ευχαριστω κ για τις φιλοφρονησεις στο πμ...
Επειδή εγώ όπως σκέφτομαι το λέω σε παρακαλώ άσε αυτό το θεατρινισμό. Νομίζω ότι η συμπεριφορά ενός ανθρώπου δε νοείται τέτοια.
ευχαριστω κ για τις φιλοφρονησεις στο πμ...
..Δεύτερον σου έχω πει και προσωπικά εδώ και πολύ καιρό, ότι κάποια πράγματα που γράφω δεν είναι για να, τα καταλάβουν όλοι άλλα για αυτούς που έχουν την εμπειρία, ειδικά στα strip...
1.Μα δεν μ'αρεσει αυτο το στυλ...στο ειπα εξ'αρχης...οποτε δεν ειμαι υποκριτης...αφου συνεχισες..επρεπε να σε κανω ν'αλλαξεις στυλ γραφης...αφου δε γουσταρω να διαβαζω καθημερινα γραπτα με νοηματα κρυμμενα σαν σε ποιημα....Πρώτον το οτί αντιλαμβάνεσαι τι γράφω, αλλά προσπαθείς να περάσει μαλακίες δείχνει τη μεγάλη υποκρισία σου. Δυστυχώς.
Δεύτερον σου έχω πει και προσωπικά εδώ και πολύ καιρό, ότι κάποια πράγματα που γράφω δεν είναι για να, τα καταλάβουν όλοι άλλα για αυτούς που έχουν την εμπειρία, ειδικά στα strip.
Τρίτον , ακόμα δεν κατάλαβες τι έγραφα για τους CT, δεν πειράζει, ακριβώς το αντίθετο
Τέταρτον, εγώ τη μαλακία σου τη πήρα για ιδιομορφία και για μένα ήταν σεβαστή όπως και πολλών άλλων που μάλλον γουστάρουν
ποιο θεατρινισμο ρε ???? σε ευχαριστησα ειλικρινεστατα....το οτι καταλαβες τοσο αργα οτι ειμαι μαλακας....μου δινει αξια....γιατι τοσο καιρο σε ειχα πεισει υποκρινομενος οπως λες...οτι δεν ειμαι....Επειδή εγώ όπως σκέφτομαι το λέω σε παρακαλώ άσε αυτό το θεατρινισμό. Νομίζω ότι η συμπεριφορά ενός ανθρώπου δε νοείται τέτοια.
κατι ψιλα....αλλα δεν εχει αδικο....μεσα επεσε....απλα αργησε...Εβρεξε μπινελικα αδελφε ?
1.Μα δεν μ'αρεσει αυτο το στυλ...στο ειπα εξ'αρχης...οποτε δεν ειμαι υποκριτης...αφου συνεχισες..επρεπε να σε κανω ν'αλλαξεις στυλ γραφης...αφου δε γουσταρω να διαβαζω καθημερινα γραπτα με νοηματα κρυμμενα σαν σε ποιημα....
2.Αυτα που δεν θες να τα καταλαβαινουν ολοι...μην τα γραφεις καθολου ή πες μας/τους να κοιταξουμε/ουν τα πμ μας/τους...αφου σε 2-3 ατομα αναφερεσαι....
3.Ισως δεν το καταλαβα...παντως εισαι στην ιδια τροχια με αυτους...
4.Εγω φιλε το εχω ριξει στη μαλακια γιατι δε γουσταρω την τροπη του ολου φορουμ....αλλωστε δε βλεπω διαφορα στο τοτε κ το τωρα...καποτε τα εγραφα καλα...κ τωρα τραβηγμενα ακομη κ απ'τα μαλλια....κ εχουν την ιδια αποκριση....
Αυτα....κ επαναλαμβανω....οτι αν γουσταρα βαθυτερα νοηματα....ποιητικες αδειες...κ αλλα θεωρητικα....δεν θα ημουν στο μπουρδελα κομ...ουτε καθε βραδυ στην πιατσα...αλλα σε λεσχες βιβλιων,ποιητων,καλλιτεχνων γενικοτερα....ή βιβλιοθηκες...κ θα περναγα "εποικοδομητικα" το χρονο μου....
ποιο θεατρινισμο ρε ???? σε ευχαριστησα ειλικρινεστατα....το οτι καταλαβες τοσο αργα οτι ειμαι μαλακας....μου δινει αξια....γιατι τοσο καιρο σε ειχα πεισει υποκρινομενος οπως λες...οτι δεν ειμαι....
γαμησε τα δηλαδη....μεγαλο κουβαρι....μεγαλο μπερδεμα....κ τελικα 3 πουλακια καθονταν....
κατι ψιλα....αλλα δεν εχει αδικο....μεσα επεσε....απλα αργησε...
Ρε mc θα μας τρελάνεις τελειώς; Εγώ μπορεί να γράφω πολλές φορές κρυπτικά, αλλά τι σχέση έχουν τα παραμύθια, τα πράσινα άλογα και η τροπή του forum; Δε γράφω ούτε νοήματα, ούτε ποιήσεις. Και δεν προσπάθησα σε κανέναν να αλλάξω στυλ, ούτε έλεος, την ίδια τροχιά με τους φίλους μας.
Το σημερινό, θέμα-γρίφος ήταν για το πόσο μπορεί να επηρεάσει το νου αυτή η ζωή.
Και τα τελευταία άστα σε παρακαλώ, your oppinion - ελπίζω να μη παρεξηγηθεί και αυτό
Θεός παρακαλω...δεν βλεπω κανεναν mc εδω.... ;)
Εσυ γραφεις ορισμενες φορες κρυπτικα...το φορουμ εχει παρει τροχια κοσμοφορουμ....κι ετσι αλλαξα κι εγω μεθοδο/στυλ γραφης....
Το οτι δε γουσταρω εγω τη δικη σου γραφη κ την ολη τροπη του φορουμ εχουν να κανουν με την αλλαγη της δικης μου στασης...η δικη σου αλλαγη ομως...που οφειλεται ? δατ ιζ δε κουεστιον...γιατι παλια δεν εγραψες ετσι....τωρα μας το γυρισες..(με την καλη εννοια)!!!!
Γραφεις διαφορα....κ με διαφορα νοηματα...ευτυχως εσυ οχι ποιητικα...αλλα με κρυμμενα νοηματα σιγουρα...
Σ'εμενα κ τον νοκια σιγουρα δεν μπορεις ν'αλλαξεις τροπο εκφρασης....στους αλλους δεν ξερω κ δεν με νοιαζει...
Επαναλαμβανω...οτι εσυ εχεις αλλαξει....μην θες να κατσω να βρω τα παλια σου κειμενα....(εδω αν ο νοκια εχει προβλημα που τον αναφερω ας μου πει να σβησω την αναφορα προς αυτον)!Εχεις μπει στην ιδια τροχια με αυτους,δεν εισαι ακομη στο ιδιο σταδια....αλλα το ιδιο στυλ καψιματος ειναι για μενα....οποιος δεν λεει 1+1=2 κ λεει 11....ή βλεπει το 2+2=22 κ οχι 4....ειναι μαλακας κ τρελαμενος....αυτα για τα πρωτα...
Δεν ειναι μονο η δικη μου αποψη....ξερεις ποσοι ακομη με εχουν πει μαλακα μεσω πμ ????
Τελικα καποια στιγμη το αποδεχθηκα....σημερα το πιστεψα...αφου το ειπες εσυ...ΤΕΛΟΣ!!!!
Σ'εμενα κ τον νοκια σιγουρα δεν μπορεις ν'αλλαξεις τροπο εκφρασης....
....(εδω αν ο νοκια εχει προβλημα που τον αναφερω ας μου πει να σβησω την αναφορα προς αυτον)!