Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε που καταντησαμε να μιλαμε με αντρες για αποτριχωση. και μετα λετε για τα κοσμογκερλς. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ερε κατι φλωροι που κυκλοφορουν και μας δινουν και συμβουλες ομορφιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε που καταντήσαμε. να μπαίνουν καριολίτσες της διπλανής πόρτας στο μπουρδέλα τελεία κομ και να μιλούν με φλωράκια για αποτρίχωση.

Κοίτα μωρή πιτουροκέφαλη τη διεύθυνση που μπαίνεις....
Δε λέει κοσμοπόλιταν τελεία τζι αρ....
Οταν έρχεται η μάνα σου να καθαρίσει το φοιτητικό δωμάτιο της λες ότι όλη μέρα μαλακίζεσαι στο μπουρδέλα τελεία κομ;
Η το παίζεις παρθενοπιπίτσα που διαβάζει για το πανεπιστήμιο;

Nefeli_cool

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
1
Πόντοι
0
τα φρυδια παντως τα εχουμε για να μην πεφτει ο ιδρωτας στα ματια μας
Aν το ξυριζομε ολες μας μετα απο 5-6 γενεες ισως παψουν να φυτρωνουν τριχες, οποτε δεν θα μας απασχολει το ζητημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

περμανάντ κάνεις στο μουνί, ή ξέρεις για το λέιζερ όπως είπες και πριν αλλά δεν έχεις κάνει ποτέ;;;;.......

πες μας πες μας που κάνεις τη χωρίστρα;
στη μέση, δεξιά, ή αριστερά;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε που καταντήσαμε. να μπαίνουν καριολίτσες της διπλανής πόρτας στο μπουρδέλα τελεία κομ και να μιλούν με φλωράκια για αποτρίχωση.

Και το παίζουν και ιστορία, άμα λάχει ναούμ... :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ ξέρεις γυναίκα που δεν θέλει αποτρίχωση στο μουστάκι; Όλοι εσείς σε τσόντες παίζετε;  :2funny:

εγώ ξέρω ρε...
τραβάς κάνα ζόρι με τις άτριχες, ή από Ευρωπαία δεν έχεις πάρει ποτέ γραμμή;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Κοίτα μωρή πιτουροκέφαλη τη διεύθυνση που μπαίνεις....
Δε λέει κοσμοπόλιταν τελεία τζι αρ....
Οταν έρχεται η μάνα σου να καθαρίσει το φοιτητικό δωμάτιο της λες ότι όλη μέρα μαλακίζεσαι στο μπουρδέλα τελεία κομ;
Η το παίζεις παρθενοπιπίτσα που διαβάζει για το πανεπιστήμιο;

συγνωμη περσονα αλλα θεμα ειναι αυτο που ανοιγετε μεγαλοι αντρες; το θελει ο κωλος σας ενα σπαμ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εγώ ξέρω ρε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για ξαναπες αυτο το δευτερο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτες μενουν με την τρουχα καγλελο ολο τον χρονο και το καλοκαιρι κανουν αποτριχωση για να βαλουν φουστα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και το παίζουν και ιστορία, άμα λάχει ναούμ... :rockon:

γάματα με μεγάλα γράμματα φίλε...
τη μια μας λέει ότι ο στύλος στα κωλόμπαρα είναι για να.....στηρίζονται οι γκόμενες.
την άλλη μας λέει ότι τα τόνυ σουζ που φοράνε δεν είναι καβλωτικά.........
την άλλη θα μας πει να βγαίνουν και αξύριστες γιατί είναι πιο σεξουλικό για τον άντρα...

Ξέχασα και τις τεράστιες γνώσεις στην Φ1 όπου όπως λένε η πίστα του Βελγίου είναι η πιο δύσκολη..... Επειδή σπουδάζει Βέλγιο όλα είναι τα καλύτερα και δυσκολότερα εκεί...
Χώρια του ότι μαθαίνουν και τα πάντα......και ειναι πρώτες σε όλα.....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το μουνί θα χαρεί αν μάθει ότι, εκτός από το ίδιο, τώρα γαμιέται και το θρεντ του

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
εγώ ξέρω ρε...

Άραξε εραστή με το μεγάλο πορτοφόλι :cheesy:
Ας μου κάνει μόστρα κανείς που το χαίρεται στο free όπως το έδωσε ο Πανάγαθος.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ξέχασα και τις τεράστιες γνώσεις στην Φ1 όπου όπως λένε η πίστα του Βελγίου είναι η πιο δύσκολη.....

ειναι δυσκολη ρε μπαγλαμα γτ μπορει να εχει διαφορετικες καιρικες συνθηκες στα διαφορα κομματια της

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για ξαναπες αυτο το δευτερο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτες μενουν με την τρουχα καγλελο ολο τον χρονο και το καλοκαιρι κανουν αποτριχωση για να βαλουν φουστα

μωρή περούκα....
για το μουστάκι μιλάμε... Δες Αγγλιδογερμανές κατάλευκες..... Δε χρειάζονται ζιλέτ κοντρούρ για να βγουν όξω... Απλά δεν έχουν μουστάκι.......

εντάξει είσαι μαυροκακανιάρα, έχεις κόμπλεξ, μην καρφώνεσαι και τόσο......

Α και που σαι... Ούτε όλες οι γκόμενες έχουν στην ουρά τρίχες ουρακοτάγκου σαν και σένα.......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
-Κύριε, σας κοιτάζω εδώ και μια ώρα: μοιάζετε καταπληκτικά με την πεθερά μου. μόνο στο μουστάκι διαφέρετε.
-Μα εγώ δεν έχω μουστάκι.
-Έχει όμως η πεθερά μου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι δυσκολη ρε μπαγλαμα γτ μπορει να εχει διαφορετικες καιρικες συνθηκες στα διαφορα κομματια της

οταν μωρή εδώ μέσα μερικοί έβλεπαν Φ1 και πίστες και ασχολούνταν με αυτοκίνητα εσύ ήσουν σε υγρή κατάσταση ακόμα στους αδένες του μπαμπάκα σου....
Σάλτα και ξυρίσου που έχεις και άποψη επί παντός επιστητού και για τις καιρικές συνθήκες σε Σπα.....
Χόκενχάιμ ξέρεις; Μαλαισία; Μονακό;
Κόψε τη μαλακία. Εχεις διαβάσει 2 μαλακίες στο κοσμοπόλιταν και έχεις άποψη και για Φ1.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μωρή περούκα....
για το μουστάκι μιλάμε... Δες Αγγλιδογερμανές κατάλευκες..... Δε χρειάζονται ζιλέτ κοντρούρ για να βγουν όξω... Απλά δεν έχουν μουστάκι.......

εντάξει είσαι μαυροκακανιάρα, έχεις κόμπλεξ, μην καρφώνεσαι και τόσο......

Α και που σαι... Ούτε όλες οι γκόμενες έχουν στην ουρά τρίχες ουρακοτάγκου σαν και σένα.......

ειναι και οι τριχα καταλευκη και δεν την βλεπεις απλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom