House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σωστό,κώλοι αμέτρητοι, Γυναίκες Κυρίες ελάχιστες.γκομενακι ομορφο,σενιο και κυριως εξυπνο δεν θα το αφηνα για κανενα κωλο....χορτασα
Σωστό,κώλοι αμέτρητοι, Γυναίκες Κυρίες ελάχιστες.γκομενακι ομορφο,σενιο και κυριως εξυπνο δεν θα το αφηνα για κανενα κωλο....χορτασα
ετσι τυπε...και αξια τους δινουμεΣωστό,κώλοι αμέτρητοι, Γυναίκες Κυρίες ελάχιστες.
Και θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να πετύχεις κάποια και πολύ μάγκας για να μη το γαμήσεις και το διαλύσεις.ετσι τυπε...και αξια τους δινουμε
τυχερος να το βρεις....ολα τα αλλα στο χερι σου.Και θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να πετύχεις κάποια και πολύ μάγκας για να μη το γαμήσεις και το διαλύσεις.
Για να ηθικολογήσω πρώτα απ' όλα, Mr_Boutia, σκέψου τον κολλητό σου να πιάνει τον κώλο της τωρινής σου σχέσης....
Στα πρακτικά ζητήματα τώρα:
Μένετε μαζί, άρα η κοπέλλα, που δεν έχει κάτω κεφάλι για να σκέφτεται όπως εσύ, το πάει πιό μακρυά. Σκέφτηκες ποτέ ότι έβαλε την άλλη να σε δοκιμάσει; Περιμένει λοιπόν την αντίδρασή σου, μια και θα τα ξεράσει όλα η κολλητή όπως συνβαίνει πάντα με τις γυναίκες, για να σου δώσει τον πούλο στο χέρι. Και μη νομίζεις τότε ότι θα συνεχίσεις να γαμάς τη φίλη, θα την κάνει κι αυτή. Με cg θα τη βγάζεις, άρα κάντο και τώρα αν δεν κρατιέσαι, και συνέχισε να ΤΙΜΑΣ τη σχέση σου την όποία όπως λες εκτιμάς... Αλλά και πάλι, αν στα 3 χρόνια αρχίσεις να ξενογαμάς, στα 10, με παιδιά, σκοτούρες και συζυγική βαρεμάρα τι θα κάνεις; Άστο για αργότερα λοιπόν και ΠΑΝΤΑ με έξω από τον κύκλο των γνωστών και φίλων.
Καλά πηδήματα!
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις
τύπε jybe σε χάσαμε για καιρό...που ήσουν; όλα καλά;
Eδω ειναι ολη η ουσια...... Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. .
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις
Mr Boutia,
μπορεις να κανεις το εξης: να πεις στη δικια σου οτι η φιλη της σου την πεφτει και εσυ αισθανεσαι αβολα. Απο αυτο το σημειο η δικια σου παυει να εμπιστευεται τη φιλη της. Μετα απο λιγο καιρο μπορεις να δοκιμασεις να κανεις κινηση με την αλλη. Παραλληλα ξαναλες στη δικια σου οτι η αλλη στην πεφτει αλλα επισης της λες να μην της πει τιποτα. Στη συνεχεια γαμας την αλλη. Σε περιπτωση που η αλλη εχει τη φαεινη ιδεα να πει κατι στη δικια σου, αντιστρεφεις τα γεγονοτα, προσπαθεις να τη βγαλεις τρελη και λες στη δικια σου οτι τα λεει αυτα επειδη δεν της εκατσες.
και μετα μου λενε οτι οι φιλοι μου οι μπουρδελιαρηδες ειναι καμενοι...
Ευχομαι το καρμα να σε πιασει και εσενα απο τον κωλο. Επειδη ετσι κανει. Καλα ξεμπερδεματα, λιγουρη.
άντε πλύνε κάνα πιάτο ρε που εχεις και αποψηΤυπε μαζεψου, γτ καμία γυναίκα δε θα το συγχωρούσε αυτό κ απ' οτι φαινεται δε θελεις να χασεις τη δικιά σου, αλλιως δε θα μας ρωτουσες καν.
Και κυρίως δοκιμασε να μπεις στη θεση της, δεν θα ειναι απλα ενα κερατο, αλλα θα την εξευτελίσεις στα ματια της φιλης της, πραγμα που εχεις κανει ηδη μεν, αλλα μεχρι εδω μαζευεται καπως.
Δε θελεις να την καταρρακώσεις φανταζομαι, οπως δε θα θελες να σου συμβει το αντιστοιχο κ μαλιστα για ενα πηδημα που ισως να μην αξιζει ουτε καν τον κοπο.
μάλλον την γαμησε και δεν λεειακομα δεν την γαμησε?αααα καααλα
αν δεν την γαμησε τοτε τι να πω..μάλλον την γαμησε και δεν λεει