Νέα

Μπαγκλαβαδίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ ότι και να πω, θα παρεξηγηθεί. Οπότε κερνάω τους φίλους σε παραλιακό (υπο)κατάστημα να δούμε Ποιος Ξέρει Καλύτερα και Πόσες Στριπτητζούδες
Συγγνωμη που εφυγα χωρις απαντησεις...αλλα η παντοφλα ηταν στο τσακ να εκτοξευθει εναντιον μου...(ειχα αναφερει οτι εχω εκδρομη στην Καλαματα)...:P :P :P

Οσον αφορα την παραθεση...δεν ξερω καμια στριπερ...οποτε σιγουρα,αν ξερεις εστω κ μια....με περνας...:)

Για το κερασμα...ισως το κανονησουμε καποια στιγμη....αλλα αυτα καλο ειναι να λεγονται σε πμ....αλλωστε μην ξεχνας τη θεση μου...δεν ειναι η ιδια με παλιοτερα....επισης,αν ειναι να βγουμε για να συγκριθουμε...σου λεω οτι την εχεις μεγαλυτερη...(την λιστα με τις γνωστες στριπερ)...κ τελειωνει η φαση εδω...ομως ξερω οτι δεν το εννοεις κ παλι σε παρεξηγω...οποτε μενουμε στις καλες προθεσεις...:P :P :P

Δε θα το συνεχίσω. Ο άλλος ξέρει πολλά περισσότερα
Εγω ειμαι σοφος...ξερω μονο ενα,οτι δεν ξερω τιποτα...

Οτι αλλο θελετε κυριες κ κυριοι....οταν θα εχω πιει λιγοτερα...κ θα ειναι πιο καταλληλη η ωρα...;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
..φυσαγαν 9 μπορωφ στο κεφαλι του και μεσ' την απνοια του μυαλου του το πλοιο ξεκινησε για Μυκονο..Και εκεινος ρωταγε τον καπετανιο.." αργουμε να φτασουμε στην κορυφη του βουνου ?

Μετα εβαλε τις πυτζαμες του και πηγε για ψαροτουφεκο..Γυρισε με 2 μπεκατσες που τις εβρασε στα καρβουνα..

ΥΓ - Σου 'πα..Εισαι πολυ λιγος κλπ..κλπ..κλπ..!!

Γαμω τα γελια.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom