τοτε ασε κ την τριχα στην μασχαλη κοπελια....ποιος ο λογος και το φρυδι ενωμενο.....ποιος λεει αραγε χοντρες μαλακιες???α ξεχασα ασε κ το μουστακι.....
Μήπως θες να ξυρίζουν και τα κεφάλια τους? Εξέλιξη είναι κι αυτό?
τοτε ασε κ την τριχα στην μασχαλη κοπελια....ποιος ο λογος και το φρυδι ενωμενο.....ποιος λεει αραγε χοντρες μαλακιες???α ξεχασα ασε κ το μουστακι.....
εγώ έχω δει και λευκή αραπίνα
κουβαλάς δεν κουβαλάς, δε με ενδιαφέρει....
Πολλοί από δω μέσα έχουν δει σε 5 χρόνια όσα μουνιά δε θα δεις σε όλη σου τη ζωή.......
Το θέμα δεν είναι εάν έχεις τρίχες ή δεν έχεις.
Το θέμα είναι απλό
Υπάρχουν γυναίκες με μεγάλο, με μικρό ή και με καθόλου πρόβλημα τριχοφυίας.
Οπως υπάρχουν και άντρες που δεν υπάρχει σημείο του σώματος εκτός απ τις παλάμες και τις πατούσες χωρίς τρίχα. Και άλλοι που θυμίζουν γυναίκα.
Γονιδιακό είναι το θέμα και δεν κάνουν όλες οι γυναίκες αποτρίχωση στο μουστάκι όπως δεν έχουν και όλοι οι άντρες στην πλάτη τρίχες.
Παη το θεμα ........ το καταντησαμε
μωρή περούκα....
για το μουστάκι μιλάμε... Δες Αγγλιδογερμανές κατάλευκες..... Δε χρειάζονται ζιλέτ κοντρούρ για να βγουν όξω... Απλά δεν έχουν μουστάκι.......
εντάξει είσαι μαυροκακανιάρα, έχεις κόμπλεξ, μην καρφώνεσαι και τόσο......
Α και που σαι... Ούτε όλες οι γκόμενες έχουν στην ουρά τρίχες ουρακοτάγκου σαν και σένα.......
Ωπα ρε συ.Πως φερεστε ετσι σε μια κοπελα που τα λεει χυμα(και καλα κανει και τα λεει)?
Η Ευα πολυ καλα κανει και γραφει εδω και μακαρι να συνεχισει γιατι δινει μια αποψη διαφορετικη απο μας.
Την αποψη μιας κοπελας κανονικης(το τονιζω) και απο αυτο και μονο μπορει να μαθει κανεις πολλα.
Εσυ ρε Περσονα ελεος.Μπορει να εισαι εξυπνος και ξερεις αρκετα πραγματα.Ομως κοψε τις μπηχτες και τις ειρωνιες.Πραγματικα τουλαχιστον τα μισα σου ποστ(απο τα χιλιαδες) ειναι ειρωνικα και με υπονοουμενα σε καθε τι.
Ενταξει εσυ εισαι και κανενας αλλος δεν ειναι.Καλα ειναι τα υπονοουμενα και οι ειρωνιες και τα αστεια αλλα πρεπει και να μιλας και λιγο σαν αντρας...''Ντομπρα''.
Αμα το μαθεις θα γινεις και σωστοτερος.
Φιλε τσολια,κατεβηκες απο το βουνο για κλεφτοπολεμο?ωχ το μάτι μου. σε λίγο θα μας πεις ότι οι πίθηκοι δεν εξελίχθηκαν επειδή δεν το ξύριζαν.
αφήστε λέω εγώ τις μαλακίες περί εξέλιξης και υγιεινής γιατί από την φύση τους όλα έχουν τρίχες και τρίχες είναι αυτά που λέτε. απλά τώρα είναι μόδα το ξυρισμένο έτσι μας το πασάρουν και έτσι το προτιμάμε.
άμα ζούσαμε 30 χρονια πριν δεν θα το δoιανοουταν κανένας ξυρισμένο. εγώ λέω να προσέχουμε τι λέμε γιατί από ότι βλέπω θέλουν και τους άντρες σε αυτά τα πρότυπα με χαλάουα και μαλακίες. βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.
Μοδα γινεται κατι οταν εχει περαση,αλλιως δε θα γινοταν..
Το γεγονος οτι διατηρειται ακομη σημαινει οτι στην πλειοψηφια αρεσει..
20 χρονων ειμαι,δεν εχω προλαβει τα αξυριστα(ευτυχως..)Μόδα είναι.
Εσάς τώρα άρχισαν να σας αρέσουν τα ξυρισμένα ? Πριν 15 - 20 χρόνια δεν σας άρεσαν?
Γιατί αν σας άρεσαν τότε γιατί δεν απαιτούσατε - όπως απαιτείτε τώρα - να τα ξυρίζουν οι γκόμενες και όσες το έίχαν αξύριστο να τις σουτάρετε. Ξυραφάκια υπήρχαν.
Η εξέλιξη και πρόοδος θα είχε αρχίσει πιο νωρίς εσείς φταίτε για την καθυστέρηση.
Παντως ειναι και αυτο μια αποψη με τα υπερ της μαγκες. Σαν γυναικα κατι θα ξερει παραπανω νομιζω.βρε παιδια οχι και ξυρισμενο τελειως.. απο εμπειρεια μιλαω.. οταν πηγαινω διακοπες συνηθως παω σε ακτες ερημες που τα πεταμε ολα. κοιτω την διαφορα οταν κανω το αντιστροφο..αντι να βγαλω πρωτα φανελακι ,πεταω το σορτ και το στριγκ..οταν εχω τριχουλες αρκετες ,με κοιταζουν..πιο πολυ και μερικα πουλακια σηκωνονται.. αλλοιως ειναι το σεληνιακο τοπιο.. οταν το ξυριζα τελειως δεν μαρεσε και μενα. πολλες φορες τα βραδυα δεν φορω στριγκ οταν βγαινω.. οταν δηθεν κατα λαθος αλλαζω ποδι στο κλαμπ ε με τις τριχουλες σε θεα ,γινεται χαμος.. βεβαια καποιος μου ειπε καποτε στην παραλια.. με τριχες το μουνι ιδρωνει,και οταν το γλυφεις παιρνεις την μοναδικη μυρωδια της μουνιλας.. δεν ξερω τα γουστα σας..
καρμεν
kαλααα.....μαλον θα σε κοιτουσανε επειδη ειχες τριχουλες και δεν ειτανε ξυρισμενο!!βρε παιδια οχι και ξυρισμενο τελειως.. απο εμπειρεια μιλαω.. οταν πηγαινω διακοπες συνηθως παω σε ακτες ερημες που τα πεταμε ολα. κοιτω την διαφορα οταν κανω το αντιστροφο..αντι να βγαλω πρωτα φανελακι ,πεταω το σορτ και το στριγκ..οταν εχω τριχουλες αρκετες ,με κοιταζουν..πιο πολυ και μερικα πουλακια σηκωνονται.. αλλοιως ειναι το σεληνιακο τοπιο.. οταν το ξυριζα τελειως δεν μαρεσε και μενα. πολλες φορες τα βραδυα δεν φορω στριγκ οταν βγαινω.. οταν δηθεν κατα λαθος αλλαζω ποδι στο κλαμπ ε με τις τριχουλες σε θεα ,γινεται χαμος.. βεβαια καποιος μου ειπε καποτε στην παραλια.. με τριχες το μουνι ιδρωνει,και οταν το γλυφεις παιρνεις την μοναδικη μυρωδια της μουνιλας.. δεν ξερω τα γουστα σας..
καρμεν
Μπραβο. Αυτο εννοω και εγω. Δεν εννοω θαμνο!και ολιγον χνουδακι δεν βλαπτει
αλλο χνουδακι αλλο τριχουλες αλλο σχεδιακι κλπ να μην μπευρδευομαστε!!και ολιγον χνουδακι δεν βλαπτει