Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Πληρώνω μόνο εκεί που τρώω και όταν αξίζει από εμφάνισει και απόδοση
ωραια πληρωσε μου κι εμενα μια για ποδια μασχαλες και μουστακι να μην την παλευω με τα κερια

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Θεωρουμε λοιπόν στάδιο στην εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους το ξύρισμα μουνιου ή εξέλιξη στην τεχνολογική πρόοδο ? Ελα μουνί (ξυρισμένο και αξύριστο) στον τόπο σου  :idiot:

+10000000

Αυτό δεν μπορούμε να το αποδείξουμε...άλλωστε μέχρι να βρεθούμε, μπορεί και να το έχεις ξυρίσει :headbang2:

γτ ποιος ειπε οτι θα βρεθω ποτε με κανεναν;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πληρώνω μόνο εκεί που τρώω και όταν αξίζει από εμφάνισει και απόδοση

κριμα γι αυτες αν πληρωνεις μονο για αποτριχωση, στην θεση τους θα ηθελα κι αλλα με τετοιο θυμα διπλα μου

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αλλη βλακεια αυτο με τη καθαριοτητα..
Δηλαδη αυτος που ξυριζεται και εχει να κανει 100 μερες μπανιο δε θα βρωμαει το παπαρι του?
Ξυριζεστε και ξυριζομαστε για περισσοτερη καβλα,οχι για καθαριοτητα..

Δεν ήξερα ότι εφαρμόζουν και στη γη το στεγνό ξύρισμα.

Houston, Houston I have a problem.  :2funny:

Έτερον εκάτερον βρε αυτά τα περί κάβλας και καθαριότητας. Παλιά έλεγαν ότι η μυρωδιά που κρατούν οι τρίχες του εφηβαίου είναι αφροδισιακό. Τώρα πια δεν το λένε, ή έχει καταρριφθεί. Πάντως σκέψου ότι οι τρίχες σχεδόν πάντα έχουν κάποιο λόγο για να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται (π.χ. φρύδια).

For the record, ούτε εμένα μου αρέσουν οι τρίχες ούτε στον άντρα ούτε στη γυναίκα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Θεωρουμε λοιπόν στάδιο στην εξελικτική πορεία του ανθρώπινου είδους το ξύρισμα μουνιου ή εξέλιξη στην τεχνολογική πρόοδο ? Ελα μουνί (ξυρισμένο και αξύριστο) στον τόπο σου  :idiot:
Ναι,θεωρειται εξελιξη το ξυρισμα του μουνιου,θετικη ή αρνητικη..αλλα θεωρειται εξελιξη..

Αυτο για το αμαξι το ειπα για πλακα..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Έτερον εκάτερον βρε αυτά τα περί κάβλας και καθαριότητας. Παλιά έλεγαν ότι η μυρωδιά που κρατούν οι τρίχες του εφηβαίου είναι αφροδισιακό. Τώρα πια δεν το λένε, ή έχει καταρριφθεί. Πάντως σκέψου ότι οι τρίχες σχεδόν πάντα έχουν κάποιο λόγο για να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται (π.χ. φρύδια).

For the record, ούτε εμένα μου αρέσουν οι τρίχες ούτε στον άντρα ούτε στη γυναίκα.

τα φρυδια παντως τα εχουμε για να μην πεφτει ο ιδρωτας στα ματια μας

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Έτερον εκάτερον βρε αυτά τα περί κάβλας και καθαριότητας. [size=11pt]Παλιά έλεγαν ότι η μυρωδιά που κρατούν οι τρίχες του εφηβαίου είναι αφροδισιακό. Τώρα πια δεν το λένε, ή έχει καταρριφθεί.[/size] Πάντως σκέψου ότι οι τρίχες σχεδόν πάντα έχουν κάποιο λόγο για να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται (π.χ. φρύδια).

Πράγματι, καταργήθηκε από τη στιγμή που ο τελευταίος γενναίος λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις αμέσως μόλις επιχείρησε γλυφομούνι στο εν λόγω αιδείο...
Φήμες που τον θέλουν να διάγει έκλυτον βίον στις Αλεούτιες νήσους, παρέα με φώκιες και παλαμίδες παραμένουν ανεξακρίβωτες... :rockon:

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πράγματι, καταργήθηκε από τη στιγμή που ο τελευταίος γενναίος λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις αμέσως μόλις επιχείρησε γλυφομούνι στο εν λόγω αιδείο...
Φήμες που τον θέλουν να διάγει έκλυτον βίον στις Αλεούτιες νήσους, παρέα με φώκιες και παλαμίδες παραμένουν ανεξακρίβωτες... :rockon:

αηδείο εννοείς  :2funny:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
 Για να θές και αποτρίχωση στο μουστάκι θα πρέπει να είσαι κάμπια !!!!!! καλύτερα να ανοίξεις ιστιντούτο αποτρίχωσης θα έχεις μόνιμο πελάτη τη πάρτη σου [/quote]
κριμα γι αυτες αν πληρωνεις μονο για αποτριχωση, στην θεση τους θα ηθελα κι αλλα με τετοιο θυμα διπλα μου

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ξυρισμενο νιμου για μια καλυτερη και αξιοκρατικη κενωνια!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Θα μας ποτίσεις τέτοια πίκρα λοιπόν;
Πάλι με τη γκόμενά μου θα συνευρεθώ απόψε;

πολυ φοβαμαι πως ναι

Για να θές και αποτρίχωση στο μουστάκι θα πρέπει να είσαι κάμπια !!!!!! καλύτερα να ανοίξεις ιστιντούτο αποτρίχωσης θα έχεις μόνιμο πελάτη τη πάρτη σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγω γεννησα τις καμπιες σε παρακαλω. οταν μαθεις τπτ απο γυναικεια περιποιηση πες το μας να το ξερουμε. ρε που καταντησαμε να μιλαμε με αντρες για αποτριχωση. και μετα λετε για τα κοσμογκερλς. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ερε κατι φλωροι που κυκλοφορουν και μας δινουν και συμβουλες ομορφιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Σ' ευχαριστώ Συναγωνιστή :dancing:

Το έχω ξαναγράψει...

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ... ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ (+ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ)... Ν Ο Μ Ο Σ !!!

Αυτό πάλι εμένα μου φαίνεται απλά σαν ένα αναπαραγόμενο, παιδιάστικο στερεότυπο. Είναι σαν να λες πως οι μαλλιάδες δεν έχουν καύλες ενώ οι καραφλοί έχουν. Και βέβαια με τέτοια νοοτροπία και καυλιάρα να βρεθεί στο δρόμο σου απλά δεν θα την δεις.

Δεν πειράζει. Περισσότερες για μας  :dancing:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616

Μια δοκιμή θα σε πείσει
ερε κατι φλωροι που κυκλοφορουν και μας δινουν και συμβουλες ομορφιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό πάλι εμένα μου φαίνεται απλά σαν ένα αναπαραγόμενο, παιδιάστικο στερεότυπο. Είναι σαν να λες πως οι μαλλιάδες δεν έχουν καύλες ενώ οι καραφλοί έχουν. Και βέβαια με τέτοια νοοτροπία και καυλιάρα να βρεθεί στο δρόμο σου απλά δεν θα την δεις.

Δεν πειράζει. Περισσότερες για μας  :dancing:

+1000000000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom