Νέα

Μουνόχειλα που κρέμονται. Γιατί γίνονται έτσι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Spinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 72K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sepoliacpl

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Νοε 2018
Like
9.947
Πόντοι
1.041
Ο δονητής εχυσε;;; :2funny: :hi:
spl4.jpg
spl12.jpg

superenergy1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2021
Like
1.435
Πόντοι
200
μου θυμίσατε οπου παλια ειχα μια γκομενα οπου το ενα μουνοχειλο κρεμοτανε και το αλλο ηταν κανονικο .
ολα ειναι θεμα φυσης

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Έχω τρελό φετίχ με τα μεγάλα μουνόχειλα σκούρα μουνοχειλα ... Πιστεύω όλα παίζουν ρόλο ανατομια , η ηλικια και πόσο ξεσκισμενο είναι το μουνι.

Ex-Loverman

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Like
174
Πόντοι
0
Θυμάμαι μια από τις πρώτες μου κοπέλες ήταν μια Ελληνοαμερικανα.Της ροφουσα σε ένα σημείο τα μουνόχειλα και συνειδητοποίησα ότι είχα απομακρυνθεί γύρω στα 8 με δέκα εκατοστά από το μουνι της με το ένα μουνόχειλο στο στόμα..Δεν ήταν ξεχειλωμενα απο το πήδημα απλά έτσι ήταν φτιαγμένο απο μητέρα φύση.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Ακα εμπειρίες:

Εχω γαμησει κοπέλα με τεράστια μουνοχειλα και κλειτορίδα. Τα εβλεπες κι έλεγες φέρτε μου μαχαιροπιρουνο να τα βάλω στο πιατο να τα φάω σα μπριζόλα και να χορτασω! Αλλά όταν γαμουσα είχε την απόλυτη σφιχτή αισθηση, και όταν εχυνε παρακαλω!

Κι εχω γαμησει μουνακια χάμπουργκερακι, όλα μέσα. Τρυπουλα ίσα που φαινοταν, αλλά όταν εχυνε γινόταν πηγαδι παρολο που ήταν ακόμα σε όψη κλειστου τυπου, κι ας βαρουσα παρα πολυ ώρα! Αερογαμης!

Η εξωτερική εμφάνιση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ!

Για την ιστορία εμενα μου αρέσουν τα "μπόλικα" μουνοχειλα. Να τα τρώω και να το 'φχαριστιέμαι!!

ΤΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ! ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΟΝΤΡΕΣ ΨΩΛΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΛΕΠΤΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΕΣ!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom