Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Νομιζω επαξια απο τις καλυτερες απαντησεις  :hi:

Ερωητηση on the side: Οταν γαματε τις γκομενες σας απο τον κολο τις γαματε ακαποτα¨?? Και εαν ναι, χυνετε μεσα στον κολο ??

Τις γκομενες, ναι ακαποτα κ χυσιμο μέσα, αλλιώς δεν έχει νόημα ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΟΚ, αφού είναι έτσι κ αν θες τόσο κολασμενα την πωλήτρια, ή μόνη λύση που σου μένει είναι ο εκβιασμός των ΗΠΑ !
"Μωρο μου, αν βλέπεις έτσι την μικρή μου παρασπονδία, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε πάρω μαζί μου :-) "

Εγώ πάντως θα διαλεγα τον επιπλέον ένα χρόνο γαμησι από τον κωλο :-) :-) :-)

δεν υφισταται τετοιος εκβιασμος. εαν βρει θεση (και σαν γιατρος δεν ειναι δυσκολο να βρει εγω ξερω καποιους) και την δεχτουν, τοτε το ιδιο νοσοκομειο ο εργοδοτης δηλαδη κανονιζει και της βγαζει βιζα εργασιας. αρα πριν ακομα παει αμερικη θα ξερει οτι εχει δουλεια να την περιμενει και ετοιμη τη σχετικη γραφειοκρατια.
ειπαμε ο συμπαθης κατα τα αλλα φιλος μας εχει ταραξει στα περιεργα εδω και ταιζει την αμφιβολια μας.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δεν υφισταται τετοιος εκβιασμος. εαν βρει θεση (και σαν γιατρος δεν ειναι δυσκολο να βρει εγω ξερω καποιους) και την δεχτουν, τοτε το ιδιο νοσοκομειο ο εργοδοτης δηλαδη κανονιζει και της βγαζει βιζα εργασιας. αρα πριν ακομα παει αμερικη θα ξερει οτι εχει δουλεια να την περιμενει και ετοιμη τη σχετικη γραφειοκρατια.
ειπαμε ο συμπαθης κατα τα αλλα φιλος μας εχει ταραξει στα περιεργα εδω και ταιζει την αμφιβολια μας.

Μιλαμε για την Αμερικη που ειναι φουλ σε γιατρους, ΟΧΙ την ΣΟΥΗΔΙΑ που δεν εχει γιατρους.

Μην επιμενετε! 

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ελα τωρα.... εχει περαση ο κωλος. αφου το ξερεις. :2funny: :2funny: :2funny: ειπαμεεεε. ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ αυτη. οι αλλες δεν δινουν γιαυτο παιρνουν μονο 850. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπορει να κανει και τιποτα εξτραδακια το κοριτσι,μετα τη βασικη δουλεια της...  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε ποιο state μενεις και απο ποτε συμπουρδελιαρη?

2 γιατρους ξερω και οι δυο απο τη στιγμη που αποφασισαν να πανε αμερικη μεσα σε 2 μηνες ειχαν βρει και τους ειχαν κανονισει και τις βιζες.
αμα δουνε το θρεντ θα σου πουνε και αλλοι μην ανησυχεις. εχει και γιατρους μελη το σαιτ.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
2 γιατρους ξερω και οι δυο απο τη στιγμη που αποφασισαν να πανε αμερικη μεσα σε 2 μηνες ειχαν βρει και τους ειχαν κανονισει και τις βιζες.
αμα δουνε το θρεντ θα σου πουνε και αλλοι μην ανησυχεις. εχει και γιατρους μελη το σαιτ.
οποτε μπορουν να πανε ολοι , πασο τυπε

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Τυπε, για αυτο εθεσα το θεμα στους εμπειρους συναθλητες ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΑ για να εχω μια (πολλες) προσεγγισεις!

Γαμησες με την ατακα σου !!

Τα σεβη μου  :hi: :hi:

....ας πάρουμε τα πράγματα από πιο παλιά:   τη Λιβανέζα την επήδηξες;

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μα και γω αυτο σου λεω τυπε μου,οτι ειναι σε καθημερινη βαση δουλεμενο  :grin:

Μπορει ! Δεν με χαλαει αυτο διολου. Δεν εχω σκοπο να την παντρευτω , δεν παν να την ξεκολιαζουν  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπορει ! Δεν με χαλαει αυτο διολου. Δεν εχω σκοπο να την παντρευτω , δεν παν να την ξεκολιαζουν  :2funny: :2funny: :2funny:

θα μπορουσες να την κανεις πασα ομως, να παμε σε καμια εφημερια να τη δουμε να μας ψαχουλεψει.

Christina1960

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
οι γιατροι τελικα εχουνε ξεσκιστει στα γαμησια....λαθος επαγγελμα διαλεξα...γιατρος μαγκες !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom