Νέα

Οι Ζαπατίστας στην Ευρώπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kappa_fi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
kappa_fi

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ρε Κάππα-Φι, είσαι σε ένα site για τον πληρωμένο έρωτα (τη χειροτερη μορφή ταξικής εκμετάλλευσης δηλαδή) και μας γράφεις για όσους, με το όπλο στο χέρι, χτίζουν δίκτυα οριζόντιας ανυπακοής, αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης εκτός των αστικών τειχών.

Εγώ δεν υιοθετώ παρόμοιες απόψεις, αλλά αν ήμουν φίλα διακείμενος θα ντρεπόμουνα να μουνα 'δω μέσα.

Κι εγώ ντρέπομαι και μάλιστα για πολλά, αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ, ούτε η ντροπή μου κι η ντροπή σου, αλλά το ότι η ντροπή δεν έχει τίποτα το ριζοσπαστικό και μάλιστα συμβαίνει συχνά να είναι η αιτία που πολλοί καταλήγουνε στα μπουρδέλα. Οπότε δεν μπορώ να συμμεριστώ τα αισθήματά σου.

Θα λυπόμουν μόνο αν τα συμμερίζονταν τα παιδιά σου.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
Ρε Κάππα-Φι, είσαι σε ένα site για τον πληρωμένο έρωτα (τη χειροτερη μορφή ταξικής εκμετάλλευσης δηλαδή) και μας γράφεις για όσους, με το όπλο στο χέρι, χτίζουν δίκτυα οριζόντιας ανυπακοής, αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης εκτός των αστικών τειχών.

Εγώ δεν υιοθετώ παρόμοιες απόψεις, αλλά αν ήμουν φίλα διακείμενος θα ντρεπόμουνα να μουνα 'δω μέσα.

Κι εγώ ντρέπομαι και μάλιστα για πολλά, αλλά το θέμα δεν είμαι εγώ, ούτε η ντροπή μου κι η ντροπή σου, αλλά το ότι η ντροπή δεν έχει τίποτα το ριζοσπαστικό και μάλιστα συμβαίνει συχνά να είναι η αιτία που πολλοί καταλήγουνε στα μπουρδέλα. Οπότε δεν μπορώ να συμμεριστώ τα αισθήματά σου.

Για τη ταμπακέρα ουδέν. Ρίξε καμμιά ματιά στο καθρέφτη μόνο και φτύσε δυνατά τη μούρη σου.

Κατά βάθος ξέρεις καλά γιατί οφείλεις να το κάνεις. Ειδ΄άλλως θα τα έλεγες αυτά στο nosotros.

Λιμοτάγαρο!

OP
OP
kappa_fi

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Να πας να τα πεις εσύ στο Νοσότρος.
Εγώ ανήκω εδώ.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
194
Like
25.352
Πόντοι
33.818
"Υ.Γ. Σε αρκετά σημεία του ζαπατιστικού λόγου συναντάμε όρους όπως συντροφόισσες, άλλοη κλπ οι οποίοι χρησιμοποιούνται είτε για να δηλώσουν μια διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα είτε όταν αναφέρονται γενικά στον άνθρωπο, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικής ταυτότητας, για να απαλείψουν κάθε μορφή γλωσσικού σεξισμού. "

:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Μαλακιόιοιοιες......

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656
ΙΣΩΣ να διαβάζονται όμορφα τα παραπάνω. Τι πέτυχαν οι επαναστάσεις που έγιναν; ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΚΟΝΟΜΙΚΑ. Όσο από άποψη ελευθερίας, διώχτηκαν οι παλιές καταπιεστικές ελίτ και ήρθαν στη θέση τους άλλες. Τσαουσέσκου στη Ρουμανία. Ο τωρινός στην Κορέα είναι ο εγγονός του πρώτου επαναστάτη. Στην Κούβα, ο Ραούλ, ο αδελφός του Φιντέλ (άσχετα αν αποχώρησε από την προεδρία το 2018). Και δεν γνωρίζουμε τι θα είχε γίνει στην ΕΣΣΔ, αν δεν αιχμαλωτιζόταν και δεν πέθαινε ο πρώτος γιός του Στάλιν και δεν του έβγαινε αλκοολικός ο δεύτερος. Το εν λόγω όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη. Αν όμως νομίζεις πως τώρα θα πετύχει, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, γράψε τα επιχειρήματά σου

Αντιπαρέρχομαι αυτή την πρόκληση γιατί νιώθω ότι ο Μπόκολος έχει σταθεί απέναντί μου σαν καουμπόυς που πρόκειται να μονομαχήσει στο Ελ Πάσο. Τόσο ετοιμοπόλεμος φαίνεται. Και το θέμα δεν είναι φυσικά ο Μπόκολος, τον οποίο ενίοτε χαίρομαι να διαβάζω -με την έννοια ότι ορισμένα λεγόμενά του παρουσιάζουν κατά καιρούς ενδιαφέρον- αλλά ο τρόπος της αντιπαράθεσης που κυριαρχεί σε τούτο το φόρουμ, που αντανακλά φυσικά στάσεις και συμπεριφορές αρκετά διαδεδομένες εκεί έξω, τόσο που αποτελούν τον κανόνα.
Οι Ζαπατίστας δεν έχουν καμιά σχέση με τα συγκεντρωτικά κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού, όπου μια άρχουσα τάξη κανόνιζε και διήθυνε τα πάντα, με ακραίο παράδειγμα τον σταλινισμό, που παρουσίασε φαινόμενα ολοκληρωτισμού. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το θέμα τόσο ώστε να είμαι σε θέση να αναπτύξω έναν στοιχειώδη συλλογισμό, κάτι για το οποίο βρίσκομαι εδώ μέσα και το προσπαθώ όσο μπορώ. Ενδεχομένως θα μπορούσα να παραθέσω γνώμες κι απόψεις που έχω διαβάσει αριστερά και δεξιά, αλλά δεν θα έπαυα να είμαι προκατειλημμένος. Γιατί μόνο "όποιος ελεύθερα συλλογάται , όπως λέει ο Ρήγας, συλλογάται καλά".
Ανέβασα την είδηση -και την ανακοίνωση- γιατί μου έκανε εντύπωση η θεμελιώδης θέση που παίρνουν οι συντάκτες αυτού του κειμένου και την οποία ασπάζονται όσοι το διαδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (κι όχι μόνο). Η θεμελιώδης θέση του κειμένου είναι η ακραία άποψη, η πεποίθηση ότι ο καπιταλισμός δεν μπορεί ν' αλλάξει προς το καλύτερο και το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος μ' αυτόν είναι να τον καταστρέψει.
Παίζει να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους με κατασταλαγμένες απόψεις που θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα· εγώ δεν ανήκω σ' αυτούς: δεν μπορώ ν' αποφανθώ με σιγουριά αν ο καπιταλισμός επιδέχεται αλλαγές ή όχι. Μονάχα αυτό είμαι σε θέση να σημειώσω προς το παρόν, κι οποιαδήποτε παρατήρηση ακολουθήσει επί του θέματος και του πνεύματος (απ' το οποίο εμφορούνται τούτα τα λόγια), από μένα είναι ευπρόσδεκτη.

Η Πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα κανενός όντος. Και δεν κατάλαβα γιατί νιώθεις πως θέλω να μονομαχήσουμε. Εξέφρασα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα από ολόκληρες Κοινωνίες στις οποίες δοκιμάστηκε ο Μαρξισμός, ναι μην μου πεις πως δεν εφαρμόστηκε πραγματικά, το γνωρίζω. Πριν όμως αποδειχτούν λάθος, οι λαοί τους τους πίστεψαν και προσπάθησαν να χτίσουνε ένα καινούριο, πιο δίκαιο κόσμο. ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΤΕΛΕΙΑ. Οι Βουλγάρες και οι Ρωσίδες γαμιόντουσαν στα Ελληνικά μπουρδέλα ή γδυνόντουσαν στα κωλάδικα. Με 20€ γαμούσα 20χρονα λουλουδάκια. Που είναι η καινούρια Κοινωνία που ευαγγελίζονταν; και γράψε με σαφήνεια, για ποιους λόγους ισχυρίζεσαι ... Οι Ζαπατίστας δεν έχουν καμιά σχέση με τα συγκεντρωτικά κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού... να μάθω κι εγώ, να τους μελετήσω και απαντάω ανάλογα. Και όσον αφορά για την κατάρρευση του καπιταλισμού, αυτό πίστευε κι ο Κάρολος, και διαψεύστηκε τελείως, οι ευσεβείς πόθοι σχεδόν ποτέ δεν βγαίνουν αληθινοί

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.133
Πόντοι
3.846
Κάπα Φι σε έχω βρίσει πολλές φορές περιμένοντας να κάνεις την αυτοκριτική σου και να καταλάβεις ότι δεν είναι όλα τα θέματα συζήτησης για όλους τους ανθρώπους. Αυτό για τους Ζαπατίστας θα είχε νόημα να συζητηθεί σε κάποιο φόρουμ με αριστερούς, με αντεξουσιαστές, φοιτητές ή κάτι τέτοιο.
Το πρόβλημά σου δεν είναι ότι είσαι τόσο χαζός που δε μπορείς να αντιληφθείς ότι θα σε κράξουν, το πρόβλημά σου είναι ότι γουστάρεις να σε κράζουν. Έχεις το μυαλό (ίσως και την ηλικία;) 15χρονου και καμαρώνεις να τα κάνεις όλα πουτάνα και να τραβάς την προσοχή. Και όπως όλοι σαν εσένα δε σε νοιάζει αν ασχολούνται για καλούς λόγους αρκεί να ασχολούνται. Θλιβερό.

Και επειδή προτιμώ τις whores από τις attention whores λέω να κάνω και στους δυο μας ένα δώρο για το νέο έτος. Να σταματήσω να ασχολούμαι μαζί σου.

OP
OP
kappa_fi

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
ΙΣΩΣ να διαβάζονται όμορφα τα παραπάνω. Τι πέτυχαν οι επαναστάσεις που έγιναν; ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΚΟΝΟΜΙΚΑ. Όσο από άποψη ελευθερίας, διώχτηκαν οι παλιές καταπιεστικές ελίτ και ήρθαν στη θέση τους άλλες. Τσαουσέσκου στη Ρουμανία. Ο τωρινός στην Κορέα είναι ο εγγονός του πρώτου επαναστάτη. Στην Κούβα, ο Ραούλ, ο αδελφός του Φιντέλ (άσχετα αν αποχώρησε από την προεδρία το 2018). Και δεν γνωρίζουμε τι θα είχε γίνει στην ΕΣΣΔ, αν δεν αιχμαλωτιζόταν και δεν πέθαινε ο πρώτος γιός του Στάλιν και δεν του έβγαινε αλκοολικός ο δεύτερος. Το εν λόγω όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη. Αν όμως νομίζεις πως τώρα θα πετύχει, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, γράψε τα επιχειρήματά σου

Αντιπαρέρχομαι αυτή την πρόκληση γιατί νιώθω ότι ο Μπόκολος έχει σταθεί απέναντί μου σαν καουμπόυς που πρόκειται να μονομαχήσει στο Ελ Πάσο. Τόσο ετοιμοπόλεμος φαίνεται. Και το θέμα δεν είναι φυσικά ο Μπόκολος, τον οποίο ενίοτε χαίρομαι να διαβάζω -με την έννοια ότι ορισμένα λεγόμενά του παρουσιάζουν κατά καιρούς ενδιαφέρον- αλλά ο τρόπος της αντιπαράθεσης που κυριαρχεί σε τούτο το φόρουμ, που αντανακλά φυσικά στάσεις και συμπεριφορές αρκετά διαδεδομένες εκεί έξω, τόσο που αποτελούν τον κανόνα.
Οι Ζαπατίστας δεν έχουν καμιά σχέση με τα συγκεντρωτικά κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού, όπου μια άρχουσα τάξη κανόνιζε και διήθυνε τα πάντα, με ακραίο παράδειγμα τον σταλινισμό, που παρουσίασε φαινόμενα ολοκληρωτισμού. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το θέμα τόσο ώστε να είμαι σε θέση να αναπτύξω έναν στοιχειώδη συλλογισμό, κάτι για το οποίο βρίσκομαι εδώ μέσα και το προσπαθώ όσο μπορώ. Ενδεχομένως θα μπορούσα να παραθέσω γνώμες κι απόψεις που έχω διαβάσει αριστερά και δεξιά, αλλά δεν θα έπαυα να είμαι προκατειλημμένος. Γιατί μόνο "όποιος ελεύθερα συλλογάται , όπως λέει ο Ρήγας, συλλογάται καλά".
Ανέβασα την είδηση -και την ανακοίνωση- γιατί μου έκανε εντύπωση η θεμελιώδης θέση που παίρνουν οι συντάκτες αυτού του κειμένου και την οποία ασπάζονται όσοι το διαδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (κι όχι μόνο). Η θεμελιώδης θέση του κειμένου είναι η ακραία άποψη, η πεποίθηση ότι ο καπιταλισμός δεν μπορεί ν' αλλάξει προς το καλύτερο και το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος μ' αυτόν είναι να τον καταστρέψει.
Παίζει να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους με κατασταλαγμένες απόψεις που θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα· εγώ δεν ανήκω σ' αυτούς: δεν μπορώ ν' αποφανθώ με σιγουριά αν ο καπιταλισμός επιδέχεται αλλαγές ή όχι. Μονάχα αυτό είμαι σε θέση να σημειώσω προς το παρόν, κι οποιαδήποτε παρατήρηση ακολουθήσει επί του θέματος και του πνεύματος (απ' το οποίο εμφορούνται τούτα τα λόγια), από μένα είναι ευπρόσδεκτη.

Η Πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα κανενός όντος. Και δεν κατάλαβα γιατί νιώθεις πως θέλω να μονομαχήσουμε. Εξέφρασα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα από ολόκληρες Κοινωνίες στις οποίες δοκιμάστηκε ο Μαρξισμός, ναι μην μου πεις πως δεν εφαρμόστηκε πραγματικά, το γνωρίζω. Πριν όμως αποδειχτούν λάθος, οι λαοί τους τους πίστεψαν και προσπάθησαν να χτίσουνε ένα καινούριο, πιο δίκαιο κόσμο. ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΤΕΛΕΙΑ. Οι Βουλγάρες και οι Ρωσίδες γαμιόντουσαν στα Ελληνικά μπουρδέλα ή γδυνόντουσαν στα κωλάδικα. Με 20€ γαμούσα 20χρονα λουλουδάκια. Που είναι η καινούρια Κοινωνία που ευαγγελίζονταν; και γράψε με σαφήνεια, για ποιους λόγους ισχυρίζεσαι ... Οι Ζαπατίστας δεν έχουν καμιά σχέση με τα συγκεντρωτικά κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού... να μάθω κι εγώ, να τους μελετήσω και απαντάω ανάλογα. Και όσον αφορά για την κατάρρευση του καπιταλισμού, αυτό πίστευε κι ο Κάρολος, και διαψεύστηκε τελείως, οι ευσεβείς πόθοι σχεδόν ποτέ δεν βγαίνουν αληθινοί

Δεν είναι δουλειά μου να σε ενημερώσω για τους Ζαπατίστας, ωστόσο με αφορμή αυτή την κουβέντα που είπε ένα μέλος πιο πάνω:

« χτίζουν δίκτυα οριζόντιας ανυπακοής, αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης εκτός των αστικών τειχών»,

θα μπορούσες να παρακινηθείς ν’ αναζητήσεις μόνος σου τις πληροφορίες που μου ζητάς -γιατί δεν χρειάζονται επιχειρήματα που ν’ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, ότι οι Ζαπατίστας δεν έχουν σχέση με τα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά πληροφορίες που να επαληθεύουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Οι λαοί πάντως όταν περνούν τις στενωπούς των εξεγερσιακών ταραχών κι επαναστατικών διαδικασιών, δεν είναι πεισμένοι απ’ τον ποιμένα τους για την ορθότητα μιας αλήθειας ή την ωφελιμότητα κάποιου οράματος: όλα αυτά είθισται ν’ ακολουθούν τις επαναστατικές διαδικασίες στο μέτρο που μια νέα άρχουσα τάξη αναλαμβάνει τα καθήκοντα της (καθαιρεμένης) παλιάς. Σε αδρές γραμμές πάντα και «έτσι, για την ιστορία».

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Μέσα από αυτό το thread θέλω να ευχαριστήσω τον τεράστιο Αλέξη Τσίπρα που έδειξε σε όλο τον ελληνικό λαό τι σημαίνει φασιστερά και ότι με κουλτουριάρικες αμπελοφιλοσοφίες όπως οι παραπάνω,καμία κοινωνία δεν πήγε μπροστά..

Ψευτοκουλτουριάρηδες καταληψίες με μηδέν ένσημα,επαναστάτες του κώλου,κοινοί ποινικοί με το μανδύα του ταξικού αγώνα και άλλα τόσα μπάζα,
βρήκαν τη θέση τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Χάρη στον Αλέξη, ΠΟΤΕ ξανά φασιστερά

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.597
Πόντοι
506
Εαν δεν υπηρχε ο τσιμπλας δεν θα ερχοταν ποτε ο αυγουλοματης.

Eιδαμε πρωην πασοκους αλλα και νεους παραξενους περιθωριακους της αριστερας να συνεργαζονται, οι πρωην να μαθαινουν τους "νεους".

Μαθαμε απο τους νεοκομμουνιστες για τον συνωστισμο στη Σμυρνη, αναρωτηθηκαμε πως ειναι δυνατο τετοια ατομα, με μετριες ακαδιμαικες περγαμηνες να εχουν περιοπτες θεσεις..νιωσαμε το μισος τους για οτιδηποτε ελληνικο, προσπαθησαν και προσπαθουν να αφανισουν, να καταστρεψουν.
Εγιναν πιο επικινδυνοι επειδη γευτηκαν εξουσια

Το βλεπουμε και στον παλαλο καπαφι, ο αντινοος του τοπου

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Χρόνια είχα να διαβάσω τέτοιες μαλακίες.
:jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656

Δεν είναι δουλειά μου να σε ενημερώσω για τους Ζαπατίστας, ωστόσο με αφορμή αυτή την κουβέντα που είπε ένα μέλος πιο πάνω:

« χτίζουν δίκτυα οριζόντιας ανυπακοής, αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης εκτός των αστικών τειχών»,

θα μπορούσες να παρακινηθείς ν’ αναζητήσεις μόνος σου τις πληροφορίες που μου ζητάς -γιατί δεν χρειάζονται επιχειρήματα που ν’ αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, ότι οι Ζαπατίστας δεν έχουν σχέση με τα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά πληροφορίες που να επαληθεύουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Οι λαοί πάντως όταν περνούν τις στενωπούς των εξεγερσιακών ταραχών κι επαναστατικών διαδικασιών, δεν είναι πεισμένοι απ’ τον ποιμένα τους για την ορθότητα μιας αλήθειας ή την ωφελιμότητα κάποιου οράματος: όλα αυτά είθισται ν’ ακολουθούν τις επαναστατικές διαδικασίες στο μέτρο που μια νέα άρχουσα τάξη αναλαμβάνει τα καθήκοντα της (καθαιρεμένης) παλιάς. Σε αδρές γραμμές πάντα και «έτσι, για την ιστορία».

Μπλα. μπλα, μπλα, μπλα. Στα λόγια καλά τα λένε. Αν καταφέρουν και πετύχουν οτιδήποτε, ο πρώτος που θα χειροκροτήσει θα είμαι εγώ. Μέχρι τότε, θα τα θεωρώ φρούδες ελπίδες

OP
OP
kappa_fi

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Μπορείς να θεωρείς ό,τι θέλεις -όπως όλοι μας άλλωστε- αρκεί να έχεις φροντίσει πρώτα να κρατιέσαι στοιχειωδώς ενήμερος για το υπό θεώρηση θέμα.

Μια φορά πάντως, το ζήτημα που επισήμανα δεν φαίνεται να απασχόλησε καμία και κανέναν -τουλάχιστον δεν υπήρξε καμιά εκδήλωση ενδιαφέροντος- κι αυτό κάνει τις απαντήσεις μας να πάσχουν τρόπον τινά από έναν αθεράπευτο βερμπαλισμό, από μια άσκοπη και αχρείαστη φλυαρία, που μπορεί να συνοψιστεί στο «μπλα, μπλα, μπλα» που ξεστόμισες.

Γι’ αλλού τραβάς εσύ, γι’ αλλού τραβάω εγώ, κι απλώς κουνάμε τα μαντήλια μας την ώρα που αντιπαρέρχεται ο ένας τον άλλον.

Καλημέρα λοιπόν.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
ο νηματοθετης ειναι καθυστερημενος ρε τυποι....διαβαστε τι γραφει στο νημα αν θα πρεπει οι ιεροδουλες να γραφουν κριτικες.....
πιστευω στη ψηφοφορια για μρ μαλακας παιζει χωρις αντιπαλο

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496

ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΕ τι κανεις εδω μεσα???τι προσπαθεις μνα παραστησεις ρε ΥΠΟΚΙΡΙΤΗ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.....δεν ντρεπεσε να κοιτας την λιπαρη σκατοφατσα σου στο καθρεφτη οταν εφοσον εχεις τετοιες αποψεις εισαι πελατης ιεροδουλων???ΕΕΕΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom