Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μερικά επιχειρήματα σκοτώνουν.....
Και η ανοχή στην αντίθετη άποψη βεβαίως.....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μην τον παραξηγείς. Αυτός δε θα κάνει σε κανέναν αιώνα οικογένεια.

Μα κοίτα τώρα... κοροϊδεύει τη δική μου λογική ενώ η δική του "επειδή οι παππούδες μας το άφηναν άθικτο, άρα αυτό είναι το σωστό και να το υιοθετήσουμε" είναι όλα τα λεφτά. :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιλάει για ανοχή στην αντίθετη άποψη και πετάχτηκε βεβαίως βεβαίως σαν τη σφηνόπουτσα για μυριοστή φορά να την πει για τον τουπέ αυτών που γράφουν για την υγιεινή .....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μιλάει για ανοχή στην αντίθετη άποψη και πετάχτηκε βεβαίως βεβαίως σαν τη σφηνόπουτσα για μυριοστή φορά να την πει για τον τουπέ αυτών που γράφουν για την υγιεινή .....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ε να, τα σκέφτηκα αυτά αλλά πλέον δεν μπορώ να χαλάω φαιά ουσία να του απαντάω σε κάθε τι. Ευτυχώς με κάλυψες.
Ειδικά την τελευταία του πρόταση με την ανοχή τη διάβασα 2 φορές γιατί αναρωτήθηκα μήπως δεν κατάλαβα εγώ ότι έπραξε αυτό που κατηγόρησε.
Anyway...τι να πεις..

Performer

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
1
Πόντοι
0
άρα αυτό είναι το σωστό και να το υιοθετήσουμε

Το σωστό είναι να μην ξυρίζεται η περιοχή. Γυναίκα είσαι, θα έχεις μιλήσει με τον γυναικολόγο σου.
Από κει και πέρα είναι καθαρά θέμα επιλογής. Επιλέγω το σωστό για μένα και την σύντροφο μου, επιλέγω αυτό που με καυλώνει ή λειτουργώ συνδιαστικά και χωρίς υπερβολές;  ;)

Άλλο οι προσωπικές σας αντιπαλότητες και άλλο η συζήτηση όπου υποτίθεται πως εκθέτουμε απόψεις αλλά και προσπαθούμε να καταλλήξουμε σε συμπεράσματα. Ειδάλλως ποιό το νόημα; Πολλές προβληματικές προσωπικότητες μαζί που απλά χρειάζονται βήμα;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλά κάτσε 5-6 ώρες σε καρέκλα γραφείου και μετά πάνε να βγάλεις γκόμενα με τη βαρβατίλα.....
Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, η τρίχα είναι εστία βακτηρίων και συνεπώς οσμής.
α και δεν ξυρίζονται μόνο οι κολυμβητές. Βρες μου ποδοσφαιριστή με τρίχα στη γάμπα και γω θα τον στείλω να κάνει παρέα με τον Γιούτσο......
για να βγάλω γκόμενα θα είμαι καθαρός, θα έχω κάνει μπάνιο, δεν σημαίνει ότι θα χείριστο παντού.

η τρίχα είναι εστία βακτηρίων, ποσα βακτήρια eheeis εσύ στο κεφάλι σου?

είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν ξυρίζουν τα πόδια τους. έχω δει πολλούs στην A εθνική(super league).

μισό λεπτό να φορέσω τη φουστανέλλα να μην παραξηγηθώ απ τους παππούδες του σάιτ....
φορα την την φουστανέλα αν σου αρέσει αλλα να θυμάσαι ότι δεν έχει σημασία πόσες τρίχες έχουν τα αρχίδια σου αλλα ποσο "μεγάλα" είναι

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Περί υγιεινής ο λόγος.
Μας έπεισες, όπως πάντα.
Σε αφήνω στο διάλογο με τη χούφτα σου και την κοπανάω.
Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να απαντάω σε μαλακοπίτουρες και τις τεχνητές γκρούπις τους.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Παρατηρω εσωτερικο εμφυλιο.

Ξυρισμενα,φρεσκα και μεγαλα αρχιδια VS Gorillaz

Ρωτηστε τις γκομενες τι θελουν.

γουσταρουμε ξυρισμενα και ΄'΄φαβοριτε΄΄μουνακια  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φορα την την φουστανέλα αν σου αρέσει αλλα να θυμάσαι ότι δεν έχει σημασία πόσες τρίχες έχουν τα αρχίδια σου αλλα ποσο "μεγάλα" είναι

είναι νέα τεχνική να γαμάτε με τ αρχίδια και δη αξύριστα......
Και εν πάση περιπτώσει κολοκοτρώνη μια χαρά γαμάω όπως είμαι, με ή χωρίς δεν έχει σημασία.
Ο καθένας τη βρίσκει όπως γουστάρει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω
ψηφιακή ενορχήστρωσις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

το μαλακοπίτουρες από μένα το ακουσες....
ανακάλυψε και άλλες λέξεις. Δεν είναι κακό να μάθεις να βρίζεις μπετόβλακα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
είναι νέα τεχνική να γαμάτε με τ αρχίδια και δη αξύριστα......
Και εν πάση περιπτώσει κολοκοτρώνη μια χαρά γαμάω όπως είμαι, με ή χωρίς δεν έχει σημασία.
Ο καθένας τη βρίσκει όπως γουστάρει.
προφανώς εσύ έχεις καταλάβει τι μου αρέσει να γαμάω (θάμνο η γυμνοσάλιαγκα) , επίσης ότι είμαστε πολλοί εδώ γύρο και εν τελει ότι με ενδιαφέρει αν γαμάς καλά εσύ έτσι όπως είσαι.

βγάζεις συμπεράσματα βιαστικά και λανθασμένα. απλά έτσι όπως το πήρες πατριωτικά το θέμα για το ξυρισμένο μουνί μονο που δεν βγήκες με την καραμπίνα να σκοτώσεις τις αξύριστες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
προφανώς εσύ έχεις καταλάβει τι μου αρέσει να γαμάω (θάμνο η γυμνοσάλιαγκα) , επίσης ότι είμαστε πολλοί εδώ γύρο και εν τελει ότι με ενδιαφέρει αν γαμάς καλά εσύ έτσι όπως είσαι.

βγάζεις συμπεράσματα βιαστικά και λανθασμένα. απλά έτσι όπως το πήρες πατριωτικά το θέμα για το ξυρισμένο μουνί μονο που δεν βγήκες με την καραμπίνα να σκοτώσεις τις αξύριστες.
ρε μάγκα δεν τις πήρα με την καραμπίνα...
Απλά δε θα τις γαμήσω........
Τι με νοιάζει τι κάνουν με τις τρίχες τους.....
Απλό είναι το θέμα...
Η ζωή προχωράει....
Με τη λογική του έτσι μας έκανε η φύση θα είχαμε ακόμα πιθηκότριχες παντού......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Περί υγιεινής ο λόγος.
Μας έπεισες, όπως πάντα.
Σε αφήνω στο διάλογο με τη χούφτα σου και την κοπανάω.
Έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω απο το να απαντάω σε μαλακοπίτουρες και τις τεχνητές γκρούπις τους.
που πας ρε ?????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η μόδα του ξυρισμένου έρχεται:
1. από τις σεξ-γκλαμ φωτογραφίσεις για περιοδικά στιλ Playboy, Penthouse, Hustler κλπ
2. από την πορνοβιομηχανία (για προφανείς λογους)
3. και από τα 1 και 2 πήγε στις βίζιτες Ανατ. Ευρώπης

και από τις βίζιτες κυριάρχησε και στην Ελλάδα...

Οσοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θυμηθείτε τι συνέβαινε πριν από τη δεκαετία 90 και την κάθοδο των Ανατολικών... Θαμνούληδες παντού, και «περιποιηση» με μπικ ή κερί χαλάουα κλπ το καλοκαίρι για το μπικίνι.
Θυμηθείτε επίσης ότι τ α πρωτα χρόνια ΚΑΙ οι Ανατολικές που έφταναν ήταν θαμνωμένες! Μετά εξελιχτηκαν κι  αυτές και μιμήθηκαν τις δυτικές πορνοσταρ... Και να τα τατουάζ, να τα pierce, τα λέιζερ και οι σιλικόνες...

Θυμίζω επίσης ότι το ξυρισμα είναι έθιμο, σχεδόν υποχρεωτικό, στον ισλαμικό κόσμο... Κάτι σαν την περιτομή, που επιβάλλεται στο ισλάμ και στους Εβραίους.

Στους άνδρες το ξύρισμα εφηβαίου, στήθους κλπ ξεκίνησε από τους γκέι, κι υστερα πήγε σε κολυμβητές, σπρίντερ κλπ Τωρα αποτριχώνονται και τα αντρίδια για να τους τα γλείφουν οι τάνες...

Να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν να σκέφτονται οι νεότεροι...
(my 5 cents)

Ε, δεν λες και για την εποχή που η μόνη μας υποψία για το ότι οι γυναίκες μπορεί να το αποτριχώνουν ήταν το άγαλμα της Αφροδίτης με τον Πάνα στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

http://[URL unfurl="true"]www2.e-yliko.gr/htmls/Fyyl/Istoria/eikones/pan.jpg[/img[/URL]]

(Το θέμα βέβαια του τι γίνονταν στην Αρχαία Ελλάδα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον καθώς και η διαφορά στην αναπαράσταση των ανδρικών και γυναικεών εφηβαίων στα αγάλματα και τα αγγεία. Κανένας άντρας φυσικά δεν εμφανίζεται με άτριχο εφηβαίο).

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειστε ολοι εδω μου φαινεται για τον ψυχιατρο... :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories