Νέα

Μπαγκλαβαδίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Leonorο είσαι πολύ έξυπνο παιδί!!!!!!!!

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καταρχην παει στα θεματα "υγειας"
κατα δευτερον το ερωτημα ειναι αν οι πουτανες μας ανεβαζουν το ζαχαρο, σωστα?
ο τιτλος καλος...
μπακλαβαδιαση ΟΛΕ

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ειναι νυκτα..ο ηλιος λαμπει μεσ' τα γαλανα της ματια δινοντας τους ενα υπεροχο καστανο χρωμα που ερχοταν σε αντιθεση με κιτρινο του κοκκινου ηλιου... Η Νοτιος Αφρικη εφερε {Χ} με την Σιερρα Λεονε με αποτελεσμα να αρχισει να λιωνει το παγωτο που μολις εψησα στο φουρνακι μου..

Συνεχίζεις τη μαλακία βλέπω. Έλιωσε και το νιονιό σου το φουρνάκι

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Συνεχίζεις τη μαλακία βλέπω. Έλιωσε και το νιονιό σου το φουρνάκι

Εισαι πολυ λιγος για να με τρελλανεις και εγω πολυ μεγαλος για συνεχισω να σε παιρνω στα σοβαρα..

Τελος, συνεχιζεις να εισαι πολυ κουραστικος με τα ποσταρισματα σου που ειναι γεματα παραβολες κλπ και που μονο η τρικυμια του μυαλου σου μπορει να καταλαβει ...

ΥΓ - Σου ειπα και πριν λιγες ημερες.." γραφε ζουμερα και περιεκτικα"..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
'Εχει στείλει τόσα posts και ούτε που ήξερα το στυλ γραφής του. Μετά από ένα γρήγορο σκανάρισμα κατάλαβα ότι πρόκειται για πολύ.................. έξυπνο παλικάρι!!!!! Ευτυχώς που δε γράφει στα threads που συμμετέχω εγώ....

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εισαι πολυ λιγος για να με τρελλανεις και εγω πολυ μεγαλος για συνεχισω να σε παιρνω στα σοβαρα..

Τελος, συνεχιζεις να εισαι πολυ κουραστικος με τα ποσταρισματα σου που ειναι γεματα παραβολες κλπ και που μονο η τρικυμια του μυαλου σου μπορει να καταλαβει ...

ΥΓ - Σου ειπα και πριν λιγες ημερες.." γραφε ζουμερα και περιεκτικα"..

Συγχαρητήρια. Και η ποσότητα (ηλικία) και η ποιότητα (άνια) φαίνονται από τα post σου
Ελπίζω το τελευταίο περί μαλακίας να ήταν κατανοητό και σε σένα

Ευτυχώς που δε γράφει στα threads που συμμετέχω εγώ....

φυσικά...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια. Και η ποσότητα (ηλικία) και η ποιότητα (άνια) φαίνονται από τα post σου
Ελπίζω το τελευταίο περί μαλακίας να ήταν κατανοητό και σε σένα

..φυσαγαν 9 μπορωφ στο κεφαλι του και μεσ' την απνοια του μυαλου του το πλοιο ξεκινησε για Μυκονο..Και εκεινος ρωταγε τον καπετανιο.." αργουμε να φτασουμε στην κορυφη του βουνου ?

Μετα εβαλε τις πυτζαμες του και πηγε για ψαροτουφεκο..Γυρισε με 2 μπεκατσες που τις εβρασε στα καρβουνα..

ΥΓ - Σου 'πα..Εισαι πολυ λιγος κλπ..κλπ..κλπ..!!

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί μου με Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ. Να τα γράψω πιο αραιά; Πιο μεγάλα;

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:..τουλάχιστον γελάσαμε

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μάλλον με Γεωργίου μπορείς να μιλήσεις μόνο και Τσουκαλά

[youtube=425,350]mCdVBsxaV5g[/youtube]

κατανοητόν το επίπεδο

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάρε και άλλο ένα για να ποστάρω κάτι που θα καταλάβεις και εσύ :S

[youtube=425,350]l8-6YzF9bS8[/youtube]

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Συνεχίστε τα βιντεάκια... Έχουν πολύ γέλιο... :grin:

Επισκέπτης
Μάλλον με Γεωργίου μπορείς να μιλήσεις μόνο και Τσουκαλά
κατανοητόν το επίπεδο

Προφανως αναφερεσαι σ'εμενα....

Εγω παντως δεν το εκρυψα....

Στο ειπα απ'την αρχη οτι αυτο το στυλακι...ειναι Μ_Α_Λ_Α_Κ_Ι_Α....

Δεν το γουσταρει κανεις....

Θα μου πεις...μην διαβαζεις...θα σου πω πασο...οπως ειπα κ πριν αλλα δεν απαντησες....

Τεσπα....αμα γουσταρεις παραμυθακι....ιστοριουλες κ μαλακια εις τη ν....μαλλον διαπιστωνεις οτι δε σε παιρνει...γιατι δε γουσταρει κανεις...φυσικα δε θα στο απαγορευσουμε να γραφεις...δεν εχουμε τετοιες προθεσεις...απλα θα σε παιρνουμε ολοι στο ψιλο...ή σχεδον ολοι....
Και μιας κ το ειχες αναφερει κ παλιοτερα....αμα ζηλευεις ή γουσταρεις το στυλακι των σιτιτουραδων...που θυμηθηκαν τα νιατα τους κ τα παραμυθακια τους....τραβα γραφε εκει....παλι ο καθενας τη μαλακια του γραφει κ στο δικο τους θρεντ..ακομη κι εγω εγραψα τις μαλακιες μου....
Αφου βλεπεις οτι ολα εχουν ενα μετρο εδω...κ εγω που ειμαι πρωτος στη μαλακια κ τα ρεστα σου ειπα να το κοψεις το κ καλα υπερανω στυλακι....γιατι δεν μ'αρεσει...παρολο που σε αντιλαμβανομαι....

Τεσπα....

Γαμησε τα....ελεγα να το σβησω το μηνυμα στη μεση...αλλα το τελειωσα...αν θες διαβασε το....

Δεν το διορθωνω...οπως μου βγηκε το αφηνω....

Αυτα....κ τελος απο μενα....

***Ααααα κ απο επιπεδο στο ειπα κ μονος μου οτι δεν υπαρχει ιχνος....παραυτα...ανταπεξερχομαι σε ολες τις συνθηκες με επιτυχια....Οσο για τσουκαλα κ γεωργιου....ειναι απολυτα κατανοητοι...κ παντα 1+1=2....οχι 11....

Επισκέπτης
ευχαριστω κ για τις φιλοφρονησεις στο πμ...

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Προφανως αναφερεσαι σ'εμενα....

Εγω παντως δεν το εκρυψα....

Στο ειπα απ'την αρχη οτι αυτο το στυλακι...ειναι Μ_Α_Λ_Α_Κ_Ι_Α....

Δεν το γουσταρει κανεις....

Θα μου πεις...μην διαβαζεις...θα σου πω πασο...οπως ειπα κ πριν αλλα δεν απαντησες....

Τεσπα....αμα γουσταρεις παραμυθακι....ιστοριουλες κ μαλακια εις τη ν....μαλλον διαπιστωνεις οτι δε σε παιρνει...γιατι δε γουσταρει κανεις...φυσικα δε θα στο απαγορευσουμε να γραφεις...δεν εχουμε τετοιες προθεσεις...απλα θα σε παιρνουμε ολοι στο ψιλο...ή σχεδον ολοι....
Και μιας κ το ειχες αναφερει κ παλιοτερα....αμα ζηλευεις ή γουσταρεις το στυλακι των σιτιτουραδων...που θυμηθηκαν τα νιατα τους κ τα παραμυθακια τους....τραβα γραφε εκει....παλι ο καθενας τη μαλακια του γραφει κ στο δικο τους θρεντ..ακομη κι εγω εγραψα τις μαλακιες μου....
Αφου βλεπεις οτι ολα εχουν ενα μετρο εδω...κ εγω που ειμαι πρωτος στη μαλακια κ τα ρεστα σου ειπα να το κοψεις το κ καλα υπερανω στυλακι....γιατι δεν μ'αρεσει...παρολο που σε αντιλαμβανομαι....

Τεσπα....

Γαμησε τα....ελεγα να το σβησω το μηνυμα στη μεση...αλλα το τελειωσα...αν θες διαβασε το....

Δεν το διορθωνω...οπως μου βγηκε το αφηνω....

Αυτα....κ τελος απο μενα....

***Ααααα κ απο επιπεδο στο ειπα κ μονος μου οτι δεν υπαρχει ιχνος....παραυτα...ανταπεξερχομαι σε ολες τις συνθηκες με επιτυχια....Οσο για τσουκαλα κ γεωργιου....ειναι απολυτα κατανοητοι...κ παντα 1+1=2....οχι 11....

Πρώτον το οτί αντιλαμβάνεσαι τι γράφω, αλλά προσπαθείς να περάσει μαλακίες δείχνει τη μεγάλη  υποκρισία σου. Δυστυχώς.
Δεύτερον σου έχω πει και προσωπικά εδώ και πολύ καιρό, ότι κάποια πράγματα που γράφω δεν είναι για να, τα καταλάβουν όλοι άλλα για αυτούς που έχουν την εμπειρία, ειδικά στα strip.
Τρίτον , ακόμα δεν κατάλαβες τι έγραφα για τους CT, δεν πειράζει, ακριβώς το αντίθετο
Τέταρτον, εγώ τη μαλακία σου τη πήρα για ιδιομορφία και για μένα ήταν σεβαστή όπως και πολλών άλλων, που μάλλον γουστάρουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom