Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Ξυρισμένο για να το γλύφω και να πέρνω όλη τη γεύση, ξυρισμένο για να δώ αν είναι ωραίο η είναι σαν μουνί

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Χαρας την ορεξη σου!!! ηταν καλη τουλαχιστον;;
Δυναμιτης μεγαλε. Οι κινεζες εχουν κανει πολλα "βηματα προοδου" ασε που εχουν ομορφηνει παρα πολυ την τελευταια δεκαετια. Μαλλον με την στροφη της Κινας προς στη Δυση, αλλαξανε και διατροφικες συνηθειες και εχουν πιασιματα τωρα. Παλιοτερα μονο ανορεχτικες εβλεπες παντου, γμ το φελεκι μου.

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Κάθε πότε να ξυρίζεται; Εξίσου σημαντικό. Γιατί αν είναι να ό κάνει κάθε βδομάδα, πάει καλά. Να μην τζινάει.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Να κάνει και βραζιλιάνικο να είναι άτριχη μέχρι το κωλαράκι , και όχι ξύρισμα γιατί αγριεύει η τρίχα μόνο χαλάουα η με λέιζερ για οριστική αποτρίχωση
Κάθε πότε να ξυρίζεται; Εξίσου σημαντικό. Γιατί αν είναι να ό κάνει κάθε βδομάδα, πάει καλά. Να μην τζινάει.

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
πρωτιστως για λογου υγειινης

Εδώ κάνεις ένα μικρό λαθάκι. Οι γυναικολόγοι τους βάζουν χέρι για το ξύρισμα και μάλιστα το ολοκληρωτικό. Όχι μόνο η περιοχή (που στην δική τους περίπτωση είναι και πολύ ευαίσθητη) προστατεύεται από την τριχοφυία αλλά το συνεχές ξύρισμα/ταλαιπωρία ερεθίζει αδένες και τους δημιουργεί προβλήματα μακροπρόθεσμα.

Από όσο γνωρίζω το ίδιο ισχύει και για το ξύρισμα στην περιοχή της μασχάλης μόνο που εκεί το θέμα των αδένων που ερεθίζονται είναι ακόμα πιο σοβαρό. Να φανταστείς πως σε γνωστό μου άτομο γιατρός συνέστησε να κρατάει trimmed την περιοχή, τόσο κάτω όσο και πάνω και για τις μασχάλες ειδικά της απαγόρεψε να χρησιμοποιεί αποσμητικό roll on και πρότεινε να καθαρίζει την περιοχή με αλόη που προμηθεύεται από το φαρμακείο.

Πάντως όλα είναι σχετικά και ζήτημα μυαλού. Οι γονείς μας, οι παππούδες μας και τοσες γενιές πριν από αυτούς είχαν σεξουαλική δραστηριότητα παρά την τριχοφυία του ανθρώπινου σώματος και μάλιστα πολύ συχνότερη και περισσότερο ακομπλεξάριστη από την δική μας. Το πρώτο πληθυντικό δεν αναφέρεται στους χρήστες του site συγκεκριμένα αλλά στον μέσο Έλληνα.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Το κέρατό μου,θα γεράσω και με Κινέζα δε θαχω πάει.Αδικία...Το θρυλούμενο περί...ψαρίλας αληθεύει η ισχύει μόνο για Γιαπωνέζες.Ουτε με Γιαπωνέζα εχω πάει.Και τώρα που το σκεφτομαι ουτε με Κορεάτισα,ουτε με Ταϊ,ούτε με Μαλαισιανή.Κακούργα κοινωνία...Οσο για το βασικό ερώτημα,προτιμώ το αποτριχωμενο με λέϊζερ,που καθιστα την όλη περιοχη τρυφερη σα μωρού και δεν παρουσιάζει το Θέαμα "κακοξυρισμενος φαντάρος" τρεις μέρες μετα το ξυρισμα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
thinking-023.GIF
...χμ ..πολυ παρακαλετο για να την πεισεις να το ξυρισει...
Μηπως σου εκανε την κινεζα?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
ΠΩ ρε π ουστη μου τι κανει ο ανθρωπος. Εγω για να ξυρισω τη μαπα μου αγανακτω καθε φορα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ΠΩ ρε π ουστη μου τι κανει ο ανθρωπος. Εγω για να ξυρισω τη μαπα μου αγανακτω καθε φορα.
Φανταζεσαι να σε πιλατευουν 5 ωρες μεσα σε μια πισινα..για να ξυρισεις τη μαπα σου?
Ω....μον ντιε...!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Ξυρισμενο φυσικα.......δαγκωτο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εχω αναφερθει και σε παλιοτερο μου ποστ οτι θεωρω απαραδεκτο τη σημερινη εποχη η γυναικα να μη το ξυριζει, πρωτιστως για λογου υγειινης και δευτερευοντως για λογους αισθητικης.
Με εχει πιασει τετοια μανια που δεν υπαρχει περιπτωση να πηδησω γυναικα που να το εχει αξυριστο οσο μουναρα και να ειναι.

Ξυρισμενο φυσικα... δαγκωτο.

:rockon:

Το θέμα έχει συζητηθεί ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ εδώ...

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οποτε ... της το ξυρισα, μετα απο 2 ωρες συνεχους μπλα μπλα.

Δεν την ξύρισες απλά. Την στιγμάτισες, την σημάδεψες, της έδειξες το δρόμο που οδηγεί έξω απ' το σινικό τείχος.  :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Σωστος ο Douracel..........ετσι ειναι..........
το ξυρισμενο μουνι κελαιδαη στο κρεβατι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Σωστος ο Douracel..........ετσι ειναι..........
το ξυρισμενο μουνι κελαιδαη στο κρεβατι.

Σ' ευχαριστώ Συναγωνιστή :dancing:

Το έχω ξαναγράψει...

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ (+ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ)... Ν Ο Μ Ο Σ !!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Σ' ευχαριστώ Συναγωνιστή :dancing:

Το έχω ξαναγράψει...

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ (+ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ)... Ν Ο Μ Ο Σ !!!

ο θαμνος ειναι μια σοβαρη ενδειξη οτι εκει κατω κατοικουν αραχνες...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Καλημερα σε ολους!

Το προτιμω γουλι(γλομπο)αλλα και με φαβοριτα style.

Ευτυχως που μονο μια φορα ειχα γνωρισει πιο παλια μια γκομενα με ''θαμνο΄΄την οποια και σουταρα μετα απο μια βδομαδα καθοτι ξενερωτη γενικα.

Το ξυρισμενο νιμου το πινεις στο ποτηρι και το τρωω με ευχαριστηση με με τις ωρες. :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγω θα συμφωνησω με αυτο που ειπε ενα αλλο μελος. τοσες χιλιαδες χρονια πριν την δεκαετια του 90 οι ανθρωποι γαμαγαν με την τριχα, κι οχι μονο στο μουνι αλλα και παντου. μηπως λεω μηπως λετε χοντρες μαλακιες;

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τοτε ασε κ την τριχα στην μασχαλη κοπελια....ποιος ο λογος και το φρυδι ενωμενο.....ποιος λεει αραγε χοντρες μαλακιες???α ξεχασα ασε κ το μουστακι.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εγω θα συμφωνησω με αυτο που ειπε ενα αλλο μελος. τοσες χιλιαδες χρονια πριν την δεκαετια του 90 οι ανθρωποι γαμαγαν με την τριχα, κι οχι μονο στο μουνι αλλα και παντου. μηπως λεω μηπως λετε χοντρες μαλακιες;
Εγω λεω να καταργησουμε και τα αυτοκινητα και να οδηγαμε με καρα παλι..
Το οτι εξελισομαστε σου λεει κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom