλανης πορτας. Την πρωτη φορα που πηγα την αιφνιδιασα και μου αφεθηκε-δεν μπορουσε να αντιδρασει- και μπορω να πωγια μένα το μόνο αρνητικό είναι που δε μπαίνει ή Όλγα.την έχω απωθημενο
Tην Ολγα την ειχα παρει πριν απο καποια χρονια σε ιδρυμα της Αμφιθεας. Εμφανισιακα δεν φοραγε τιποτα εξαλλο και σεξι, ντυμενη απλα σαν κοπελα της διπλανης πορτας. Την πρωτη φορα που πηγα την αιφνιδιασα και μου αφεθηκε-δεν μπορουσε να αντιδρασει- και μπορω να πω
οτι ητανε μια απο τις καλυτερες συνευρεσεις μου με κοπελα αυτου του χωρου. Εκανα ομως τη μαλακια και ξαναπηγα μετα απο μια βδομαδα, ηταν
προετοιμασμενη και πολυ κουμπωνενη, δεν αφεθηκε καθολου, και δεν περασα πολυ καλα.
Κριτική δν θα ανεβάσω για λεπτομέρειες καθώς η τελευταία που υπάρχει είναι ακριβής κ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Παρακαλω αναφερατε το σημερινο και το αυριανο καστΚαλημεραα σε ολους σας!!!!!!!!Φιλια πολαααα!!!!!! :-* :-* :-*
οκ και την Κυριακή θα λείπει;; καλησπέρα ΌλγαΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΠΡΙΝΑ, Η ΕΛΕΝΗ,Η ΔΗΜΗΤΡΑ, Η ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΧΑΡΑ, Η ΕΡΡΙΚΑ!!! ΑΥΡΙΟ ΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΡΙΚΑ!!!!!! ;) ;) :-* :-* :-* :-*
δες πμοκ και την Κυριακή θα λείπει;; καλησπέρα Όλγα