Νέα

εσεις τι θα κανατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr_boutias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το ίδιο είναι..για τα γυναικεία μυαλά...

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τίποτα μην κάνεις

τα πολλά μουνιά, καταστρέφουν τον ψυχισμό του άντρα, παρά την ψευδαίσθηση που έχουν οι περισσότεροι που δεν το έχουν ζήσει αυτό...

Ρε σκιούρε τι είπες...πολυ μεγάλη κουβέντα ρε μαν :-

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις
  τι μαλακια την εκανες ηδη (το χουφτωμα) ειναι σαν να τη γαμησες για την κοπελα σου αν το μαθει (ευχομαι ποτε)
η ακομα χειροτερη μαλακια ειναι οτι η κολλητη της μελλουσας? γυναικας σου
θα σας εχει μια ζωη στο χερι (σας τιναζει το γαμο στον αερα οτι ωρα θελει)
με ενα χουφτωμα διμιουργησες τεραστια προβληματα
σκεψου αν γαμησεις κι ολας

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.

τονν επαιξες υστερα?!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Θεματοθέτη;Ή να την γνωρίσεις να την γαμήσει κάνας συναγωνιστής από τα μέλη του μπουρδελοφόρουμ
για να μην πάρεις αμαρτία ή να την γαμήσεις και να τραβήξεις φωτογραφίες της να σου πούμε αν έχεις
αμαρτάνει ή όχι.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
 τι μαλακια την εκανες ηδη (το χουφτωμα) ειναι σαν να τη γαμησες για την κοπελα σου αν το μαθει (ευχομαι ποτε)
η ακομα χειροτερη μαλακια ειναι οτι η κολλητη της μελλουσας? γυναικας σου
θα σας εχει μια ζωη στο χερι (σας τιναζει το γαμο στον αερα οτι ωρα θελει)
με ενα χουφτωμα διμιουργησες τεραστια προβληματα
σκεψου αν γαμησεις κι ολας

αστον τυπε να τη γαμησει, θα βρει σιγουρα τροπο να τα μπαλωσει μετα ο παιχτης

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
οπως ειπε και ενας τυπος με αυτο που εκανε ειναι σαν να την γαμησε στα ματια της δικιας του.

Οπωτε... τον χωσει δεν τον χωσει εχει γραψει το κοντερ ηδη.

Θα προτεινα να μην κανει επιθεση. οι γυναικες αν θελουν να γαμηθουν ειδικα μετα απο κατι τετοιο ερχοντε και μονες τους.

αστο οπως παει και να κανει πλεον αυτη επιθεση. αντε ριχνε κανα χουφτωμα.....

Οταν ομως κανει επιθεση να ξεκαθαρισετε τα πραγματα γιατι το κακο με τις γυναικες ειναι οτι σπανια γαμιουντε απο σπορ οπως εμεις (ειδικα σε ηλικιες γαμου)

Ξεκαθαριστε τι θελετε μην τυχον και σε βλεπει για σχεση....

Επισκέπτης
οπως ειπε και ενας τυπος με αυτο που εκανε ειναι σαν να την γαμησε στα ματια της δικιας του.

Οπωτε... τον χωσει δεν τον χωσει εχει γραψει το κοντερ ηδη.

τελείως λάθος

Έτσι όπως έχουν τα πράματα, μπορεί να πει στην κοπελιά του ότι ήταν μεμονωμένο γεγονός που τον έβαλε σε πειρασμό, αλλά δεν προχώρησε παραπέρα, επειδή αγαπάει την ίδια και δε θέλει να την προδώσει.

Αν προχωρήσει τώρα, το παιχνίδι χάθηκε για πάντα. Ακόμη κι ένας καφές μεταξύ των τριών, θα είναι για τον φίλο χειρότερα από ανάκριση από τζιχαντιστές.

Εγώ θα μιλούσα ευθέως στην κολλητή ότι κομμένα τα πάντα μεταξύ μας, εντελώς μεμονωμένο και ατυχές αυτό που έγινε, και να μην σκεφτεί ή περιμένει τίποτα περισσότερο. Έτσι θα της κοβόταν και η όρεξη για απειλές, εκβιασμούς, κλπ

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Για να ηθικολογήσω πρώτα απ' όλα, Mr_Boutia, σκέψου τον κολλητό σου να πιάνει τον κώλο της τωρινής σου σχέσης....
Στα πρακτικά ζητήματα τώρα:
Μένετε μαζί, άρα η κοπέλλα, που δεν έχει κάτω κεφάλι για να σκέφτεται όπως εσύ, το πάει πιό μακρυά. Σκέφτηκες ποτέ ότι έβαλε την άλλη να σε δοκιμάσει; Περιμένει λοιπόν την αντίδρασή σου, μια και θα τα ξεράσει όλα η κολλητή όπως συνβαίνει πάντα με τις γυναίκες, για να σου δώσει τον πούλο στο χέρι. Και μη νομίζεις τότε ότι θα συνεχίσεις να γαμάς τη φίλη, θα την κάνει κι αυτή. Με cg θα τη βγάζεις, άρα κάντο και τώρα αν δεν κρατιέσαι, και συνέχισε να ΤΙΜΑΣ τη σχέση σου την όποία όπως λες εκτιμάς... Αλλά και πάλι, αν στα 3 χρόνια αρχίσεις να ξενογαμάς, στα 10, με παιδιά, σκοτούρες και συζυγική βαρεμάρα τι θα κάνεις; Άστο για αργότερα λοιπόν και ΠΑΝΤΑ με έξω από τον κύκλο των γνωστών και φίλων.
Καλά πηδήματα!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
Χωρις να διαβασω καμια συμβουλη που σου δωσαν οι αλλοι θα σου πω τη δικη μου...
Κατσε εκει που εισαι.Αμα περνας καλα μη διακινδυνευσεις να χαλασεις κατι ομορφο.Αμα θες να ξενογαμησεις πηγαινε σε μια πουτανα και οχι τη φιλη που μπορει καλλιστα να τα ξερασει ολα και να τα χασεις ολα μετα.
Μην κουνιεσαι καν.
Ακου με που σου λεω...Οι περισσοτεροι εδω μεσα σκεφτονται με το κατω κεφαλι.
Αυτη η φαση απαιτει σκεψη με το πανω.
Αυτα εχω να σου πω...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μην το κάνεις τύπε! Η γκόμενα θα σου παίξει πουστιά σίγουρα! Το πιο πιθανό είναι να θέλει επιβεβαίωση και γενικώς κάποια στιγμή έντασης θα το μαρτυρήσει αν γίνει και θα μείνεις με το πουλί στο χέρι σαν μαλάκας! Επίσης σκέψου και κάνα ενδεχόμενο να σου παίζει πουστιά η τωρινή γκόμενα σου για να βρει αίτιο να σε χωρίσει και να βγει και από πάνω αν εσύ πηδήξεις τη φίλη της.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φιλε ....η ζωη ειναι σαν μονοπατι που καποτε καταληγει σε δυο.εκει παιρνουμε αποφασεις που ποτε δεν θα μαθουμε αν ειναι σωστες....
εσυ τωρα φαινετε οτι υο μονοπατι της λογικης ειναι σωστο να διαλεξεις....κατι θα χασεις ,κατι θα κερδισεις παντα

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
ναι ρε φιλε. εννοειτε οτι πρεπει να το καρφωσεις το γκομενακι.για γουσταρεις και συ και αυτη. μια ζωη την εχουμε!! αλλιως κατσε να τραβας μαλακια και να εισαι σωστος και πιστος σε μια σχεση ...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
φιλε ....η ζωη ειναι σαν μονοπατι που καποτε καταληγει σε δυο.εκει παιρνουμε αποφασεις που ποτε δεν θα μαθουμε αν ειναι σωστες....
εσυ τωρα φαινετε οτι υο μονοπατι της λογικης ειναι σωστο να διαλεξεις....κατι θα χασεις ,κατι θα κερδισεις παντα

Στην προκειμένη περίπτωση τι κερδίζεις ακριβώς όμως τύπε? Ένα ακόμα όνομα στη λίστα των γυναικών που γάμησες ή να λες στους φίλους σου αργότερα ότι γαμούσες την πουτανίτσα φίλη της γκόμενας σου?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Στην προκειμένη περίπτωση τι κερδίζεις ακριβώς όμως τύπε? Ένα ακόμα όνομα στη λίστα των γυναικών που γάμησες ή να λες στους φίλους σου αργότερα ότι γαμούσες την πουτανίτσα φίλη της γκόμενας σου?
αναποδα τυπε....εγω στην ηλικια μου δεν θα επαιζα με κανενα μουνακι.....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γκομενακι ομορφο,σενιο και κυριως εξυπνο δεν θα το αφηνα για κανενα κωλο....χορτασα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom