Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι τυπε, εχει φραγκα γιατι δουλευει και μαλιστα ωρες πολλες ( δεν ειπα οτι εχει απο τον μπαμπα της....παρακαλω δωστε βαση....)  ..... και δεν κοπροσκυλιαζει

σερβιτορα ή μπαργουμαν?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Village, μας είπες οτι η Βυζαρού πωλήτρια είναι 23, η μοντελέ δικιά σου 33, αλλά δεν μας είπες την δικιά σου ηλικία...

Απορία: Η πωλήτρια ξέρει για την μοντέλα? Αν ΝΑΙ, σας έχει δει μαζί?

38 ειμαι τυπε  :hi:

Εξ οσων γνωριζω δεν μας εχει δει η πωλητρια με το μοντελε ( δεν την ανεφερα μοντελα.....ναμαστε σωστοι  :)  ) . ΟΧΙ δεν ξερει για την μοντελε

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
σερβιτορα ή μπαργουμαν?

Θες να το παθω τωρα το εγκεφαλικο???

Ειπαμε βγαζει φραγκα καλα! Λες να βγαζει καλα φραγκα με το να ειναι σερβιτορα η μπαργουμαν??

Τυπε ειναι σπουδαγμενη βαρβατα, οχι μαλακιες. Καθαριζει 2.000- 3.000 καθαρα , αναλογα τις εφημεριες

Το πιασαμε ολοι???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θες να το παθω τωρα το εγκεφαλικο???

Ειπαμε βγαζει φραγκα καλα! Λες να βγαζει καλα φραγκα με το να ειναι σερβιτορα η μπαργουμαν??

Τυπε ειναι σπουδαγμενη βαρβατα, οχι μαλακιες. Καθαριζει 2.000- 3.000 καθαρα , αναλογα τις εφημεριες

Το πιασαμε ολοι???

α γιατρινα? και ωραια? μπραβο σπανιο. ριξε ενα πουτσο τωρα στην πωλητρια να μην το σκεφτεσαι

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
οκ, τυπογραφικό λάθος για το "μοντέλα". Με προβληματίζει όμως οτι εκτός από το πήδημα και τα λεφτά, δεν έχεις αναφέρει άλλα στοιχεία (πχ χαρακτήρας) που να ταιριάζετε και να θες να μείνεις μαζί της.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
οκ, τυπογραφικό λάθος για το "μοντέλα". Με προβληματίζει όμως οτι εκτός από το πήδημα και τα λεφτά, δεν έχεις αναφέρει άλλα στοιχεία (πχ χαρακτήρας) που να ταιριάζετε και να θες να μείνεις μαζί της.

Τυπε, τωρα μπαινεις δυνατα ! Τραβας απο το 18 στο black jack!  :kneel:

Ειναι ανταρτησα η τυπισα . Οχι παντα, αλλα ωρες ωρες....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε, τωρα μπαινεις δυνατα ! Τραβας απο το 18 στο black jack!  :kneel:

Ειναι ανταρτησα η τυπισα . Οχι παντα, αλλα ωρες ωρες....

τυπε αμα φοβασαι να ξενογαμησεις δεν κανεις για το αθλημα καλυτερα να το αφησεις παντως. αμα φοβασαι να οδηγησεις ειναι βεβαιο οτι θα τρακαρεις.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
malista

γιατρινα μοντελο που δινει κωλο κ βγαζει 3 χιλιαρικα το μηνα ενω αλλες που ειναι χρονια στα νοσοκομεια παιρνουν 850 με εφημεριες

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:μια τελευταια παρενθεση απο μενα...Εισαι τεραστιος ρε πιτσιρικα....τι απαντηση μνημειο ηταν αυτη... :kneel: :kneel:...Μηπως εισαι διπλωματης? :tooth: :tooth: Ελα και απο το τοπικ με τον τυπο που εχει θεματα με τη φερραρι του να δωσεις τα φωτα σου..παρομοια προβληματα εχετε  :2funny: :2funny:
αποκλειεις να ειναι ενα και το αυτο;

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
malista

γιατρινα μοντελο που δινει κωλο κ βγαζει 3 χιλιαρικα το μηνα ενω αλλες που ειναι χρονια στα νοσοκομεια παιρνουν 850 με εφημεριες

1) 850 παιρνουν τα κοπροσκυλα στα ΔΗΜΟΣΙΑ Νοσοκομεια
2) Παιρνουν χοντρα χρηματα οσοι ιδιωτευουν...

Αλλα ειπαμε, αυτα ειναι για οσους δεν ειναι κοπροσκυλα

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
malista

ελα τωρα.... εχει περαση ο κωλος. αφου το ξερεις. :2funny: :2funny: :2funny: ειπαμεεεε. ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ αυτη. οι αλλες δεν δινουν γιαυτο παιρνουν μονο 850. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυπε αμα φοβασαι να ξενογαμησεις δεν κανεις για το αθλημα καλυτερα να το αφησεις παντως. αμα φοβασαι να οδηγησεις ειναι βεβαιο οτι θα τρακαρεις.

τη ferrari που αναφερε ο δυναμιτης  :rockon:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Κοίτα φίλε, μπαίνουμε σε βαθιά νερά τώρα...Αν υπάρχει σημαντική "πολιτισμική διαφορά" με την μοντελέ γιατρίνα, που μάλλον θα υπάρχει και αυτή μάλλον θα είναι "ανώτερη" από σένα, (λόγω μόρφωσης, οικονομικής κατάστασης, κλπ κλπ), αργά ή γρήγορα θα βγούν διάφορα θέματα στην φόρα.

Διευκρίνησε λίγο παραπάνω τον όρο "αντάρτισσα". Από την πείρα μου έχω να πω οτι τέτοιου είδους γυναίκες (οι περισσότερες καριερίστες) κάνουν δυνατό και πολλές φορές "επιθετικό-διεκδικητικό" γαμήσι...

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Κοίτα φίλε, μπαίνουμε σε βαθιά νερά τώρα...Αν υπάρχει σημαντική "πολιτισμική διαφορά" με την μοντελέ γιατρίνα, που μάλλον θα υπάρχει και αυτή μάλλον θα είναι "ανώτερη" από σένα, (λόγω μόρφωσης, οικονομικής κατάστασης, κλπ κλπ), αργά ή γρήγορα θα βγούν διάφορα θέματα στην φόρα.

Διευκρίνησε λίγο παραπάνω τον όρο "αντάρτισσα". Από την πείρα μου έχω να πω οτι τέτοιου είδους γυναίκες (οι περισσότερες καριερίστες) κάνουν δυνατό και πολλές φορές "επιθετικό-διεκδικητικό" γαμήσι...

Η αληθεια ειναι οτι γιατρος δεν ειμαι. Ενα απλο University of Chicago εχω τελειωσει. Ειναι περιφανη για την καταγωγη της (Ελλαδα), αλλα ολο μου κολλαει να την παρω μαζι μου στην Αμερικη (οπου θα φυγω αναγκαστικα σε 1 χρονο). Θελει να κανει Ιατρικη στην Αμερικη και να ζησει εκει , αλλα παρα πολυ δυσκολο ΠΛΕΟΝ χωρις Αμερικανικη υπηκοοτητα, που εχω εγω.

Στο Γαμησι θελει να την υποτασσεις, χαστουκια στον κωλο . Δεν ξερω με το επιθετικο γαμησι τι εννοεις

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Η αληθεια ειναι οτι γιατρος δεν ειμαι. Ενα απλο University of Chicago εχω τελειωσει. Ειναι περιφανη για την καταγωγη της (Ελλαδα), αλλα ολο μου κολλαει να την παρω μαζι μου στην Αμερικη (οπου θα φυγω αναγκαστικα σε 1 χρονο). Θελει να κανει Ιατρικη στην Αμερικη και να ζησει εκει , αλλα παρα πολυ δυσκολο ΠΛΕΟΝ χωρις Αμερικανικη υπηκοοτητα, που εχω εγω.

Στο Γαμησι θελει να την υποτασσεις. Δεν ξερω με το επιθετικο γαμησι τι εννοεις
φευγεις για αμερικη τυπε; τη φερραρι και τη μπεντλευ θα τις παρεις μαζι σου; :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
φευγεις για αμερικη τυπε; τη φερραρι και τη μπεντλευ θα τις παρεις μαζι σου; :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειμαι στην Αμερικη απο τα 16 μου ....

Η ζηλεια σου ειναι αστηρευτη. Μια ζωη Looser θασαι και μπατηρης ;)

Καλε μου κυριε  :hi:

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6

Καλε μου κυριε  :hi:
το ''ναυαγιο'' ξεχασες για να ξεσκεπαστεις εντελως.  :vomit: :vomit:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Καλε μου κυριε  :hi:

ρε τυπε στην αμερικη απο τα 16 σου και πανεπιστημια τσικαγο διαβαζω αλλα το λουζερ με δυο οο το λες οπως πολλοι ελληνες που μαθαν αγγλικα εξ'ακοης απο ταινιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom