Νέα

Μουνάκι... ξυρισμένο ή θάμνος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα okostas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως το προτιματε? Γιουλ Μπρινερ ή χιπις?

• ... Σαν αυγο καθαρισμενο

Ψήφοι: 252 55,6%
  • Ξυρισμενα μονο τα μουνοχειλα

Ψήφοι: 106 23,4%
  • Οπως το εφτιαξε η φυση

Ψήφοι: 46 10,2%
  • Μουνι ναναι κι οτι ναναι

Ψήφοι: 49 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    453

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε, δεν λες και για την εποχή που η μόνη μας υποψία για το ότι οι γυναίκες μπορεί να το αποτριχώνουν ήταν το άγαλμα της Αφροδίτης με τον Πάνα στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

http://[URL unfurl="true"]www2.e-yliko.gr/htmls/Fyyl/Istoria/eikones/pan.jpg[/img[/URL]]

(Το θέμα βέβαια του τι γίνονταν στην Αρχαία Ελλάδα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον καθώς και η διαφορά στην αναπαράσταση των ανδρικών και γυναικεών εφηβαίων στα αγάλματα και τα αγγεία. Κανένας άντρας φυσικά δεν εμφανίζεται με άτριχο εφηβαίο).

[/quote]

τίποτα σε πιο αρχαίο έχουμε βολταίρε;
τίποτα σε βίκινγκς υπάρχει;

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα ξενερωσατε τον φεθρυ παλι.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε μάγκα δεν τις πήρα με την καραμπίνα...
Απλά δε θα τις γαμήσω........
Τι με νοιάζει τι κάνουν με τις τρίχες τους.....
Απλό είναι το θέμα...
Η ζωή προχωράει....
Με τη λογική του έτσι μας έκανε η φύση θα είχαμε ακόμα πιθηκότριχες παντού......
εγώ σαν καραμπίνα το βλέπω αυτό, όπως και το γεγονός ότι απόπειρες τον χρηστη που σου απάντησε πάνω σε αυτό

Οταν έχεις ένα ελάττωμα δεν πάει να πει ότι το έχουν όλοι.......

εγώ δεν εξέφρασα την γνώμη μου πάνω στο ξυρισμένο η στο αξύριστο γιατί τρίχες είναι , κόβονται -μεγαλώνουν.

το όλο κλίμα ήταν αυτό που αηδιάζει περισσότερο και από κλούβιο μουνί, αλλα και από μουχλιασμένο πούτσο

όπως επίσης δεν θέλω να βλέπω και χοντράδες του τύπου άμα το ξυρίζω σε 4-5 γενιές δεν θα βγαίνει καθόλου τρίχα. είπαμε να πούμε για τρίχες αλλα όχι και έτσι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ε, δεν λες και για την εποχή που η μόνη μας υποψία για το ότι οι γυναίκες μπορεί να το αποτριχώνουν ήταν το άγαλμα της Αφροδίτης με τον Πάνα στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

http://[URL unfurl="true"]www2.e-yliko.gr/htmls/Fyyl/Istoria/eikones/pan.jpg[/img[/URL]]

(Το θέμα βέβαια του τι γίνονταν στην Αρχαία Ελλάδα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον καθώς και η διαφορά στην αναπαράσταση των ανδρικών και γυναικεών εφηβαίων στα αγάλματα και τα αγγεία. Κανένας άντρας φυσικά δεν εμφανίζεται με άτριχο εφηβαίο).

[/quote]

Για την ακρίβεια, οι γυναίκες στην αρχαία ελλάδα αποτριχώνονταν και μάλιστα με αρκετά επώδυνους τρόπους (εκτός εάν ο Λιακό μας πείσει ότι οι αρχαίοι είχαν και αποτριχωτικά λέηζερ)...
Εκτός φυσικά από τις σκλάβες, στις οποίες η αποτρίχωση απαγορευόταν δια ροπάλου...

Οι άνδρες απ' όσο γνωρίζω δεν αποτριχώνονταν...

Επί του θέματος...
Και εμένα μου αρέσουν τα ξυρισμένα ή έστω με μια τουφίτσα νάκια...

Αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι μια χαρά γάμαγε ο κόσμος και στη 10 ετία του '60 και του 70 και του 80 πριν το ξύρισμα γίνει κανόνας και απ' όσο έχω ακούσει δεν βρωμούσε κανείς...

Και αν κάποιος είναι άπλυτος δεν τον σώζει το ξύρισμα...

Τέλος, δεν υπάρχει πιο άθλιο θέαμα από ξυρισμένες ανδρικές τρίχες στο στήθος και στα πόδια...
Και αν στα παπάρια το ξύρισμα έχει κάποια λογική, στο υπόλοιπο σώμα εκτός από αντιαισθητικό, δεν είναι καθόλου υγιεινό...

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Παρε ξουραφι και χαρτι για να λογαριαστουμε...
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όπως επίσης δεν θέλω να βλέπω και χοντράδες του τύπου άμα το ξυρίζω σε 4-5 γενιές δεν θα βγαίνει καθόλου τρίχα. είπαμε να πούμε για τρίχες αλλα όχι και έτσι.
καλά γάματα ....
εδώ έχουμε ακούσει χειρότερα...
Στις μαλακίες για τις τρίχες θα κολλήσουμε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και μιας και το έφερε η κουβέντα και είμαστε στο μπουρδέλα τελεία κομ.....
ρωτώ τους μπουρδελιάρηδες;

εχει δει κανείς σε κωλόμπαρο, στριπτηζάδικο, μασαζίδικο, μπριζολάδικο ή ό,τι άλλο εν πάση περιπτώσει σε πουτανάδικο υπάρχει, επαγγελματίες με αξύριστο ;

και αν ναι οποία η αντίδρασή σας;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
και μιας και το έφερε η κουβέντα και είμαστε στο μπουρδέλα τελεία κομ.....
ρωτώ τους μπουρδελιάρηδες;

εχει δει κανείς σε κωλόμπαρο, στριπτηζάδικο, μασαζίδικο, μπριζολάδικο ή ό,τι άλλο εν πάση περιπτώσει σε πουτανάδικο υπάρχει, επαγγελματίες με αξύριστο ;

και αν ναι οποία η αντίδρασή σας;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εννοειται οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει γυναικα σημερα που να μην ξυριζεται.....
Ελεος....πρεπει να βγει νομος και να διωκονται ποινικα οι....αξυριστες....
ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ....

μαλάκα την πούτσισες τώρα... Θα φέρει ο φέθρυς τα ΚΑΠΗ να σε αφορίσουνε......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Tου μουνιου το πανηγυρι....χαχααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχ....!!!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Η γραμμή ειναι το κάλυτερο.Ουτε θάμνος ουτε ξυρισμένο

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Φούντα ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Για την ακρίβεια, οι γυναίκες στην αρχαία ελλάδα αποτριχώνονταν και μάλιστα με αρκετά επώδυνους τρόπους (εκτός εάν ο Λιακό μας πείσει ότι οι αρχαίοι είχαν και αποτριχωτικά λέηζερ)...
Εκτός φυσικά από τις σκλάβες, στις οποίες η αποτρίχωση απαγορευόταν δια ροπάλου...

Α, ο Αριστοφάνης μας τα λέει ξεκάθαρα:

κἀν τοῖς χιτωνίοισι τοῖς Ἀμοργίνοις
γυμναὶ παρίοιμεν δέλτα παρατετιλμέναι,
στύοιντο δ᾽ ἅνδρες κἀπιθυμοῖεν σπλεκοῦν,
ἡμεῖς δὲ μὴ προσίοιμεν ἀλλ᾽ ἀπεχοίμεθα,
σπονδὰς ποιήσαιντ᾽ ἂν ταχέως, εὖ οἶδ᾽ ὅτι.

παρατίλλω = αποτριχώνω

Και αν οι Αρχαίοι ευφάνταστα το λένε βληχώ από το βληχή, δηλαδή βέλασμα που παραπέμπει σε μαλλιαρό αρνί όταν η Λυσιστράτη ρωτά:
ἡδὶ δὲ ποδαπή ᾽σθ᾽ ἡ νεᾶνις ἡτέρα;

η Μυρρίνη απαντά:
νὴ μὰ Δία Βοιωτία,
καλόν γ᾽ ἔχουσα τὸ πεδίον.

και η Καλονίκη προσθέτει:
καὶ νὴ Δία
κομψότατα τὴν βληχώ γε παρατετιλμένη.

Για να περάσουν μετά πολλοί αιώνες και να ξανασυναντύσουμε την πρακτική στα χαμάμ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όπου αποτριχώνονται όλες οι οπές του σώματος, όπως η μύτη.

Αλλά αυτό είναι μιά άλλη ιστορία.........

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εννοειται οτι δεν ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει γυναικα σημερα που να μην ξυριζεται.....
ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ....

Πρόσεξε ... σοβαρέ! Ειπες κουβέντα τώρα.

Τα πρώτα που είδα στα '70s σε φωτό ήταν θάμνοι. Οι πρώτες τσόντες της εφηβικής ηλικίας μου είχαν "θαμνους". Τα πρώτα ζωντανα που είδα στις παραλίες - full γυμνιστές εκείνη την εποχή - "χορταριασμένα". Ολες μου οι εφηβικές φαντασιώσεις και μετέπειτα πρώτες πράξεις έγιναν στα "πουρνάρια". Οταν πρωτοείδα ξυρισμένο - στην Αντίπαρο - σε μία δυτική ξανθιά (δεν υπήρχε ελευθερια στο Ανατολικο μπλοκ) αναρωτιώμουν γιατί ...
Δεν μπορώ τις ξούρες παρα μόνο στις επαγγελματίες για λόγους υγειηνής. Θέλω κάτι να γράφει να δω το τριγωνάκι - όχι θάμνο φροντισμένο - αλλά να το δω.
Ολες όσες φτύνετε ή στέλνετε στην Μακρόνησο δώστε τις το pm μου. Τις περιμένω ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom