Συγνώμη βρε κορίτσια? Δεν πιστεύετε οτι μερικές φυλές είναι άτριχες? Επειδή οι μεσογειακοί έχουν άλλο τύπο δέρματος? Σοβαρά τα λέτε αυτά? Για ρωτήστε λίγο, και τα παιδιά απο Thailand sex trip, οι γκόμενες είναι άτριχες ακόμα και στα πόδια. Ναι καλά ακούσατε, έτσι είναι , αρέσει δεν αρέσει. Παίζει ρόλο η φυλή όχι το γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Αγγλοσαξωνικές φυλές, σκανδιναβικές και άλλες δεν έχουν την μεσογειακή τριχοφυία.Όπως επίσης δυσκολεύεσε να βρείς κοπέλα με σκούρα μάτια. Ξανθιές κοπέλες και έγχρωμα μάτια είναι ο κανόνας.
Μένω Σκωτία και έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες.Ούτε στριπτιζέζ είναι, ούτε επαγγελματίες, ούτε τίποτα.Σε χέρια, αφαλό, και γενικότερα σώμα τρίχα μηδέν. Ούτε χνούδι,ούτε αποτριχώσεις, ούτε τίποτα.Ακόμη και στα πόδια οι τρίχες είναι τόσο λεπτές που δεν υπάρχουν τα κόκκινα σημάδια απο το ξύρισμα. Κάτι που σε μεσογειακές χώρες είναι εμφανή και για αυτό προτιμάνε τα κορίτσια εκεί άλλες μεθόδους όπως laser, κερί κτλ σωστά???
Δεν υπονοώ κάτι στο ποιές είναι καλύτερες κτλ αυτό είναι άλλο θέμα, πάντως για την τριχοφυία αυτό ισχύει.Για βέλγιο δεν ξέρω δεν έχω πάει, πάντως οι Βέλγοι, Φλαμανδοί, Γάλλοι είναι άλλη φυλή με άλλα χαρακτηριστικά. Μιλάω για αυτά που ξέρω και έχω ζήσει.