Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.060
- Πόντοι
- 12.056
εννοείς κάτι τέτοιο?
3 φορα που βαζεις αυτη την φωτο...
Ειπαμε...σαπιο
εννοείς κάτι τέτοιο?
φταίει..ο φωτισμός3 φορα που βαζεις αυτη την φωτο...
Ειπαμε...σαπιο
χαμηλωσε τον οσο μπορειςφταίει..ο φωτισμός
τώρα καλύτερα?χαμηλωσε τον οσο μπορεις
εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οσες ειναι φαση skinny γκομενες εχουν και μεγαλαμουνοχειλα...4 φορες πηαγα με skinny (αδυνατες εννοω οχι νευρικη ανορεξια) και οι 4 ειχαν μεγαλα μουνοχειλα....απο εκει και περα τι να πω δεν γνωριζω τοσο τυχαιο να ηταν?
Κρεμαστα μαραμενα κρεατενια αρχιδακια εχουν φιλε μου τα τραβελια..... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...!!!συμφωνω ότι οι αδυνατες εχουν κρεμαστα μουνοχειλα, επισης και τα τραβελια εχουν ωραια μουνακια κρεμαστα
Κρεμαστα μαραμενα κρεατενια αρχιδακια εχουν φιλε μου τα τραβελια..... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...!!!
μη μου το χαλας... αλλα σκέφτομαι όταν τα γλειφω.
κρεμασμενα η μη
πρησμενα η μη
ολα υπεροχα ειναι κ με ωραια γευση
καμιά σχέση με ξέσκισμα ρε παιδιά!
είναι θέμα ανατομικό και μόνο!
όπως όλες οι ψωλές και τα ρχίδια δεν είναι ίδια, έτσι και τα μουνόχειλα δεν είναι ίδια...
άλλες τα έχουν μικρά άλλες μεγάλα.
την 'ωρα του σέξ οταν ερεθίζεται δε η γυναικα αιματώνονται περισσότερο (όπως και το πέος) και διογκώνονται περισσότερο.
Αυτό είναι όλο.
μιας μερας απλυτο μουνι να γλειψεις και θα με θυμηθείς
Σαν τις μουνοχειλάρες της Μαριαννάρας μας δεν υπάρχουν άλλες στον κόσμοΠες τα πια!
Κρεμαστα μαραμενα κρεατενια αρχιδακια εχουν φιλε μου τα τραβελια..... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...!!!
Συναγωνιστές καλημέρα σας.
Μοιράζομαι μια απορία που με αφορά άμεσα.
Μουνόχειλα που κρέμονται. Που οφείλεται (και ζητώ σοβαρές πληροφορίες και όχι χαζά) ;
Θα εκτιμήσω κάθε συνεισφορά σας.
Διατελώ μετα τιμής προς όλους σας.
Σπίνος.
την έκανα γλυφομούνι, σκεφτόμουν ότι ήμουν ένας από τους πειρατές της καραιβικής και φιλούσα στο στόμα, αυτόν που έχει μούρι-χταπόδι.