Νέα

Μοντελε σχεση VS Βυζαρου Πωλητρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Θυμαμαι ωρες ωρες ενα συμφοιτητη και φιλο μου που σαν φοιτητητες τα ειχε με μια απο το Πουερτο Ρικο, ωραιο μουνι και φραγκατι κορη υπουργου, και μου ελεγε οτι οταν τελειωνε το πηδημα μαζι της ηθελα να την πεταξει με τις κλωτσες ...χαχαχαχ ...αλλα καθε φορα ομως που την πηδαγε το ελεγε αυτο ....χαχαχαχαχα
ΘΕΟΣ ο φιλος !!!!

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Θυμαμαι ωρες ωρες ενα συμφοιτητη και φιλο μου που σαν φοιτητητες τα ειχε με μια απο το Πουερτο Ρικο, ωραιο μουνι και φραγκατι κορη υπουργου, και μου ελεγε οτι οταν τελειωνε το πηδημα μαζι της ηθελα να την πεταξει με τις κλωτσες ...χαχαχαχ ...αλλα καθε φορα ομως που την πηδαγε το ελεγε αυτο ....χαχαχαχαχα
ΘΕΟΣ ο φιλος !!!!
Τυπε με μπερδευεις και δεν ξερω αν η κλιση σου ειναι προς την επιστημονικη φαντασια η προς την κωμωδια..... :think:...αν και νομιζω πως οι ιστοριες σου περιεχουν στοιχεια και των δυο κατηγοριων.. :tooth: :tooth:..περιμενουμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον τη συνεχεια του σεναριου σου

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Αμα χαλαστικες που ειπα να ανεβασεις φωτογραφια με τον υπεροχο κωλο της δικιας σου,βαλε τις βυζαρες της αλλης να δουμε,για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε ρε παιδι μου.
Δεν εχουμε εικονα και δεν μπορουμε να αποφασισουμε σωστα στο τι θα πρεπει να σου προτεινουμε.
Μη μας παιδευεις αλλο...

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Αμα χαλαστικες που ειπα να ανεβασεις φωτογραφια με τον υπεροχο κωλο της δικιας σου,βαλε τις βυζαρες της αλλης να δουμε,για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε ρε παιδι μου.
Δεν εχουμε εικονα και δεν μπορουμε να αποφασισουμε σωστα στο τι θα πρεπει να σου προτεινουμε.
Μη μας παιδευεις αλλο...
Τυπε τα σεναρια του village δεν περιεχουν φωτο για να αφηνει τη φαντασια των αναγνωστων να πλαθει τις δικες της εικονες...προχω καταστασεις λεμε.. :tooth: :tooth:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Τυπε τα σεναρια του village δεν περιεχουν φωτο για να αφηνει τη φαντασια των αναγνωστων να πλαθει τις δικες της εικονες...προχω καταστασεις λεμε.. :tooth: :tooth:

Τυπε,εδω εισαι στο μπου-σινεμα.κομ οχι στο βιλατζ  :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Γιατί θεωρείς σενάριο επιστημονικής φαντασίας το να έχουμε μία πολύ ωραία γκόμενα, αλλά να ψηνόμαστε να την κερατώσουμε με κάποια με μεγαλύτερα βυζιά? :think:

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
οντως...εχεις δικιο τυπε....η πορτορικανη φραγκατη κορη υπουργου...η γκομενα μοντελο  που χυνει απο τον κωλο...(επισης φραγκατη για να μην ξεχνιομαστε)..ο village με τα δανεια των 200.000 που πλητει με το μοντελο και θελει να γαμησει την βυζαρου πωλητρια... :2funny: :2funny:...  :tooth: :tooth: ..και για grande finale ο επιβητορας ζηταει συμβουλες για το προβλημα του σε σαιτ για μπουρδελα.......οντως μιλαμε για ρεαλιστικες καθημερινες (πραγματικες παντα..) ανθρωπινες ιστοριες  :tooth: :tooth:..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ρε τύπε και εγώ είχα για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, μία τοπ γκόμενα με την δουλειά της και ο μπαμπάς της είχε αγοράσει και ωραίο καινούριο σπιτάκι.
Και την κεράτωνα με αντικειμενικά λιγότερο ωραίες γκόμενες.
Και τώρα λέω ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα να έχω κουτσούβελα.
Πρώτη φορά το ακούς?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Να μην πιαστεί θέλει ο τύπος, όχι να επιλέξει

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
Ρε τύπε και εγώ είχα για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον, μία τοπ γκόμενα με την δουλειά της και ο μπαμπάς της είχε αγοράσει και ωραίο καινούριο σπιτάκι.
Πρώτη φορά το ακούς?
Μπραβο....αν και υστερεις καπως ( πορτορικανη κορη υπουργου και τα σχετικα εσυ δεν εχεις.. :jerking: :jerking:)εισαι σε καλο δρομο... ειστε στο ιδιο πνευμα με τον village  :tooth: :tooth:...να ανταλλαξετε συμβουλες και σεναρια...σταματαω εδω για να μην σπαμαρω αλλο το τεραστιο αυτο thread....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
ΑΣΧΕΤΟ. Δεν θα μείνω στα σχετικά με τα γκομενικά... ΚΑΙ για κάτι τέτοιους τύπους σαν τον δημιουργό του νήματος τη πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Και τη πληρώνουν και οι συνεπείς... Λέει χρωστάει 200 χιλιάρικα σε δάνειο και έχει στη τράπεζα 90 χιλιάρικα (σιγά μη τα δώσω, σκέφτεται). Προφανώς ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα... Ή θα το παίζει κι αυτός θύμα κρίσης και φτωχός μάλλον. Θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει τέτοιο σύστημα που να βρίσκει ποιος δεν μπορεί να πληρώνει δάνεια και ποιος υποκρίνεται ότι δεν μπορεί. Εκτός αν ο δημιουργός του θρεντ πλέον δεν έχει κανένα εισόδημα, είναι άνεργος, άπορος κλπ. Αλλά από οτι λέει θρασύτατα τα έχει άθικτα τα λεφτάκια του. Ας πληρώσουν τα κορόιδα γι αυτόν... Διαβάζω το θρεντ του και μου χει μείνει αυτό... δεν μπόρεσα να μη το σχολιάσω. Στα υπόλοιπα λίγο πολύ συμφωνώ με τους άλλους σχολιαστές. (εννοώ στο γκομενικό)

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
ΑΣΧΕΤΟ. Δεν θα μείνω στα σχετικά με τα γκομενικά... ΚΑΙ για κάτι τέτοιους τύπους σαν τον δημιουργό του νήματος τη πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Και τη πληρώνουν και οι συνεπείς... Λέει χρωστάει 200 χιλιάρικα σε δάνειο και έχει στη τράπεζα 90 χιλιάρικα (σιγά μη τα δώσω, σκέφτεται). Προφανώς ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα... Ή θα το παίζει κι αυτός θύμα κρίσης και φτωχός μάλλον. Θα έπρεπε λοιπόν να υπάρχει τέτοιο σύστημα που να βρίσκει ποιος μπορεί να πληρώνει δάνεια και ποιος υποκρίνεται ότι δεν μπορεί. Εκτός αν ο δημιουργός του θρεντ πλέον δεν έχει κανένα εισόδημα, είναι άνεργος, άπορος κλπ. Διαβάζω το θρεντ του και μου χει μείνει αυτό...
:rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μπραβο....αν και υστερεις καπως ( πορτορικανη κορη υπουργου και τα σχετικα εσυ δεν εχεις.. :jerking: :jerking:)εισαι σε καλο δρομο... ειστε στο ιδιο πνευμα με τον village  :tooth: :tooth:...να ανταλλαξετε συμβουλες και σεναρια...σταματαω εδω για να μην σπαμαρω αλλο το τεραστιο αυτο thread....

Σου έχει κάτσει ποτέ ωραία γκόμενα?

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μη μας παιδευεις αλλο...

Πως τυπε μου να παρω φωτο τις βυζαρες της αλλης???

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Γιατί θεωρείς σενάριο επιστημονικής φαντασίας το να έχουμε μία πολύ ωραία γκόμενα, αλλά να ψηνόμαστε να την κερατώσουμε με κάποια με μεγαλύτερα βυζιά? :think:

Γιατι ειναι μελατοι

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
οντως...εχεις δικιο τυπε....η πορτορικανη φραγκατη κορη υπουργου...η γκομενα μοντελο  που χυνει απο τον κωλο...(επισης φραγκατη για να μην ξεχνιομαστε)..ο village με τα δανεια των 200.000 που πλητει με το μοντελο και θελει να γαμησει την βυζαρου πωλητρια... :2funny: :2funny:...  :tooth: :tooth: ..και για grande finale ο επιβητορας ζηταει συμβουλες για το προβλημα του σε σαιτ για μπουρδελα.......οντως μιλαμε για ρεαλιστικες καθημερινες (πραγματικες παντα..) ανθρωπινες ιστοριες  :tooth: :tooth:..

η ζωη σου πρεπει να ειναι πολυ ανιαρη  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
VILLAGE

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πρώτη φορά το ακούς?

Μαλλον κυκλοφορουν πολλοι μπολντυ τυποι τυπε  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom