Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γκω δεν ξερει τιποτα,αλλα η καραφλα δινει σημα οτι δεν εινε φυσικες ατριχες και ντρεπετε και αρχιζει και ιδρωνει,εγω θελω φυσικη καραφλομουνα και οχι ντοπαρισμενη!!!!!!!!!!1
υπάρχουν τέτοιες με ασθένεια... απλά τυγχάνει να είναι καραφλές και στο κεφάλι.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελα ρε μπαιτ πρεπει να ειναι πολυ μαλλι για να ισχυει αυτο που λες. παντως στο χερι ετσι και το αποτριχωσεις μια φορα μετα δεν γλιτωνεις με τπτ. βγαινουν χειροτερα απο πριν οι τριχες

για το χερι λες?
τι να σου πω... οι 8 στις 10 γυναικες που βλεπω στην ελλαδα κατι πρεπει να κανουν με τα χερια τους χαχαχα
εκτος αν ισχυει μονο στις φοιτητριες αυτο :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
για το χερι λες?
τι να σου πω... οι 8 στις 10 γυναικες που βλεπω στην ελλαδα κατι πρεπει να κανουν με τα χερια τους χαχαχα
εκτος αν ισχυει μονο στις φοιτητριες αυτο :2funny:

lol  :grin: :grin: :grin: μην μου λες τετοια και ειμαι ψυχακιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
υπάρχουν τέτοιες με ασθένεια... απλά τυγχάνει να είναι καραφλές και στο κεφάλι.
οχι ρε συ εγω θελω το κεφαλι μακρυμαλο και πυκνο μονο κατω την θελω καραφλη για να μην μου γρατζουνιζετε η καραφλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι ρε συ εγω θελω το κεφαλι μακρυμαλο και πυκνο μονο κατω την θελω καραφλη για να μην μου γρατζουνιζετε η καραφλα
Καλά με μαλάκα. Ταυρομαχίες κάνεις όταν γαμάς;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

απο πανω μακρυ πυκνο μαλλι
κ κατω καραφλο απο μονο του χωρις επεμβασεις?

θελεις σαιμποργκ οχι γυναικα χαχαχαχα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
οχι 69,την τριβω με την καραφλα επιδη το χω μικρο ενω καραφλα τεραστια!!!!!!!!!!!!!!

Εσύ πρέπει να ανήκεις στην κλίκα που έχει επινοήσει ο παλιός_που_είν_αλλιώς ότι έχει συσταθεί εναντίον του. Από το άβατάρ του βγάζω το συμπέρασμα...

Επισκέπτης
ξυρισμενο,ετσι απαλο και ζουμερο σαν κωλο 17χρονης ξανθιας λεπτης.....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εσύ πρέπει να ανήκεις στην κλίκα που έχει επινοήσει ο παλιός_που_είν_αλλιώς ότι έχει συσταθεί εναντίον του. Από το άβατάρ του βγάζω το συμπέρασμα...
γιατι ρε συ δεν εκμπεμπω μια απαραμμιλλλη γοητεια,τωρα κτυπαω το δευτερο κοτομπεικον!!!!!!!!!!!!!!

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη βρε κορίτσια? Δεν πιστεύετε οτι μερικές φυλές είναι άτριχες? Επειδή οι μεσογειακοί έχουν άλλο τύπο δέρματος? Σοβαρά τα λέτε αυτά? Για ρωτήστε λίγο, και τα παιδιά απο Thailand sex trip, οι γκόμενες είναι άτριχες ακόμα και στα πόδια. Ναι καλά ακούσατε, έτσι είναι , αρέσει δεν αρέσει. Παίζει ρόλο η φυλή όχι το γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Αγγλοσαξωνικές φυλές, σκανδιναβικές και άλλες δεν έχουν την μεσογειακή τριχοφυία.Όπως επίσης δυσκολεύεσε να βρείς κοπέλα με σκούρα μάτια.  Ξανθιές κοπέλες και  έγχρωμα μάτια είναι ο κανόνας.

Μένω Σκωτία και έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες.Ούτε στριπτιζέζ είναι, ούτε επαγγελματίες, ούτε τίποτα.Σε χέρια, αφαλό, και γενικότερα σώμα τρίχα μηδέν. Ούτε χνούδι,ούτε αποτριχώσεις, ούτε τίποτα.Ακόμη και στα πόδια οι τρίχες είναι τόσο λεπτές που δεν υπάρχουν τα κόκκινα σημάδια απο το ξύρισμα. Κάτι που σε μεσογειακές χώρες είναι εμφανή και για αυτό προτιμάνε τα κορίτσια εκεί άλλες μεθόδους όπως laser, κερί κτλ σωστά???

Δεν υπονοώ κάτι στο ποιές είναι καλύτερες κτλ αυτό είναι άλλο θέμα, πάντως για την τριχοφυία αυτό ισχύει.Για βέλγιο δεν ξέρω δεν έχω πάει, πάντως οι Βέλγοι, Φλαμανδοί, Γάλλοι είναι άλλη φυλή με άλλα χαρακτηριστικά. Μιλάω για αυτά που ξέρω και έχω ζήσει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι εννοεις δεν πιστευουμε?
μια χαρα το πιστευουμε λεμε
απλα οι περισσοτερες γυναικες εχουν κ οπως κ να χει οι ξανθες δεν ειναι η πλειοψηφια σ αυτο το κοσμο κ απ αυτες δεν ειναι ολες ατριχες

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βρειτε μου μια ξανθια Κινεζα φυσικη κι ας πεθανω!!!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αμα σου λεω για σαιμποργκ ριτσαρντ
χαχαχαχα

βεβαια επειδη κ τα αγορια δεν σας κοβει κ πολυ σ αυτα τα θεματα
κ ξανθια να την εβλεπες κ σου λεγε ειμαι φυσικη θα πιστευες
χαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
απορια:
οταν λες ξανθο αραπακι
ηταν ξανθες οι τριχες του δερματος του?
ειχε καμια αποχρωση ξανθια το δερμα του (πως αραγε αφου ηταν αραπακι)?
ή ειχε απλα ξανθο μαλλι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom