You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 786
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ναι φανταζομαι λιομας ολες οι γκομενες σου εχουν τετοιο ..μην θυμηθω ενα που εναλες παλια σε ποστ ...αχαρακτηριστο
Επισκέπτης
Ναι φανταζομαι λιομας ολες οι γκομενες σου εχουν τετοιο ..μην θυμηθω ενα που εναλες παλια σε ποστ ...αχαρακτηριστο
Μπορεί να μην είχαν όλες από την αρχή... αλλά αυτές που δεν είχαν, τις έμαθα να το έχουν
Τέλος πάντων, για την ζωή μου αν ενδιαφέρεσαι τόσο να μάθεις, μπορεί να σου πει η mounitsa. Έχει κρατήσει σημειώσεις σε ότι έχω πει
Επισκέπτης
Μπορεί να μην είχαν όλες από την αρχή... αλλά αυτές που δεν είχαν, τις έμαθα να το έχουνΑλλά προς τι η ερώτηση? Απλή περιέργεια?
Τέλος πάντων, για την ζωή μου αν ενδιαφέρεσαι τόσο να μάθεις, μπορεί να σου πει η mounitsa. Έχει κρατήσει σημειώσεις σε ότι έχω πειΕγώ θα σε αφήσω τώρα γιατί έχω και κάτι σοβαρότερα πράγματα να κάνω... όπως π.χ. να πάω να δω αν ο γιος μου είναι σκεπασμένος
![]()
είσαι πολύ ψαρι ρε λιώμας τελικά...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ρε αυτό δν είναι τράβελος?
Είναι το αποετέλεσμα χρήσης αναβολικών από γυναίκες- η τύπισσα μοιάζει με μπόντυ μπίλντερ που το έριξε στο πορνό...
Η χρήση ντόπας προκαλεί διόγκωση της κλειτορίδας (λένε για την τζάκι τζόινερ κέρσι ότι είχε κλειτορίδα 11 εκ.) και ανδρικα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο (μεγάλο πηγούνι)....
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εγω το εχω ξαναπει. Το μουνι θελω να την εχει την τριχα του. Εδω θα ειμαι παραδοσιακος. Προσοχη! Δεν μιλαω για τιποτα θαμνους. Θελω το ηβικο τριχωμα με στρατιωτικη κωμη σε απολυτως τριγωνικη υποσταση και την περιξ του αιδειου γεννητικη περιοχη σε πληρη καθαροτητα. Μονο ετσι μπορω να εκσπερματωσω (η εκσπερματισω κατα πολλους) σαν ανθρωπος. Αν κι 'αυτο το τελευταιο, δεν ειναι παντα το ζητουμενο...
Επισκέπτης
Μονο ετσι μπορω να εκσπερματωσω (η εκσπερματισω κατα πολλους) σαν ανθρωπος. Αν κι 'αυτο το τελευταιο, δεν ειναι παντα το ζητουμενο...
Αλλα ποιο ειναι?
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Να εκσπερματωνεις (η εκσπερματιζεις) σαν ζωο...
Επισκέπτης
Να εκσπερματωνεις (η εκσπερματιζεις) σαν ζωο...
Και ποια η διαφορα εκσπερματωσης ζωου και ανθρωπου?
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Το ζωο ειναι πιο ενστικτωδες,αρα πιο αγριος και ειλικρινης ο οργασμος του. Πιο αρχεγονος κατα καποιο τροπο.
Επισκέπτης
είσαι πολύ ψαρι ρε λιώμας τελικά...![]()
![]()
100000000000000 φορές ψάρακας παρά γεροντοκόρη
Εμένα πάντως προσωπικά μου αρέσει όπως να είναι. Εντάξει καράφλα είναι τέλειο και για ατέλειτο γλύψιμο, αλλά και τριχωτό δε με χαλάει. Ειδικά αν κολυμπάει στα ζουμιά είναι σαν να τρως καταϊφι.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις