Νέα

εσεις τι θα κανατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr_boutias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Και θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να πετύχεις κάποια και πολύ μάγκας για να μη το γαμήσεις και το διαλύσεις.
τυχερος να το βρεις....ολα τα αλλα στο χερι σου.
παντως αν το βρεις και το γαμησεις επειδη ενα τσουλη σου εδωσε να ΠΙΑΣΕΙΣ λιγο κωλο οκ....θα τα βρει η η υπηρεσεια

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Περιληπτικά...Εκεί πού τρώμε δέν χέζουμε. :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Για να ηθικολογήσω πρώτα απ' όλα, Mr_Boutia, σκέψου τον κολλητό σου να πιάνει τον κώλο της τωρινής σου σχέσης....
Στα πρακτικά ζητήματα τώρα:
Μένετε μαζί, άρα η κοπέλλα, που δεν έχει κάτω κεφάλι για να σκέφτεται όπως εσύ, το πάει πιό μακρυά. Σκέφτηκες ποτέ ότι έβαλε την άλλη να σε δοκιμάσει; Περιμένει λοιπόν την αντίδρασή σου, μια και θα τα ξεράσει όλα η κολλητή όπως συνβαίνει πάντα με τις γυναίκες, για να σου δώσει τον πούλο στο χέρι. Και μη νομίζεις τότε ότι θα συνεχίσεις να γαμάς τη φίλη, θα την κάνει κι αυτή. Με cg θα τη βγάζεις, άρα κάντο και τώρα αν δεν κρατιέσαι, και συνέχισε να ΤΙΜΑΣ τη σχέση σου την όποία όπως λες εκτιμάς... Αλλά και πάλι, αν στα 3 χρόνια αρχίσεις να ξενογαμάς, στα 10, με παιδιά, σκοτούρες και συζυγική βαρεμάρα τι θα κάνεις; Άστο για αργότερα λοιπόν και ΠΑΝΤΑ με έξω από τον κύκλο των γνωστών και φίλων.
Καλά πηδήματα!

Σαν να το έγραψα εγώ, συμφωνώ απόλυτα.

Τύπε μπούτια, το γαμήσι είναι γλυκό αλλά όσο καλή κι αν είναι η "φίλη" σ' αυτόν τον τομέα, κάποια στιγμή θα το μετανιώσεις. Μπορεί να μην το μάθει ποτέ κανείς, να το ξέρετε μόνο εσύ και η "φίλη" αλλά αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις, αν κι εφ' όσον αγαπάς την κοπέλα σου. Μου έτυχε παρόμοιο πριν 12-13 χρόνια με φίλη της τότε κοπέλας μου η οποία φίλη ήταν και παντρεμένη. Ξεκίνησε στο πιο αθώο απ' το δικό σου αλλά ρίξαμε κάποια καλά γαμήσια. Η τότε κοπέλα μου δεν έμαθε τίποτα τότε, κάποια στιγμή χωρίσαμε κιόλας για άσχετο λόγο αλλά εγώ το μετάνιωσα. Επίσης, αν ήμουν στην θέση σου, θα αραίωνα τις κοινές συναντήσεις με την φίλη, ούτως ώστε και ο πειρασμός να είναι μικρότερος αλλά και να προστατεύσεις την κοπέλα σου από τέτοιες "φίλες".

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις

Κάποια στιγμή θα στα φορέσει η δικιά σου, ακόμη και αν είσαι ο Mr. Τέλειος. Γαμήσεις δεν γαμήσεις τη φιλενάδα της. Όπως πολύ σωστά είπαν κι άλλοι, καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες. Τα απωθημένα κι οι στερήσεις, είναι πράμα κακό, οδηγούν σε άσχημες καταστάσεις κι ενοχές, πάντα. Εξάλου σε μια σωστή, μακροχρόνια και όμορφη σχέση, η πίστη, τουλάχιστον κατ' εμέ, δεν παίζει ΚΑΝΕΝΑΝ απολύτως ρόλο. "Ατύχημα" να μην προκαλέσει, να μή διαρρεύσει, και όπως λέει και το ρητό, στον πόλεμο και στον έρωτα επιτρέπονται όλα. Όπως έλεγε κι ένας συμμαθητής μου καλή του ώρα, όταν η φιλόλογος τον ρώτησε: "Τί θα έκανες αν γυρνούσες σπίτι και έβρισκες τη γυναίκα σου με άλλον;", εκείνος απάντησε: "Θα έμπαινα κι εγώ μέσα, κυρία".

Στην τελική, όπως έλεγε κι ένας φίλος στο στρατό, θα έπρεπε να σε τιμάει, είτε άντρας είτε γυναίκα είσαι, αν ένας άνθρωπος επέλεγε να είναι μαζί σου, "αφού έχει πρώτα γαμήσει και δοκιμάσει μια πόλη ολόκληρη". Ή να επιστρέφει πάλι σε σένα πίσω, μετά από μια περιπέτεια.

Και όχι, δεν μιλάω ούτε εκ του ασφαλούς, ούτε απ' την απέξω. Έχω φάει κέρατο, πολλές φορές. Όμως θα προτιμούσα εννοείται, να το μάθαινα από την ίδια, να ήξερε εκ των προτέρων η ίδια πως δεν έχω πρόβλημα (για να μή μπει κάν στις διαδικασίες ψέμμα/θέατρο/υποκρισία/καυγάδες χωρίς να φταίω κιόλας, ναι, μέχρι και με κατηγόρησε...), και να επιστρέψει πάλι σε μένα. Σπάνια όμως έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε, ακόμη κι αν δίνουμε την απόλυτη ελευθερία...

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6

Συνημμένα

• skiouros.jpg
    skiouros.jpg
    42,2 KB · Εμφανίσεις: 9

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
... Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. .
Eδω ειναι ολη η ουσια...
Αν οντως ειναι τοσο σωστη κοπελα... δεν αξιζει να την χασεις για ενα ξεκωλο...
Εφοσον εισαι κ 34.. θα εχεις εμπιρειες πιστευω... οποτε θα ξερεις ποσο  ΔΥΣΚΟΛΟ κ ΣΠΑΝΙΟ ειναι να βρεις σημερα σωστη γυναικα....
Οποτε ..το νου σου...! ;)

Α!Και εφοσον ειναι κ φιλες... ή παγιδα παιζει.. ή ζηλεια... Αρα... Μακρια ετσι κ αλλως!

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις

Mr Boutia,

μπορεις να κανεις το εξης: να πεις στη δικια σου οτι η φιλη της σου την πεφτει και εσυ αισθανεσαι αβολα. Απο αυτο το σημειο η δικια σου παυει να εμπιστευεται τη φιλη της. Μετα απο λιγο καιρο μπορεις να δοκιμασεις να κανεις κινηση με την αλλη. Παραλληλα ξαναλες στη δικια σου οτι η αλλη στην πεφτει αλλα επισης της λες να μην της πει τιποτα. Στη συνεχεια γαμας την αλλη. Σε περιπτωση που η αλλη εχει τη φαεινη ιδεα να πει κατι στη δικια σου, αντιστρεφεις τα γεγονοτα, προσπαθεις να τη βγαλεις τρελη και λες στη δικια σου οτι τα λεει αυτα επειδη δεν της εκατσες.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Mr Boutia,

μπορεις να κανεις το εξης: να πεις στη δικια σου οτι η φιλη της σου την πεφτει και εσυ αισθανεσαι αβολα. Απο αυτο το σημειο η δικια σου παυει να εμπιστευεται τη φιλη της. Μετα απο λιγο καιρο μπορεις να δοκιμασεις να κανεις κινηση με την αλλη. Παραλληλα ξαναλες στη δικια σου οτι η αλλη στην πεφτει αλλα επισης της λες να μην της πει τιποτα. Στη συνεχεια γαμας την αλλη. Σε περιπτωση που η αλλη εχει τη φαεινη ιδεα να πει κατι στη δικια σου, αντιστρεφεις τα γεγονοτα, προσπαθεις να τη βγαλεις τρελη και λες στη δικια σου οτι τα λεει αυτα επειδη δεν της εκατσες.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
και μετα μου λενε οτι οι φιλοι μου οι μπουρδελιαρηδες ειναι καμενοι...

Ευχομαι το καρμα να σε πιασει και εσενα απο τον κωλο. Επειδη ετσι κανει. Καλα ξεμπερδεματα, λιγουρη.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Τυπε μαζεψου, γτ καμία γυναίκα δε θα το συγχωρούσε αυτό κ απ' οτι φαινεται δε θελεις να χασεις τη δικιά σου, αλλιως δε θα μας ρωτουσες καν.
Και κυρίως δοκιμασε να μπεις στη θεση της, δεν θα ειναι απλα ενα κερατο, αλλα θα την εξευτελίσεις στα ματια της φιλης της, πραγμα που εχεις κανει ηδη μεν, αλλα μεχρι εδω μαζευεται καπως.
Δε θελεις να την καταρρακώσεις φανταζομαι, οπως δε θα θελες να σου συμβει το αντιστοιχο κ μαλιστα για ενα πηδημα που ισως να μην αξιζει ουτε καν τον κοπο.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Τύπε τελικά τί της έκανες;;;;;Για δώσε feedback στο λαό να έχουμε να σχολιάζουμε γιατί στερεύει η συζήτηση!!!Για δώσε κριτική!!!!

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Δεν αξίζει να καταστρέψεις κάτι καλό που σε γεμίζει και σου αρέσει για μιά φίλη της... :-

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
και μετα μου λενε οτι οι φιλοι μου οι μπουρδελιαρηδες ειναι καμενοι...

Ευχομαι το καρμα να σε πιασει και εσενα απο τον κωλο. Επειδη ετσι κανει. Καλα ξεμπερδεματα, λιγουρη.

ωραια υπογραφη "τυπισσα"  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τυπε μαζεψου, γτ καμία γυναίκα δε θα το συγχωρούσε αυτό κ απ' οτι φαινεται δε θελεις να χασεις τη δικιά σου, αλλιως δε θα μας ρωτουσες καν.
Και κυρίως δοκιμασε να μπεις στη θεση της, δεν θα ειναι απλα ενα κερατο, αλλα θα την εξευτελίσεις στα ματια της φιλης της, πραγμα που εχεις κανει ηδη μεν, αλλα μεχρι εδω μαζευεται καπως.
Δε θελεις να την καταρρακώσεις φανταζομαι, οπως δε θα θελες να σου συμβει το αντιστοιχο κ μαλιστα για ενα πηδημα που ισως να μην αξιζει ουτε καν τον κοπο.
άντε πλύνε κάνα πιάτο ρε που εχεις και αποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom