You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 786
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Δυναμιτης μεγαλε. Οι κινεζες εχουν κανει πολλα "βηματα προοδου" ασε που εχουν ομορφηνει παρα πολυ την τελευταια δεκαετια. Μαλλον με την στροφη της Κινας προς στη Δυση, αλλαξανε και διατροφικες συνηθειες και εχουν πιασιματα τωρα. Παλιοτερα μονο ανορεχτικες εβλεπες παντου, γμ το φελεκι μου.Χαρας την ορεξη σου!!! ηταν καλη τουλαχιστον;;
Να κάνει και βραζιλιάνικο να είναι άτριχη μέχρι το κωλαράκι , και όχι ξύρισμα γιατί αγριεύει η τρίχα μόνο χαλάουα η με λέιζερ για οριστική αποτρίχωση
Κάθε πότε να ξυρίζεται; Εξίσου σημαντικό. Γιατί αν είναι να ό κάνει κάθε βδομάδα, πάει καλά. Να μην τζινάει.
πρωτιστως για λογου υγειινης
Εδώ κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Οι γυναικολόγοι τους βάζουν χέρι για το ξύρισμα και μάλιστα το ολοκληρωτικό. Όχι μόνο η περιοχή (που στην δική τους περίπτωση είναι και πολύ ευαίσθητη) προστατεύεται από την τριχοφυία αλλά το συνεχές ξύρισμα/ταλαιπωρία ερεθίζει αδένες και τους δημιουργεί προβλήματα μακροπρόθεσμα.
Από όσο γνωρίζω το ίδιο ισχύει και για το ξύρισμα στην περιοχή της μασχάλης μόνο που εκεί το θέμα των αδένων που ερεθίζονται είναι ακόμα πιο σοβαρό. Να φανταστείς πως σε γνωστό μου άτομο γιατρός συνέστησε να κρατάει trimmed την περιοχή, τόσο κάτω όσο και πάνω και για τις μασχάλες ειδικά της απαγόρεψε να χρησιμοποιεί αποσμητικό roll on και πρότεινε να καθαρίζει την περιοχή με αλόη που προμηθεύεται από το φαρμακείο.
Πάντως όλα είναι σχετικά και ζήτημα μυαλού. Οι γονείς μας, οι παππούδες μας και τοσες γενιές πριν από αυτούς είχαν σεξουαλική δραστηριότητα παρά την τριχοφυία του ανθρώπινου σώματος και μάλιστα πολύ συχνότερη και περισσότερο ακομπλεξάριστη από την δική μας. Το πρώτο πληθυντικό δεν αναφέρεται στους χρήστες του site συγκεκριμένα αλλά στον μέσο Έλληνα.
Το κέρατό μου,θα γεράσω και με Κινέζα δε θαχω πάει.Αδικία...Το θρυλούμενο περί...ψαρίλας αληθεύει η ισχύει μόνο για Γιαπωνέζες.Ουτε με Γιαπωνέζα εχω πάει.Και τώρα που το σκεφτομαι ουτε με Κορεάτισα,ουτε με Ταϊ,ούτε με Μαλαισιανή.Κακούργα κοινωνία...Οσο για το βασικό ερώτημα,προτιμώ το αποτριχωμενο με λέϊζερ,που καθιστα την όλη περιοχη τρυφερη σα μωρού και δεν παρουσιάζει το Θέαμα "κακοξυρισμενος φαντάρος" τρεις μέρες μετα το ξυρισμα.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Μηπως σου εκανε την κινεζα?
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Φανταζεσαι να σε πιλατευουν 5 ωρες μεσα σε μια πισινα..για να ξυρισεις τη μαπα σου?ΠΩ ρε π ουστη μου τι κανει ο ανθρωπος. Εγω για να ξυρισω τη μαπα μου αγανακτω καθε φορα.
Ω....μον ντιε...!!!!
Εχω αναφερθει και σε παλιοτερο μου ποστ οτι θεωρω απαραδεκτο τη σημερινη εποχη η γυναικα να μη το ξυριζει, πρωτιστως για λογου υγειινης και δευτερευοντως για λογους αισθητικης.
Με εχει πιασει τετοια μανια που δεν υπαρχει περιπτωση να πηδησω γυναικα που να το εχει αξυριστο οσο μουναρα και να ειναι.
Ξυρισμενο φυσικα... δαγκωτο.
Το θέμα έχει συζητηθεί ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ εδώ...
GiveItToMe
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οποτε ... της το ξυρισα, μετα απο 2 ωρες συνεχους μπλα μπλα.
Δεν την ξύρισες απλά. Την στιγμάτισες, την σημάδεψες, της έδειξες το δρόμο που οδηγεί έξω απ' το σινικό τείχος.
Σωστος ο Douracel..........ετσι ειναι..........
το ξυρισμενο μουνι κελαιδαη στο κρεβατι.
Σ' ευχαριστώ Συναγωνιστή
Το έχω ξαναγράψει...
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ (+ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ)... Ν Ο Μ Ο Σ !!!
Σ' ευχαριστώ Συναγωνιστή
Το έχω ξαναγράψει...
ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ (+ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ)... Ν Ο Μ Ο Σ !!!
ο θαμνος ειναι μια σοβαρη ενδειξη οτι εκει κατω κατοικουν αραχνες...
ο θαμνος ειναι μια σοβαρη ενδειξη οτι εκει κατω κατοικουν αραχνες...
Εεετσι...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Καλημερα σε ολους!
Το προτιμω γουλι(γλομπο)αλλα και με φαβοριτα style.
Ευτυχως που μονο μια φορα ειχα γνωρισει πιο παλια μια γκομενα με ''θαμνο΄΄την οποια και σουταρα μετα απο μια βδομαδα καθοτι ξενερωτη γενικα.
Το ξυρισμενο νιμου το πινεις στο ποτηρι και το τρωω με ευχαριστηση με με τις ωρες.
Το προτιμω γουλι(γλομπο)αλλα και με φαβοριτα style.
Ευτυχως που μονο μια φορα ειχα γνωρισει πιο παλια μια γκομενα με ''θαμνο΄΄την οποια και σουταρα μετα απο μια βδομαδα καθοτι ξενερωτη γενικα.
Το ξυρισμενο νιμου το πινεις στο ποτηρι και το τρωω με ευχαριστηση με με τις ωρες.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Εγω λεω να καταργησουμε και τα αυτοκινητα και να οδηγαμε με καρα παλι..εγω θα συμφωνησω με αυτο που ειπε ενα αλλο μελος. τοσες χιλιαδες χρονια πριν την δεκαετια του 90 οι ανθρωποι γαμαγαν με την τριχα, κι οχι μονο στο μουνι αλλα και παντου. μηπως λεω μηπως λετε χοντρες μαλακιες;
Το οτι εξελισομαστε σου λεει κατι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 33