You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 786
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
απο τι καθαριζει η καρτα ρε σταυρο?... κ μετα πεφτεις με τα μουτρα στο κοκο?!Καθαρίζει και η κάρτα καθώς την περνάς...
απο τι καθαριζει η καρτα ρε σταυρο?...
Καθαρίζει από λάδια, λίπη, σκόνες, τέτοια. Χωρίς να απομαγνητίζεται το strip.
Και γίνεται ταυτόχρονα με την αυτόματη χρέωση. Δε χάνεις χρόνο.
παραπλανηση εισαιΚαθαρίζει από λάδια, λίπη, σκόνες, τέτοια.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
"πρωτοτυπες" ερωτησεις μαλλον εχει χτυπησει κοκκινο η βαρεμαρα...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.933
- Πόντοι
- 606
γύψιμο......
christosk1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειπανε οτι αν ξυριζεσε πολυ συχνα με ξυραφακι υπαρχει περιπτωση να βγαλεις κονδυλωματα και οτι για πολυ συχνα παντα με μηχανη ξυρισματος εχει ακουσει κανεις κατι?
Ποιά η τάση της μόδας φέτος? Πώς να το κάνω? ;)
Πάντως αναξαρτήτα από "την τάση της μόδας"... είναι ωραία φάση όταν ο ένας ξυρίζει τον άλλο! ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ βέβαια... ;)
ειπανε οτι αν ξυριζεσε πολυ συχνα με ξυραφακι υπαρχει περιπτωση να βγαλεις κονδυλωματα...
ΟΧΙ βέβαια! Εκτός κι αν ξυρίζεσαι με το ξυραφάκι της γκόμενας σου που ΕΧΕΙ κονδυλώματα...
Πάντως αναξαρτήτα από "την τάση της μόδας"... είναι ωραία φάση όταν ο ένας ξυρίζει τον άλλο! ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ βέβαια... ;)
Δηλαδή, υποθετικά μιλώντας, θα εμπιστευόσουν εσύ εμένα με ξυραφάκι ? Είσαι σίγουρός ???
Δηλαδή, υποθετικά μιλώντας, θα εμπιστευόσουν εσύ εμένα με ξυραφάκι ? Είσαι σίγουρός ???
Υποθετικά μιλώντας κι αφού δεν γνωριζόμαστε... (ακόμα τουλάχιστον), θα σ΄εμπιστευόμουν αν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ μ' άφηνες κι εσύ να σε ξυρίζω... ;)
Αλήθεια όμως, εσύ πως έχεις το μουνάκι σου? για πες μας... όχι μόνο να ρωτάς!
Επισκέπτης
Αγαπητέ duracell
σε τέτοιες ερωτήσεις δεν απαντάω.
Είναι προσωπικά δεδομένα... Άσε που μετά πρέπει να σε σκοτώσω και δεν θέλω.
:-*
Εγώ πάντως Θάλεια θα γούσταρα να σου ξυρίσω το κωλαράκι πριν σου καρφώσω τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα σου! και μετά ας με σκότωνες...καβλιάρα μου!
Αγαπητέ duracell
σε τέτοιες ερωτήσεις δεν απαντάω.
Είναι προσωπικά δεδομένα... Άσε που μετά πρέπει να σε σκοτώσω και δεν θέλω.
:-*
Προσωπικά Δεδομένα? Τότε να μην κάνεις κι εσύ "προσωπικές" ερωτήσεις... και μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ και μας προκαλείς όλους!
Οσο για την Αποστολή Δολοφονίας... πάρε χαρτάκι και μπες στην ουρά
Εγώ πάντως Θάλεια θα γούσταρα να σου ξυρίσω το κωλαράκι πριν σου καρφώσω τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα σου! και μετά ας με σκότωνες...καβλιάρα μου!
Μπορεί να μην προλάβαινε να σε σκοτώσει... αφού θα την είχες πεθάνει πρώτος εσύ... στο πόνο !!!
Στην ουρά κι εσύ. Κάνε μια αίτηση... βάλε και χαρτόσημο και μετά από καμια διετία...
αλλά προκαταβολικά να σας πώ πως α level η κα Θάλεια δεν κάνει. Είναι θεούσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις