Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
άλλο λέμε ρε μπάιτ....
έχω δει γυναίκες μελαχρινές που έχουν πιο χοντρές τρίχες από μένα που ξυρίζομαι....
επίσης έχω δει λευκές που έχουν μεν τρίχα στο μουστάκι αλλά είναι λεπτή σα βαμβάκι.....
Τι να λέμε τώρα.......
Σας έχουν βάλει στο τρυπάκι του γλόμπου και αυτές που έχουν γαιδουρότριχα προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ότι σε όλες τις γυναίκες η τρίχα απ το μουνί φτάνει μέχρι τον αφαλό.......

Οταν έχεις ένα ελάττωμα δεν πάει να πει ότι το έχουν όλοι.......

βρε περσονα
κ εγω εχω δει τετοιες γυναικες ανευ τριχας.. τον εαυτο μου :2funny:
δεν ειναι ακριβως ανευ τριχας απλα ειναι πολυ λεπτες ξανθες κ χνουδι συνηθως οποτε κ να θελεις να βγαλεις τπτ δεν μπορεις
παντως ανυπαρκτες δεν ειναι
κ δεν ισχυει για ολες τις ξανθες αυτο, εγω ξερω κ μελαχρινες που δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα
αλλα οι περισσοτερες γυναικες οτι χρωματος κ να ναι.. εχουν μια χαρα τριχα (τουλαχιστον σε σημεια οπως φρυδι/μουστακι/ποδια/χερια/αιδοιον :P)
μην επιμενετε. σ αυτα ξερουμε περισσοτερα :cheesy:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κουβαλάς δεν κουβαλάς, δε με ενδιαφέρει....
Πολλοί από δω μέσα έχουν δει σε 5 χρόνια όσα μουνιά δε θα δεις σε όλη σου τη ζωή.......
Το θέμα δεν είναι εάν έχεις τρίχες ή δεν έχεις.
Το θέμα είναι απλό
Υπάρχουν γυναίκες με μεγάλο, με μικρό ή και με καθόλου πρόβλημα τριχοφυίας.
Οπως υπάρχουν και άντρες που δεν υπάρχει σημείο του σώματος εκτός απ τις παλάμες και τις πατούσες χωρίς τρίχα. Και άλλοι που θυμίζουν γυναίκα.
Γονιδιακό είναι το θέμα και δεν κάνουν όλες οι γυναίκες αποτρίχωση στο μουστάκι όπως δεν έχουν και όλοι οι άντρες στην πλάτη τρίχες.

μια φορα που συμφωνουμε. κοψε ομως το τσουβαλιασμα για τις ευρωπαιες γτ τπτ δεν ειναι νομος

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
βρε περσονα
δεν ειναι ακριβως ανευ τριχας απλα ειναι πολυ λεπτες ξανθες κ χνουδι συνηθως οποτε κ να θελεις να βγαλεις τπτ δεν μπορεις
κ δεν ισχυει για ολες τις ξανθες αυτο, εγω ξερω κ μελαχρινες που δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα
αλλα οι περισσοτερες γυναικες οτι χρωματος κ να ναι.. εχουν μια χαρα τριχα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
θελει και ρωτημα ρε σεις; ουτε χνουδι να πεφτεις μετα μουτρα και να κλεινεις 8ωρο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μια φορα που συμφωνουμε. κοψε ομως το τσουβαλιασμα για τις ευρωπαιες γτ τπτ δεν ειναι νομος
τι να συμφωνούμε ρε πιτσιρίκι.....
100 γκόμενες να γνωρίσεις και 100 άντρες καταλαβαίνεις το παίζει....
Είπαμε ΔΕΝ ξυρίζουν μουστάκι όλες οι γυναίκες και ειδικά στην Βόρεια Ευρώπη αυτό είναι ο κανόνας....
Επειδή στην ελλάδα έχετε μεσογειακά γονίδια δεν πάει να πει ότι ο κανόνας είναι ο γυναικείος πληθυσμός όλης της υφηλίου να ξυρίζει το μουστάκι του.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ασχετα πάντως με τις προτιμήσεις του καθενός, η ουσία είναι ότι όσον αφορά τουλάχιστον το στοματικό σεξ... είναι πολύ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ να γεμίζει το στόμα τρίχες...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι να συμφωνούμε ρε πιτσιρίκι.....
100 γκόμενες να γνωρίσεις και 100 άντρες καταλαβαίνεις το παίζει....
Είπαμε ΔΕΝ ξυρίζουν μουστάκι όλες οι γυναίκες και ειδικά στην Βόρεια Ευρώπη αυτό είναι ο κανόνας....
Επειδή στην ελλάδα έχετε μεσογειακά γονίδια δεν πάει να πει ότι ο κανόνας είναι ο γυναικείος πληθυσμός όλης της υφηλίου να ξυρίζει το μουστάκι του.

ε οχι και ξυρισμα στο προσωπο μην με τρελενεις. αυτες ειναι ελαχιστες και συνηθως εχουν ορμονικο προβλημα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ασχετα πάντως με τις προτιμήσεις του καθενός, η ουσία είναι ότι όσον αφορά τουλάχιστον το στοματικό σεξ... είναι πολύ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ να γεμίζει το στόμα τρίχες...

ε ναι απο αυτην την αποψη σιγουρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε περσονα
αλλα οι περισσοτερες γυναικες οτι χρωματος κ να ναι.. εχουν μια χαρα τριχα (τουλαχιστον σε σημεια οπως φρυδι/μουστακι/ποδια/χερια/αιδοιον :P)
ρε μπάιτ σε τι γλώσσα μιλάμε...
Δεν είπα ποτέ ότι υπάρχουν γυναίκες άτριχες.
Απλά είπα ότι ΔΕΝ ξυριζονται στο μουστάκι όλες οι γυναίκες γιατί απλά δεν χρειάζεται.
Πως να το κάνουμε τώρα.
Αλλες έχουν χνούδι και άλλες αλογότριχα. Τελεία.
Είχα γκόμενα ξανθιά και άσπρη που είχε χνούδι και έκανε αποτρίχωση. Αλλά και έτσι και αλλιώς πάλι δεν φαίνονταν.. Αλλο εάν εσείς οι γυναίκες έχετε κολλήματα από το Σούπερ Κατερίνα.

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
keep performing clones λέμε...
δεν ασχολούμαι με καραγκιοζάκια των 16 ποστς.....

Τι λες ρε ΥΠΕΡΧΡΗΣΤΗ!  
Ασχολήσου να μάθεις κανα αγγλικό να μην γελάνε τα κορίτσα μαζί σου ρε σπεσιαλίστα τις τσόντας.  :booty:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και στο σεξ η διαφορά είναι τεράστια...
η άμεση επαφή του δέρματος και για τους δύο προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0

Αυτό το δέχομαι. Είναι θέμα επιλογής και δεν τίθεται θέμα σωστού και λάθους σε κάτι τόσο υποκειμενικό όσο το αν σου αρέσουν τα μακαρόνια με τυρί ή χωρίς.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ασχετα επισης
μετα απ αυτο το σαιτ κ τις συζητησεις μας κατα καιρους για τριχες χαχα
αρχισα να παρατηρω τις γυναικες.. κ κατεληξα οτι η τριχα στα χερια ειναι πολυ ασχημη, αντιαισθητικη, χαλαει ολο το συνολο, φαινεται κ οτι κ αν φορεσεις *P

περσονα δεν διαφωνουμε ;)

βαλεντινε μην ανησυχεις κ το χνουδι δεν το καταλαβαινεις :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ασχετα επισης
αρχισα να παρατηρω τις γυναικες.. κ κατεληξα οτι η τριχα στα χερια ειναι πολυ ασχημη, αντιαισθητικη, χαλαει ολο το συνολο, φαινεται κ οτι κ αν φορεσεις *P

Αι κονσέντ α χάντρεντ περσέντ. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ασχετα επισης

ελα ρε μπαιτ πρεπει να ειναι πολυ μαλλι για να ισχυει αυτο που λες. παντως στο χερι ετσι και το αποτριχωσεις μια φορα μετα δεν γλιτωνεις με τπτ. βγαινουν χειροτερα απο πριν οι τριχες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΣΟΣ!!!!!!!!!!Κολλητε Περσονα ξερεις καμια που να ναι καραφλομουνα,αν ναι στειλε τελεφωνο για να μην νιωθει ασχημα η καραφλα μου οταν το τριβω με αυτη!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΣΟΣ!!!!!!!!!!Κολλητε Περσονα ξερεις καμια που να ναι καραφλομουνα,αν ναι στειλε τελεφωνο για να μην νιωθει ασχημα η καραφλα μου οταν το τριβω με αυτη!
πολλές κωλομπαρούδες κάνουν λέιζερ εκεί γύρω...
έλα που κάνεις πως δεν ξέρεις....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
πολλές κωλομπαρούδες κάνουν λέιζερ εκεί γύρω...
έλα που κάνεις πως δεν ξέρεις....
γκω δεν ξερει τιποτα,αλλα η καραφλα δινει σημα οτι δεν εινε φυσικες ατριχες και ντρεπετε και αρχιζει και ιδρωνει,εγω θελω φυσικη καραφλομουνα και οχι ντοπαρισμενη!!!!!!!!!!1

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γκω δεν ξερει τιποτα,αλλα η καραφλα δινει σημα οτι δεν εινε φυσικες ατριχες και ντρεπετε και αρχιζει και ιδρωνει,εγω θελω φυσικη καραφλομουνα και οχι ντοπαρισμενη!!!!!!!!!!1

λενε οι εσκιμωοι ειναι σπανοι. λες να βρεις τπτ σε γυναικα εκει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom