P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
σπινο βαλε φωτο
εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσες ειναι φαση skinny γκομενες εχουν και μεγαλαμουνοχειλα...4 φορες πηαγα με skinny (αδυνατες εννοω οχι νευρικη ανορεξια) και οι 4 ειχαν μεγαλα μουνοχειλα....απο εκει και περα τι να πω δεν γνωριζω τοσο τυχαιο να ηταν?
Εχεις φάει μεγαλε?Σαν τις μουνοχειλάρες της Μαριαννάρας μας δεν υπάρχουν άλλες στον κόσμο
ζουμερές σαν εκλαιράκια, καλαίσθητες σαν ντόνατς
Δεν χορταίνονται
οντως καυλωνω πολυ με κρεμασμενα μουνοχειλαΔεν χορταίνονται
φτιαξε με/μαςΣύζυγος
Θέλω να μπω ανάμεσα τους.....
Απο καλή μου φίλη στην Κονσταντσα Ρουμανιας γυρω στα 40 που τα ειχε ετσι κρεμασμενα και πολυ μουναρα εμαθα οτι οφειλονται στο πολυ μουνοτριψιμο στην πολυ μαλακια και σο πολυ σεξ απο τα 13-14 που ειχε αρχισει αποτι μου ελεγε ..... ειχε πολλουσ αντρες και γυναικες και το μουνι της και το κολι της ειχαν υπερβολικη χρηση που οδηγει στην χαλαρωση στην ελαστικη τανυση και στην εικονα που αναφερεις ...... ψηλη κοπελα στο 1.75 με ουκρανικες καταβολες ομορφο σωμα και μικρα βυζακια ..... τρομεο τσιμπουκι και καταπιολα για 25 χρονακια ...Συναγωνιστές καλημέρα σας.
Μοιράζομαι μια απορία που με αφορά άμεσα.
Μουνόχειλα που κρέμονται. Που οφείλεται (και ζητώ σοβαρές πληροφορίες και όχι χαζά) ;
Θα εκτιμήσω κάθε συνεισφορά σας.
Διατελώ μετα τιμής προς όλους σας.
Σπίνος.
Δεν υπάρχει αυτό που σου είπε φίλε!!! Κάθε μουνί είναι διαφορετικό από την κατασκευή του όπως είναι και οι πούτσες, τα αυτιά οι μύτες!!! Τώρα αν η άλλη κρεμάει βαρίδια επίτηδες, κάποια στιγμή θα ξεχειλώσει όπως και τα αυτιά αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα!!! Κάποιες από την κατασκευή τους έχουν μεγάλα μουνόχειλα!Απο καλή μου φίλη στην Κονσταντσα Ρουμανιας γυρω στα 40 που τα ειχε ετσι κρεμασμενα και πολυ μουναρα εμαθα οτι οφειλονται στο πολυ μουνοτριψιμο στην πολυ μαλακια και σο πολυ σεξ απο τα 13-14 που ειχε αρχισει αποτι μου ελεγε ..... ειχε πολλουσ αντρες και γυναικες και το μουνι της και το κολι της ειχαν υπερβολικη χρηση που οδηγει στην χαλαρωση στην ελαστικη τανυση και στην εικονα που αναφερεις ...... ψηλη κοπελα στο 1.75 με ουκρανικες καταβολες ομορφο σωμα και μικρα βυζακια ..... τρομεο τσιμπουκι και καταπιολα για 25 χρονακια ...
Μηπως σούπε ότι όποιος βαράει και πολύ μαλακια θα μεγαλώσει το πουλί του?Απο καλή μου φίλη στην Κονσταντσα Ρουμανιας γυρω στα 40 που τα ειχε ετσι κρεμασμενα και πολυ μουναρα εμαθα οτι οφειλονται στο πολυ μουνοτριψιμο στην πολυ μαλακια και σο πολυ σεξ απο τα 13-14 που ειχε αρχισει αποτι μου ελεγε ..... ειχε πολλουσ αντρες και γυναικες και το μουνι της και το κολι της ειχαν υπερβολικη χρηση που οδηγει στην χαλαρωση στην ελαστικη τανυση και στην εικονα που αναφερεις ...... ψηλη κοπελα στο 1.75 με ουκρανικες καταβολες ομορφο σωμα και μικρα βυζακια ..... τρομεο τσιμπουκι και καταπιολα για 25 χρονακια ...
Ο δονητής εχυσε;;;