ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
ελα παμε δυναταααα
Κράτα μας ενήμερους σύντροφε!
ελα παμε δυναταααα
Τυπε με μπερδευεις και δεν ξερω αν η κλιση σου ειναι προς την επιστημονικη φαντασια η προς την κωμωδια..... ...αν και νομιζω πως οι ιστοριες σου περιεχουν στοιχεια και των δυο κατηγοριων.. ..περιμενουμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον τη συνεχεια του σεναριου σουΘυμαμαι ωρες ωρες ενα συμφοιτητη και φιλο μου που σαν φοιτητητες τα ειχε με μια απο το Πουερτο Ρικο, ωραιο μουνι και φραγκατι κορη υπουργου, και μου ελεγε οτι οταν τελειωνε το πηδημα μαζι της ηθελα να την πεταξει με τις κλωτσες ...χαχαχαχ ...αλλα καθε φορα ομως που την πηδαγε το ελεγε αυτο ....χαχαχαχαχα
ΘΕΟΣ ο φιλος !!!!
Τυπε τα σεναρια του village δεν περιεχουν φωτο για να αφηνει τη φαντασια των αναγνωστων να πλαθει τις δικες της εικονες...προχω καταστασεις λεμε..Αμα χαλαστικες που ειπα να ανεβασεις φωτογραφια με τον υπεροχο κωλο της δικιας σου,βαλε τις βυζαρες της αλλης να δουμε,για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε ρε παιδι μου.
Δεν εχουμε εικονα και δεν μπορουμε να αποφασισουμε σωστα στο τι θα πρεπει να σου προτεινουμε.
Μη μας παιδευεις αλλο...
Τυπε τα σεναρια του village δεν περιεχουν φωτο για να αφηνει τη φαντασια των αναγνωστων να πλαθει τις δικες της εικονες...προχω καταστασεις λεμε..
Τυπε τα σεναρια του village δεν περιεχουν φωτο για να αφηνει τη φαντασια των αναγνωστων να πλαθει τις δικες της εικονες...προχω καταστασεις λεμε..
Χαιρετω τους συναγωνιστες!
Τα φωτα σας συναθλητες!!!
Μπραβο....αν και υστερεις καπως ( πορτορικανη κορη υπουργου και τα σχετικα εσυ δεν εχεις.. )εισαι σε καλο δρομο... ειστε στο ιδιο πνευμα με τον village ...να ανταλλαξετε συμβουλες και σεναρια...σταματαω εδω για να μην σπαμαρω αλλο το τεραστιο αυτο thread....Ρε τύπε και εγώ είχα για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, μία τοπ γκόμενα με την δουλειά της και ο μπαμπάς της είχε αγοράσει και ωραίο καινούριο σπιτάκι.
Και την κεράτωνα με αντικειμενικά λιγότερο ωραίες γκόμενες.
Και τώρα λέω ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα να έχω κουτσούβελα.
Πρώτη φορά το ακούς?
ΑΣΧΕΤΟ. Δεν θα μείνω στα σχετικά με τα γκομενικά... ΚΑΙ για κάτι τέτοιους τύπους σαν τον δημιουργό του νήματος τη πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Και τη πληρώνουν και οι συνεπείς... Λέει χρωστάει 200 χιλιάρικα σε δάνειο και έχει στη τράπεζα 90 χιλιάρικα (σιγά μη τα δώσω, σκέφτεται). Προφανώς ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα... Ή θα το παίζει κι αυτός θύμα κρίσης και φτωχός μάλλον. Θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει τέτοιο σύστημα που να βρίσκει ποιος μπορεί να πληρώνει δάνεια και ποιος υποκρίνεται ότι δεν μπορεί. Εκτός αν ο δημιουργός του θρεντ πλέον δεν έχει κανένα εισόδημα, είναι άνεργος, άπορος κλπ. Διαβάζω το θρεντ του και μου χει μείνει αυτό...
Μπραβο....αν και υστερεις καπως ( πορτορικανη κορη υπουργου και τα σχετικα εσυ δεν εχεις.. )εισαι σε καλο δρομο... ειστε στο ιδιο πνευμα με τον village ...να ανταλλαξετε συμβουλες και σεναρια...σταματαω εδω για να μην σπαμαρω αλλο το τεραστιο αυτο thread....
Σου έχει κάτσει ποτέ ωραία γκόμενα?
Αμα χαλαστικες που ειπα να ανεβασεις φωτογραφια με τον υπεροχο κωλο της δικιας σου,βαλε τις βυζαρες της αλλης να δουμε,για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε ρε παιδι μου.
Δεν εχουμε εικονα και δεν μπορουμε να αποφασισουμε σωστα στο τι θα πρεπει να σου προτεινουμε.
Μη μας παιδευεις αλλο...
Γιατί θεωρείς σενάριο επιστημονικής φαντασίας το να έχουμε μία πολύ ωραία γκόμενα, αλλά να ψηνόμαστε να την κερατώσουμε με κάποια με μεγαλύτερα βυζιά?
οντως...εχεις δικιο τυπε....η πορτορικανη φραγκατη κορη υπουργου...η γκομενα μοντελο που χυνει απο τον κωλο...(επισης φραγκατη για να μην ξεχνιομαστε)..ο village με τα δανεια των 200.000 που πλητει με το μοντελο και θελει να γαμησει την βυζαρου πωλητρια... ... ..και για grande finale ο επιβητορας ζηταει συμβουλες για το προβλημα του σε σαιτ για μπουρδελα.......οντως μιλαμε για ρεαλιστικες καθημερινες (πραγματικες παντα..) ανθρωπινες ιστοριες ..
Ρε τύπε και εγώ είχα για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, μία τοπ γκόμενα με την δουλειά της και ο μπαμπάς της είχε αγοράσει και ωραίο καινούριο σπιτάκι.
Και την κεράτωνα με αντικειμενικά λιγότερο ωραίες γκόμενες.
Και τώρα λέω ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα να έχω κουτσούβελα.
Πρώτη φορά το ακούς?