Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Να μας στείλεις φωτογραφίες και απο τις δύο, να διαλέξουμε....

Βεβαιως !!!! Θα πω στην πωλητρια, στησου μωρη χαμουρα να βγαλω φωτο τις βυζαρες σου για τα αλανια του μπου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
ΑΣΧΕΤΟ. Δεν θα μείνω στα σχετικά με τα γκομενικά... ΚΑΙ για κάτι τέτοιους τύπους σαν τον δημιουργό του νήματος τη πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Και τη πληρώνουν και οι συνεπείς... Λέει χρωστάει 200 χιλιάρικα σε δάνειο και έχει στη τράπεζα 90 χιλιάρικα (σιγά μη τα δώσω, σκέφτεται). Προφανώς ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα... Ή θα το παίζει κι αυτός θύμα κρίσης και φτωχός μάλλον. Θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει τέτοιο σύστημα που να βρίσκει ποιος δεν μπορεί να πληρώνει δάνεια και ποιος υποκρίνεται ότι δεν μπορεί. Εκτός αν ο δημιουργός του θρεντ πλέον δεν έχει κανένα εισόδημα, είναι άνεργος, άπορος κλπ. Αλλά από οτι λέει θρασύτατα τα έχει άθικτα τα λεφτάκια του. Ας πληρώσουν τα κορόιδα γι αυτόν... Διαβάζω το θρεντ του και μου χει μείνει αυτό... δεν μπόρεσα να μη το σχολιάσω. Στα υπόλοιπα λίγο πολύ συμφωνώ με τους άλλους σχολιαστές. (εννοώ στο γκομενικό)

Τυπε , συναθλητη, ΜΑΛΛΟΝ δεν προσεξες σε παρακατω μηνυμα που εγραψα οτι το ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με δοση 650 ευρω ΜΗΝΙΑΙΩΣ. ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ουτε ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ! Τα πληρωνω ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ δεν ΠΛΗΡΩΝΩ τις ΚΑΡΓΙΕΣ. Απο να τα κανω φυλλο και φτερο τα χρηματα μου ξοδευοντας στα ΤΣΟΛΙΑ τις ελλεηνιδες τα κανω σπιτακι. Κακο????????????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !! Ειναι κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τυπε??

Και ενα update για τους ΛΟΓΙΣΤΕΣ τα αλανια: Το δανειο ηταν 200.000 και στα 5 χρονια εχει πεσει στα 149.000 , με μηνιαια δοση 1120 για τα 5 πρωτα χρονια....αλλα ειπαμε το Αμερικανικο συστημα τους ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ τους ανταμοιβη.

Τα σεβη μου :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Τυπε , συναθλητη, ΜΑΛΛΟΝ δεν προσεξες σε παρακατω μηνυμα που εγρα ψα οτι το ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με δοση 650 ευρω ΜΗΝΙΑΙΩΣ. ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ! Τα πληρωνω ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ δεν ΠΛΗΡΩΝΩ τις ΚΑΡΓΙΕΣ. Απο να τα κανω φυλλο και φτερο τα χρηματα μου ξοδευοντας στα ΤΣΟΛΙΑ τις ελλεηνιδες τα κανω σπιτακι. Κακο????????????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!

Τα σεβη μου :hi:

Και τα δικά μου σέβη έχεις φυσικά. Καλώς που τα πληρώνεις (σπάνιο ομολογώ φαινόμενο για τις μέρες μας). Απολογούμαι που δεν κατάφερα να διαβάσω ολόκληρη τη συζήτηση όπου το ανέφερες. Για τις "κάργιες" είναι δικό σου θέμα αν θα πληρώνεις. Σχολιάζω επιτιθέμενος γιατί έχω βαρεθεί πλέον να ακούω να κλαίγονται όλοι, και αυτοί που πρέπει και αυτοί που δεν πρέπει και από πίσω να περνάνε ζάχαρη. Καλά κάνεις στο γκομενικό. Να το χειρίζεσαι όπως θέλεις και όπως σε βολεύει.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Και τα δικά μου σέβη έχεις φυσικά. Καλώς που τα πληρώνεις (σπάνιο ομολογώ φαινόμενο για τις μέρες μας). Απολογούμαι που δεν κατάφερα να διαβάσω ολόκληρη τη συζήτηση όπου το ανέφερες. Για τις "κάργιες" είναι δικό σου θέμα αν θα πληρώνεις. Σχολιάζω επιτιθέμενος γιατί έχω βαρεθεί πλέον να ακούω να κλαίγονται όλοι, και αυτοί που πρέπει και αυτοί που δεν πρέπει και από πίσω να περνάνε ζάχαρη. Καλά κάνεις στο γκομενικό. Να το χειρίζεσαι όπως θέλεις και όπως σε βολεύει.

Εισαι ΚΥΡΙΟΣ, και μονο που αναφερες το απολογουμαι. Εισαι Κυριος !!

Και ενα update για τους ΛΟΓΙΣΤΕΣ τα αλανια: Το δανειο ηταν 200.000 και στα 5 χρονια εχει πεσει στα 149.000 , με μηνιαια δοση 1120 για τα 5 πρωτα χρονια....αλλα ειπαμε το Αμερικανικο συστημα τους ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ τους ανταμοιβη...και η δοση εχει πεσει πλεον στα 650 μηνιαιως...με επιτοκιο 0,25% .....  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Και επειδη ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, τους σιχαινομαι και φτηνω ολες τις ΑΔΕΛΦΕΣ που ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ. ΟΥΣΤ γαμιολες!!

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
η ζωη σου πρεπει να ειναι πολυ ανιαρη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πιο ετοιμολογος και απο λαχανο....απαντησεις γροθια απο τον μεγα village.. :rockon: :rockon:
Με αποστομωσες παιχτη village...με εβαλες στη θεση μου...ανατριχιασα ολοκληρος ....οι απαντησεις σου ειλικρινα τσακιζουν κοκκαλα.....(σοβαρα τωρα εχεις ξεσκιστει στις τσοντες και σε επηρεαζει ρε τυπε...λιγη ρεγουλα δε βλαπτει) :jerking: :jerking:.... λοιπον αρκετα ασχοληθηκα με τους πιτσιρικαδες αυνανες του συκεκριμενου τοπικ...ας συνεχισουν μονοι τους

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
H δικια σου φαινεται πολυ συναρπαστικη!
Απο χθες εχεις 40 ποστ στο μπου. :P

Ναι  :uglystupid: :uglystupid: γιατι ειμαι σε αδεια  :idiot: :idiot:

Εχεις δει να ξαναγραφω τοσο συχνα  :idiot: :idiot:

:jerking: :jerking: :jerking:

Και λιγο μυαλο δεν βλαπτει

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πιο ετοιμολογος και απο λαχανο....απαντησεις γροθια απο τον μεγα village.. :rockon: :rockon:
Με αποστομωσες παιχτη village...με εβαλες στη θεση μου...ανατριχιασα ολοκληρος ....οι απαντησεις σου ειλικρινα τσακιζουν κοκκαλα.....(σοβαρα τωρα εχεις ξεσκιστει στις τσοντες και σε επηρεαζει ρε τυπε...λιγη ρεγουλα δε βλαπτει) :jerking: :jerking:.... λοιπον αρκετα ασχοληθηκα με τους πιτσιρικαδες αυνανες του συκεκριμενου τοπικ...ας συνεχισουν μονοι τους

Να μην κραταμε την αυτου μεγαλειοτης σας !  :kneel: :kneel:

Καλο δρομο καλε μου κυριε  :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Εισαι ΚΥΡΙΟΣ, και μονο που αναφερες το απολογουμαι. Εισαι Κυριος !!

Και ενα update για τους ΛΟΓΙΣΤΕΣ τα αλανια: Το δανειο ηταν 200.000 και στα 5 χρονια εχει πεσει στα 149.000 , με μηνιαια δοση 1120 για τα 5 πρωτα χρονια....αλλα ειπαμε το Αμερικανικο συστημα τους ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ τους ανταμοιβη.

Και επειδη ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, τους σιχαινομαι και φτηνω ολες τις ΑΔΕΛΦΕΣ που ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ. ΟΥΣΤ γαμιολες!!

Σιγά τι κύριος μου λες. Λογικό το βρίκω να αποδέχομαι και να παραδέχομαι κάτι που δεν γνωρίζω ή όταν σφάλω.
Πέρα από τις μοντελέ και ξεμοντελέ γκόμενες, τις πωλήτριες και τα γαμήσια σου εύχομαι το βασικότερο αδερφέ: Να έχει φυσικά υγεία αλλά και εργασία και εισόδημα (και δεν εννοω 500 ευρω που δίνουν συνήθως σε δουλειές). Γιατί αν δεν έχεις εισόδημα ούτε δάνεια θα μπορέσεις να πληρώσεις ούτε σχέση να κρατήσεις. Το λέω λόγο εμπειρίας δικής μου.

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Σιγά τι κύριος μου λες. Λογικό το βρίκω να αποδέχομαι και να παραδέχομαι κάτι που δεν γνωρίζω ή όταν σφάλω.
Πέρα από τις μοντελέ και ξεμοντελέ γκόμενες, τις πωλήτριες και τα γαμήσια σου εύχομαι το βασικότερο αδερφέ: Να έχει φυσικά υγεία αλλά και εργασία και εισόδημα (και δεν εννοω 500 ευρω που δίνουν συνήθως σε δουλειές). Γιατί αν δεν έχεις εισόδημα ούτε δάνεια θα μπορέσεις να πληρώσεις ούτε σχέση να κρατήσεις. Το λέω λόγο εμπειρίας δικής μου.

Οχι τυπε!! Το σωστο να λεγεται ! Εισαι απο τις εξαιρεσεις και το θεωρω σκοπιμο να το υπογραμμισω..γιατι απλα πλεον το αυτονοητο δεν ειναι αυτονοητο στην Ελλαδα. Well done mate!!

Οσο για την δουλεια, εχεις απολυτο δικιο.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Χαιρετω τους συναγωνιστες!

Το ανεφερα και σε αλλο τοπικ, αλλα επειδη ημουν  :offtopic: το ανοιγω εδω για να ακουσω τις γνωμες σας ( μου την επεσε μια ηδη στο προηγουμενο γιατι μαλλον εχει καει ;) ....).

To θεμα εχει ως ακολουθως. Τα εχω με μια τυπισα που εχει μοντελε σωμα, ειναι πολυ ωραια κοπελα, ΑΛΛΑ για τα δικα μου δεδομενα εχει μικρο βυζι. Βεβαια  η κοπελα δινει τρελλο κολο, την ξεκολλιαζω καθε φορα, ασε που χυνει οταν την γαμας απο τον κολο (πρωτη φορα το συνανταω αυτο). Εχει φραγκα, αρκετα παραπανω απο την μεση τεμπελα ελλεηνιδα που ψαχνει τον σπονσορα. Εγω προσωπικα εχω δανειο τρελλο , 200.000 , κασερι στην τραπεζα 90.000 (καλυτερα να χρωσταω παρα να τα δωσω και να μεινω στον ασσο) αλλα κατα τα αλλα ΔΕΝ ξοδευω σεντς για τις καργιες. Το θεμα ειναι οτι με το μοντελε εχω σχεση , αλλα γνωρισα μια πωλητρια 10 χρονια νεοτερη (23 η πωλητρια) με κατι μασταρια να θεσ να την γαμησεις επι τοπου. Καταφερα να εχω το κινητο της πωλητριας, μου το εδωσε μετα απο 1μιση μηνα που της ειχα δωσει εγω το δικο μου χωρις να το εχει χρησιμοποιησει. Θελω να την γαμησω , με καβλωνει πολυ η καργια, αλλα αν το κανω πιστευω θα το παρει πρεφα το μοντελε και θα παιχθει τελος και προφανως δεν θελω τετοια εξελιξη.

Τα φωτα σας συναθλητες!!!

μην είσαι ανώριμος φίλτατε! 

άσε τα βυζιά και δούλεψε τον κώλο...
.. επίσης μπορείς να γκαστρώσεις το μοντελέ.. και εκεί θα δεις βυζί τούμπανο!

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Ναι   γιατι ειμαι σε αδεια

Αυτο λεω κι εγω ρε τυπε! Τωρα που εισαι σε αδεια γιατι δεν εισαι με την μοντελε γκομενα σου η με την βυζαρου πωλητρια παρα μας σπας τ αρχιδια εμας?
Μηπως επειδη υπαρχουν μονο στη φαντασια σου και σ αυτο εδω το θρεντ? ;)

45 τα ποστ στο μεταξυ! :birdman:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
μην είσαι ανώριμος φίλτατε!  

άσε τα βυζιά και δούλεψε τον κώλο...

.. επίσης μπορείς να γκαστρώσεις το μοντελέ.. και εκεί θα δεις βυζί τούμπανο!

Τυπε, για αυτο εθεσα το θεμα στους εμπειρους συναθλητες ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΑ για να εχω μια (πολλες) προσεγγισεις!

Γαμησες με την ατακα σου !!

