Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οταν μωρή εδώ μέσα μερικοί έβλεπαν Φ1 και πίστες και ασχολούνταν με αυτοκίνητα εσύ ήσουν σε υγρή κατάσταση ακόμα στους αδένες του μπαμπάκα σου....
Σάλτα και ξυρίσου που έχεις και άποψη επί παντός επιστητού και για τις καιρικές συνθήκες σε Σπα.....
Χόκενχάιμ ξέρεις; Μαλαισία; Μονακό;
Κόψε τη μαλακία. Εχεις διαβάσει 2 μαλακίες στο κοσμοπόλιταν και έχεις άποψη και για Φ1.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

σιγα ρε την πιστα το μονακο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εσυ το λες πιστα αυτο. οι γυφτο γυφτουλες. που ενα προσπερασμα δεν μπορει να γινει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι και οι τριχα καταλευκη και δεν την βλεπεις απλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι ακριβώς και δεν έχει πάχος αλογότριχας...
συνέχισε να μας διασκεδάζεις....
βγάλε κι άλλα κόμπλεξ....
Εχεις πάρει επάξια τον τίτλο της θηλυκής πάπιας του σάιτ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιγα ρε την πιστα το μονακο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εσυ το λες πιστα αυτο. οι γυφτο γυφτουλες. που ενα προσπερασμα δεν μπορει να γινει.
ρε ενφό...... πόσες καρπαζές θέλουν μερικοί να στανιάρουν....

Επίσης το Σπα διακρίνεται για την τεράστια δυνατότητα που έχουν οι οδηγοί να κάνουν προσπέρασμα γι αυτό είναι τόσο δύσκολη......

Ρε τι γίνεται στον κόσμο όταν δεν τραβιέται έγκαιρα ο άντρας...........

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
γάματα με μεγάλα γράμματα φίλε...
τη μια μας λέει ότι ο στύλος στα κωλόμπαρα είναι για να.....στηρίζονται οι γκόμενες.
την άλλη μας λέει ότι τα τόνυ σουζ που φοράνε δεν είναι καβλωτικά.........
την άλλη θα μας πει να βγαίνουν και αξύριστες γιατί είναι πιο σεξουλικό για τον άντρα...

Ξέχασα και τις τεράστιες γνώσεις στην Φ1 όπου όπως λένε η πίστα του Βελγίου είναι η πιο δύσκολη..... Επειδή σπουδάζει Βέλγιο όλα είναι τα καλύτερα και δυσκολότερα εκεί...
Χώρια του ότι μαθαίνουν και τα πάντα......και ειναι πρώτες σε όλα.....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Είπαμε, εγωισμός (της πούτσας, για αξίες της πούτσας)...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
 Για να θές και αποτρίχωση στο μουστάκι θα πρέπει να είσαι κάμπια !!!!!! καλύτερα να ανοίξεις ιστιντούτο αποτρίχωσης θα έχεις μόνιμο πελάτη τη πάρτη σου

αυτο φανταζομαι σχολιαστηκε κ απ αλλους
αλλα... :2funny:
ρε ατομο νομιζεις οτι οι περισσοτερες γυναικες που βλεπεις διχως ιχνος τριχας, οταν δεν τις βλεπεις δεν κανουν αποτριχωσεις σε μουστακια/μασχαλες/ποδια/χερια/κοιλιες/πλατη (αυτο κ μενα εντυπωση μου εκανε οταν το ειδα να συμβαινει) κ αλλα ομορφα?
κοψτε τις τσοντες λεμε :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι ακριβώς και δεν έχει πάχος αλογότριχας...
συνέχισε να μας διασκεδάζεις....
βγάλε κι άλλα κόμπλεξ....
Εχεις πάρει επάξια τον τίτλο της θηλυκής πάπιας του σάιτ.

κι εσυ του αρσενικου μυρμηγκοφαγου που μας το παιζει μαγκας επειδη  δεν πρεπει να του την λεμε γιατι δεν ξερουμε ποσα βγαζει. αν θυμασαι οτι την ειπες την φραση "δεν ξερεις ποσα βγαζω και ποιος ειμαι" λοιπον για ατομα σαν την παρτη σου δεν εχω κανενα σεβασμο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε ατομο νομιζεις οτι οι περισσοτερες γυναικες που βλεπεις διχως ιχνος τριχας, οταν δεν τις βλεπεις δεν κανουν αποτριχωσεις σε μουστακια/μασχαλες/ποδια/χερια/κοιλιες/πλατη (αυτο κ μενα εντυπωση μου εκανε οταν το ειδα να συμβαινει) κ αλλα ομορφα?

ελα ρε μπαιτ μην τους χαλας την φαντασιωση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

άλλο λέμε ρε μπάιτ....
έχω δει γυναίκες μελαχρινές που έχουν πιο χοντρές τρίχες από μένα που ξυρίζομαι....
επίσης έχω δει λευκές που έχουν μεν τρίχα στο μουστάκι αλλά είναι λεπτή σα βαμβάκι.....
Τι να λέμε τώρα.......
Σας έχουν βάλει στο τρυπάκι του γλόμπου και αυτές που έχουν γαιδουρότριχα προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ότι σε όλες τις γυναίκες η τρίχα απ το μουνί φτάνει μέχρι τον αφαλό.......

Οταν έχεις ένα ελάττωμα δεν πάει να πει ότι το έχουν όλοι.......

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Ωχ, καημός μεγάλος! Δεν μπορείς να βρεις πια ένα φυσικό μουνί :( (μήπως να κοιτάξω στο τήμα με τα βιολογικά προϊόντα). Εμένα με θλίβει πολύ αυτή η κατάσταση να είναι όλα ξυρισμένα.

Λίγο περιποίηση δε βλάπτει (στα πλαϊνά π.χ. να μην εξαπλώνεται η τριχοφυία και γύρω γύρω), να το βλέπεις περιποιημένο είναι ωραίο, αλλά εντελώς ξυρισμένο... όλα τα μουνιά ξυρισμένα.... όχι ρε γαμώ το!

Γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα το καλύτερό μου είναι αυτό που από τη φύση του είναι όμορφο και ισορροπημένο ούτε αρκούδα, ούτε γυμνοσάλιαγκας.

Πάντως από άποψη υγιεινής είναι σίγουρα επικίνδυνο το ξύρισμα. Και για την/τον ξυρισμένη/ο και για τον παρτεναίρ του. Ξύρισμα σημαίνει δέρμα γεμάτο μικροερεθισμούς και περισσότερες πιθανότητες μετάδοσης μικροβίων και ειδικά των ιών. Νομίζω ότι αυτή η τεράστια εξάπλωση του HPV(κονδυλώματα) πρέπει να έχει άμεση σχέση με το ξύρισμα.
Στην εποχή μας που το σαπούνι και το νερό είναι συνήθως εύκολα προσβάσιμα είναι αστείο να λέμε ότι ένα ξυρισμένο μουνί δείχνει καλύτερη υγιεινή (σε παλιότερες εποχές ίσως να έδειχνε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φρόντιζε τον εαυτό της ή ότι είχε πρόσβαση σε εγκαταστάσεις υγιεινής και σε νερό).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι εσυ του αρσενικου μυρμηγκοφαγου που μας το παιζει μαγκας επειδη  δεν πρεπει να του την λεμε γιατι δεν ξερουμε ποσα βγαζει. αν θυμασαι οτι την ειπες την φραση "δεν ξερεις ποσα βγαζω και ποιος ειμαι" λοιπον για ατομα σαν την παρτη σου δεν εχω κανενα σεβασμο

ελα εντάξει. Πάρε το πτυχίο βρες δουλειά, κόψε το χαρτζιλίκι και τα ξαναλέμε.....
Μέχρι τότε συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι λέγοντας ότι μαλακία διαβάζεις στο μανίνα και στο σούπερ κατερίνα για κάθε αντρικό θέμα που ανοίγεται εδώ μεσα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ελα εντάξει. Πάρε το πτυχίο βρες δουλειά, κόψε το χαρτζιλίκι και τα ξαναλέμε.....
Μέχρι τότε συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι λέγοντας ότι μαλακία διαβάζεις στο μανίνα και στο σούπερ κατερίνα για κάθε αντρικό θέμα που ανοίγεται εδώ μεσα.

Παίζει και ονειροπόληση με Άρλεκιν και Βίπερ Νόρα :headbang2:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

τουλαχιστον λεω μαλακιες και το παραδεχομαι. αν εσυ γεννηθηκες γνωριζοντας τα ολα μπραβο σου. τουλαχιστον εχω την ευκαιρια να δω τα λαθη μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γτ εισαι τοσο σιγουρος οτι κουβαλαω τοση πολυ τριχα πια; αμα δεν δεις μην μιλας
κουβαλάς δεν κουβαλάς, δε με ενδιαφέρει....
Πολλοί από δω μέσα έχουν δει σε 5 χρόνια όσα μουνιά δε θα δεις σε όλη σου τη ζωή.......
Το θέμα δεν είναι εάν έχεις τρίχες ή δεν έχεις.
Το θέμα είναι απλό
Υπάρχουν γυναίκες με μεγάλο, με μικρό ή και με καθόλου πρόβλημα τριχοφυίας.
Οπως υπάρχουν και άντρες που δεν υπάρχει σημείο του σώματος εκτός απ τις παλάμες και τις πατούσες χωρίς τρίχα. Και άλλοι που θυμίζουν γυναίκα.
Γονιδιακό είναι το θέμα και δεν κάνουν όλες οι γυναίκες αποτρίχωση στο μουστάκι όπως δεν έχουν και όλοι οι άντρες στην πλάτη τρίχες.

Επισκέπτης
ευτυχως που περιορισα την αναγνωση σε αυτο το σαιτ σε θρεντ του τυπου:
΄΄πηγα στο φ4 πηρα την ταδε μπριζολα,καλαμακι,φραπε΄΄

γιατι απο την υπερβολικη γνωση του γυναικειου φυλλου εδω μεσα την ειχα καψει την φλατζα..:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom