Οσο για την Αποστολή Δολοφονίας... πάρε χαρτάκι και μπες στην ουρά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 786
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
...προκαταβολικά να σας πώ πως α level η κα Θάλεια δεν κάνει. Είναι θΕΟΥΣΑ!
ΑΑΑ είπα κι εγώ από που βγαίνει το Θάλεια...
Επισκέπτης
Στην ουρά κι εσύ. Κάνε μια αίτηση... βάλε και χαρτόσημο και μετά από καμια διετία...
αλλά προκαταβολικά να σας πώ πως α level η κα Θάλεια δεν κάνει. Είναι θεούσα.
Κάποια τιμή θα έχεις και εσύ για το κωλαράκι σου!
α level η κα Θάλεια δεν κάνει.
Τουλάχιστον... CIM, CIF κάνετε κυρία μου? Τι υπηρεσίες προσφέρεται τέλος πάντων για να ξέρουμε...
Τουλάχιστον... CIM, CIF κάνετε κυρία μου? Τι υπηρεσίες προσφέρεται τέλος πάντων για να ξέρουμε...
άμα έχεις ενα σλκ για μένα.... τότε να συζητήσουμε... αλλιώς δεν έχει νόημα. :-*
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
από που βγαίνει το Θάλεια...
θάλεια είναι μια από τις Μούσσες...
Άθεοι
Έτσι να της φέρνεστε και αυτής εδώ της Θάλειας
(Προφέρετε αργά και βασανιστικά το όνομα)
Κάποια τιμή θα έχεις και εσύ για το κωλαράκι σου!
Μερικά πράγματα σε αυτήν τη ζωή είναι ανεκτίμητα...
Αν και γυναικα παιζει να τα κανει σκατα εκει κατω,θα αξιζε να σε ξυρισει για το τι θα ακολουθησει μετα..
Πλάκα-πλάκα... μου έχει τύχει μια παρόμοια φάση! Εκεί που με ξύριζε μια γκόμενα λοιπόν... μ' έκοψε πολύ λίγο στο δέρμα... παρόλα αυτά όμως μάτωσε... κι αφού μου ζήτησε 1000 φορές συγνώμη... στήθηκε από μόνη της στα 4 και μου είπε... "γι' αυτό που σου έκανα... ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθώ" !!!
Ε... την συνέχεια την καταλαβαίνεις...
Επισκέπτης
άμα έχεις ενα σλκ για μένα.... τότε να συζητήσουμε... αλλιώς δεν έχει νόημα. :-*
Δηλαδή με μια SLK δώρο γίνεσαι πουτάνα! πάντα το έλεγα μουνιά υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν!
Έτσι να της φέρνεστε και αυτής εδώ της Θάλειας
(Προφέρετε αργά και βασανιστικά το όνομα)
:-* :-* :-* φίλε
Μερικά πράγματα σε αυτήν τη ζωή είναι ανεκτίμητα...
χαχαχα τι μου θύμισες τώρα... τις φωτο-priceless !!!
θάλεια είναι μια από τις Μούσσες...
ε... κάτι ξέρουμε κι από Μυθολογία ;)
ΑΑΑ είπα κι εγώ από που βγαίνει το Θάλεια...
Η λέξη "Θάλεια" έχει παραχθεί εκ της ρίζας –ΘΑ,-ΘΗ εκ της οποίας και το ‘ΘΑΩ’ με την διπλή ονομασία του βλέπω (ΘΕΑ, ΘΕΩΜΑΙ, ΘΕΑΤΡΟΝ, ΘΑΥΜΑ) αλλά και του ‘ΘΗΛΑΖΩ’-ΘΗΛΗ, ΘΗΛΥΣ
Επομένως, η μούσα ‘ΘΑΛΕΙΑ’ είναι ΘΑΛΛΟΥΣΑ, δηλαδή η ωραία και άφθονη απόδοση των ανθρωπίνων κόπων, όπου κι αν αυτή συντελείται
Δηλαδή με μια SLK δώρο γίνεσαι πουτάνα! πάντα το έλεγα μουνιά υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν!
Αστα να πάνε... ξέρω άλλες που γαμιούνται ΜΟΝΟ για μια βόλτα σαββατόβραδο με SLK...
Επομένως, πήγαινε εκείνες βόλτα... πιο φτηνές πιο καλές.
:-*
Ποιο καλές δεν ξέρω αν είναι (μόνον μια "δοκιμή" θα μας πείσει)... ποιό φθηνές όμως είναι ΣΙΓΟΥΡΑ
Ποιός σου είπε όμως ότι με νοιάζουν τα λεφτά? Εργένης είμαι... μαζί μου θα τα πάρω? Οποτε θες λοιπόν κανονίζουμε να πάμε για γούστα ;)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Ως γνωστόν ότι πληρώνεις παίρνεις.
Τα λόγια είναι περιττά.
Όπως έχουν πει και οι Πρόγονοι
"Αρχή Σοφίας ή των Ονομάτων επίσκεψις"
Τα λόγια είναι περιττά.
η μούσα ‘ΘΑΛΕΙΑ’ είναι ΘΑΛΛΟΥΣΑ, δηλαδή η ωραία και άφθονη απόδοση των ανθρωπίνων κόπων, όπου κι αν αυτή συντελείται
Όπως έχουν πει και οι Πρόγονοι
"Αρχή Σοφίας ή των Ονομάτων επίσκεψις"
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Εχω αναφερθει και σε παλιοτερο μου ποστ οτι θεωρω απαραδεκτο τη σημερινη εποχη η γυναικα να μη το ξυριζει, πρωτιστως για λογου υγειινης και δευτερευοντως για λογους αισθητικης.
Με εχει πιασει τετοια μανια που δεν υπαρχει περιπτωση να πηδησω γυναικα που να το εχει αξυριστο οσο μουναρα και να ειναι.
Προχθες πετυχα σε μια ντισκο μια Κινεζα την οποια ειχα γνωρισει σε ενα κολομπαρο. (Ειμαι Κινα τωρα)
Παραξενη κοπελα και μαλιστα ενας Εγγλεζος που τα πιναμε μαζι στο μπαρ μου ελεγε για αυτην "wrong woman for the job" και εγω του αντιγυριζα "woman for wrong job" το ιδιο κανει μου ελεγε. Αδιαφορη εντελως προς τους πελατες - ζουσε στον κοσμο της, μαλιστα δεν την πετυχενα καθε βραδυ στο μπαρ αλλα αραια και που.
Δεν πηδιεμε εγω με τους πελατες μου ελεγε, εκτος αν τον κανω πολυ κεφι.
Προχθες την πετυχα στην ντισκο, και πες-πες την εψησα να με επισκευτει χθες το απογευμα στο ξενοδοχειο που μενω για ...να κανουμε μπανιο στη πισινα. Μετα την πισινα και μετα απο ενα καλο και ρομαντικο δειπνο την επεισα να ανεβει στο δωματιο μου. Μετα που την εγδυσα ειδα οτι ητανε αξυριστη στην ευαισθητη περιοχη και εβαλα στοχο να της το ξυρισω, πραγμα αδιανοητο για Κινεζα και κατα προεκταση Ανατολικοασιατισα. Δεν δεχοταν με τπτ. Βρε χρυση μου βρε αργυρη μου, τπτ αυτη. Βρε στην Ευρωπη και Αμερικη ολες το ξυριζουνε. Αυτο μαλλον το επιχειρημα την επεισε, οποτε ... της το ξυρισα, μετα απο 2 ωρες συνεχους μπλα μπλα.
Ρε σεις μηπως δεν παω καλα? Παρα του οτι το γουσταριζα πολυ -μα παρα πολυ- το Κινεζακι, ημουν αποφασισμενος να το σουταρω αν τελικα δεν καθοτανε να της το ξυρισω.
Τι λετε εσεις ρε συναδελφοι?
Με εχει πιασει τετοια μανια που δεν υπαρχει περιπτωση να πηδησω γυναικα που να το εχει αξυριστο οσο μουναρα και να ειναι.
Προχθες πετυχα σε μια ντισκο μια Κινεζα την οποια ειχα γνωρισει σε ενα κολομπαρο. (Ειμαι Κινα τωρα)
Παραξενη κοπελα και μαλιστα ενας Εγγλεζος που τα πιναμε μαζι στο μπαρ μου ελεγε για αυτην "wrong woman for the job" και εγω του αντιγυριζα "woman for wrong job" το ιδιο κανει μου ελεγε. Αδιαφορη εντελως προς τους πελατες - ζουσε στον κοσμο της, μαλιστα δεν την πετυχενα καθε βραδυ στο μπαρ αλλα αραια και που.
Δεν πηδιεμε εγω με τους πελατες μου ελεγε, εκτος αν τον κανω πολυ κεφι.
Προχθες την πετυχα στην ντισκο, και πες-πες την εψησα να με επισκευτει χθες το απογευμα στο ξενοδοχειο που μενω για ...να κανουμε μπανιο στη πισινα. Μετα την πισινα και μετα απο ενα καλο και ρομαντικο δειπνο την επεισα να ανεβει στο δωματιο μου. Μετα που την εγδυσα ειδα οτι ητανε αξυριστη στην ευαισθητη περιοχη και εβαλα στοχο να της το ξυρισω, πραγμα αδιανοητο για Κινεζα και κατα προεκταση Ανατολικοασιατισα. Δεν δεχοταν με τπτ. Βρε χρυση μου βρε αργυρη μου, τπτ αυτη. Βρε στην Ευρωπη και Αμερικη ολες το ξυριζουνε. Αυτο μαλλον το επιχειρημα την επεισε, οποτε ... της το ξυρισα, μετα απο 2 ωρες συνεχους μπλα μπλα.
Ρε σεις μηπως δεν παω καλα? Παρα του οτι το γουσταριζα πολυ -μα παρα πολυ- το Κινεζακι, ημουν αποφασισμενος να το σουταρω αν τελικα δεν καθοτανε να της το ξυρισω.
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230