Τα σεβη μου  :hi: :hi:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Αυτο λεω κι εγω ρε τυπε! Τωρα που εισαι σε αδεια γιατι δεν εισαι με την μοντελε γκομενα σου η με την βυζαρου πωλητρια παρα μας σπας τ αρχιδια εμας?
Μηπως επειδη υπαρχουν μονο στη φαντασια σου και σ αυτο εδω το θρεντ? ;)

45 τα ποστ στο μεταξυ! :birdman:

Γλειφιτζουρi στο ατομο...για τις γνωσεις του στην αριθμητικη  :dancing: :dancing:

Δεν παιζει τυπε να δουλευει το μοντελε ας πουμε βραδυ..... και να μην παιζει να ειμαι με το μοντελε??? Οσο για την πωλητρια , ρε τυπε ελα στα σιγκαλα  σου ....αλλα μαλλον ζηταω πολλα....

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Ναι  :uglystupid: :uglystupid: γιατι ειμαι σε αδεια  :idiot: :idiot:

Εχεις δει να ξαναγραφω τοσο συχνα  :idiot: :idiot:

:jerking: :jerking: :jerking:

Και λιγο μυαλο δεν βλαπτει

:2funny: :2funny:μια τελευταια παρενθεση απο μενα...Εισαι τεραστιος ρε πιτσιρικα....τι απαντηση μνημειο ηταν αυτη... :kneel: :kneel:...Μηπως εισαι διπλωματης? :tooth: :tooth: Ελα και απο το τοπικ με τον τυπο που εχει θεματα με τη φερραρι του να δωσεις τα φωτα σου..παρομοια προβληματα εχετε  :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:μια τελευταια παρενθεση απο μενα...Εισαι τεραστιος ρε πιτσιρικα....τι απαντηση μνημειο ηταν αυτη... :kneel: :kneel:...Μηπως εισαι διπλωματης? :tooth: :tooth: Ελα και απο το τοπικ με τον τυπο που εχει θεματα με τη φερραρι του να δωσεις τα φωτα σου..παρομοια προβληματα εχετε  :2funny: :2funny:

εχουμε θεματα με φερραρι????  :huh: :huh:

Μιλαμε για αλλα επιπεδα, για αστροναυτες......αντε μην σε κραταμε καντους join  :2funny: :2funny:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Σε δευτερη αναγνωση , κατοπιν των μεχρι τωρα σχολίωn, το ζητημα εχει ως ακολουθως:

Εθεσα ενα διλλημα στα μελη του θαυμαστου μπου, εμπειρα και μη, και αποδεικνυεται ωωω του θαυματος οτι οι σαπιοκοιλιαδες retarded τελειωμενοι ελληναρες ειναι εκ φυσεως κακοπροαιρετοι. Ευτυχως εχουμε εναποθεσει τις ελπιδες στις ελαχιστες λαμπρες εξαιρεσεις !

Και ερωτω-διερωτωμαι: Γιατι ρε αλανια δυσπιστοι , οσοι ειναι αυτοι, να μην εχει καποιος ενα τετοιο διλλημα?? Μαλλον γιατι για καποιους ανεραστους σαβουρογαμηδες με τελματωμενη ανιαρη καθημερινοτητα ειναι αδιανοητο να συμβει.

Και ομως σας πληροφορω οτι γινεται ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ειστε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.

Get a fucking life!

:hi:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γλειφιτζουρi στο ατομο...για τις γνωσεις του στην αριθμητικη  :dancing: :dancing:

Δεν παιζει τυπε να δουλευει το μοντελε ας πουμε βραδυ..... και να μην παιζει να ειμαι με το μοντελε??? Οσο για την πωλητρια , ρε τυπε ελα στα σιγκαλα  σου ....αλλα μαλλον ζηταω πολλα....

βραδυ δουλευει η δικια σου? αφου εχει φραγκα ειπες

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
βραδυ δουλευει η δικια σου? αφου εχει φραγκα ειπες

Ναι τυπε, εχει φραγκα γιατι δουλευει και μαλιστα ωρες πολλες ( δεν ειπα οτι εχει απο τον μπαμπα της....παρακαλω δωστε βαση....)  ..... και δεν κοπροσκυλιαζει

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Village, μας είπες οτι η Βυζαρού πωλήτρια είναι 23, η μοντελέ δικιά σου 33, αλλά δεν μας είπες την δικιά σου ηλικία...

Απορία: Η πωλήτρια ξέρει για την μοντέλα? Αν ΝΑΙ, σας έχει δει μαζί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom